המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
er79 כתב:אולי הביזיון הכי גדול עד כה העונה הארכת חוזה הזאת, והיו ביזיונות
er79 כתב:אולי הביזיון הכי גדול עד כה העונה הארכת חוזה הזאת, והיו ביזיונות
עידן כתב:er79 כתב:אולי הביזיון הכי גדול עד כה העונה הארכת חוזה הזאת, והיו ביזיונות
צריך ישראלים לליגה. כל עוד זה חוזה קטן אז שיהיה. אם זה לא היה הוא, אז זה היה שחקן ליגה ישראלי אחר עם תרומה דומה.
בטח שלא הייתי קורא לזה "ביזיון".
er79 כתב:עידן כתב:er79 כתב:אולי הביזיון הכי גדול עד כה העונה הארכת חוזה הזאת, והיו ביזיונות
צריך ישראלים לליגה. כל עוד זה חוזה קטן אז שיהיה. אם זה לא היה הוא, אז זה היה שחקן ליגה ישראלי אחר עם תרומה דומה.
לא כשזה ישראלי שגם מקבל דקות משחק לא מעטות ביורוליג ורק מחרב ומזיק לקבוצה. ואגב גם בליגה הוא לא מציאה. אני לא מחסידי ההתקבעות על ישראלים בכל מחיר. אפשר היה לתעדף ישראלי אחר, גם בעמדה אחרת, כזה שלא מקבל נתח דקות משמעותיות ומחרבן קוביות בפרקט.
er79 כתב:עידן כתב:er79 כתב:אולי הביזיון הכי גדול עד כה העונה הארכת חוזה הזאת, והיו ביזיונות
לא כשזה ישראלי שגם מקבל דקות משחק לא מעטות ביורוליג ורק מחרב ומזיק לקבוצה. ואגב גם בליגה הוא לא מציאה. אני לא מחסידי ההתקבעות על ישראלים בכל מחיר. אפשר היה לתעדף ישראלי אחר, גם בעמדה אחרת, כזה שלא מקבל נתח דקות משמעותיות ומחרבן קוביות בפרקט.
ankram כתב:er79 כתב:עידן כתב:er79 כתב:אולי הביזיון הכי גדול עד כה העונה הארכת חוזה הזאת, והיו ביזיונות
את מי היית מתעדף?
Avi1508 כתב:רפי מנקו עוזב את מכבי ת״א אחרי שלוש עונות
פרסם פוסט פרידה באינסטגרם https://www.instagram.com/p/DLFoB_BItru ... mg_index=1
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־29 אורחים