פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: מכבי מול חולון, יום שני, אשכול המשחק

04 דצמבר 2011, 14:57

חנו'ש כתב:
קודי כתב:
yarinsaky כתב:אוקיי, יכול להיות.
אבל מי ישמע איזה רכזים יש לו היום שהוא יכול לוותר עליו בקלות.

אני מסכים איתך וחושב בעצמי שבלאט עושה טעות בעניין של פאפאס, אבל הוא המאמן ואם הוא ממילא מייבש אותו עד מוות, אני לא רואה את פדרמן, שהוציא עליו חצי מיליון דולר ודאג באופן אישי לשכנע אותו לחתום, נותן יד להמשך ההשפלה.

זה יהיה מאוד עצוב אם זה אכן יקרה.
אני יודעת ומבינה שבלאט הוא המאמן ומן הסתם הוא מבין ויודע הרבה יותר טוב מאיתנו, אבל אני חוששת שבסיפור הזה הוא נותן לשיקולים לא מקצועיים במיוחד להוביל אותו ואני לא חושבת שזה לטובת הקבוצה.

אני מתאר לעצמי שלאף אחד מאיתנו אין מרגל בחדרי חדרים , אולי פאפאס "הונחת" על בלאט , זה כן שיקול מקצועי? אדריאטית זה שיקול מקצועי?

04 דצמבר 2011, 15:00

סלחו לי, אבל בלאט, מאמן עם הרבה קלאסה, מתנהג בצורה די מגעילה בעניין של פאפאס. פשוט לא ברור לי.
90% מהזמן שהוא על המגרש, הוא נראה טוב מאוד. תורם תרומה אדירה בניהול המשחק והפעלת הגבוהים. לא יודע מי הפליץ את זה שהוא לא שומר. שחקן הגנה בכלל בכלל לא רע גם בגילו
לא בור לי העניין הזה, ופשוט עצוב לראות אגדה כזאת מושפלת ככה.
מי זה לעזאזל אוחיון לידו? אוחיון בשיאו לא יהיה בחיים מה שפאפאס היום.

04 דצמבר 2011, 15:05

אז אולי בלאט רואה דברים שלא אני ולא אתה ולא אף אחד אחר יודע? יכול להיות שבלאט מסמן תרגיל ופאפא עושה משהו אחר , אולי הוא פטפטן מדי כפי שנרמז יותר מפעם אחת , קשה מאד לדעת.

בלאט הוא באמת מאמן ואדם עם קלאסה , קשה לי לראות אותו סתם מייבש משהו בלי סביה ובלי תוכנית.

אבל שתעבור על המאמנים האחרונים שהיו פה , כולם ייבשו בצורה כזאת או אחרת שחקנים.

על פיני אין מה להכביר , צביקה ייבש את אליהו וטל , קטש את פייזר , אפילו אפי (טפו טפו טפו) ייבש את רודני וויט ואת באטיסטה....

04 דצמבר 2011, 15:07

ankram כתב:
חנו'ש כתב:
קודי כתב:

אני מסכים איתך וחושב בעצמי שבלאט עושה טעות בעניין של פאפאס, אבל הוא המאמן ואם הוא ממילא מייבש אותו עד מוות, אני לא רואה את פדרמן, שהוציא עליו חצי מיליון דולר ודאג באופן אישי לשכנע אותו לחתום, נותן יד להמשך ההשפלה.

אני יודעת ומבינה שבלאט הוא המאמן ומן הסתם הוא מבין ויודע הרבה יותר טוב מאיתנו, אבל אני חוששת שבסיפור הזה הוא נותן לשיקולים לא מקצועיים במיוחד להוביל אותו ואני לא חושבת שזה לטובת הקבוצה.

אני מתאר לעצמי שלאף אחד מאיתנו אין מרגל בחדרי חדרים , אולי פאפאס "הונחת" על בלאט , זה כן שיקול מקצועי? אדריאטית זה שיקול מקצועי?

ברור, ולכן ביקורת על הדברים הלא ראויים ולא מקצועיים שההנהלה עושה לא מעט, לא חסר כאן.
אז למה אי אפשר גם לתת קצת ביקורת על בלאט כשהוא לוקח החלטות שלא נראות מקצועיות ורק פוגעות בקבוצה?

04 דצמבר 2011, 15:09

ankram כתב:אז אולי בלאט רואה דברים שלא אני ולא אתה ולא אף אחד אחר יודע? יכול להיות שבלאט מסמן תרגיל ופאפא עושה משהו אחר , אולי הוא פטפטן מדי כפי שנרמז יותר מפעם אחת , קשה מאד לדעת.

