כמה שזה כואב ומעצבן להפסיד לגועל, ההפסד הזה בא לנו בזמן. אני מאמין שבלאט יתן לחברה בראש והם יבואו ב1000% הקרבה ומוטיבציה למשחק. ההפסד הזה, ששוב, קשה וכואב, בא לנו טוב, ואני מאמין שזה יוציא את מכבי מהשאננות והאדישות שאנחנו רואים במשחקים האחרונים. חלק בגלל העומס, חלק בגלל ההרכבים המשתנים והחסרים, אבל מכבי פשוט לא משחקת בפול גאז, והפסד כזה אולי יחזיר אותה לתלם.
בקשר למשחק, משחק קשה מאוד. שלא תטעו ותחשבו שמכבי הולכים לפרק אותם, כי זה לא יקרה. מילאנו קבוצה עם סגל מפחיד, אחד החזקים באירופה, שבאה אחרי כמה הפסדי יורוליג, שהם עם הגב אל הקיר, והפסד יכול מאוד לסגור להם את הסיפור העונה ביורוליג כבר בשבל הראשון.
אחת הבעיות של מכבי בזמן האחרון לדעתי, זה הכושר הבינוני מאוד של סופו. הוא לא דורס כמו שנה שעברה, ומגיע עד הסל ל2+1, אלא מסבך קצת, מנסה הוקשוטים כאלה מוזרים... בנוסף, יאמר לזכותו, מביאים אליו לא מעט פעמים שמירות כפולות, עוד לפני שהוא מתחיל לכדרר בדרך לסל, והוא מוציא כדורים לקלעים, ובגלל כושר הקליעה המזעזעה של הקבוצה, בראשות פניני וסמית', מכבי מתקשה מאוד בהתקפה. יהיה מעניין מאוד לראות עם סקריולו יביא שמירה כפולה על סופו, או שנראה קרב ראש בראש מול בורורסיס. מאוד מקווה שסופו ישאר מולו ב1-1 כמה פעמים ב4-5 דקות הראשונות, וינסה להוציא אותו בעבירות בשלב מוקדם, כי ראדוסביץ' נראה זוועה עד עכשיו, ואין להם ממש מחליף נורמלי לבורוסיס. בלעדיו סופו ואליהו יחגגו בצבע.
חשוב מאוד שפארמר יבוא בכושר טוב, מכבי חייבת אותו במשחק הזה. אם הכל יתחבר מול מילאנו, כל הסגל החזק ישחק יחד, בלי חילופים חברתיים, שזה אומר שאוחיון, כמה שאני אוהב אותו, צריך לשחק 10 דקות, לא יותר. בורשטיין גם צריך לקבל לדעתי דקות בודדות, אם בכלל. מכבי צריכה את פאפאס יותר. ראינו שהוא מקבל את הדקות, איזה תרומה אדירה הוא נותן, ומשום מה למרות פתיחת העונה הנפלאה שלו, בלאט החליט לספסל אותו. לדעתי מבחינת הסגל של מכבי, פאפאס ובלו הם המאצ'-אפים הכי טובים מול גאלינרי. לאנגפורד, סמית' ופניני יוכלו לשמור על היירסטון, ניקולאס ומאנצ'ינלי שאוחיון ופארמר יתחלקו בשמירה עם קוק וג'יאקטי.
בשורה התחתונה, מכבי צריכה את סופו דורסני כמו שנה שעברה, את פארמר בכושר טוב ואקטיבי, ואת הקליעה מ3. עם כל זה יעבוד, עם הקהל בנוקיה, ובלאט שיטריף את השחקנים, אני מאמין שמכבי תעבור את מילאנו, למרות ששוב, זה לא יהיה קל
בהצלחה!!