פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: חמישי: 21:45 פרטיזן - מכבי, ערוץ 10

28 נובמבר 2011, 20:51

קודי כתב:בואו נקווה שפרמאר בכל זאת ישחק (הוא אמר היום שיכול להיות שכן) ואז יהיה לנו סיכוי לא רע לצאת מהגיהנום שם עם נצחון.

קשה לי להאמין שהוא ישחק. רוב שחקני ה- NBA לא משחקים.

28 נובמבר 2011, 20:52

חנו'ש כתב:זה קצת לא הוגן אם פארמר לא ישחק ופקוביץ' כן ישחק.
למה פארמר צריך ללכת כבר עכשיו ולפקוביץ' נותנים להישאר עוד קצת?

כי פקוביץ' לא שם על ה- NBA ועל הסוכן שלו. יש לו את העונה הזו, את העונה הבאה ואחר כך הוא חוזר לאירופה.

28 נובמבר 2011, 20:56

MTA2311 כתב:
מקאדו כתב:
MTA2311 כתב:שחקן המפתח שם הוא מאצ'באן. אם הוא יעשה את הדברים שהוא עושה כל העונה, יהיה מאוד קשה לחזור עם ניצחון.
מה שבטוח, יהיה משחק צמוד עם סקור נמוך

מאצ'באן ? מי זה מאצ'באן ? נשמע מוכר וואי וואי איזה פחד אלוהים ואיזה שחקן מדהים אם הוא משחק חבל בכלל למכבי להגיע לשם אם מאצ'באן האדיר יהיה טוב.

צודק סליחה.. נוסעים לשם וחוזרים עם 40 הפרש מינימום. פשוט תגובה של טמבל. מילאן נותן עד עכשיו עונה גדולה והוא גורם משמעותי בעובדה שפרטיזן מדורגת לפני מילאנו שכולם פה היללו. התגובה הכי מפגרת שקראתי בפורום הזה

תגיד אתה דפוק או שההורים שלך בניי דודים ? קח קצת אוויר לפניי שאתה שולח יד למקלדת , עם כל הכבוד למאצ'באן עדיין מכבי מובילה את הביית עם כמה שחקנים שהיו מרכזיים בסגנית אלופת אירופה ועם יתרון ברור על הקווים.
נערך לאחרונה על ידי מקאדו בתאריך 28 נובמבר 2011, 21:00, נערך פעם אחת בסך הכל.

28 נובמבר 2011, 20:58

מקאדו כתב:
MTA2311 כתב:
מקאדו כתב:
MTA2311 כתב:שחקן המפתח שם הוא מאצ'באן. אם הוא יעשה את הדברים שהוא עושה כל העונה, יהיה מאוד קשה לחזור עם ניצחון.

מאצ'באן ? מי זה מאצ'באן ? נשמע מוכר וואי וואי איזה פחד אלוהים ואיזה שחקן מדהים אם הוא משחק חבל בכלל למכבי להגיע לשם אם מאצ'באן האדיר יהיה טוב.

צודק סליחה.. נוסעים לשם וחוזרים עם 40 הפרש מינימום. פשוט תגובה של טמבל. מילאן נותן עד עכשיו עונה גדולה והוא גורם משמעותי בעובדה שפרטיזן מדורגת לפני מילאנו שכולם פה היללו. התגובה הכי מפגרת שקראתי בפורום הזה

תגיד אתה דפוק או שההורים שלך בניי דודים ? קח קצת אוויר לפניי שאתה שולח יד למקלדת , עם כל הכבוד למאצ'באן עדיין מכבי מובילה את הביית עם כמה שחקנים שהיו מרכזיים בסגנית אלופת אירופה ועם יתרון ברור על הקוים.

גם מאצבאן היה שחקן באותה סגנית אלופת אירופה (למרות שלא שחקן מרכזי).... ::

28 נובמבר 2011, 21:01

הולך להיות משחק קשה, מכבי ממש לא פיבוריטת.

28 נובמבר 2011, 21:03

מקאדו כתב:
MTA2311 כתב:
מקאדו כתב:

תגיד אתה דפוק או שההורים שלך בניי דודים ? קח קצת אוויר לפניי שאתה שולח יד למקלדת , עם כל הכבוד למאצ'באן עדיין מכבי מובילה את הביית עם כמה שחקנים שהיו מרכזיים בסגנית אלופת אירופה ועם יתרון ברור על הקוים.

