04 דצמבר 2011, 14:57
חנו'ש כתב:קודי כתב:yarinsaky כתב:אוקיי, יכול להיות.
אבל מי ישמע איזה רכזים יש לו היום שהוא יכול לוותר עליו בקלות.
אני מסכים איתך וחושב בעצמי שבלאט עושה טעות בעניין של פאפאס, אבל הוא המאמן ואם הוא ממילא מייבש אותו עד מוות, אני לא רואה את פדרמן, שהוציא עליו חצי מיליון דולר ודאג באופן אישי לשכנע אותו לחתום, נותן יד להמשך ההשפלה.
זה יהיה מאוד עצוב אם זה אכן יקרה.
אני יודעת ומבינה שבלאט הוא המאמן ומן הסתם הוא מבין ויודע הרבה יותר טוב מאיתנו, אבל אני חוששת שבסיפור הזה הוא נותן לשיקולים לא מקצועיים במיוחד להוביל אותו ואני לא חושבת שזה לטובת הקבוצה.
04 דצמבר 2011, 15:00
04 דצמבר 2011, 15:05
04 דצמבר 2011, 15:07
ankram כתב:חנו'ש כתב:קודי כתב:yarinsaky כתב:אוקיי, יכול להיות.
אני מסכים איתך וחושב בעצמי שבלאט עושה טעות בעניין של פאפאס, אבל הוא המאמן ואם הוא ממילא מייבש אותו עד מוות, אני לא רואה את פדרמן, שהוציא עליו חצי מיליון דולר ודאג באופן אישי לשכנע אותו לחתום, נותן יד להמשך ההשפלה.
אני יודעת ומבינה שבלאט הוא המאמן ומן הסתם הוא מבין ויודע הרבה יותר טוב מאיתנו, אבל אני חוששת שבסיפור הזה הוא נותן לשיקולים לא מקצועיים במיוחד להוביל אותו ואני לא חושבת שזה לטובת הקבוצה.
אני מתאר לעצמי שלאף אחד מאיתנו אין מרגל בחדרי חדרים , אולי פאפאס "הונחת" על בלאט , זה כן שיקול מקצועי? אדריאטית זה שיקול מקצועי?
04 דצמבר 2011, 15:09
ankram כתב:אז אולי בלאט רואה דברים שלא אני ולא אתה ולא אף אחד אחר יודע? יכול להיות שבלאט מסמן תרגיל ופאפא עושה משהו אחר , אולי הוא פטפטן מדי כפי שנרמז יותר מפעם אחת , קשה מאד לדעת.
בלאט הוא באמת מאמן ואדם עם קלאסה , קשה לי לראות אותו סתם מייבש משהו בלי סביה ובלי תוכנית.
אבל שתעבור על המאמנים האחרונים שהיו פה , כולם ייבשו בצורה כזאת או אחרת שחקנים.
על פיני אין מה להכביר , צביקה ייבש את אליהו וטל , קטש את פייזר , אפילו אפי (טפו טפו טפו) ייבש את רודני וויט ואת באטיסטה....
04 דצמבר 2011, 15:10
ankram כתב:אז אולי בלאט רואה דברים שלא אני ולא אתה ולא אף אחד אחר יודע? יכול להיות שבלאט מסמן תרגיל ופאפא עושה משהו אחר , אולי הוא פטפטן מדי כפי שנרמז יותר מפעם אחת , קשה מאד לדעת.
בלאט הוא באמת מאמן ואדם עם קלאסה , קשה לי לראות אותו סתם מייבש משהו בלי סביה ובלי תוכנית.
אבל שתעבור על המאמנים האחרונים שהיו פה , כולם ייבשו בצורה כזאת או אחרת שחקנים.
על פיני אין מה להכביר , צביקה ייבש את אליהו וטל , קטש את פייזר , אפילו אפי (טפו טפו טפו) ייבש את רודני וויט ואת באטיסטה....
04 דצמבר 2011, 15:15
חנו'ש כתב:ankram כתב:חנו'ש כתב:קודי כתב:yarinsaky כתב:אוקיי, יכול להיות.
אני מתאר לעצמי שלאף אחד מאיתנו אין מרגל בחדרי חדרים , אולי פאפאס "הונחת" על בלאט , זה כן שיקול מקצועי? אדריאטית זה שיקול מקצועי?
