המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Shay_uzan כתב:העובדה שאבן אופציה 4 כבר טיפה יותר מעודדת, שהוא לא יהיה אופציה זה יהיה מושלם
השאלה האמיתיצ היא באיזה שלב קטש לא באמת נופל משאר המועומדים, לא שיש לי חיבה גדולה לקטש אבל העובדה שהוא לא מוזכר לפני אבן לא הגיוניצ מבחינתי
Sent from my SM-S908E using Tapatalk
ankram כתב:שמעתי שלאנסברג מועמד לחזור, איזה מועדון חולה אלוהים ישמור
Sent from my iPhone using Tapatalk
A.Parker כתב:ankram כתב:שמעתי שלאנסברג מועמד לחזור, איזה מועדון חולה אלוהים ישמור
דווקא אני בעד. לפחות יהיה ישראלי שמסוגל לקלוע.
ankram כתב:שמעתי שלאנסברג מועמד לחזור, איזה מועדון חולה אלוהים ישמור
מסכים. מכבי צריכה להביא ישראלים שיכולים לתרום ביורוליג. מאסנו משקנים כמו יפתח זיו ועוז בלייזר, מקומם לא במכבי. לנדסברג אחלה ישראלי.עידן כתב:ankram כתב:שמעתי שלאנסברג מועמד לחזור, איזה מועדון חולה אלוהים ישמור
לנדסברג בסדר. יותר טוב מכל שאר הישראלים ששיחקו העונה בקבוצה. זה לא שיש לך עשרות ישראלים איכותיים לבחור מהם.
מבחינת אלו שפנויים והוכיחו שהם מסוגלים לתרום ביורוליג (גם אם רק בתור שחקני רוטציה) - לנדסברג הוא אחד הבודדים שרלוונטיים.
Asf כתב:אם יש להם טיפת הגינות אז שבמקום תמונה של חכה תהיה תמונה של מישהו שפותח את הרוכסן במכנסיים.
Sent from my Nokia 3210 using Fapatalk
my man כתב:Asf כתב:אם יש להם טיפת הגינות אז שבמקום תמונה של חכה תהיה תמונה של מישהו שפותח את הרוכסן במכנסיים.
Sent from my Nokia 3210 using Fapatalk
חחחחחחחחחח
נשפך לי הקפה
חחחחחחחחחח
A.Parker כתב:ankram כתב:שמעתי שלאנסברג מועמד לחזור, איזה מועדון חולה אלוהים ישמור
דווקא אני בעד. לפחות יהיה ישראלי שמסוגל לקלוע.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־24 אורחים