זה לא אותו שחקן, וגם אם כן, יש לו קשיי התסגלות שלא מתאימים לקבוצה כמו מכבי. הוא צריך זמן, דקות משחק והרבה סבלנות. שילך לגליל לכמה חודשים ואז נראה מה הוא יכול לעשות.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
roy1000 כתב:
זה לא אותו שחקן, וגם אם כן, יש לו קשיי התסגלות שלא מתאימים לקבוצה כמו מכבי. הוא צריך זמן, דקות משחק והרבה סבלנות. שילך לגליל לכמה חודשים ואז נראה מה הוא יכול לעשות.
jol9 כתב:roy1000 כתב:
לא, אבל דוגרי, יהרוג אותו לעשות איזה עליה לשלשה מאחורי חסימה? יהרוג אותו העניין הזה?
שיפסיק לפחד ויתחיל לזרוק לסל. פחות טוב מהזריקות של אוחיון ושל סמית' זה לא יהיה.
asafb96 כתב:jol9 כתב:roy1000 כתב:
לא, אבל דוגרי, יהרוג אותו לעשות איזה עליה לשלשה מאחורי חסימה? יהרוג אותו העניין הזה?
אני ממש לא מקנא בו. אם הוא יחטיא, הוא מיד ירד לספסל, אם הוא לא יזרוק, הוא יראה אנמי וחסר השפעה ממשית על המשחק (כמו עכשיו). הוא מאכזב, אבל המצב שלו לא פשוט בכלל
אני מקווה ומאמין שנראה ממנו עוד הרבה פירות בעתיד. שחקן שנראה מדהים כל כך בעבר, לא יכול ליהיות כל כך גרוע. וזה לא שהוא באמת קיבל איזה קרדיט אמיתי.. המשחקים היחידים שהוא קיבל בהם דקות רצופות אמיתיות, כחלק מהקבוצה, היה בגביע צ'אנס בהתחלה, והוא נראה טוב מאוד אז
בכל מקרה, נראה אם הוא יתחיל לקבל גם דקות יורוליג ממשיות עד שיגיע (אם בכלל) עוד רכז, ושבלאט מספסל את פאפאס בצורה כל כך שטותית ומוזרה
Runner30 כתב:asafb96 כתב:jol9 כתב:roy1000 כתב:
אני ממש לא מקנא בו. אם הוא יחטיא, הוא מיד ירד לספסל, אם הוא לא יזרוק, הוא יראה אנמי וחסר השפעה ממשית על המשחק (כמו עכשיו). הוא מאכזב, אבל המצב שלו לא פשוט בכלל
אני מקווה ומאמין שנראה ממנו עוד הרבה פירות בעתיד. שחקן שנראה מדהים כל כך בעבר, לא יכול ליהיות כל כך גרוע. וזה לא שהוא באמת קיבל איזה קרדיט אמיתי.. המשחקים היחידים שהוא קיבל בהם דקות רצופות אמיתיות, כחלק מהקבוצה, היה בגביע צ'אנס בהתחלה, והוא נראה טוב מאוד אז
בכל מקרה, נראה אם הוא יתחיל לקבל גם דקות יורוליג ממשיות עד שיגיע (אם בכלל) עוד רכז, ושבלאט מספסל את פאפאס בצורה כל כך שטותית ומוזרה
הבעיה של שאייר כרגע עוד לפני הקליעה שהוא חלש בהגנה, איטי ברגליים ובתגובה. לא יכול לשמור על גארדים מהירים.
לגבי פפאלוקאס - אני עם בלאט אחרי המשחק האחרון. נותן כדור להנדריקס על קשת ה-3 והולך להתחבא בפינה.
מאבד כדורים, חסר יכולת קליעה. אבל מצויין בתור מעודד.
asafb96 כתב:ממש לא נכון. שאייר לא חלש בהנגה, והוא משקיע לא מעט. היה מעורב באופן ברור ב2 חטיפות בדקות הבודדות שהיה. הוא לא זריר כמו פארגו, ולא שומר כמו פרקינס, אבל הוא לא איזה נזק מהלך בהגנה
roy1000 כתב:asafb96 כתב:ממש לא נכון. שאייר לא חלש בהנגה, והוא משקיע לא מעט. היה מעורב באופן ברור ב2 חטיפות בדקות הבודדות שהיה. הוא לא זריר כמו פארגו, ולא שומר כמו פרקינס, אבל הוא לא איזה נזק מהלך בהגנה
אני מציע שתסתכל שוב על הרבע האחרון. לא רק שהולכים עליו לסל כאילו הוא לא שם, שאייר גם על הזמן מאבד את השחקן שלו (או בבק-דור או בחסימה/חילוף). הבחור עב"ם מושלם על המגרש. אני לא רואה שום סיבה שהוא ימשיך בקבוצה העונה. לתרום הוא כבר לא יתרום והוא סתם עושה נזק לקריירה שלו. במקום לפחד מהצל של עצמו בגארבג' טיים שהוא מקבל במכבי, הוא יכול ללכת לגליל ולנסות למצוא את המשחק שלו במקום שיש בו הרבה יותר סבלנות והרבה פחות לחץ.
