הנדריקס בדרך לקאחה לאבוראל

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הנדיקס בדרך לקאחה לאבוראל

הודעהעל ידי asafb96 » 06 ספטמבר 2011, 11:11

yarinsaky כתב:אם עוד לא הבנתם, מכבי תשחרר אותו אבל לא תביא עוד שחקן גבוה כי היא רוצה לחסוך כסף ומקום בקבוצה. זה לא הולך ביחד.

חוץ מזה, מכבי מאבדת כל הזמן שחקנים אתלטיים וזו בעייה. פארגו, פרקינס, הנדריקס, שחקנים שהיו חשובים להגנה ולריבאונד ( הנדריקס ריבאונדר מעולה וחוסם טוב ).
מאוד מקווה שבלאט ימנע את זה.

אם לא יביאו במקומו עוד סנטר, זה טעות. צריך עוד גבוה, גם אם יעלה 200-300 אלף דולר, זה לא משנה. שחקן שיתן גיבוי, ושמעמדו בקבוצה יהיה לו ברור. אם כמו שאתה אומר לא יבוא עוד גבוה (וזה ממש לא סגור, מי אמר שלא יבוא אף אחד? נחכה לתגובה של ההנהלה עם כל הכבוד למה שכותבים בוואן), זה טעות, אבל אם יבוא במקומו שחקן צעיר וזול, זה יכול להתברר כמהלך לא רע שיחסוך לא מעט כסף
asafb96

הודעהעל ידי yarinsaky » 06 ספטמבר 2011, 11:22

יש כבר מישהוא צעיר שקוראים לו מצ'אבאן.
לא צריך את ההנהלה בשביל להסיק את זה, אפשר להבין את כיוון הדברים.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי מיכאל הצהוב » 06 ספטמבר 2011, 11:45

טעות קשה!
שחקן מעולה
להשאיל אם כבר את מצבאן
מיכאל הצהוב

הודעהעל ידי asafb96 » 06 ספטמבר 2011, 11:47

yarinsaky כתב:יש כבר מישהוא צעיר שקוראים לו מצ'אבאן.

זה לא קשור. הכוונה זה, שיהיה היררכיה ברורה בין 5 גבוהים מרכזיים ליורוליג, ועוד אחד צעיר שיתן דקות מנוחה בליגה ובאדריאטית, ויחפה על פציעות ביורוליג אם צריך.
עם הנדריקס יש לך 6 גבוהים, ש1 צריך לא להתלבש. כל מי שלא תלביש יהיה מאוכזב מן הסתם, וכל המשכורת שלו תלך לשווא, כי בליגה מצידי שישחק פוט.5 גבוהים זה מספיק ביותר, ומהלך כזה יכול לחסוך סכום לא מבוטל של כסף, שיכול מאוד לעזור בלהביא שחקן טוב יותר ממנה שמתכננים לעמדת הגארד.
ההנהלה עוד לא דיברה על זה שיעזוב בכלל, אז אי אפשר עוד להסיק אם הוא ישאר, יעזוב, מה המגמה, אם יבוא במקומו שחקן, איזה שחקן וכו'.. אבל אני מסכים ב100% שאם לא יבוא עוד שחקן במקומו שיהיה "סותם חורים" כזה, זה מהלך לא טוב, שיצור עומס גדול מאוד על הקבוצה, ובעונה כזאת ארוכה פציעות זה דבר שכיח, ואם מישהו נפצע אז אכלנו אותה..
asafb96

הודעהעל ידי BIG sofo » 06 ספטמבר 2011, 12:12

יכול להיות שמכבי רוצים לחסוך את המשכורת של הנדריקס(800 אלף דולר)+500 אלף דולר דמי שיחרור+מיליון דולר שהתפנה מהחוזה של פארגו ובכסף הזה להביא את טרייסי מגריידי...
BIG sofo

הודעהעל ידי asafb96 » 06 ספטמבר 2011, 12:47

BIG sofo כתב:יכול להיות שמכבי רוצים לחסוך את המשכורת של הנדריקס(800 אלף דולר)+500 אלף דולר דמי שיחרור+מיליון דולר שהתפנה מהחוזה של פארגו ובכסף הזה להביא את טרייסי מגריידי...

מגריידי? למה לא אייברסון?
אתה רציני לגבי מגריידי?
asafb96

הודעהעל ידי BIG sofo » 06 ספטמבר 2011, 12:53

asafb96 כתב:
BIG sofo כתב:יכול להיות שמכבי רוצים לחסוך את המשכורת של הנדריקס(800 אלף דולר)+500 אלף דולר דמי שיחרור+מיליון דולר שהתפנה מהחוזה של פארגו ובכסף הזה להביא את טרייסי מגריידי...