אמרתי שאין סיכוי לנצח? אמרתי שמפסידים בטוח? אם אתה לא מבין לבד שמשחק בהר הגעש בבלגרד הוא ממשחקי החוץ היותר קשים באירופה אז אולי קצת ריחמתי כשקראתי לך טמבל בהודעה הקודמת. מצ'באן השנה נותן מספרים מצויינים והוא מוביל את הקבוצה הזאת במדד שבוע אחרי שבוע. ליאור אליהו לא יכול לשמור עליו וגם לבלו זה ממש לא יהיה פשוט.
אני שוב חוזר בשביל אלה שהבנת הנקרא שלהם לא מרשימה, יהיה משחק צמוד עם סקור נמוך, כשסביר להניח שמצ'באן יעשה לנו לא מעט צרות.

28 נובמבר 2011, 21:12

yarinsaky כתב:באמת, איך דווקא עכשיו אתה לא אופטימי ? מאוד מוזר.

אתה מנסה לרמוז משהו? :?
זה ממש לא בגלל שפארמר עזב. גם אם הוא ישחק (ועוד יש סיכוי כזה), פשוט תחושת בטן לא טובה. הם אחרי הפסד, הפסד נוסף יכניס אותם לבעיה, ויבואו בטירוף עם הקהל הביתי. פקוביץ' כנראה ישחק, ועם יום טוב של הסרבים מה3, שיכנסו לטירוף, נראה לי מפחיד משהו..

28 נובמבר 2011, 21:34

roy1000 כתב:זה המשחק הראשון שנוכל לבחון את מכבי בלי פארמר. בוא נגיד שאני מאוד אשמח לראות שיוסי הוא זה שצודק ושכל המשחקים שבהם מכבי שיחקה בלי פארמר ונראיתה כמו פח אשפה היו מקריים.

זה הזמן של מכבי להוכיח שההצלחה עכשיו לא הייתה פאמר בלבד ושיש לקבוצה הזו דברים להציע מעבר לרכז המוכשר שעזב אותנו. כל זה צריך לקרות באחד האולמות הכי ביתיים ביורוליג. מקום שלמכבי אין ממנו זכרונות טובים ומול קבוצה שהיא אולי לא הכי מוכשרת בעולם, אבל נלחמת על מקומה בטופ 16.

מעדיף לדחות את התגשמות התיאוריה הזאת בעוד שבוע של פארמר, אחרי זה המבול.

ואסף, כן, זה גם קשור לפארמר, אלא מה ? בלעדיו הסיכויים פוחתים בהרבה אחוזים גם אם אנשים כאן מדחיקים את זה. ( לא רובם בכל אופן ).

28 נובמבר 2011, 21:37

roy1000 כתב:זה המשחק הראשון שנוכל לבחון את מכבי בלי פארמר. בוא נגיד שאני מאוד אשמח לראות שיוסי הוא זה שצודק ושכל המשחקים שבהם מכבי שיחקה בלי פארמר ונראיתה כמו פח אשפה היו מקריים.

זה הזמן של מכבי להוכיח שההצלחה עכשיו לא הייתה פאמר בלבד ושיש לקבוצה הזו דברים להציע מעבר לרכז המוכשר שעזב אותנו. כל זה צריך לקרות באחד האולמות הכי ביתיים ביורוליג. מקום שלמכבי אין ממנו זכרונות טובים ומול קבוצה שהיא אולי לא הכי מוכשרת בעולם, אבל נלחמת על מקומה בטופ 16.

יש סיכוי שמכבי פתאום תתפוצץ ותיתן משחק טוב. מצד שני, יכול להיות שהיא גם תשחק רע. אני חושב שלא זה ולא זה, ייתן לנו תשובות בטוחות לגבי
ההמשך.
אני חושש להמשך הדרך, וקשה למצוא דברים חיוביים במצב של מכבי כעט, ובעצם התקווה היחידה והאמיתית שלי היא שהשחקנים פשוט ירימו את הרמה שלהם, לא מיד,
אלא בהדרגה.
אני באמת לא רואה איך איזה די בראון או יירטין שיגיע באמצע העונה, יוביל אותנו לפיינל פור, ייתן לנו את היתרון המכריע מול קבוצות הליגה או אפילו יישפר אותנו במשהו.

28 נובמבר 2011, 22:14

MTA2311 כתב:
מקאדו כתב:
MTA2311 כתב:
מקאדו כתב:

אמרתי שאין סיכוי לנצח? אמרתי שמפסידים בטוח? אם אתה לא מבין לבד שמשחק בהר הגעש בבלגרד הוא ממשחקי החוץ היותר קשים באירופה אז אולי קצת ריחמתי כשקראתי לך טמבל בהודעה הקודמת. מצ'באן השנה נותן מספרים מצויינים והוא מוביל את הקבוצה הזאת במדד שבוע אחרי שבוע. ליאור אליהו לא יכול לשמור עליו וגם לבלו זה ממש לא יהיה פשוט.
אני שוב חוזר בשביל אלה שהבנת הנקרא שלהם לא מרשימה, יהיה משחק צמוד עם סקור נמוך, כשסביר להניח שמצ'באן יעשה לנו לא מעט צרות.

