ג'ון שאייר

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ג'ון שאייר

הודעהעל ידי roy1000 » 09 דצמבר 2011, 20:37

bublil כתב:אתם רעים

http://www.youtube.com/watch?v=PyClxJJGRYA

זה לא שחקן?

זה לא אותו שחקן, וגם אם כן, יש לו קשיי התסגלות שלא מתאימים לקבוצה כמו מכבי. הוא צריך זמן, דקות משחק והרבה סבלנות. שילך לגליל לכמה חודשים ואז נראה מה הוא יכול לעשות.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 09 דצמבר 2011, 21:11

roy1000 כתב:

זה לא שחקן?

זה לא אותו שחקן, וגם אם כן, יש לו קשיי התסגלות שלא מתאימים לקבוצה כמו מכבי. הוא צריך זמן, דקות משחק והרבה סבלנות. שילך לגליל לכמה חודשים ואז נראה מה הוא יכול לעשות.

לא, אבל דוגרי, יהרוג אותו לעשות איזה עליה לשלשה מאחורי חסימה? יהרוג אותו העניין הזה?
שיפסיק לפחד ויתחיל לזרוק לסל. פחות טוב מהזריקות של אוחיון ושל סמית' זה לא יהיה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 09 דצמבר 2011, 21:22

jol9 כתב:
roy1000 כתב:

זה לא שחקן?

לא, אבל דוגרי, יהרוג אותו לעשות איזה עליה לשלשה מאחורי חסימה? יהרוג אותו העניין הזה?

אני ממש לא מקנא בו. אם הוא יחטיא, הוא מיד ירד לספסל, אם הוא לא יזרוק, הוא יראה אנמי וחסר השפעה ממשית על המשחק (כמו עכשיו). הוא מאכזב, אבל המצב שלו לא פשוט בכלל
אני מקווה ומאמין שנראה ממנו עוד הרבה פירות בעתיד. שחקן שנראה מדהים כל כך בעבר, לא יכול ליהיות כל כך גרוע. וזה לא שהוא באמת קיבל איזה קרדיט אמיתי.. המשחקים היחידים שהוא קיבל בהם דקות רצופות אמיתיות, כחלק מהקבוצה, היה בגביע צ'אנס בהתחלה, והוא נראה טוב מאוד אז
בכל מקרה, נראה אם הוא יתחיל לקבל גם דקות יורוליג ממשיות עד שיגיע (אם בכלל) עוד רכז, ושבלאט מספסל את פאפאס בצורה כל כך שטותית ומוזרה
asafb96

הודעהעל ידי Runner30 » 09 דצמבר 2011, 22:27

asafb96 כתב:
jol9 כתב:
roy1000 כתב:

זה לא שחקן?

אני ממש לא מקנא בו. אם הוא יחטיא, הוא מיד ירד לספסל, אם הוא לא יזרוק, הוא יראה אנמי וחסר השפעה ממשית על המשחק (כמו עכשיו). הוא מאכזב, אבל המצב שלו לא פשוט בכלל
אני מקווה ומאמין שנראה ממנו עוד הרבה פירות בעתיד. שחקן שנראה מדהים כל כך בעבר, לא יכול ליהיות כל כך גרוע. וזה לא שהוא באמת קיבל איזה קרדיט אמיתי.. המשחקים היחידים שהוא קיבל בהם דקות רצופות אמיתיות, כחלק מהקבוצה, היה בגביע צ'אנס בהתחלה, והוא נראה טוב מאוד אז
בכל מקרה, נראה אם הוא יתחיל לקבל גם דקות יורוליג ממשיות עד שיגיע (אם בכלל) עוד רכז, ושבלאט מספסל את פאפאס בצורה כל כך שטותית ומוזרה

הבעיה של שאייר כרגע עוד לפני הקליעה שהוא חלש בהגנה, איטי ברגליים ובתגובה. לא יכול לשמור על גארדים מהירים.
לגבי פפאלוקאס - אני עם בלאט אחרי המשחק האחרון. נותן כדור להנדריקס על קשת ה-3 והולך להתחבא בפינה.
מאבד כדורים, חסר יכולת קליעה. אבל מצויין בתור מעודד.
Runner30

הודעהעל ידי asafb96 » 09 דצמבר 2011, 22:43

Runner30 כתב:
asafb96 כתב:
jol9 כתב:
roy1000 כתב:

זה לא שחקן?

