aribari24 כתב:בוואלה טוענים שסופו פצוע בברך ושנעשים מאמצים להכשירו למשחק
אולי הוא נפצע אתמול במדרגות כשהוא ופאפאס מיהרו לרדת לחדר ההלבשה...

התרגיל הידוע של מכבי...
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
aribari24 כתב:בוואלה טוענים שסופו פצוע בברך ושנעשים מאמצים להכשירו למשחק
er79 כתב:זה לא משנה אם לריאל חסרים 3-4 שחקנים איכותיים: בבית שלהם הם פייבוריטים. אני הכי הייתי נזהר מקארול. הבחוק קולע מחצי מגרש עם עיניים עצומות. מאז לנגדון אני לא זוכר כזאת ידית אבסולוטית בשנים האחרונות. מקווה שסופו ישחק.
JasonWilliams12 כתב:מי יצמד לו לגופיה בדיוק?אין לך את פרקינס שיודע להיצמד לשחקנים
asafb96 כתב:JasonWilliams12 כתב:מי יצמד לו לגופיה בדיוק?אין לך את פרקינס שיודע להיצמד לשחקנים
אוחיון-לאנגפורד-סמית'
JasonWilliams12 כתב:asafb96 כתב:JasonWilliams12 כתב:מי יצמד לו לגופיה בדיוק?אין לך את פרקינס שיודע להיצמד לשחקנים
אוחיון-לאנגפורד-סמית'
הם לא שחקנים שניצמדים לגופיה כמו שפרקינס עשה ואם הם יעשו זאת הם יצברו הרבה עבירות
על אוחיון הוא יקלע על הראש את סמית' הוא יעבור כאילו כלום רק לאנגפורד בנוי לשמור עליו אבל עדיין לא לשמור אותו צמוד צמוד
JasonWilliams12 כתב:asafb96 כתב:JasonWilliams12 כתב:מי יצמד לו לגופיה בדיוק?אין לך את פרקינס שיודע להיצמד לשחקנים
אוחיון-לאנגפורד-סמית'
הם לא שחקנים שניצמדים לגופיה כמו שפרקינס עשה ואם הם יעשו זאת הם יצברו הרבה עבירות
על אוחיון הוא יקלע על הראש את סמית' הוא יעבור כאילו כלום רק לאנגפורד בנוי לשמור עליו אבל עדיין לא לשמור אותו צמוד צמוד
JasonWilliams12 כתב:אתה חי בסרט אם אתה חושב ששחקנים כמו סמית' ואוחיון יכולים להיצמד לשחקן כמו שפרקינס עשה או דימאנטידיס
אני מניח שלא פחות מ20 נקודות יהיה לקארול במשחק מצוין על הראש של סמית' ואוחיון "השומרים הצמודים"![]()
2 שחקני פוסטר לא יותר
LIAV10 כתב:מי השווה את אוחיון לפרקינס? אתה בסדר בראש??
בסך הכל אתה אומר שבשביל לעצור את קרול וריאל מכבי צריכה מינימום הגנה של פרקינס עם העדפה לשמירה של לברון..
ריאל זאת קבוצה עם קו אחורי בסך הכל נחמד (פרננדז, פוציוס, קייל סינגלייה לא ישחקו כנראה), מספיק שמכבי יצמידו שחקן לקארול (ט'חחחח יעבור את סמית' אעלק) שעם כל הכבוד לא יעבור אף גארד של מכבי בדריבל..
לאור עזיבתו של פרננדס קארול ימצא את עצמו הרבה פחות פנוי..
קית' שומר על סרחיו רודריגז, אוחיון על יול וסמית על קארול שייאלץ לשחק כ-3..
תקלוט שקרול הוא בסך הכל קארול ולא דווין וויד..
קודי כתב:חדשות רעות ממדריד: רודי פרננדז כנראה ישחק ביום חמישי מאחר שיש לו בעיות בויזה לארה"ב.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־37 אורחים