אתה רציני לגבי מגריידי?

אל תגזים... את אייברסון לא הייתי מביא אפילו להפועל יקנעם/מגידו...
BIG sofo

הודעהעל ידי asafb96 » 06 ספטמבר 2011, 13:03

BIG sofo כתב:
asafb96 כתב:

אתה רציני לגבי מגריידי?

אל תגזים... את אייברסון לא הייתי מביא אפילו להפועל יקנעם/מגידו...

אני מקווה שאתה לא רציני :?
asafb96

הודעהעל ידי קובי » 06 ספטמבר 2011, 13:17

לא הבנתי את גלדסטון... הוא מדבר על השאלה של הנדריקס בשביל "שיצבור נסיון ביורוליג". WTF ? הוא מסיים חוזה העונה לא ? (חתם לשתי עונות בקיץ אשתקד)
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי asafb96 » 06 ספטמבר 2011, 13:31

קובי כתב:לא הבנתי את גלדסטון... הוא מדבר על השאלה של הנדריקס בשביל "שיצבור נסיון ביורוליג". WTF ? הוא מסיים חוזה העונה לא ? (חתם לשתי עונות בקיץ אשתקד)

כן, גם אני לא הבנתי את זה..
פשוט שימכרו אותו, הרי גם אם ישאילו אותו, הוא חופשי בסוף העונה
asafb96

הודעהעל ידי יוסי22 » 06 ספטמבר 2011, 13:47

אני לא מצליח להבין את ההיגיון בלא לשמור על הקו הקידמי הטוב באירופה , במיוחד כשהקו האחורי שגם ככה היווה נקודת חולשה נחלש עוד יותר.

אלא אם כן מנסים לחסוך באמת כסף בשחרור שלו + מיליון דולר בחוזה של פארגו + הפיצויים שפארגו ישלם למכבי ( והוא ישלם) כדי להביא שחקן באמת גדול כמחליף של פארגו.
יוסי22

הודעהעל ידי jol9 » 06 ספטמבר 2011, 13:51

די חבל, למרות שהאמת המהלך הזה היה מתבקש באיזשהו מקום.

למכבי יש שני PFים צעירים ומצויינים שחייבים דקות משחק, יש את הPF המבוגר שהוא קלע אוטומטי וחשוב מאוד למערך.

למרות שמשחקים בשלוש מסגרות, לי היה די ברור שיהיה פקק, ולי גם די ברור שאני רוצה לראות את מצ'באן ואת ליאור משחקים ביורוליג.

בכל אופן, אלה לא חדשות טובות כמובן, אבל אם זה אומר שמכבי תוכל להביא לכאן גארד טוב ליד פארמר, אז אולי כל העניין הזה היה כדאי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Mta_atic » 06 ספטמבר 2011, 14:08

קובי כתב:לא הבנתי את גלדסטון... הוא מדבר על השאלה של הנדריקס בשביל "שיצבור נסיון ביורוליג". WTF ? הוא מסיים חוזה העונה לא ? (חתם לשתי עונות בקיץ אשתקד)

אמירה באמת תמוהה.
עד כמה שידוע לי הוא באמת מסיים חוזה בסוף העונה.

ובכלל, לא הצלחתי להבין מה זה "לצבור ניסיון בירוליג".
מכבי היא לא קבוצת יורוליג? במכבי הוא לא מקבל "ניסיון" ראוי?
בעונה שעברה הנדריקס היה בורג מרכזי בקבוצה שהעפילה לגמר הפיינל פור ועל הדרך בעטה לקאחה לאבורל בתחת.

בקיצור, שלא ילעיטו אותנו בקשקושים.
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 06 ספטמבר 2011, 14:14

אני לא מבינה..
רושמים שקאחה ישלמו חצי מליון דולר..
זה חצי מליון דולר+משכורת או שהחצי מליון דולר זה לכסות את החוזה של הנדריקס?
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי cannon » 06 ספטמבר 2011, 14:17

