itai7 כתב:סורקין וריינולדס צמד טוב

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
itai7 כתב:סורקין וריינולדס צמד טוב
מסכים לגמרי. בכלל , בוא נפתיע, נוציא אותם קצת מאיזון. גם ככה הם על הקרשים.felix_r כתב:אם אני אבי אבן, אני פותח עם סורקין בחמישייה נגד ריאל.
בהתקפה שיעמוד על הקשת. אם טאבארס לא יצא אליו, אז שיזרוק שלשות. אם כן יצא, זה יפנה את הצבע לכניסה של שחקנים אחרים.
בהגנה גם אם לא יצליח לשמור, ייתן כמה פאולים על טאבארס ויחסוך אותם לזיזיץ' וריינולדס.
אם המהלך הזה מצליח (יקלע שתי שלשות ויצליח בעזרת הניידות והאתלטיות שלו פחות או יותר למנוע את הכדור מטאבארס), זה יפתיע ויהרוס ללאסו את כל תכנית המשחק, ואנחנו יודעים עד כמה לאסו אוהב לעשות הכול לפי התכנית שהביא מהבית.
Mitelka כתב:מסכים לגמרי. בכלל , בוא נפתיע, נוציא אותם קצת מאיזון. גם ככה הם על הקרשים.felix_r כתב:אם אני אבי אבן, אני פותח עם סורקין בחמישייה נגד ריאל.
בהתקפה שיעמוד על הקשת. אם טאבארס לא יצא אליו, אז שיזרוק שלשות. אם כן יצא, זה יפנה את הצבע לכניסה של שחקנים אחרים.
בהגנה גם אם לא יצליח לשמור, ייתן כמה פאולים על טאבארס ויחסוך אותם לזיזיץ' וריינולדס.
אם המהלך הזה מצליח (יקלע שתי שלשות ויצליח בעזרת הניידות והאתלטיות שלו פחות או יותר למנוע את הכדור מטאבארס), זה יפתיע ויהרוס ללאסו את כל תכנית המשחק, ואנחנו יודעים עד כמה לאסו אוהב לעשות הכול לפי התכנית שהביא מהבית.
וסורקין בכושר מפלצתי. מגיע לו דקות. הוא הרוויח את זה.
Sent from my M2007J3SY using Tapatalk
משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, Google [Bot], Google Adsense [Bot], Jack55 ו־31 אורחים