הר געש או לא הם הפסידו כבר בביית לאפס וניצחו בנקודה את ריאל , זה לא נראה השנה כמו ' ממשחקי החוץ היותר קשים ' אבל שהעובדות לא יבלבלו אותך הגאון שבנביאים.

28 נובמבר 2011, 22:44

לא יודע מה אתה רוצה. בסך הכל אמרתי שהולך להיות שם משחק קשה וצמוד.. מה אתה חושב? שננצח שם בקלות? שהמצאתי את המספרים של מצ'באן? אתה מתכחש לזה שפרטיזן נמצאת בעמדה מצויינת לעלות לטופ 16 מהבית הכי קשה ביורוליג על חשבון מילאנו משופעת הכוכבים? get over yourself

29 נובמבר 2011, 04:50

דווקא בידיעות כתוב הבוקר שייתכן ופרמאר כן ישחק, אז אפשר להיות אופטימיים.

29 נובמבר 2011, 05:23

אני חושב שהנזק לפרטיזן אם פקוביץ' ולואו לא ישחקו גדול בהרבה מאשר פארמר לא ישחק במכבי . אבל למען הכדורסל האיכותי אני רוצה שגם הם וגם פארמר ישחקו מה שעדיין נותן לנו יתרון מסויים...

29 נובמבר 2011, 07:11

גם בפייסבוק הקבוצה הודיעה כי פרמאר ייצא איתם מחר. לדעתי הוא ישחק. אני לא רואה מצב שהוא יבוא רק בכדי לעשות מסאז' לסופו.

29 נובמבר 2011, 07:43

לפי ספורט 5 פארמר ישחק וזה טוב כי זה נותן למכבי עוד קצת זמן לחכות שלאנגפורד יחזור לכושר , רק שבלאט לא ישכח שפארמר כבר עוזב ויש לו צ'אנס להחזיר את פאפס כשפארמר עדיין פה.

29 נובמבר 2011, 07:51

יוסי22 כתב:לפי ספורט 5 פארמר ישחק וזה טוב כי זה נותן למכבי עוד קצת זמן לחכות שלאנגפורד יחזור לכושר , רק שבלאט לא ישכח שפארמר כבר עוזב ויש לו צ'אנס להחזיר את פאפס כשפארמר עדיין פה.

בלאט לא צריך לעשות ביום חמישי חשבונות, חילופים חברתיים או לחשוב על העתיד. הוא צריך לנצח את המשחק, גם אם זה אומר שפרמאר ישחק 40 דקות ופאפאס לא יראה מגרש, אם כי באופן אישי אני חושב שכל דקה שאוחיון על המגרש צריכה להיות של פאפאס. המשחק מחרתיים חשוב מאוד לדירוג הקבוצה בסוף הסיבוב, כאשר במקרה של נצחון יהיה לנו סיכוי מצויין לאחד משני המקומות הראשונים וסיכוי טוב מאוד למקום הראשון, ואילו במקרה של הפסד אנחנו עלולים למצוא את עצמנו בסוף הסיבוב במקום השלישי (ניצחנו את פרטיזן בהפרש נמוך במשחק הראשון). אם ננצח אנו מבטיחים בעצם דירוג גבוה יותר מפרטיזן, מילאנו ושרלרואה (לפחות מקום שלישי) ונצחון ביתי על הטורקים יבטיח סופית גם את המקום השני.

29 נובמבר 2011, 07:51

אבי אורנן מציין שני דברים: 1. פרמאר ישחק מחק. 2. פרקינס עדיין לא כשיר וכבר לא ישחק במכבי העונה. יאללה, להביא גארד זר בדחיפות.

29 נובמבר 2011, 07:57

חדשות מצויינות.
ניצחון ביום חמישי חשוב מאוד כדי להבטיח את אחד משני המקומות הראשונים. הסיכויים עלו עכשיו משמעותית.

29 נובמבר 2011, 08:01

אני חושב שניצחון מבטיח את העפלה לטופ 16 מהמקום הרביעי גם אם נפסיד את כל המשחקים הנותרים...אני עם קודי , קודם נבטיח את העלייה ואחר כך נחשוב על הדקות של פאפאס....מה שכן השביתה הסתיימה ברגע מאוד קריטי של העונה .

29 נובמבר 2011, 08:18

היה יכול להיות יותר גרוע. השביתה הייתה יכולה להסתיים לפני חודש ואז היינו אוכלים לוקשים. אני מקווה שפרמאר יעניק לנו מתנת פרידה ביום חמישי, למורת רוחו של פקוביץ', על מנת שנבטיח את העלייה לטופ 16.
פרסם תגובה