א. באמת לא ברור מה הקשקוש של "השאלה" שמופיע בכמה אתרים. הבן אדם מסיים חוזה ואלא אם פתחו לו את החוזה והאריכו אותו, אין שום משמעות להשאלה והמינוח הנכון פה הוא שהשחקן משוחרר בתמורה לפיצוי.
ב. אני לא בעד לשחרר אף אחד מבין מצ'באן והנדריקס, אבל לא ברורה לי פה הצביעות של חלק מהאנשים שבשנה שעברה שיפשפו חזק בפנטזיות בשביל שיגיע מצ'באן ועכשיו פתאום רוצים להשאיל אותו ולא את הנדריקס. מצ'באן הגיע באמצע העונה, לא שיחק בתפקיד טבעי לו כי הוא לא סנטר ועכשיו באליפות אירופה נותן אחלה אליפות, אז ברור שאין שום סיבה הגיונית שיושאל. מבחינת התקפה מצ'באן שחקן חכם בהרבה מהנדריקס שמה לעשות הוא לא השחקן הכי חכם שיש וניזון בעיקר ממיקום ואינסטטינקטים טובים וכשיש לך בקבוצה שחקנים כמו פארמר ופאפאלוקאס, מצ'באן שחקן מתאים בהרבה מבחינת ההתקפה (תחשבו על וויצ'יץ' ושאראס כדוגמא לשחקנים חכמים בעמדות הפנים והחוץ לצורך הדוגמא ומה אפשר לעשות עם זה...). יש לו קליעה טובה מחצי מרחק וגם מבחוץ, דברים שאין להנדריקס בשיט. מבחינת הגנה מצ'באן נחות מהנדריקס ועל זה אין ויכוח, אבל באליפות אירופה הוא מראה ניצוצות לא רעים של הגנה ולכן מבחינת מכבי אין הגיון שהוא ילך אחרי ששמו עליו כל כך הרבה כסף.
cannon

הודעהעל ידי yarinsaky » 06 ספטמבר 2011, 14:17

asafb96 כתב:
yarinsaky כתב:יש כבר מישהוא צעיר שקוראים לו מצ'אבאן.

זה לא קשור. הכוונה זה, שיהיה היררכיה ברורה בין 5 גבוהים מרכזיים ליורוליג, ועוד אחד צעיר שיתן דקות מנוחה בליגה ובאדריאטית, ויחפה על פציעות ביורוליג אם צריך.
עם הנדריקס יש לך 6 גבוהים, ש1 צריך לא להתלבש. כל מי שלא תלביש יהיה מאוכזב מן הסתם, וכל המשכורת שלו תלך לשווא, כי בליגה מצידי שישחק פוט.5 גבוהים זה מספיק ביותר, ומהלך כזה יכול לחסוך סכום לא מבוטל של כסף, שיכול מאוד לעזור בלהביא שחקן טוב יותר ממנה שמתכננים לעמדת הגארד.
ההנהלה עוד לא דיברה על זה שיעזוב בכלל, אז אי אפשר עוד להסיק אם הוא ישאר, יעזוב, מה המגמה, אם יבוא במקומו שחקן, איזה שחקן וכו'.. אבל אני מסכים ב100% שאם לא יבוא עוד שחקן במקומו שיהיה "סותם חורים" כזה, זה מהלך לא טוב, שיצור עומס גדול מאוד על הקבוצה, ובעונה כזאת ארוכה פציעות זה דבר שכיח, ואם מישהו נפצע אז אכלנו אותה..

אף אחד לא הבטיח לנו שאם מכבי תחסוך את הכסף של הנדריקס יגיע לכאן איזה תותח.

כל הזמן חוסכים כאן וחוסכים שם, בסוף נהיה פחות טובים משנה עברה, בטח ובטח אחרי עזיבת פארמר.

אני מסייג את הדברים עד חתימה של גארד טוב. בינתיים זה לא נראה לי כל כך טוב, נראה לי שמכבי קצת איבדה כיוון.

cannon,
לא יודע למי אתה מתכוון, אבל לא ברור לי מדוע מצ'אבן והנדריקס כרוחים זה בזה, אלא אם כן תגיד לי שמילאן יכול לשחק סנטר. אני לא התרשמתי
שזה המצב.

אני משער שההנהלה רוצה לחסוך כאן כסף וזה כמעט בוודאות לא על דעת בלאט. יש לזה אישוש בוואלה שטוענים שבלאט לא רוצה לשחרר אותו.

בקרב בין הנהלה למאמן בענינים מקצועיים אני תמיד בעד המאמן, גם אם טעה בסוף.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי itay92 » 06 ספטמבר 2011, 14:31

בעצם הנדריקס יימכר תמורת חצי מיליון דולר?
הוא מסיים חוזה בסוף שנה, אז אלא אם הוא מושאל לחצי שנה המונח הנכון הוא נמכר.
itay92