הבעיה של שאייר כרגע עוד לפני הקליעה שהוא חלש בהגנה, איטי ברגליים ובתגובה. לא יכול לשמור על גארדים מהירים.
לגבי פפאלוקאס - אני עם בלאט אחרי המשחק האחרון. נותן כדור להנדריקס על קשת ה-3 והולך להתחבא בפינה.
מאבד כדורים, חסר יכולת קליעה. אבל מצויין בתור מעודד.

ממש לא נכון. שאייר לא חלש בהנגה, והוא משקיע לא מעט. היה מעורב באופן ברור ב2 חטיפות בדקות הבודדות שהיה. הוא לא זריר כמו פארגו, ולא שומר כמו פרקינס, אבל הוא לא איזה נזק מהלך בהגנה
ממש לא מסכים לגבי פאפאס. הוא לא היה ממש טוב אתמול (וגם קשה להאשים אותו, שהוא לא יודע בכלל מה המעמד שלו. פעם משחק 20 דקות, אחרי זה 3 משחקים בקושי רואה מגרש..), אבל זה לא שאוחיון היה טוב יותר. כן היה מקום לשתף את פאפאס
בדקות המועטות של פאפאס במגרש, הוא עוד הספיק לצבור 2 נקודות מהקוו. אוחיון פשוט לא יכול לשים את הכדור בטבעת.
לא חושב שצריך לבוא בטענות לשחקן שהיה לא טוב במספר מועט מאוד של דקות, ובכלל משחקים. גם פארמר נראה כמו פלופ גדול בחודש הראשון, וכולם ירדו עליו (כשהוא שיחק הרבה יותר מפאפאס), והיום הוא גיבור לאומי..
מאוחיון כבר לא נקבל יותר, את פאפאס ראינו העונה עושה דברים יפים מאוד, ויש מקום לשתף אותו. לפחות יותר מהפירורים שהוא מקבל עכשיו
asafb96

הודעהעל ידי Allan Turing » 10 דצמבר 2011, 08:20

זה לא שחקן?

אני איתך. מכבי פשוט השמידו לו את הקריירה.
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 10 דצמבר 2011, 08:48

נוו.... אז אחרי שהפכנו את פאפאלוקאס לקרבן, עכשיו מצטרף לחבורה גם שאייר.
בלאט הקברן מוכן לחסל קריירות רק בכדי לקדם את אוחיון... נו שויין....
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי roy1000 » 10 דצמבר 2011, 09:42

asafb96 כתב:ממש לא נכון. שאייר לא חלש בהנגה, והוא משקיע לא מעט. היה מעורב באופן ברור ב2 חטיפות בדקות הבודדות שהיה. הוא לא זריר כמו פארגו, ולא שומר כמו פרקינס, אבל הוא לא איזה נזק מהלך בהגנה

אני מציע שתסתכל שוב על הרבע האחרון. לא רק שהולכים עליו לסל כאילו הוא לא שם, שאייר גם על הזמן מאבד את השחקן שלו (או בבק-דור או בחסימה/חילוף). הבחור עב"ם מושלם על המגרש. אני לא רואה שום סיבה שהוא ימשיך בקבוצה העונה. לתרום הוא כבר לא יתרום והוא סתם עושה נזק לקריירה שלו. במקום לפחד מהצל של עצמו בגארבג' טיים שהוא מקבל במכבי, הוא יכול ללכת לגליל ולנסות למצוא את המשחק שלו במקום שיש בו הרבה יותר סבלנות והרבה פחות לחץ.
roy1000

הודעהעל ידי שחף » 10 דצמבר 2011, 09:43

בכלל, גם לטרה סימונס וגם ליניב גרין אני יכול לעשות יופי של קליפ.
שחף

הודעהעל ידי אבי » 10 דצמבר 2011, 10:26

roy1000 כתב:
asafb96 כתב:ממש לא נכון. שאייר לא חלש בהנגה, והוא משקיע לא מעט. היה מעורב באופן ברור ב2 חטיפות בדקות הבודדות שהיה. הוא לא זריר כמו פארגו, ולא שומר כמו פרקינס, אבל הוא לא איזה נזק מהלך בהגנה