בלאט הוא באמת מאמן ואדם עם קלאסה , קשה לי לראות אותו סתם מייבש משהו בלי סביה ובלי תוכנית.

על פיני אין מה להכביר , צביקה ייבש את אליהו וטל , קטש את פייזר , אפילו אפי (טפו טפו טפו) ייבש את רודני וויט ואת באטיסטה....

וכל אותם מאמנים חטפו על כך ביקורת לא קטנה, אז למה בלאט פטור ממנה??

ואם בלאט מייבש את פאפאס בגלל שהוא פטפטן, זו בהחלט מה שהייתי קוראת "שיקול לא מקצועי"

04 דצמבר 2011, 15:10

ankram כתב:אז אולי בלאט רואה דברים שלא אני ולא אתה ולא אף אחד אחר יודע? יכול להיות שבלאט מסמן תרגיל ופאפא עושה משהו אחר , אולי הוא פטפטן מדי כפי שנרמז יותר מפעם אחת , קשה מאד לדעת.

מה זה פטפטן מדי? לבלאט יש בעיה ששחקן כזה מדבר ומעיר לשחקנים? למה ליהיות כזה פריק קונטרול? הרי ההערות של פאפאס הם הערות מקצועיות שליוו אותו לאורך השנים, ולא זכור לי שזה הפריע למסינה, איבקוביץ' וינאקיס. אז למה זה אמור להפריע לבלאט? הוא מעיר לשחקנים ומכוון אותם. תמיד אומרים שקטפטן (עזבו שפאפאס לא קפטן...) תצריך ליהיות המאמן על המגרש. מה הוא מצפה ממכבי ליהיות מנזר שתקנים?
מבחינה מקצועית, פאפאס מספק את הציפיות ואף עולה עליהם. כל זמן שהוא היה במגרש העונה, הוא נראה מצוין, ותרם הרבה מאוד. ממש לא ברור, וזה נראה שהסיבות הם לא כל כך מקצועיות. כמו שחנוש אמרה, אם על ההנהלה מותר להעביר ביקורת (אוהו איזה ביקורת..), ועל כל מאמני העבר, אז למה לא על בלאט? גם הוא לא חסין מטעויות.

04 דצמבר 2011, 15:15

חנו'ש כתב:
ankram כתב:
חנו'ש כתב:
קודי כתב:

ברור, ולכן ביקורת על הדברים הלא ראויים ולא מקצועיים שההנהלה עושה לא מעט, לא חסר כאן.
אז למה אי אפשר גם לתת קצת ביקורת על בלאט כשהוא לוקח החלטות שלא נראות מקצועיות ורק פוגעות בקבוצה?

בוודאי שאפשר , אני רק אומר שידוע לנו רק מידה מאד קטנה של מה שבאמת קורה בחדרי חדרים , לכן קשה בכלל להעריך אם זה מקצועי , אישי , בין אישי או בין גלאקטי , בגלל זה אני לוקח את הדיבורים על אובר הקולניות של פאפא בעירבון מוגבל (וואלה) , אני מודה שאני מעריץ של בלאט מהשנה האחרונה , ועם זאת מאד קשה לי לראות את פאפאס על הספסל מתייבש בטח שאוחיון לא יכול לסחוב לבד , אני רק יכול לשער , שהנהלת החשבונות של דקות השחקנים , גילו של פאפאס , 3 המסגרות , וההגבלים על כמות הזרים במשחק , גורמים לכל הבלאגן הזה , הבה יותר מאיזה חתול שחור שעבר בין בלאט לפאפאס , ראבק בלאט הסתדר עם סופו שרק הוא לבד דורש תשומת לב כמעט אבסולוטית , אבל מאד יכול להיות שהוא שוגה קשות בעניין הזה.

04 דצמבר 2011, 15:28

ankram כתב:בוודאי שאפשר , אני רק אומר שידוע לנו רק מידה מאד קטנה של מה שבאמת קורה בחדרי חדרים , לכן קשה בכלל להעריך אם זה מקצועי , אישי , בין אישי או בין גלאקטי , בגלל זה אני לוקח את הדיבורים על אובר הקולניות של פאפא בעירבון מוגבל (וואלה) , אני מודה שאני מעריץ של בלאט מהשנה האחרונה , ועם זאת מאד קשה לי לראות את פאפאס על הספסל מתייבש בטח שאוחיון לא יכול לסחוב לבד , אני רק יכול לשער , שהנהלת החשבונות של דקות השחקנים , גילו של פאפאס , 3 המסגרות , וההגבלים על כמות הזרים במשחק , גורמים לכל הבלאגן הזה , הבה יותר מאיזה חתול שחור שעבר בין בלאט לפאפאס , ראבק בלאט הסתדר עם סופו שרק הוא לבד דורש תשומת לב כמעט אבסולוטית , אבל מאד יכול להיות שהוא שוגה קשות בעניין הזה.

