אותי יותר מדאיג שוונטיגו קאמינגס, ידידינו משכבר הימים, חתם בסופוט, איך אנחנו אמורים להתמודד מול זה??

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:נוביצקי הוא השחקן הקטלני ביותר שיכול להגיע מאירופה לNBA, כי הוא מבין את הכדורסל האירופאי, וישתלב מיידית.
אני מסתכל על מכבי, ומבחינת מכבי הנזק בעזיבת פארמר הוא עצום, ולכן אני מאוד מקווה שהשביתה לא תיגמר.
Assaf M כתב:קו הגבוהים של מכבי אינו נופל משל אף קבוצה באירופה-גם עם האחים גאסול ונוביצקי
Assaf M כתב:קו הגבוהים של מכבי אינו נופל משל אף קבוצה באירופה-גם עם האחים גאסול ונוביצקי
asafb96 כתב:Assaf M כתב:קו הגבוהים של מכבי אינו נופל משל אף קבוצה באירופה-גם עם האחים גאסול ונוביצקי
נסחפת מאוד....
האחים גאסול, נוביצקי, בארניאני, קלייזה, ושאר הגבוהים, אם יבואו, יעלו על הקוו הקדמי של מכבי לא במעט.
גם היום בלי השביתה, הקוו הקדמי של צסק"א, לדעתי לא נופל משל מכבי בכלל. קרסטיץ', חריאפה, קאון, וורונסביץ' ולאברינוביץ', ממש לא פראיירים. וגם מילאנו, עם בורוסיס, פוטסיס, ראדוסוביץ', וגאלינרי לא פחות טובים מהקוו הקדמי של מכבי. גם לסיינה יש את לאברינוביץ', סטונרוק, אנדרסן ורייס, שגם הם מצוינים, שלא לדבר על זה שאם תימשך השביתה אולי שחקן כמו בארניאני יבוא לשם. וכמובן בארסה עם האחים גאסול, ואולי נוביצקי יגיע לאירופה.. אל תגזים..
חנו'ש כתב:asafb96 כתב:Assaf M כתב:קו הגבוהים של מכבי אינו נופל משל אף קבוצה באירופה-גם עם האחים גאסול ונוביצקי
נסחפת מאוד....
האחים גאסול, נוביצקי, בארניאני, קלייזה, ושאר הגבוהים, אם יבואו, יעלו על הקוו הקדמי של מכבי לא במעט.
גם היום בלי השביתה, הקוו הקדמי של צסק"א, לדעתי לא נופל משל מכבי בכלל. קרסטיץ', חריאפה, קאון, וורונסביץ' ולאברינוביץ', ממש לא פראיירים. וגם מילאנו, עם בורוסיס, פוטסיס, ראדוסוביץ', וגאלינרי לא פחות טובים מהקוו הקדמי של מכבי. גם לסיינה יש את לאברינוביץ', סטונרוק, אנדרסן ורייס, שגם הם מצוינים, שלא לדבר על זה שאם תימשך השביתה אולי שחקן כמו בארניאני יבוא לשם. וכמובן בארסה עם האחים גאסול, ואולי נוביצקי יגיע לאירופה.. אל תגזים..
לפי וואלה הוא דווקא צפוי להגיע לרומא, אם וכאשר.
asafb96 כתב:jol9 כתב:נוביצקי הוא השחקן הקטלני ביותר שיכול להגיע מאירופה לNBA, כי הוא מבין את הכדורסל האירופאי, וישתלב מיידית.
אני מסתכל על מכבי, ומבחינת מכבי הנזק בעזיבת פארמר הוא עצום, ולכן אני מאוד מקווה שהשביתה לא תיגמר.
אבל גם אם פארמר ישאר, מה הסיכוי שלנו מול שחקנים כמו נוביצקי, האחים גאסול, ושאר הכוכבים?
עדיף בלי פארמר, עם גארד במקומו, אולי אפילו גארד+פרקינס, ושהשביתה תסתיים. הקבוצה תיהיה חלשה יותר, זה ברור, אבל הסיכוי ללכת עד הסוף יגדל מאוד.
jol9 כתב:asafb96 כתב:jol9 כתב:נוביצקי הוא השחקן הקטלני ביותר שיכול להגיע מאירופה לNBA, כי הוא מבין את הכדורסל האירופאי, וישתלב מיידית.
אבל גם אם פארמר ישאר, מה הסיכוי שלנו מול שחקנים כמו נוביצקי, האחים גאסול, ושאר הכוכבים?
עדיף בלי פארמר, עם גארד במקומו, אולי אפילו גארד+פרקינס, ושהשביתה תסתיים. הקבוצה תיהיה חלשה יותר, זה ברור, אבל הסיכוי ללכת עד הסוף יגדל מאוד.
אין לי בעיה לשחק מול קבוצות מצויינות ושחקנים גדולים, כל עוד גם הקבוצה שלי היא מצויינת ומשחקת כדורסל ברמה גבוהה.
בשביל ניצחונות קלים יש לנו את הליגה ואת האדריאטית
asafb96 כתב:jol9 כתב:asafb96 כתב:jol9 כתב:נוביצקי הוא השחקן הקטלני ביותר שיכול להגיע מאירופה לNBA, כי הוא מבין את הכדורסל האירופאי, וישתלב מיידית.
אין לי בעיה לשחק מול קבוצות מצויינות ושחקנים גדולים, כל עוד גם הקבוצה שלי היא מצויינת ומשחקת כדורסל ברמה גבוהה.
בשביל ניצחונות קלים יש לנו את הליגה ואת האדריאטית
מסכים איתך, אבל זה שאתה מול קבוצות גדולות כמו מה שיש לנו בבית המוקדם. שחקנים כמו בורוסיס, רודי, פקוביץ', וכו'... שזה מגיע לנוביצקי, האחים גאסול, קירילנקו, טורקוגלו, וכו', זה כבר בעייתי, ולדעתי גובל באי ספורטיביות. אני לא חושב שיש לנו סיכוי אמיתי מול קבוצות כאלה, ואני באמת מגדולי האופטימיים.. (לפחות כאן בפורום..)
itai7 כתב:מי פה פראנויד ועושה רפרש כל רגע לטוויטר של לאנגפורד?![]()
כותבים לו שם מלא שטיות והוא מגיב, גדול
itai7 כתב:מי פה פראנויד ועושה רפרש כל רגע לטוויטר של לאנגפורד?![]()
rc4991 כתב:itai7 כתב:מי פה פראנויד ועושה רפרש כל רגע לטוויטר של לאנגפורד?![]()
אפשר לינק?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], refael, עידן ו־6 אורחים