אני מציע שתסתכל שוב על הרבע האחרון. לא רק שהולכים עליו לסל כאילו הוא לא שם, שאייר גם על הזמן מאבד את השחקן שלו (או בבק-דור או בחסימה/חילוף). הבחור עב"ם מושלם על המגרש. אני לא רואה שום סיבה שהוא ימשיך בקבוצה העונה. לתרום הוא כבר לא יתרום והוא סתם עושה נזק לקריירה שלו. במקום לפחד מהצל של עצמו בגארבג' טיים שהוא מקבל במכבי, הוא יכול ללכת לגליל ולנסות למצוא את המשחק שלו במקום שיש בו הרבה יותר סבלנות והרבה פחות לחץ.

אם מייקל פלפס היה מקבל בבריכה את הדקות שג'ון שאייר מקבל על המגרש אז הוא היה טובע.
סמל אישי של המשתמש
אבי

הודעהעל ידי roy1000 » 10 דצמבר 2011, 10:37

אבי כתב:אם מייקל פלפס היה מקבל בבריכה את הדקות שג'ון שאייר מקבל על המגרש אז הוא היה טובע.

סבבה. מכבי זה לא בית הבראה או ליגת הפיתוח. בשביל זה יש את גליל.
roy1000

הודעהעל ידי אבי » 10 דצמבר 2011, 11:03

roy1000 כתב:
אבי כתב:אם מייקל פלפס היה מקבל בבריכה את הדקות שג'ון שאייר מקבל על המגרש אז הוא היה טובע.

סבבה. מכבי זה לא בית הבראה או ליגת הפיתוח. בשביל זה יש את גליל.

אז בשביל לנגפורד ואוחיון יש סבלנות אבל בשביל שאייר אין. סבבה.
סמל אישי של המשתמש
אבי

הודעהעל ידי roy1000 » 10 דצמבר 2011, 11:08

אבי כתב:אז בשביל לנגפורד ואוחיון יש סבלנות אבל בשביל שאייר אין. סבבה.

אין ולא הייתה שום סבלנות בשביל אוחיון. אוחיון משחק באותה הרמה מהרגע הראשון שהוא הגיע. מה שאתה רואה זה מה שאתה מקבל.
בשביל לנגפורד הייתה סבלנות מסויימת. הוא לא קיבל מייד המון דקות. דייויד הכניס אותו לעניינים לאט-לאט. בכל מקרה, אם יש משהו שאפשר להגיד על לנגפורד זה שביטחון לא חסר לו, גם כשהוא נראה רע.

שייר קיבל לא מעט הזדמנויות. אין בזה טעם. הוא לא מתאים. הבחור גורם לך נזק של 10 נקודות ברבע. אי אפשר להחזיק שחקן כזה על המגרש. באמת שלא מדובר במייקל ג'ורדן שרק אם תיתן לו דקות הוא יפרוץ.
roy1000

הודעהעל ידי Euro_Basket » 10 דצמבר 2011, 11:28

שחף כתב:בכלל, גם לטרה סימונס וגם ליניב גרין אני יכול לעשות יופי של קליפ.

אפשר פשוט לשלוח את קלטת המשחק שלו מול צסק"א מהחודש שעבר. היו לו 26 נקודות באחוזים מדהימים.
מי שיצפה בזה עוד עלול לחשוב שיש כאן אנתוני פארקר חדש.
סמל אישי של המשתמש
Euro_Basket

הודעהעל ידי asafb96 » 10 דצמבר 2011, 11:30

roy1000 כתב:
אבי כתב:אז בשביל לנגפורד ואוחיון יש סבלנות אבל בשביל שאייר אין. סבבה.

אין ולא הייתה שום סבלנות בשביל אוחיון. אוחיון משחק באותה הרמה מהרגע הראשון שהוא הגיע. מה שאתה רואה זה מה שאתה מקבל.
בשביל לנגפורד הייתה סבלנות מסויימת. הוא לא קיבל מייד המון דקות. דייויד הכניס אותו לעניינים לאט-לאט. בכל מקרה, אם יש משהו שאפשר להגיד על לנגפורד זה שביטחון לא חסר לו, גם כשהוא נראה רע.