עם המשפט האחרון שלך אני בהחלט מסכימה ולכן זה רק נראה לי יותר מוזר העובדה שבלאט, מאמן שאף פעם לא היה ידוע על בעיות בינו ובין שחקניו ואחד הבודדים שהצליחו לאפס שחקן כמו סופו, כל כך לא מסתדר עם שחקן בעל רזומה כל כך עשיר, שאחד הדברים האחרונים שאפשר להכניס אליו זה בעיות משמעת.
יכול להיות כמובן שהתקשורת מנפחת דברים, אבל זה לא היה רק וואלה, אלא מס' אתרים ועיתונים שדיווחו על בעיות בינהם ואני נוטה להאמין שאין עשן בלי אש. מה גם שרואים את חוסר התקשורת בינהם גם על המגרש ולא מעט עצבים נשפכים מבלאט לכיוון היווני.

אז נכון שקורה שאין תקשורת בין מאמן לשחקן מסוים וזה לא באשמת אף אחד, אלא פשוט לא מסתדרים (זה יכול לקרות בין כל זוג אנשים שעובדים יחד), אבל אותנו האוהדים זה לא אמור לעניין ומה שאמור לעניין אותנו זה רק הצלחת הקבוצה ואם היה לבלאט את הפריבילגיה לייבש את פאפאס ולא לפגוע בקבוצה בעקבות זה, אז לא הייתי אומרת כלום, אבל זה לא המצב ואני לא רואה איך ייבוש של פאפאס ועצבים וחוסר תקשורת בין ה-2 תורם לקבוצה.

04 דצמבר 2011, 15:31

asafb96 כתב:סלחו לי, אבל בלאט, מאמן עם הרבה קלאסה, מתנהג בצורה די מגעילה בעניין של פאפאס. פשוט לא ברור לי.
90% מהזמן שהוא על המגרש, הוא נראה טוב מאוד. תורם תרומה אדירה בניהול המשחק והפעלת הגבוהים. לא יודע מי הפליץ את זה שהוא לא שומר. שחקן הגנה בכלל בכלל לא רע גם בגילו
לא בור לי העניין הזה, ופשוט עצוב לראות אגדה כזאת מושפלת ככה.
מי זה לעזאזל אוחיון לידו? אוחיון בשיאו לא יהיה בחיים מה שפאפאס היום.

צודק ומוסיף אוחיון עוד 10 שנים לא יעשה עשירית ממה שעשה פאפס

04 דצמבר 2011, 15:50

ד"א אני לא פוסל בכלל שזה משהו בהיותו של בלאט הרבה יותר "אמריקאי" מ"אירופאי" , הוא העדיף את הנדריקס ע"פ מאצ'בן , לא מסתדר עם פאפאס , גם עם אודריך היו לו תאקלים , ורוב השחקנים שהוא מביא (זולת ניקו) הם אמריקאים פר אקסלנס או בעלי משחק אמריקאי (סטייל שאראס) , גם באפס בזמנו היו לו בעיקר אמריקאים בעמדות הזרים.

04 דצמבר 2011, 15:52

ankram כתב:ד"א אני לא פוסל בכלל שזה משהו בהיותו של בלאט הרבה יותר "אמריקאי" מ"אירופאי" , הוא העדיף את הנדריקס ע"פ מאצ'בן , לא מסתדר עם פאפאס , גם עם אודריך היו לו תאקלים , ורוב השחקנים שהוא מביא (זולת ניקו) הם אמריקאים פר אקסלנס או בעלי משחק אמריקאי (סטייל שאראס) , גם באפס בזמנו היו לו בעיקר אמריקאים בעמדות הזרים.

