חמישי: מכבי-מילאנו: 21:00, ערוץ 10

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: חמישי: מכבי-מילאנו: 21:00, ערוץ 10

הודעהעל ידי roy1000 » 20 נובמבר 2011, 23:13

LIAV10 כתב:נוקיה כבר שנים לא שווה 20 נק', אולי 5..
מה לעשות שהחלק שבאמת מעודד הוא שמינית מהקהל? בעוד ששאר ה-7\8 כל הזמן עסוקים בלהגיד לאלה שכן מעודדים לשבת..

לא יודע על העידוד, אבל אין מה להשוות את היכולת של מכבי בבית ליכולת בחוץ. ביורוליג האולם הזה שווה המון נקודות וגם לקבוצות שעדיפות על מכבי (כמו ריאל) מאוד קשה לנצח בנוקיה.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 20 נובמבר 2011, 23:20

roy1000 כתב:
מה לעשות שהחלק שבאמת מעודד הוא שמינית מהקהל? בעוד ששאר ה-7\8 כל הזמן עסוקים בלהגיד לאלה שכן מעודדים לשבת..

לא יודע על העידוד, אבל אין מה להשוות את היכולת של מכבי בבית ליכולת בחוץ. ביורוליג האולם הזה שווה המון נקודות וגם לקבוצות שעדיפות על מכבי (כמו ריאל) מאוד קשה לנצח בנוקיה.

סה"כ היכולת של מכבי מול פרטיזן ומול שרלרואה, היתה פחות טובה מהיכולת מול אפס. מול ריאל באמת היה משחק אדיר, אבל איכשהו, למרות האיכויות
הבאמת נדירות שיש לריאל, היא קבוצה, שלמכבי נוח יותר להתמודד מולה.

המשחק הזה חשוב מאוד. ניצחון, ומכבי באמת תיאבק מול ריאל על 1-2. הפסד, ואנחנו יכולים למצוא את עצמינו בצרות, עם משחק בבלגרד, ואח"כ במדריד,
מה שתיאורטית יכול להיגמר לא טוב.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי יוסי22 » 20 נובמבר 2011, 23:48

jol9 כתב:
roy1000 כתב:

סה"כ היכולת של מכבי מול פרטיזן ומול שרלרואה, היתה פחות טובה מהיכולת מול אפס. מול ריאל באמת היה משחק אדיר, אבל איכשהו, למרות האיכויות

המשחק הזה חשוב מאוד. ניצחון, ומכבי באמת תיאבק מול ריאל על 1-2. הפסד, ואנחנו יכולים למצוא את עצמינו בצרות, עם משחק בבלגרד, ואח"כ במדריד,

יוני אתה יכול להירגע - מכבי תנצח את המשחק הזה .

אני מוכן לחתום על זה שלא יהיה שום קשר בין המשחק הזה ובין הקבוצה העייפה החולה והפצועה ששיחקה היום ואז כל הבכיינים יחזרו למחילות לשנת החורף שלהם.
יוסי22

הודעהעל ידי jol9 » 20 נובמבר 2011, 23:49

יוסי22 כתב:
jol9 כתב:
roy1000 כתב:

יוני אתה יכול להירגע - מכבי תנצח את המשחק הזה .

אני מוכן לחתום על זה שלא יהיה שום קשר בין המשחק הזה ובין הקבוצה העייפה החולה והפצועה ששיחקה היום ואז כל הבכיינים יחזרו למחילות לשנת החורף שלהם.

אני לא אוהב את החתימות האלה...
אם תביא לי צ'ק פתוח ותחתום עליו, ואז במידה ונפסיד, אני אמלא שם סכום כלשהו... אז נדבר :laugh2
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי מכביסט24 » 21 נובמבר 2011, 00:36

נכון שיש משחקים שהניצחון בהם חשוב יותר מהיכולת, אבל תרשו לי הפעם לבקש:
לפני שמנצחים את מילאנו, בואו נראה מכבי יותר מחוברת, עם יותר משחקן וחצי בכושר קליעה, עם הגנה קשוחה יותר, עם אחוזים הרבה יותר טובים מהשלוש, עם מוטיבציה לרצות את האוהדים, שתעבור סופסוף את סף 70 הנק' בהיכל..
ברגע שנראה את הדברים האלו, נדע שניצחון הפעם הוא הדבר השולי.
המשחק אתמול היה השפל הכי גדול של המועדון העונה, ההיגיון אומר שאין יותר לאן לרדת מזה. מקווה שמזה נדע רק לעלות.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי קודי » 21 נובמבר 2011, 07:16

