המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:איזה יחזור..האגו לא ייתן לו..מה גם שהוא לא קשור למשבצת שלו..
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:יהיה בסדר.
אני לא מאמין שחצי עונה טובה במכבי תסדר לו חוזה של מליונים, אלא אם כן הוא יפגיז בטופ 16, ויסחוב את מכבי לפיינל פור.
לא צריך להשתגע ולהציע לו חצי מלכות.
פארגו נתן אחלה של סוף עונה וקיבל חוזה של מליון דולר(900K)..השאלה היא אם זה מספיק ללאנגפורד..
אני מניחה גם שמכבי חושבים על זה שהם יצטרכו לשדרג להנדריקס וסופו את החוזה,אי אפשר לדעת אם מילאן יחזור כי גם לו משתדרג החוזה,אני מניחה שירצו להביא רכז ביותר מ-200K(שזה מה שמאלט מקבל)..חושבים על זה שאי אפשר להשתגע עם הכסף כי הקבוצה שנה הבאה אמורה להיות יותר יקרה..
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:איזה יחזור..האגו לא ייתן לו..מה גם שהוא לא קשור למשבצת שלו..
יש לי תחושה..
וכן קשור..
כספי ופניני עם טיפה מבלו סוגר את 3, לאנדסברג יעבור ל-2 כך שלא בטוח שהשארת לאנגפורד כזאת חשובה (למרות שאני הייתי שמח לראות גם את לאנגפורד וגם את לאנדסברג סוגרים את עמדה 2, וככה לא ניצטרך את יותם)
MTA2311 כתב:בפחות ממליון דולר הוא לא ישאר. הסיבה היחידה שהוא הסכים לחוזה כל כך נמוך במכבי זאת הפציעה שלו והשחרור המאוחר מחימקי.. עונה הבאה הוא חוזר לכסף הגדול, ולדעתי מכבי צריכה לעשות את המאמץ ולהשאיר אותו.. מאז פארקר לא היה למכבי סווינגמן ברמה כזאת
MTA2311 כתב:בפחות ממליון דולר הוא לא ישאר. הסיבה היחידה שהוא הסכים לחוזה כל כך נמוך במכבי זאת הפציעה שלו והשחרור המאוחר מחימקי.. עונה הבאה הוא חוזר לכסף הגדול, ולדעתי מכבי צריכה לעשות את המאמץ ולהשאיר אותו.. מאז פארקר לא היה למכבי סווינגמן ברמה כזאת
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:יהיה בסדר.
אני לא מאמין שחצי עונה טובה במכבי תסדר לו חוזה של מליונים, אלא אם כן הוא יפגיז בטופ 16, ויסחוב את מכבי לפיינל פור.
לא צריך להשתגע ולהציע לו חצי מלכות.
פארגו נתן אחלה של סוף עונה וקיבל חוזה של מליון דולר(900K)..השאלה היא אם זה מספיק ללאנגפורד..
אני מניחה גם שמכבי חושבים על זה שהם יצטרכו לשדרג להנדריקס וסופו את החוזה,אי אפשר לדעת אם מילאן יחזור כי גם לו משתדרג החוזה,אני מניחה שירצו להביא רכז ביותר מ-200K(שזה מה שמאלט מקבל)..חושבים על זה שאי אפשר להשתגע עם הכסף כי הקבוצה שנה הבאה אמורה להיות יותר יקרה..
פארגו בכל זאת שיחק עונה שלמה במכבי והיה טוב לאורך רובה.
בואי נגיד ככה - לאנגפורד הוא לא שחקן חדש ביורוליג, ומכבי זאת הקבוצה הגדולה הראשונה שלו. ז"א לא בטוח שחצי עונה טובה במדי מכבי
זה מה שיסדר לו את חוזה המליונים. יכול להיות שהוא יקבל חוזה כזה בלי קשר, ויכול להיות שהוא ירגיש צורך להמשיך ולהתמודד באחת הקבוצות
הטובות ביורוליג כשחקן מפתח, גם אם ירוויח קצת פחות.
jol9 כתב:LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:איזה יחזור..האגו לא ייתן לו..מה גם שהוא לא קשור למשבצת שלו..
יש לי תחושה..
וכן קשור..
כספי ופניני עם טיפה מבלו סוגר את 3, לאנדסברג יעבור ל-2 כך שלא בטוח שהשארת לאנגפורד כזאת חשובה (למרות שאני הייתי שמח לראות גם את לאנגפורד וגם את לאנדסברג סוגרים את עמדה 2, וככה לא ניצטרך את יותם)
לאדסברג מככב אמנם, אבל זה בקבוצה ברמת ליגה לאומית. בליגה הלאומית יש עוד כמה שחקנים של 20 נק', זה לא אומר שזה מספיק טוב למכבי.
כספי באמת לא קשור לעמדה 2, ואם הוא יחזור, זה לא משנה בכלל לעניין לאנגפורד. אם זה בחירה בין לאנגפורד ללאנדסברג, אז אין ספק מי עדיף.
itay92 כתב:MTA2311 כתב:בפחות ממליון דולר הוא לא ישאר. הסיבה היחידה שהוא הסכים לחוזה כל כך נמוך במכבי זאת הפציעה שלו והשחרור המאוחר מחימקי.. עונה הבאה הוא חוזר לכסף הגדול, ולדעתי מכבי צריכה לעשות את המאמץ ולהשאיר אותו.. מאז פארקר לא היה למכבי סווינגמן ברמה כזאת
קצת מוגזם להשוות אותו לפארקר אתה לא חושב?
itay92 כתב:MTA2311 כתב:בפחות ממליון דולר הוא לא ישאר. הסיבה היחידה שהוא הסכים לחוזה כל כך נמוך במכבי זאת הפציעה שלו והשחרור המאוחר מחימקי.. עונה הבאה הוא חוזר לכסף הגדול, ולדעתי מכבי צריכה לעשות את המאמץ ולהשאיר אותו.. מאז פארקר לא היה למכבי סווינגמן ברמה כזאת
קצת מוגזם להשוות אותו לפארקר אתה לא חושב?