חשבתי על זה לא מזמן, וזה יכול ליהיות, אבל זה לא אומר שבגלל שפאפאס אירופאי, הוא צריך להתייבש ככה, גם אם בלאט אוהב אמריקאים, כי פאפאס שחקן טוב מאוחיון, בלי צל של ספק, ושחקן נפלא, גם היום, וראינו את זה העונה כל זמן שהוא היה על המגרש

04 דצמבר 2011, 15:55

ankram כתב:ד"א אני לא פוסל בכלל שזה משהו בהיותו של בלאט הרבה יותר "אמריקאי" מ"אירופאי" , הוא העדיף את הנדריקס ע"פ מאצ'בן , לא מסתדר עם פאפאס , גם עם אודריך היו לו תאקלים , ורוב השחקנים שהוא מביא (זולת ניקו) הם אמריקאים פר אקסלנס או בעלי משחק אמריקאי (סטייל שאראס) , גם באפס בזמנו היו לו בעיקר אמריקאים בעמדות הזרים.

ומה עם סופו?? (או שאולי זה בכלל קשור לצבע העור.... :whistle )
וזה לא שאוחיון יותר אמריקאי מפאפאס.... :unsure
וגם אם יש משהו בזה, זה הדבר האחרון שאפשר לקרוא לו "שיקול מקצועי".

04 דצמבר 2011, 16:01

סופו ממש אמריקאי , קשה להגדיר אותו כסנטר אירופאי פר אקסלנס , לגבי אוחיון , אני באמת חושב שלבלאט יש סיבה טובה מאד להעדיף אותו ע"פ פאפא , מאד מוזר...

ובחזרה למשחק :

חניכיו של דייויד בלאט נראו עייפים ותשושים לאחר החזרה הארוכה הביתה שכללה טיסה מסרביה לוינה, אוסטריה, ומשם עלו הצהובים על טיסת המשך לישראל. כבר מחר תפגוש הקבוצה את הפועל חולון (19:35) המסקרנת של דן שמיר ופיני גרשון בהיכל נוקיה במסגרת המחזור השמיני של ליגת העל.

מאמן מכבי תל אביב, דייויד בלאט, התייחס להרכבים השונים שניסה בסוף השבוע האחרון: "קודם כל מטבע הדברים, ששחקנים פצועים וחולים אז אנחנו חייבים להתארגן ולדעת להשתמש בחלק מהמשחקים האלה כמעבדת ניסוי להרכבים שונים שיוכלו לשרת אותנו בעתיד עקב מספר המשחקים שיש, ובאותו זמן לנסות למצוא את הדרך ולנצח".
על שילובם של קית' לנגפורד ותיאו פפאלוקאס אמר בלאט: "אני חושב שכל אחד בתורו יתרום את כל מה שהוא יכול בשביל לנסות לעזור לקבוצה לנצח. אני חושב שלכל שחקן יש חשיבות אצלנו וזה כולל את לנגפורד ופפאלוקאס
הקיצר , אני לא אתפלא אם זה ייגמר בהפסד , גם אם השחקנים הם שחקנים טובים יותר הם בסה"כ בני אדם , נראה לי שבא להם להקיא כבר ממשחקי כדורסל ,
ומולם קבוצה רעבה , עם משחק אחד בשבוע , עם זרים שיש להם את הבמה הכי גדולה לשדרג את החוזה שלהם לשנה הבאה , טיול זה לא יהיה....

אי אפשר לקחת איזה חופש בקיסריה?

ותראו כמה פעמים המילה "לנצח" חוזרת .... זה כאילו כל משחק אצל ההנהלה הוא משחק עם הגב על הקיר.....

04 דצמבר 2011, 16:06

חנו'ש כתב:

ומה עם סופו?? (או שאולי זה בכלל קשור לצבע העור.... :whistle )
וזה לא שאוחיון יותר אמריקאי מפאפאס.... :unsure
וגם אם יש משהו בזה, זה הדבר האחרון שאפשר לקרוא לו "שיקול מקצועי".

אוחיון בסגנון שלו הרבה יותר "אמריקאי" מפאפאס. יותר זריר ואתלטי בסגנון שלו, אם כי אין צל של ספק מי עדיף. לא מובן לי למה בלאט מעדיף את אוחיון על פאפאס (וזה לא שאני שונא את אוחיון, לדעתי הוא יכול ליהיות שחקן נחמד מאוד בשביל 10-15 דקות יורוליג).