שייר קיבל לא מעט הזדמנויות. אין בזה טעם. הוא לא מתאים. הבחור גורם לך נזק של 10 נקודות ברבע. אי אפשר להחזיק שחקן כזה על המגרש. באמת שלא מדובר במייקל ג'ורדן שרק אם תיתן לו דקות הוא יפרוץ.

אתה ממש מת על ההגזמות האלה אה...
איזה 10 נקודות ברבע? השלשות של קארול? הוא תפר אותם על שחקני הגנה טובים יותר מכל השחקנים של מכבי. שאייר היה מעורב ב2 חטיפות בהגנה. אחת הוא חטף, ואחד הוא הכניס יד לכדור כשבא לעזרה ומישהו אחר לקח את הכדור
מירוטיץ' חגג על בלו אתמול פי 10 יותר ממה שהוא חגג על אליהו, וקארול "חגג" על שאייר. אבל ששאייר מקבל שלשה בפרצוף הוא הרי אשם
איך אפשר לצפות ממנו למשהו כשהוא מסופסל כמה משחקים ברציפות, רוב כמעט כל משחקי היורוליג הוא השחקן שלא מתלבש, והוא עולה לגארבג'. מה הוא באמת יכול לעשות? קודם שיכנס לרוטציה, אחר כך יהיה אפשר להאשים אותו
אי אפשר לבוא בשום טענה נגדו, ריץ', פאפאס, סופו ולאנגפורד בקשר למשחק האחרון. אם מישהו ראוי באמת לביקורת, זה בלאט, בלו, פניני וסמית'. (לאוחיון אי אפשר לבוא בטענות כי זה מה שהוא שווה. זה שבלאט נותן לו 25 דקות, ופאפאס יורד לספסל לצמיתות אחרי טעות-שניים, זה נטו בלאט)
asafb96

הודעהעל ידי roy1000 » 10 דצמבר 2011, 11:39

asafb96 כתב:אתה ממש מת על ההגזמות האלה אה...
איזה 10 נקודות ברבע? השלשות של קארול? הוא תפר אותם על שחקני הגנה טובים יותר מכל השחקנים של מכבי. שאייר היה מעורב ב2 חטיפות בהגנה. אחת הוא חטף, ואחד הוא הכניס יד לכדור כשבא לעזרה ומישהו אחר לקח את הכדור

אין פה שום הגזמה. אני לא יודע אם יש איפושהו סטטיסטיקה של +/- ביורוליג, אבל אני די בטוח ששאייר יהיה הכי גרוע במכבי בזה. מהרגע שהוא נכנס ההגנה של מכבי (שהייתה סבירה עד אז) התפרקה לחלוטין. אני לא מדבר רק על השלשות ששייר חטף על הפנים, אלא גם על זה שהוא כל הזמן מאבד את השחקן שלו וזה עלה בהרבה נקודות (כולל לייאפים וחדירות כאילו הוא לא שם).

זה לא מוריד שום דבר מהחגיגה של מירוטיץ' על בלו (מה בלו יכול לעשות על שחקן שגבוה עליו בראש?), אבל זה רק מוכיח שוב אין לו מקום במכבי. זה לא השחקן הראשון שעולה למעט דקות במכבי והוא נראה כמו עב"מ מוחלט, איך שלא תסובב את זה.
roy1000

הודעהעל ידי asafb96 » 10 דצמבר 2011, 11:46

roy1000 כתב:
asafb96 כתב:אתה ממש מת על ההגזמות האלה אה...

אין פה שום הגזמה. אני לא יודע אם יש איפושהו סטטיסטיקה של +/- ביורוליג, אבל אני די בטוח ששאייר יהיה הכי גרוע במכבי בזה. מהרגע שהוא נכנס ההגנה של מכבי (שהייתה סבירה עד אז) התפרקה לחלוטין. אני לא מדבר רק על השלשות ששייר חטף על הפנים, אלא גם על זה שהוא כל הזמן מאבד את השחקן שלו וזה עלה בהרבה נקודות (כולל לייאפים וחדירות כאילו הוא לא שם).

זה לא מוריד שום דבר מהחגיגה של מירוטיץ' על בלו (מה בלו יכול לעשות על שחקן שגבוה עליו בראש?), אבל זה רק מוכיח שוב אין לו מקום במכבי. זה לא השחקן הראשון שעולה למעט דקות במכבי והוא נראה כמו עב"מ מוחלט, איך שלא תסובב את זה.