כמה דברים שמטרידים מאוד לקראת יום חמישי:
1. העייפות של השחקנים, שאין לי ספק שתשפיע על היכולת ביום חמישי גם אם הם נחים היום. מעבר לכך, יש אלמנט פסיכולוגי כשאתה נכנס שוב ביום חמישי לסדרה של 3 משחקים תוך 4 ימים (בשבת מול זאגרב ובשני בחיפה).
2. לעייפות יש להוסיף את כושר הקליעה האיום ונורא של שחקני מכבי.
3. עומאר קוק שומר מצויין ואם הוא יצליח להסתדר עם פרמאר נהיה בצרות.
4. סקריולו ראה את המשחקים של מכבי בסוף השבוע האחרון - ראה את כושר הקליעה הנורא, ראה שאם אתה עוצר את המתפרצות של מכבי אין לה הרבה דרכים לקלוע לסל וראה שצריך לתת שני מטר לאוחיון.
5. מילאנו אמנם הובסה במדריד ביום חמישי האחרון (תבוסה שהיא לבטח פחות נוראה מתבוסה ביתית לירושלים) אבל גם ניצחה בשבוע שעבר את סיינה בליגה האיטלקית. השבוע היא היתה חופשית בליגה ולכן יכולה היתה להתכונן היטב למכבי.
6. מילאנו עדיין לא מיצתה חלק משמעותי מהכלים שיש לה (קוק, ניקולאס, גלינארי, הירסטון, פוטסיס ובורוסיס יכולים בקלות להיות בקבוצה מובילה ביורוליג) וכשהיא תעשה זאת (אם תעשה זאת...) היא תוכל לנצח כל קבוצת יורוליג. יש לקבוצה הזו מספיק כלים כדי לעשות למכבי צרות צרורות.
7. זה בעצם משחק החיים של מילאנו שיכול להחזיר אותה חזק לתמונת העליה לטופ 16.
8. אני מניח שאחרי ההפסד לירושלים שחקני ואנשי מכבי יהיו בלחץ גדול לקראת יום חמישי, מה שבוודאי לא יעזור.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי where is the love? » 21 נובמבר 2011, 07:39

יכול להיות שמילאנו בשבוע שעבר הפסידה לבלגרד אחרי שהובילה? או שאני מתבלבל....

בכל מקרה זה משחק קשה.
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי יוסי22 » 21 נובמבר 2011, 07:47

קודי כתב:כמה דברים שמטרידים מאוד לקראת יום חמישי:
1. העייפות של השחקנים, שאין לי ספק שתשפיע על היכולת ביום חמישי גם אם הם נחים היום. מעבר לכך, יש אלמנט פסיכולוגי כשאתה נכנס שוב ביום חמישי לסדרה של 3 משחקים תוך 4 ימים (בשבת מול זאגרב ובשני בחיפה).
2. לעייפות יש להוסיף את כושר הקליעה האיום ונורא של שחקני מכבי.
3. עומאר קוק שומר מצויין ואם הוא יצליח להסתדר עם פרמאר נהיה בצרות.
4. סקריולו ראה את המשחקים של מכבי בסוף השבוע האחרון - ראה את כושר הקליעה הנורא, ראה שאם אתה עוצר את המתפרצות של מכבי אין לה הרבה דרכים לקלוע לסל וראה שצריך לתת שני מטר לאוחיון.
5. מילאנו אמנם הובסה במדריד ביום חמישי האחרון (תבוסה שהיא לבטח פחות נוראה מתבוסה ביתית לירושלים) אבל גם ניצחה בשבוע שעבר את סיינה בליגה האיטלקית. השבוע היא היתה חופשית בליגה ולכן יכולה היתה להתכונן היטב למכבי.
6. מילאנו עדיין לא מיצתה חלק משמעותי מהכלים שיש לה (קוק, ניקולאס, גלינארי, הירסטון, פוטסיס ובורוסיס יכולים בקלות להיות בקבוצה מובילה ביורוליג) וכשהיא תעשה זאת (אם תעשה זאת...) היא תוכל לנצח כל קבוצת יורוליג. יש לקבוצה הזו מספיק כלים כדי לעשות למכבי צרות צרורות.
7. זה בעצם משחק החיים של מילאנו שיכול להחזיר אותה חזק לתמונת העליה לטופ 16.
8. אני מניח שאחרי ההפסד לירושלים שחקני ואנשי מכבי יהיו בלחץ גדול לקראת יום חמישי, מה שבוודאי לא יעזור.

