Holiday_Armadillo כתב:asafb96 כתב:דבר ראשון..אני לא בטוחה שלמצ'באן יהיה כל כך רע לקרוע את התחת באימונים..אבל לא משנה..
דבר שני..אני לא חושבת שהוא יהיה מחליף לטלטוביץ' אני אומרת לך את האמת..
מהסיבה הפשוטה שאני לא חושבת שאיבנוביץ' חושב על מוסלי כחלק אינטגרלי מהקבוצה..הוא עוד מאוד מאוד צעיר..
עדיף לו את מצ'באן ב-5 מאשר את מוסלי..
למה לא? מוסלי לא ילד בן 17. גם מאצ'בן די צעיר. אני לא רואה שום מצב שבעולם שאיבנוביץ' יתן למאצ'בן ובייליצה ליהיות 2 הסנטרים שלו. פשוט יאכלו אותם. אולי הוא יקבל דקות כ5 פה ושם, אבל זה לא משמעותי. את רוב הדקות (אם אפשר לקרוא לזה ככה) הוא יקבל כמחליף של טלטוביץ', שמשחק כל משחק משהו כמו 30-35 דקות
תשמע..הוא רצה לתת ללאמפה להיות הסנטר שלו..מה כל כך מפתיע בזה שמצ'באן יחליף אותו?
שניהם לא בדיוק פאר היצירה כשזה מגיע לקשיחות..
שניהם לא מי יודע מה שחקנים של מתחת לסל(ואם כבר אז מצ'באן פי מליון מלאמפה)
מי שיחליף אותו, זה בייליצה שאמור היה לשחק כאיזה סוג של מחליף ל4-5, ועכשיו כנראה ישחק רק כ5.
מתחת לסל לאמפה היום טוב ממאצ'בן. ממש ממש הגזימו בעניין שלו. הפכו אותו ליורה שלשלות בלי משחק פנים. רק לשם הדגמה, העונה ביורוקאפ הוא קלע 15.5 נקודות, כשבסך הכל הוא זרק 7 שלשות מתוך 12 משחקים (קלע 2..), ולקח 8.1 ריבאונד. בליגה הרוסית אם אני זוכר נכון המספרים אפילו קצת יותר גבוהים. לא, הוא לא מאריץ' או בורוסיס, אבל הוא פורוורד-סנטר נחמד בסגנון של וויצ'יץ', אנדרסן וכו'.. (אם כי לא ברמה שלהם כמובן..). מאצ'בן היום לא יכול לשחק יותר מ5-10 דקות כסנטר, ואני לא רואה שום מצב שהוא ישחק יותר מדי דקות בעמדה הזאת, בטח שמי שאמור ליהיות הסנטר המוביל הוא גם לא ממש סנטר קלאסי בדמותו של מילנקו בייליצה...