המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Jack55 כתב:פנאתנייקוס פותחת את העונה עם ניצחון 87:82 על הכוכב האדום שנתנה פייט יפה - ניק קלאת'ס האגדי הצטיין עם 23 נק', 3 ריב ו7 אס' (אך גם עם 5 איבודים), גם תומאס היה מעולה עם 18 נק', 11 ריב', 2 חטיפות ו2 אסיסטים.
בצד של המפסידים ג'יימס גיסט שחזר לאואקה נתן משחק גדול של 22 נק' ו7 ריב', בילי בארון (6 אס' ו5 ריב') ופרפרוגלו הוסיפו עוד 15 נק' כ"א.
A.Parker כתב:ניצחון מרשים של באיירן על מילאנו
cifkcv כתב:הרבה מזל.. הרבה איכות בעיקר.
אחדשיודע כתב:מה לא הגיוני? דיברו על זה גם במהלך המשחק.
https://www.eurohoops.net/en/euroleague ... -to-do-it/
MTAbasket כתב:האחרון שאני זוכר ששיחק 40 דקות בלי הארכה היה גלן רייס
Jack55 כתב:לפי האתר של היורוליג דריק וויליאמס שיחק 40 דקות אתמול ובעצם לא ירד לשנייה אחת לספסל.
זה לא נשמע הגיוני.
אחדשיודע כתב:MTAbasket כתב:האחרון שאני זוכר ששיחק 40 דקות בלי הארכה היה גלן רייס
גלן רייס והמשאף אתה מתכוון.
רק בפלייאוף האחרון של היורוליג, אדריאן מוארמה מאנאדולו שיחק 40 דק' באחד המשחקים מול ברצלונה.
שיא הדקות למשחק אחד ביורוליג שייך כמדומני לארויו, ששיחק 50 דקות (כולל שתי הארכות) במשחק של גלאטסראיי.
גם לטרנס מוריס היה משחק כזה לדעתי, בניצחון החוץ על אפס פילזן לאחר שעודד קטש פוטר.אחדשיודע כתב:אחדשיודע כתב:MTAbasket כתב:האחרון שאני זוכר ששיחק 40 דקות בלי הארכה היה גלן רייס
גלן רייס והמשאף אתה מתכוון.
רק בפלייאוף האחרון של היורוליג, אדריאן מוארמה מאנאדולו שיחק 40 דק' באחד המשחקים מול ברצלונה.
שיא הדקות למשחק אחד ביורוליג שייך כמדומני לארויו, ששיחק 50 דקות (כולל שתי הארכות) במשחק של גלאטסראיי.
עכשיו בדקתי - גם למרכוס בראון (שבמקרה שיתף פעולה עם ארויו במכבי) יש משחק כזה. והוא עשה את זה הרבה קודם, ב-2002. ארויו עשה זאת ב-2014.
הבאים ברשימה אגב הם אנתוני פארקר (49:15) וניקולה וויצ'יץ' (48:15) שעשו זאת בדצמבר 2005 מול מילאנו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־17 אורחים