אתה מבולבל לגמרי - מילאנו הפסידה לפרטיזן בבית ופילזן הובסה במדריד , אבל זה בסדר כשבונים תיאוריות מופרכות .

מילאנו הפסידה עם ההרכב החזק שלה , מכבי הפסידה במשחק חסר משמעות ספורטיבית שהיא הגיעה אליו על אדי הדלק האחרונים בלי שני הרכזים שלה , כשסופו משחק תפקיד שולי רוב המשחק כי גם הוא היה מותש ובאופן כללי כשבלאט מנסה בעיקר לשלב את לאנגפורד כשברור שזה לא מקצועית למשחק הזה אלא בראיה כוללת .

אין שום קשר בעולם בין המשחק הזה ובין המשחק ביום חמישי שאמור לפחות תיאורטית לדמות הרבה יותר למשחק נגד ריאל בהיכל .

לא צריך לזלזל במילאנו שיש לה כלים להיות קבוצת פיינל פור , זו ליגה אחרת לגמרי מהבררה שעברה פה בימים האחרונים ובכל זאת במשחק שבו מכבי תבוא ברצינות כדי לשחק עם ההרכב חזק שלה בהיכל אין כמעט קבוצה שמסוגלת לעמוד בזה.

מכביסט - להגיד שמה שחשוב זו הדרך זה יפה בקופליג חסר המשמעות , פה מכבי צריכה לנצח ורק לנצח כי ניצחון ישים אותה בקרב בלעדי מול ריאל על המקום הראשון , שום דבר חוץ מזה לא חשוב.
יוסי22

הודעהעל ידי yarinsaky » 21 נובמבר 2011, 07:55

אל תגזים, יוסי. מכבי בכושר קליעה לא טוב וזה לא בהכרח קשור רק למשחק אתמול, בלאט בעצמו מודאג, אז מדוע שלא אנחנו ? הרי גם ביום חמישי הקודם שיחקנו עם כל הכלים ונראינו רע.

ברור שהרוטציות ביורוליג שונות לגמרי ממה שיש בקופליג וזה משחק אחר עם אנרגיות אחרות לגמרי, אבל אי אפשר לבטל כאחר יד בעיות אקוט יות שצצו בשבוע האחרון.

אני חושב שמכבי תראה טוב יותר ביום חמישי, אבל גם חשבתי שמכבי תראה טוב יותר במחצית השנייה אתמול. אי אפשר באמת לדעת איך מכבי תצא מהמשברון הזה, זה בהחלט יכול להתחיל גלגל שלג כלשהוא.
שחקנים שמאבדים ביטחון לא בהכרח יצאו ממנו כי אנחנו או המאמן רוצים שזה יקרה עוד יומיים או שלושה.

אני שוב חוזר על המנטרה - רק פארמר טוב יכול לעשות את ההבדל.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי yzafrir » 21 נובמבר 2011, 08:05

מאוד יכול להיות שננצח את המשחק הזה אבל די ברור שזה לא יבוא מתצוגה התקפית אדירה ויותר ממשחק חפירות ומכות...
בכושר שהקלעים שלנו נימצאים אני לא חושב שפתאום כל זריקה של פניני תיכנס ...
מכבי חייבים לשחק הגנה מאוד חזקה ולעשות נקודות בעיקר ממתפרצות וחפירות של הגבוהים מתחת לסל .
מבחוץ , חוץ מבלו ואולי פארמר אין לנו כרגע מה למכור...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי jol9 » 21 נובמבר 2011, 08:14

yzafrir כתב:מאוד יכול להיות שננצח את המשחק הזה אבל די ברור שזה לא יבוא מתצוגה התקפית אדירה ויותר ממשחק חפירות ומכות...
בכושר שהקלעים שלנו נימצאים אני לא חושב שפתאום כל זריקה של פניני תיכנס ...
מכבי חייבים לשחק הגנה מאוד חזקה ולעשות נקודות בעיקר ממתפרצות וחפירות של הגבוהים מתחת לסל .
מבחוץ , חוץ מבלו ואולי פארמר אין לנו כרגע מה למכור...