אוי נו באמת.... מה אתה מצפה שיהיה ה+- שלו כשהוא שיחק משחק אחד ושיחק פחות מ10 דקות, בהרכב מביש?? גם לקובי היה אתה ה+- הכי נמוך אם היה נמצא בסיטואציה הזאת
לא יודע מה אתה ראית, אני ראיתי ששאייר היה לא יותר גרוע מכל ההגנה של מכבי בדקות האלו. כולם כולל כולם לא תפקדו, ולהפיל את זה על שאייר זה פשוט לא רציני ולא הוגן
בקשר לבלו-מירוטיץ', זה נשמע לי כמו תירוץ קצת פתאטי אפילו (סלח לי...). הוא חדר על בלו וסיים בקלילות ליד הסל, לקח ריבאונד התקפה על בלו כאילו לא היה שם, וקלע שלשות גם חופשיות כשבלו פשוט לא שמר אותו. מה בלו אשם שהוא גבוה ממנו בראש (אגב, הוא גבוה ממנו ב7 ס"מ, ממש לא משהו בלתי אפשרי, שאל את ריצ'רד הנדריקס)? מה שאייר יכול לעשות מול שחקן שקולע שלשות מ10 מטר בעניים עצומות תוך כדי נפילה אחורה?
asafb96

הודעהעל ידי Euro_Basket » 10 דצמבר 2011, 11:59

roy1000 כתב:אין ולא הייתה שום סבלנות בשביל אוחיון. אוחיון משחק באותה הרמה מהרגע הראשון שהוא הגיע. מה שאתה רואה זה מה שאתה מקבל.

געגועים לוויזנייבסקי? :grin
סמל אישי של המשתמש
Euro_Basket

הודעהעל ידי jol9 » 10 דצמבר 2011, 12:01

אסף אני מסכים איתך. שייר שיחק כל העונה ביורוליג 9 דקות, וזה היה מול הקבוצה הכי טובה בבית, במגרש חוץ, וכשמכבי היתה בפיגור גדול.

שייר לא פירק שום הגנה ושום התקפה. זה שהוא לא לוקח אף זריקה ב-9 דקות, זה דבר גרוע בפני עצמו, אבל לא מול ריאל מדריד צריך להיות משחק הפריצה של שייר.
אני מסכים עם רוי, שזה לא השחקן שיציל אותנו העונה, או שירים פתאום את עצמו ויהפוך להיות שחקן לגיטימי, אבל את זה ידענו גם לפני ריאל.

לגבי מירוטיץ' - אני אישית שמח שלפחות אנשים הפסיקו להאשים את ליאור בכל הצרות. דווקא במשחק הזה ליאור שמר טוב על מירוטיץ', שכמעט לא עשה נזק, כשאליהו
היה על המגרש. בלו, לא רק ששמר רע מאוד, ושכח אותו פעם אחר פעם חופשי, הוא גם לא עשה כלום בהתקפה, אבל האשמה כאן נופלת על בלאט ולא על בלו.
כנ"ל במקרה של פניני. אמנם גיא לא בכושר מדהים, לא בטוח בקליעה שלו, ולא יוזם כמו שהוא יודע, אבל הוא צריך להיות על המגרש 20-25 דקות.
השיתוף שלו עם ליאור היה יכול לעורר את הקבוצה התקפית.
במקום זה, החמישייה שפתחה את החצי השני, ובעצם גמרה את הסיכויים של מכבי, כללה את אוחיון, בלו וסמית'.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 10 דצמבר 2011, 12:01

שאייר יכול לא לאבד אותו בבק דור ולא לאבד אותו בחסימות. בלו היה לא מרוכז בהגנה על מירוטיץ' ואני אל מוריד ממנו אחריות, אבל הוא לא יכול למנוע ממנו את השלשות האלה.
אני לא יודע למה אתה מגן בכזה חירוף נפש על שייר. הוא לא הרבה אפילו שביב של ניצוץ במכבי שהוא שייך לרמות האלה. אולי אחרי כמה חודשים בגליל הוא יוכל לחזור עם יותר ביטחון. כרגע הוא מקרה אבוד.
roy1000

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־25 אורחים