אבי כתב:אם מייקל פלפס היה מקבל בבריכה את הדקות שג'ון שאייר מקבל על המגרש אז הוא היה טובע.
roy1000 כתב:אבי כתב:אם מייקל פלפס היה מקבל בבריכה את הדקות שג'ון שאייר מקבל על המגרש אז הוא היה טובע.
סבבה. מכבי זה לא בית הבראה או ליגת הפיתוח. בשביל זה יש את גליל.
אבי כתב:אז בשביל לנגפורד ואוחיון יש סבלנות אבל בשביל שאייר אין. סבבה.
שחף כתב:בכלל, גם לטרה סימונס וגם ליניב גרין אני יכול לעשות יופי של קליפ.
roy1000 כתב:אבי כתב:אז בשביל לנגפורד ואוחיון יש סבלנות אבל בשביל שאייר אין. סבבה.
אין ולא הייתה שום סבלנות בשביל אוחיון. אוחיון משחק באותה הרמה מהרגע הראשון שהוא הגיע. מה שאתה רואה זה מה שאתה מקבל.
בשביל לנגפורד הייתה סבלנות מסויימת. הוא לא קיבל מייד המון דקות. דייויד הכניס אותו לעניינים לאט-לאט. בכל מקרה, אם יש משהו שאפשר להגיד על לנגפורד זה שביטחון לא חסר לו, גם כשהוא נראה רע.
שייר קיבל לא מעט הזדמנויות. אין בזה טעם. הוא לא מתאים. הבחור גורם לך נזק של 10 נקודות ברבע. אי אפשר להחזיק שחקן כזה על המגרש. באמת שלא מדובר במייקל ג'ורדן שרק אם תיתן לו דקות הוא יפרוץ.
asafb96 כתב:אתה ממש מת על ההגזמות האלה אה...
איזה 10 נקודות ברבע? השלשות של קארול? הוא תפר אותם על שחקני הגנה טובים יותר מכל השחקנים של מכבי. שאייר היה מעורב ב2 חטיפות בהגנה. אחת הוא חטף, ואחד הוא הכניס יד לכדור כשבא לעזרה ומישהו אחר לקח את הכדור
roy1000 כתב:asafb96 כתב:אתה ממש מת על ההגזמות האלה אה...
איזה 10 נקודות ברבע? השלשות של קארול? הוא תפר אותם על שחקני הגנה טובים יותר מכל השחקנים של מכבי. שאייר היה מעורב ב2 חטיפות בהגנה. אחת הוא חטף, ואחד הוא הכניס יד לכדור כשבא לעזרה ומישהו אחר לקח את הכדור
אין פה שום הגזמה. אני לא יודע אם יש איפושהו סטטיסטיקה של +/- ביורוליג, אבל אני די בטוח ששאייר יהיה הכי גרוע במכבי בזה. מהרגע שהוא נכנס ההגנה של מכבי (שהייתה סבירה עד אז) התפרקה לחלוטין. אני לא מדבר רק על השלשות ששייר חטף על הפנים, אלא גם על זה שהוא כל הזמן מאבד את השחקן שלו וזה עלה בהרבה נקודות (כולל לייאפים וחדירות כאילו הוא לא שם).
זה לא מוריד שום דבר מהחגיגה של מירוטיץ' על בלו (מה בלו יכול לעשות על שחקן שגבוה עליו בראש?), אבל זה רק מוכיח שוב אין לו מקום במכבי. זה לא השחקן הראשון שעולה למעט דקות במכבי והוא נראה כמו עב"מ מוחלט, איך שלא תסובב את זה.
roy1000 כתב:אין ולא הייתה שום סבלנות בשביל אוחיון. אוחיון משחק באותה הרמה מהרגע הראשון שהוא הגיע. מה שאתה רואה זה מה שאתה מקבל.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־25 אורחים