תמיד יש את אליהו וסופו. אליהו גם הצטיין מול מילאנו, ויכול לעשות זאת שוב.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 21 נובמבר 2011, 08:37

כמה שזה כואב ומעצבן להפסיד לגועל, ההפסד הזה בא לנו בזמן. אני מאמין שבלאט יתן לחברה בראש והם יבואו ב1000% הקרבה ומוטיבציה למשחק. ההפסד הזה, ששוב, קשה וכואב, בא לנו טוב, ואני מאמין שזה יוציא את מכבי מהשאננות והאדישות שאנחנו רואים במשחקים האחרונים. חלק בגלל העומס, חלק בגלל ההרכבים המשתנים והחסרים, אבל מכבי פשוט לא משחקת בפול גאז, והפסד כזה אולי יחזיר אותה לתלם.
בקשר למשחק, משחק קשה מאוד. שלא תטעו ותחשבו שמכבי הולכים לפרק אותם, כי זה לא יקרה. מילאנו קבוצה עם סגל מפחיד, אחד החזקים באירופה, שבאה אחרי כמה הפסדי יורוליג, שהם עם הגב אל הקיר, והפסד יכול מאוד לסגור להם את הסיפור העונה ביורוליג כבר בשבל הראשון.
אחת הבעיות של מכבי בזמן האחרון לדעתי, זה הכושר הבינוני מאוד של סופו. הוא לא דורס כמו שנה שעברה, ומגיע עד הסל ל2+1, אלא מסבך קצת, מנסה הוקשוטים כאלה מוזרים... בנוסף, יאמר לזכותו, מביאים אליו לא מעט פעמים שמירות כפולות, עוד לפני שהוא מתחיל לכדרר בדרך לסל, והוא מוציא כדורים לקלעים, ובגלל כושר הקליעה המזעזעה של הקבוצה, בראשות פניני וסמית', מכבי מתקשה מאוד בהתקפה. יהיה מעניין מאוד לראות עם סקריולו יביא שמירה כפולה על סופו, או שנראה קרב ראש בראש מול בורורסיס. מאוד מקווה שסופו ישאר מולו ב1-1 כמה פעמים ב4-5 דקות הראשונות, וינסה להוציא אותו בעבירות בשלב מוקדם, כי ראדוסביץ' נראה זוועה עד עכשיו, ואין להם ממש מחליף נורמלי לבורוסיס. בלעדיו סופו ואליהו יחגגו בצבע.
חשוב מאוד שפארמר יבוא בכושר טוב, מכבי חייבת אותו במשחק הזה. אם הכל יתחבר מול מילאנו, כל הסגל החזק ישחק יחד, בלי חילופים חברתיים, שזה אומר שאוחיון, כמה שאני אוהב אותו, צריך לשחק 10 דקות, לא יותר. בורשטיין גם צריך לקבל לדעתי דקות בודדות, אם בכלל. מכבי צריכה את פאפאס יותר. ראינו שהוא מקבל את הדקות, איזה תרומה אדירה הוא נותן, ומשום מה למרות פתיחת העונה הנפלאה שלו, בלאט החליט לספסל אותו. לדעתי מבחינת הסגל של מכבי, פאפאס ובלו הם המאצ'-אפים הכי טובים מול גאלינרי. לאנגפורד, סמית' ופניני יוכלו לשמור על היירסטון, ניקולאס ומאנצ'ינלי שאוחיון ופארמר יתחלקו בשמירה עם קוק וג'יאקטי.
בשורה התחתונה, מכבי צריכה את סופו דורסני כמו שנה שעברה, את פארמר בכושר טוב ואקטיבי, ואת הקליעה מ3. עם כל זה יעבוד, עם הקהל בנוקיה, ובלאט שיטריף את השחקנים, אני מאמין שמכבי תעבור את מילאנו, למרות ששוב, זה לא יהיה קל
בהצלחה!! :heart
asafb96