ברור, ולכן ביקורת על הדברים הלא ראויים ולא מקצועיים שההנהלה עושה לא מעט, לא חסר כאן.
אז למה אי אפשר גם לתת קצת ביקורת על בלאט כשהוא לוקח החלטות שלא נראות מקצועיות ורק פוגעות בקבוצה?
04 דצמבר 2011, 15:28
ankram כתב:בוודאי שאפשר , אני רק אומר שידוע לנו רק מידה מאד קטנה של מה שבאמת קורה בחדרי חדרים , לכן קשה בכלל להעריך אם זה מקצועי , אישי , בין אישי או בין גלאקטי , בגלל זה אני לוקח את הדיבורים על אובר הקולניות של פאפא בעירבון מוגבל (וואלה) , אני מודה שאני מעריץ של בלאט מהשנה האחרונה , ועם זאת מאד קשה לי לראות את פאפאס על הספסל מתייבש בטח שאוחיון לא יכול לסחוב לבד , אני רק יכול לשער , שהנהלת החשבונות של דקות השחקנים , גילו של פאפאס , 3 המסגרות , וההגבלים על כמות הזרים במשחק , גורמים לכל הבלאגן הזה , הבה יותר מאיזה חתול שחור שעבר בין בלאט לפאפאס , ראבק בלאט הסתדר עם סופו שרק הוא לבד דורש תשומת לב כמעט אבסולוטית , אבל מאד יכול להיות שהוא שוגה קשות בעניין הזה.
04 דצמבר 2011, 15:31
asafb96 כתב:סלחו לי, אבל בלאט, מאמן עם הרבה קלאסה, מתנהג בצורה די מגעילה בעניין של פאפאס. פשוט לא ברור לי.
90% מהזמן שהוא על המגרש, הוא נראה טוב מאוד. תורם תרומה אדירה בניהול המשחק והפעלת הגבוהים. לא יודע מי הפליץ את זה שהוא לא שומר. שחקן הגנה בכלל בכלל לא רע גם בגילו
לא בור לי העניין הזה, ופשוט עצוב לראות אגדה כזאת מושפלת ככה.
מי זה לעזאזל אוחיון לידו? אוחיון בשיאו לא יהיה בחיים מה שפאפאס היום.
04 דצמבר 2011, 15:50
04 דצמבר 2011, 15:52
ankram כתב:ד"א אני לא פוסל בכלל שזה משהו בהיותו של בלאט הרבה יותר "אמריקאי" מ"אירופאי" , הוא העדיף את הנדריקס ע"פ מאצ'בן , לא מסתדר עם פאפאס , גם עם אודריך היו לו תאקלים , ורוב השחקנים שהוא מביא (זולת ניקו) הם אמריקאים פר אקסלנס או בעלי משחק אמריקאי (סטייל שאראס) , גם באפס בזמנו היו לו בעיקר אמריקאים בעמדות הזרים.
04 דצמבר 2011, 15:55
ankram כתב:ד"א אני לא פוסל בכלל שזה משהו בהיותו של בלאט הרבה יותר "אמריקאי" מ"אירופאי" , הוא העדיף את הנדריקס ע"פ מאצ'בן , לא מסתדר עם פאפאס , גם עם אודריך היו לו תאקלים , ורוב השחקנים שהוא מביא (זולת ניקו) הם אמריקאים פר אקסלנס או בעלי משחק אמריקאי (סטייל שאראס) , גם באפס בזמנו היו לו בעיקר אמריקאים בעמדות הזרים.
04 דצמבר 2011, 16:01
הקיצר , אני לא אתפלא אם זה ייגמר בהפסד , גם אם השחקנים הם שחקנים טובים יותר הם בסה"כ בני אדם , נראה לי שבא להם להקיא כבר ממשחקי כדורסל ,חניכיו של דייויד בלאט נראו עייפים ותשושים לאחר החזרה הארוכה הביתה שכללה טיסה מסרביה לוינה, אוסטריה, ומשם עלו הצהובים על טיסת המשך לישראל. כבר מחר תפגוש הקבוצה את הפועל חולון (19:35) המסקרנת של דן שמיר ופיני גרשון בהיכל נוקיה במסגרת המחזור השמיני של ליגת העל.