04 דצמבר 2011, 16:10

10-15 דקות בקבוצה כמו פרטיזן/לובליאנה ממש לא מכבי
שחקן שאפילו לא כיכב בירושלים משחק בתור שחקן חמישייה במכבי זה יכול לקרות אך ורק תחת פדרמן

04 דצמבר 2011, 16:40

זו טעות פטאלית לעלות עם יוגב אוחיון רכז יחיד מול חולון.
בטח כאשר ה"רכז" המחליף, בורשטיין, חולה.
נגד ירושלים זה נגמר בהפסד, וכך זה עלול להיגמר גם פה.
וזה מעצבן, כי ההימור שלי הוא שפפאלוקאס מיובש במכוון ע"י בלאט, ולא מסיבות מקצועיות.
ההשערה שלי: בלאט הבין מההנהלה שלא יקבל כסף נוסף, ולכן הוא מנסה לגרום לפפאלוקאס (ולשאייר) לעזוב, כדי לפנות כסף לקו אחורי חדש בינואר.
חבל רק שזה נעשה בדרך מכוערת ולא ראויה לשחקן מעוטר כפפאלוקאס ולבחור טוב כשאייר.
עוד יותר חבל, ששחקן כמו פפאלוקאס הוא בדיוק מה שיחסר במאי, אם וכאשר מכבי תגיע לפיינל פור.
בכל מקרה, זה מה שהיה חסר לה במאי שעבר.

04 דצמבר 2011, 19:22

JasonWilliams12 כתב:10-15 דקות בקבוצה כמו פרטיזן/לובליאנה ממש לא מכבי
שחקן שאפילו לא כיכב בירושלים משחק בתור שחקן חמישייה במכבי זה יכול לקרות אך ורק תחת פדרמן

לא יודע אם זה פדרמן, לדעתי בלאט מנסה להוכיח כאן משהוא.

במקרה של אוחיון זה יגמר או בצל"ש או בטר"ש. אם בלאט יצליח איתו כרכז מוביל הוא יהיה גאון, אם לא, הוא מן הסתם יצא קטן.

אני חושב שקבוצות בליגה כבר מתחילות להריח דם. עדיין לא שטף גדול, אבל טפטוף. זה כבר לא שאראס - פארקר או מקדונלד - שפר, אפילו לא
פארגו - פרקינס.
זה בסך הכול אוחיון - סמית' ועם זה, הם אומרים לעצמם , זה לא בשמיים.

04 דצמבר 2011, 20:41

yarinsaky כתב:

במקרה של אוחיון זה יגמר או בצל"ש או בטר"ש. אם בלאט יצליח איתו כרכז מוביל הוא יהיה גאון, אם לא, הוא מן הסתם יצא קטן.

אני חושב שקבוצות בליגה כבר מתחילות להריח דם. עדיין לא שטף גדול, אבל טפטוף. זה כבר לא שאראס - פארקר או מקדונלד - שפר, אפילו לא
פארגו - פרקינס.

ממש כך סוגרים את הצבע לאליהו ושחורצי (שמירה כפולה) לא נותנים לבלו לזרוק מהשלוש וכך מנצחים את מכבי כזה פשוט
אוחיון לא יעשה סל מול סל ריק וסמית' יעשה 8 נקודות באחוזים גרועים
הפיינל פור ניראה ריאלי לקבוצות בליגה שלנו
הכל פדרמן אשם הוא בשום פנים ואופן לא צריך להביא שחקנים שלא מתאימים לא מעניין אותי אפילו אם בלאט ירצה אותו כמו שאמרו לאפי לא (מרקוביץ') היו צריכים להגיד לא לכדיר ואוחיון כי זה ברור שהם לא מתאימים למכבי נמאס כבר מהביזבוזים המיותרים שפדרמן עושה עם הכסף של מכבי
נערך לאחרונה על ידי JasonWilliams12 בתאריך 04 דצמבר 2011, 20:46, נערך פעם אחת בסך הכל.

04 דצמבר 2011, 20:45

JasonWilliams12 כתב:
yarinsaky כתב:

פארגו - פרקינס.

ממש כך סוגרים את הצבע לאליהו ושחורצי (שמירה כפולה) לא נותנים לבלו לזרוק מהשלוש וכך מנצחים את מכבי כזה פשוט
אוחיון לא יעשה סל מול סל ריק וסמית' יעשה 8 נקודות באחוזים גרועים
הפיינל פור ניראה ריאלי לקבוצות בליגה שלנו

כן, כל כך פשוט
אתה יודע שמדובר פה בכדורסל אמיתי, ולא במשחק מנג'ר כזה?

04 דצמבר 2011, 20:47

כן כבר ראינו שקטש שידע לעשות התאמות עשה צחוק ממכבי פשוט השפיל את בלאט
פרסם תגובה