הודעהעל ידי קודי » 21 נובמבר 2011, 09:02

יוסי - כמה הערות:
צודק - טעיתי לגבי ההפסד של מילאנו. אסון גדול...
תאוריות מופרכות? אני אומר לך מה מופרך. לא ההפסד של מכבי אתמול אלא היכולת שלה בכל סוף השבוע הזה. נגד שרלרואה, קבוצת תחתית ביורוליג, מכבי היתה בהרכב מלא, לא עייפה ובקושי ניצחה בבית אחרי תצוגה התקפית עלובה. גם נגד לובליאנה, מכבי לא היתה עייפה מדי מאחר שאותה לובליאנה שיחקה יומיים קודם לכן בערבות סיביר וחטפה 30 הפרש מקאזאן. מכבי לעומתה שיחקה בבית ולא היתה צריכה לעבור טיסות בדרך לכאן.
אני ממש לא חושב שמכבי מגיעה בנחיתות למשחק ביום חמישי ואני חושב שהיא בפירוש פייבוריטית לקחת אותו, אבל ביום שפרמאר יעזוב חזרה ל-NBA הקבוצה הזו תתפרק. אם זה יקרה רגע לפני הטופ 16 או במהלכו זה כנראה יגמור למכבי את עונת היורוליג.
מעבר לכך, לפחות במשחקי היורוליג הגיע הזמן להפסיק עם משחקי הרוטציה. מי שלא משחק טוב צריך לשבת בצד ולא לזכות לדקות משחק מיותרות. מעבר לכך, לא ייתכן ששחקן כמו פאפאלוקאס ישחק בערך שליש מהדקות של אוחיון, ואם בלאט חושב שיש לכך הצדקה מקצועית אז שישחרר את פאפאס, מאחר שגם כך יש למכבי מספיק עציצים בסגל. לטעמי יותר דקות של פאפאס יתנו למכבי שליטה טובה יותר בקצב המשחק והכדורים יגיעו למקומות הנכונים.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי יוסי22 » 21 נובמבר 2011, 09:29

עם זה אני מסכים - גם כשכולם התפעלו מהיכולות המופלאות של אוחיון לא חלמתי לרגע שהוא יכול להיות יותר משחקן רביעי במצבת הגארדים ולטעמי בלאט גם עושה מאמץ כדי להפוך את לאנגפורד לשחקן חמישיה , תאהבו את זה או לא אבל אתמול לאנגפורד היה עוד ניסיון להכניס אותו חזק לעניינים כי אני לא מאמין שבלאט באמת חשב שהוא יתרום מקצועית יותר מפאפס.

מצד שני - ביום חמישי מכבי היתה בהרכב מלא ? לזה אני בדיוק קורא תיאוריות מופרכות שבסופן המציאות קצת מיטשטשת כי מכבי שיחקה בלי שני שחקני חמישיה (סופו וסמית שהיו חולים ועלו לכמה דקות , עם פארמר פצוע ) , לא הרכב מלא ולא נעליים .

מה שנכון זה שחוץ מכל החולים והפצועים יש גם בעיית קליעה של כמה שחקנים , פה אין מה לעשות חוץ מלחכות שזה יעבור כבר ביום חמישי , זה בטח לא מצדיק אשכולות שמנסים לברר מה הבעיות בבנית הקבוצה כי יש רק בעיה אחת והיא לא רלוונטית כרגע - התלות בפארמר , חוץ מזה מדובר בקבוצה די מושלמת ואני אחזור על זה שוב , קבוצה שמובילה את הבית הכי קשה ביורוליג ומועמדת רצינית לפיינל פור.
יוסי22

הודעהעל ידי קודי » 21 נובמבר 2011, 09:32

יוסי22 כתב:עם זה אני מסכים - גם כשכולם התפעלו מהיכולות המופלאות של אוחיון לא חלמתי לרגע שהוא יכול להיות יותר משחקן רביעי במצבת הגארדים ולטעמי בלאט גם עושה מאמץ כדי להפוך את לאנגפורד לשחקן חמישיה , תאהבו את זה או לא אבל אתמול לאנגפורד היה עוד ניסיון להכניס אותו חזק לעניינים כי אני לא מאמין שבלאט באמת חשב שהוא יתרום מקצועית יותר מפאפס.