הודעהעל ידי Mta_atic » 06 ספטמבר 2011, 14:35

cannon כתב:א. באמת לא ברור מה הקשקוש של "השאלה" שמופיע בכמה אתרים. הבן אדם מסיים חוזה ואלא אם פתחו לו את החוזה והאריכו אותו, אין שום משמעות להשאלה והמינוח הנכון פה הוא שהשחקן משוחרר בתמורה לפיצוי.
ב. אני לא בעד לשחרר אף אחד מבין מצ'באן והנדריקס, אבל לא ברורה לי פה הצביעות של חלק מהאנשים שבשנה שעברה שיפשפו חזק בפנטזיות בשביל שיגיע מצ'באן ועכשיו פתאום רוצים להשאיל אותו ולא את הנדריקס. מצ'באן הגיע באמצע העונה, לא שיחק בתפקיד טבעי לו כי הוא לא סנטר ועכשיו באליפות אירופה נותן אחלה אליפות, אז ברור שאין שום סיבה הגיונית שיושאל. מבחינת התקפה מצ'באן שחקן חכם בהרבה מהנדריקס שמה לעשות הוא לא השחקן הכי חכם שיש וניזון בעיקר ממיקום ואינסטטינקטים טובים וכשיש לך בקבוצה שחקנים כמו פארמר ופאפאלוקאס, מצ'באן שחקן מתאים בהרבה מבחינת ההתקפה (תחשבו על וויצ'יץ' ושאראס כדוגמא לשחקנים חכמים בעמדות הפנים והחוץ לצורך הדוגמא ומה אפשר לעשות עם זה...). יש לו קליעה טובה מחצי מרחק וגם מבחוץ, דברים שאין להנדריקס בשיט. מבחינת הגנה מצ'באן נחות מהנדריקס ועל זה אין ויכוח, אבל באליפות אירופה הוא מראה ניצוצות לא רעים של הגנה ולכן מבחינת מכבי אין הגיון שהוא ילך אחרי ששמו עליו כל כך הרבה כסף.

לא הייתי מאלה שפימפמו את מצ'באן יום ולילה, אבל שמחתי ששחקן כמוהו חתם במכבי.

לא מסכים עם חלק גדול מהדברים שכתבת בסעיף ב.
מצ'באן שחקן טוב וחכם, אבל בעיקר למשחקים איטיים ועומדים, כמו שנבחרת סרביה משחקת.
הוא חסר יכולות אתלטיות, לא טוב בפיקנ'רול, איטי וכבד הרבה יותר מהנדריקס שאגב - גם הוא בדומה למצ'באן לא משחק בעמדה הרגילה שלו.

אז אם לבחור אחד מהשתיים אני בוחר את הנדריקס,
א. בגלל שהוא הרבה יותר מתאים לשיטת המשחק של מכבי (ריצה ואתלטיות, התבססות על הגנה חזקה + יכולת של שחקן גבוהה לשמור על גארדים).
ב. בגלל שהשאלה לקבוצת יורוליג תעשה למילאן טוב בעבורנו, נוכל להנות ממנו בהמשך בשונה מהנדריקס שמסיים חוזה בעונה הבאה ומי יודע אם ימשיך.
ג. אמרתי את זה פה בפורום לא פעם, שאם מכבי תמשיך עם הנדריקס ואפילו תאריך לו את החוזה היא תקבל שחקן מעולה שרק ילך וישתפר בעמדה 4 (5 לעת הצורך).
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 06 ספטמבר 2011, 14:59

יוסי22 כתב:אני לא מצליח להבין את ההיגיון בלא לשמור על הקו הקידמי הטוב באירופה , במיוחד כשהקו האחורי שגם ככה היווה נקודת חולשה נחלש עוד יותר.

אפשר לחושב שעשו איזה שינוי קריטי בקו האחורי.
אם הנדריקס באמת יושאל, אז כל מה שארע בקו הקדמי הוא החלפתו של הנדריקס בג'יימס וזהו.
ג'יימס מתאים יותר מהנדריקס לעמדת הסנטר, הוא מכיר היטב את מכבי והוא מגיע על משבצת הגבוה החוסם שהיתה כה חסרה בעונה שעברה.
יחד עם מצ'באן שנמצא במגמת עליה, אני נוטה להאמין שהקו הקדמי לא רק שיפגע, אלא רק ישתדרג.

אישית, די חיבבתי את הנדריקס וחבל אם יעזוב.
עם זאת, עזיבתו היא כנראה צעד נכון מבחינה מקצועית.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי קודי » 06 ספטמבר 2011, 15:04

בלאט רמז בראיון ל-103 שאכן הנדריקס יעזוב כדי לפנות מקום לגארד. הוא נשאל על הנדריקס ואמר משהו כמו: "אני לא רוצה לדבר ספציפית על שחקנים, אבל ברור שאנחנו חייבים עוד גארד לרוטציה ובשל כך צריך לשנות קצת את הסגל בגלל שיקולי תקציב ובגלל כמות השחקנים שאנחנו רוצים שיהיו בסגל".
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־33 אורחים