Jack55 כתב:זה בערך יוצא 2.2 לעונה לא? האמת שאפו ענק למכבי, הייתי בטוח שאם מהלך כזה יקרה הוא יעלה לנו הרבה(!) יותר, מאוד מפתיע שסגרו על סכומים כאלה בסוף. איזה כיף שהנכס הזה ממשיך איתנו.
בדולרים סה״כ זה 6,150,000. לעונה בממוצע טיפה יותר משני מיליון לעונה.
אחרי כמה פגישות יצא העשן הלבן: ווילבקין ישתכר כ-5.6 מיליון דולר ב-3 השנים הקרובות, שהם כ-1.86 מיליון דולרים לעונה, כ-400 אלף דולר יותר ממה שהיה צפוי להרוויח בשנה האחרונה בחוזה בעונה הבאה.
אחרי כמה פגישות יצא העשן הלבן: ווילבקין ישתכר כ-5.6 מיליון דולר ב-3 השנים הקרובות, שהם כ-1.86 מיליון דולרים לעונה, כ-400 אלף דולר יותר ממה שהיה צפוי להרוויח בשנה האחרונה בחוזה בעונה הבאה.
הוא מוסיף בטוויטר שאין אופציית יציאה לNBA!
פסיכי, רק אלוהים יודע איך הצליחו לסגור על סכום כזה.
BIG sofo כתב:עם כל הכבוד וההערכה שלי לווילבקין אני עדיין מתלבט אם זה נחשב לחוזה טוב מבחינת מכבי תל אביב
כנראה רוצים להימנע מסיטואציית רייס עוד פעם וברגע שצץ כאן כוכב להשאיר אותו בכל מחיר. כמובן שהחתמות כאלה מדברות בעיקר במבחן התוצאה, אך בהתבסס על מה שהוא מראה כרגע על המגרש, אין בכלל שאלה שמבחינת מכבי מדובר בהחתמה טובה.
BIG sofo כתב:עם כל הכבוד וההערכה שלי לווילבקין אני עדיין מתלבט אם זה נחשב לחוזה טוב מבחינת מכבי תל אביב
כנראה רוצים להימנע מסיטואציית רייס עוד פעם וברגע שצץ כאן כוכב להשאיר אותו בכל מחיר. כמובן שהחתמות כאלה מדברות בעיקר במבחן התוצאה, אך בהתבסס על מה שהוא מראה כרגע על המגרש, אין בכלל שאלה שמבחינת מכבי מדובר בהחתמה טובה.
לא יכלו לסגור על מחיר יותר הוגן וטוב, פשוט הזייה שיש תלונות על החוזה עצמו כאילו תמיד מחפשים בכוח להגיד משהו רע
איזה יופי. גם אני לא האמנתי שיצליחו לסגור איתו כל כך מהר וכל כך בטוב טעם. חוזה פשוט נהדר. אני מניחה שהאהבה והחיבור שלו לתל אביב עזרו לשני הצדדים. עכשיו רק נותר לקוות שלא תהיה דעיכה מקצועית מצידו ושנמשיך לראות אותו זורח (:
החציל האצטקי כתב:זו עסקה מדהימה, חבר׳ה. מחיר הוגן, בלי סעיפי יציאה, 3 שנים. לא יכלו לתפור אותה בצורה יותר טובה מזו.
סקוטי בן 26. יש מצב שלבן אדם יש עוד הילוכים בגיר, ובכל מקרה כבר יש לו את מה שצריך כדי להיות שחקן משמעותי בקבוצת טופ-יורוליג.
זה הישג ענק של המועדון, וכיף גדול שסקוטי מאמין בחזון שלו כדי לבנות איתנו עתיד. שאפו.
בעניין הגיל והאפשרות שישתפר. אני בהחלט מאמין בזה. ראינו כבר שהוא השתפר מהעונה שעברה. שיפר מאוד את ההגנה. מה שמוכיח שיש לו את הנכונות לעבוד על האספקיטים הפחות טובים במשחקו, ולהשתפר.
עכשיו נשאר באמת להחתים גם את דורסי לכמה שנים ויש לנו צמד שחקני חוץ שיכולים לקחת את מכבי עד הסוף עם שחקנים שישלימו אותם נכון בעמדות הפנים (היה יכול להיות מושלם כבר העונה בלי הפציעות) .
יוסי22 כתב:עכשיו נשאר באמת להחתים גם את דורסי לכמה שנים ויש לנו צמד שחקני חוץ שיכולים לקחת את מכבי עד הסוף עם שחקנים שישלימו אותם נכון בעמדות הפנים (היה יכול להיות מושלם כבר העונה בלי הפציעות) .
אני לא חושב שצריך למהר עם להחתים את דורסי. הוא לא שחקן שיכול לפתוח לצד סקוטי בחמישיה ולדעתי כנראה שצריך לתעדף את הכסף שנותנים לו לרכישת רכז עם אוריינטציה הגנתית שיכול להשלים את סקוטי.