מצד שני - ביום חמישי מכבי היתה בהרכב מלא ? לזה אני בדיוק קורא תיאוריות מופרכות שבסופן המציאות קצת מיטשטשת כי מכבי שיחקה בלי שני שחקני חמישיה (סופו וסמית שהיו חולים ועלו לכמה דקות , עם פארמר פצוע ) , לא הרכב מלא ולא נעליים .

מה שנכון זה שחוץ מכל החולים והפצועים יש גם בעיית קליעה של כמה שחקנים , פה אין מה לעשות חוץ מלחכות שזה יעבור כבר ביום חמישי , זה בטח לא מצדיק אשכולות שמנסים לברר מה הבעיות בבנית הקבוצה כי יש רק בעיה אחת והיא לא רלוונטית כרגע - התלות בפארמר , חוץ מזה מדובר בקבוצה די מושלמת ואני אחזור על זה שוב , קבוצה שמובילה את הבית הכי קשה ביורוליג ומועמדת רצינית לפיינל פור.

הבעיה הזו של התלות בפרמאר היא בעיה קריטית. בעמדה הכי חשובה במגרש יש לך שחקן על חוזה זמני שכל רגע יכול לעזוב. הוא לא רק בעמדה הכי חשובה אלא שחלק מאוד משמעותי מהמשחק ההתקפה שלך והקליעה שלך תלויות בו.
קודי

הודעהעל ידי יוסי22 » 21 נובמבר 2011, 09:40

מסכים ולא מסכים .

ברור שיש פה בעיה שראשיתה בסכין שפארגו תקע בהכנות של מכבי לעונה והמשכה בהתנהלות לא כל כך מקצועית של ההנהלה ( טעות נדירה בניגוד למה שאתה חושב וההצלחות של הקבוצה מוכיחות את זה , פעם זה בלאט , פעם פיני , פעם רלף ופעם שרף או בגזרת השחקנים פעם שארס ופארקר פעם מקדונלד והאפמן מה שנשאר קבוע זו ההנהלה ) , בסופו של דבר כשנראה שהשביתה תימשך לאורך רוב העונה או כולה מכבי יצאה מזה בזול .

בכל אופן זה לא רלוונטי לביקורת הלא עניינית שמוטחת פה בקבוצה כי כרגע כל עוד פארמר פה מדובר בקבוצה שהיא על סף המושלמת ורק כושר קליעה לקוי וזמני מונע ממנה לדרוס כל מה שזז , בתקווה שביום חמישי השחקנים יחזרו לכושר קליעה סביר ( סביר , לא טוב ) נראה פה שוב את הקבוצה שפירקה את ריאל ( פירקה למרות ההפרש בסיום ואולי פה יש בעיה קטנה של מכבי וזה החוסר יכולת לגמור משחקים כשהיא יכולה בניגוד לשנה שעברה).
יוסי22

הודעהעל ידי קודי » 21 נובמבר 2011, 09:43

יוסי22 כתב:מסכים ולא מסכים .

ברור שיש פה בעיה שראשיתה בסכין שפארגו תקע בהכנות של מכבי לעונה והמשכה בהתנהלות לא כל כך מקצועית של ההנהלה ( טעות נדירה בניגוד למה שאתה חושב וההצלחות של הקבוצה מוכיחות את זה , פעם זה בלאט , פעם פיני , פעם רלף ופעם שרף או בגזרת השחקנים פעם שארס ופארקר פעם מקדונלד והאפמן מה שנשאר קבוע זו ההנהלה ) , בסופו של דבר כשנראה שהשביתה תימשך לאורך רוב העונה או כולה מכבי יצאה מזה בזול .