מאמן מכבי תל אביב, דייויד בלאט, התייחס להרכבים השונים שניסה בסוף השבוע האחרון: "קודם כל מטבע הדברים, ששחקנים פצועים וחולים אז אנחנו חייבים להתארגן ולדעת להשתמש בחלק מהמשחקים האלה כמעבדת ניסוי להרכבים שונים שיוכלו לשרת אותנו בעתיד עקב מספר המשחקים שיש, ובאותו זמן לנסות למצוא את הדרך ולנצח".
על שילובם של קית' לנגפורד ותיאו פפאלוקאס אמר בלאט: "אני חושב שכל אחד בתורו יתרום את כל מה שהוא יכול בשביל לנסות לעזור לקבוצה לנצח. אני חושב שלכל שחקן יש חשיבות אצלנו וזה כולל את לנגפורד ופפאלוקאס
04 דצמבר 2011, 16:06
חנו'ש כתב:ankram כתב:ד"א אני לא פוסל בכלל שזה משהו בהיותו של בלאט הרבה יותר "אמריקאי" מ"אירופאי" , הוא העדיף את הנדריקס ע"פ מאצ'בן , לא מסתדר עם פאפאס , גם עם אודריך היו לו תאקלים , ורוב השחקנים שהוא מביא (זולת ניקו) הם אמריקאים פר אקסלנס או בעלי משחק אמריקאי (סטייל שאראס) , גם באפס בזמנו היו לו בעיקר אמריקאים בעמדות הזרים.
ומה עם סופו?? (או שאולי זה בכלל קשור לצבע העור....)
וזה לא שאוחיון יותר אמריקאי מפאפאס....
וגם אם יש משהו בזה, זה הדבר האחרון שאפשר לקרוא לו "שיקול מקצועי".
04 דצמבר 2011, 16:10
04 דצמבר 2011, 16:40
04 דצמבר 2011, 19:22
JasonWilliams12 כתב:10-15 דקות בקבוצה כמו פרטיזן/לובליאנה ממש לא מכבי
שחקן שאפילו לא כיכב בירושלים משחק בתור שחקן חמישייה במכבי זה יכול לקרות אך ורק תחת פדרמן
04 דצמבר 2011, 20:41
yarinsaky כתב:JasonWilliams12 כתב:10-15 דקות בקבוצה כמו פרטיזן/לובליאנה ממש לא מכבי
שחקן שאפילו לא כיכב בירושלים משחק בתור שחקן חמישייה במכבי זה יכול לקרות אך ורק תחת פדרמן
לא יודע אם זה פדרמן, לדעתי בלאט מנסה להוכיח כאן משהוא.
במקרה של אוחיון זה יגמר או בצל"ש או בטר"ש. אם בלאט יצליח איתו כרכז מוביל הוא יהיה גאון, אם לא, הוא מן הסתם יצא קטן.
אני חושב שקבוצות בליגה כבר מתחילות להריח דם. עדיין לא שטף גדול, אבל טפטוף. זה כבר לא שאראס - פארקר או מקדונלד - שפר, אפילו לא
פארגו - פרקינס.
זה בסך הכול אוחיון - סמית' ועם זה, הם אומרים לעצמם , זה לא בשמיים.
04 דצמבר 2011, 20:45
JasonWilliams12 כתב:yarinsaky כתב:JasonWilliams12 כתב:10-15 דקות בקבוצה כמו פרטיזן/לובליאנה ממש לא מכבי
לא יודע אם זה פדרמן, לדעתי בלאט מנסה להוכיח כאן משהוא.
במקרה של אוחיון זה יגמר או בצל"ש או בטר"ש. אם בלאט יצליח איתו כרכז מוביל הוא יהיה גאון, אם לא, הוא מן הסתם יצא קטן.
אני חושב שקבוצות בליגה כבר מתחילות להריח דם. עדיין לא שטף גדול, אבל טפטוף. זה כבר לא שאראס - פארקר או מקדונלד - שפר, אפילו לא
פארגו - פרקינס.
זה בסך הכול אוחיון - סמית' ועם זה, הם אומרים לעצמם , זה לא בשמיים.
ממש כך סוגרים את הצבע לאליהו ושחורצי (שמירה כפולה) לא נותנים לבלו לזרוק מהשלוש וכך מנצחים את מכבי כזה פשוט
אוחיון לא יעשה סל מול סל ריק וסמית' יעשה 8 נקודות באחוזים גרועים
הפיינל פור ניראה ריאלי לקבוצות בליגה שלנו
04 דצמבר 2011, 20:47