בכל אופן זה לא רלוונטי לביקורת הלא עניינית שמוטחת פה בקבוצה כי כרגע כל עוד פארמר פה מדובר בקבוצה שהיא על סף המושלמת ורק כושר קליעה לקוי וזמני מונע ממנה לדרוס כל מה שזז , בתקווה שביום חמישי השחקנים יחזרו לכושר קליעה סביר ( סביר , לא טוב ) נראה פה שוב את הקבוצה שפירקה את ריאל ( פירקה למרות ההפרש בסיום ואולי פה יש בעיה קטנה של מכבי וזה החוסר יכולת לגמור משחקים כשהיא יכולה בניגוד לשנה שעברה).

אבל מה זה עוזר שהקבוצה טובה עם פרמאר כשבמאני טיים די ברור שהוא לא יהיה כאן?
קודי

הודעהעל ידי jol9 » 21 נובמבר 2011, 09:53

השחקן היחיד שיש לו כושר קליעה לקוי וזמני הוא פניני. אוחיון, פאפאס ובורשטיין לעולם לא יהיו קלעים, גם לאנגפורד לא קלע גדול במיוחד, וסמית'
עדיין לא קלע כלום העונה, פרט למשחק אחד מול ריאל וכמה משחקי הכנה.
בעיה בקליעה היא בעיה קריטית, כי היא מסרסת מאוד את סופו וגם מקשה על אליהו. בגלל שבלו הוא הקלעי היחיד, דייויד מכריח אותו להיות הרבה על הפרקט,
וזה מוריד את הדקות של ליאור או שם את בלו בעמדה 3 שפחות נוחה לו.

יש הרבה עבודה לעשות בקבוצה הזאת כרגע, וזה ממש לא רק כושר קליעה לקוי של כמה שחקנים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי יוסי22 » 21 נובמבר 2011, 10:04

סמית קלעי של 40% בשנתיים האחרונות ביורוקאפ ועם כל ההבדל הגדול זה לא משמעותי כל כך , קית קלעי של 35% ביורוליג , פארמר קלעי מצוין .

אוחיון ובורשטיין לא אמורים להיות פאקטור משמעותי ופאפס הוא השחקן המשמעותי היחיד שלא קולע אבל מפצה על זה בהבנת משחק נדירה.

חבל לסתם לעשות שחור איפה שלא קיימת בעיה - הרכב עם פארמר , פניני , סמית , בלו ולאנגפורד זה הרכב עם קלעים טובים יותר או פחות אבל קלעים יחד עם הזריזות של ליאור והמסה של סופו קשה מאוד לעצור את זה.
יוסי22

הודעהעל ידי חנו'ש » 21 נובמבר 2011, 10:09

איך החלטת שמדובר בקבוצה על סף המושלמת?
כי על הנייר נראה שיש לה לא מעט כשרון?
אתה רוצה שאני אתחיל לציין לך את כמויות הקבוצות שעל הנייר היה להם כישרון מכאן ועד להודעה חדשה ועדיין לא הגיעו לשום הישג?

בדר"כ עם הנייר הזה אפשר בעיקר לנגב את התחת...
מה שחשוב הוא בעיקר החיבור הקבוצתי בין השחקנים, שכרגע אני עדיין לא רואה אותו קיים.

יש גם איזו בעיה מסוימת של חוסר משמעת בקבוצה.
זה לא נראה שהשחקנים מספיק ממושמעים למה שבלאט אומר.
כמה פעמים בימים האחרונים בלאט דיבר על זה שהשחקנים צריכים להפסיק לקחת זריקות קשות ולא נכונות? אני די בטוחה שהוא צעק מספיק על השחקנים בעניין וכמה זריקות מטומטמות ראית אותם זורקים בכמה משחקים אחרונים?

הדבר שאולי כן נותן לי תקווה ליום חמישי זה שנראה שמכבי העונה פשוט נגררת לרמת המשחק של היריבה, כשהיריבה טובה ונותנת משחק טוב כך גם מכבי בעוד שמול יריבות גרועות שגם משחקות גרוע מכבי כאילו מנסה להיות גרועה יותר.
מכיוון שמילאנו היא קבוצה טובה, נאחל רק שתיתן גם משחק טוב ביום חמישי כדי שמכבי תיגרר לרמה שלה... :D
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־42 אורחים