LIAV10 כתב:jol9 כתב:LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:איזה יחזור..האגו לא ייתן לו..מה גם שהוא לא קשור למשבצת שלו..
יש לי תחושה..
וכן קשור..
לאדסברג מככב אמנם, אבל זה בקבוצה ברמת ליגה לאומית. בליגה הלאומית יש עוד כמה שחקנים של 20 נק', זה לא אומר שזה מספיק טוב למכבי.
כספי באמת לא קשור לעמדה 2, ואם הוא יחזור, זה לא משנה בכלל לעניין לאנגפורד. אם זה בחירה בין לאנגפורד ללאנדסברג, אז אין ספק מי עדיף.
למה אנשים לא אופטימיים לגבי לאנדסברג?
הילד הזה, בן ה-22 הולך להיות כוכב באירופה..
הוא אתלט מהרמות הגבוהות ביבשת (מסכימים?), יש לו חדירה טובה, קליעה לא רעה, הגנה..
חוץ מזה, שזה אומנם גזענות, אבל השחורים האלה נולדים עם ביטחון בכדורסל..
אני מאמין שהוא יכול להגיע לרמות הגבוהות..
אני אשמח אם הוא יבוא בתוספת כספי + הלפרין\לאנגפורד..
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:jol9 כתב:LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:איזה יחזור..האגו לא ייתן לו..מה גם שהוא לא קשור למשבצת שלו..
יש לי תחושה..
וכן קשור..
למה אנשים לא אופטימיים לגבי לאנדסברג?
הילד הזה, בן ה-22 הולך להיות כוכב באירופה..
הוא אתלט מהרמות הגבוהות ביבשת (מסכימים?), יש לו חדירה טובה, קליעה לא רעה, הגנה..
חוץ מזה, שזה אומנם גזענות, אבל השחורים האלה נולדים עם ביטחון בכדורסל..
אני מאמין שהוא יכול להגיע לרמות הגבוהות..
אני אשמח אם הוא יבוא בתוספת כספי + הלפרין\לאנגפורד..
לא הייתי ממהרת להמליך אותו כל כך מהר..
קודם נראה אם הוא יהיה במכבי ואיך הוא יתפקד..נורא קל להגיד שיש לו את זה ואת זה ואת זה אבל מציאות לחוד ונבואות לחוד..
rc4991 כתב:משמח לראות שמכבי חושבת כבר עכשיו על העונות הבאות,מצד שני זה סכום נמוך בשביל שחקן כמוהו והוא גם לא טיפש כי הוא יודע שהמיר שלו יעלה ושהוא יקבל מיליונים
מכבי צריכה להציע לו חוזה על לפחות מיליון בפחות מזה אין על מה לדבר איתו
אגב,גם אתם הבנתם מהכתבה שלמכבי יש את האופציה להאריך לו את החוזה ומספיק שהיא תרצה אןתו בשביל שהוא ישאר?
אם זה נכון אז זו בשורהמשמחת מאוד
asafb96 כתב:כספי לא יבוא, אין סרט כזה. קודם שיסיים את החוזה, אחרי זה יהיה אפשר לפנטז (וזה לא ממש פנטזיה..)
מכבי צריכה לעשות את כל המאמצים להחתים את לאנגפורד, הנדריקס וסופו. צריך ללמוד מטעויות עבר, ולא למרוח את המו"מ יותר מדי זמן, כי אנחנו נמצא את עצמנו בסוף העונה, הם יחטפו, ושוב בניה מחדש
אני מאמין שמיליון דולר לעונה, אולי קצת יותר, ל3 שנים, יוכלו לעשות את העבודה עם לאנגפורד. כנ"ל סופו. גם הנדריקס עושה רושם מאוד רוצה להישאר פה, ו500-600 אלף דולר, לעוד איזה 3-4 שנים, יכולים להשאיר גם אותו פה.
לא זול, אבל לא בגדר הלא מציאותי. בטח עם הולכים על איזה הימורים כמו פולן הזה שהתלהבו ממנו כולם, ולאנדסברג
יוסי22 כתב:asafb96 כתב:כספי לא יבוא, אין סרט כזה. קודם שיסיים את החוזה, אחרי זה יהיה אפשר לפנטז (וזה לא ממש פנטזיה..)
מכבי צריכה לעשות את כל המאמצים להחתים את לאנגפורד, הנדריקס וסופו. צריך ללמוד מטעויות עבר, ולא למרוח את המו"מ יותר מדי זמן, כי אנחנו נמצא את עצמנו בסוף העונה, הם יחטפו, ושוב בניה מחדש
אני מאמין שמיליון דולר לעונה, אולי קצת יותר, ל3 שנים, יוכלו לעשות את העבודה עם לאנגפורד. כנ"ל סופו. גם הנדריקס עושה רושם מאוד רוצה להישאר פה, ו500-600 אלף דולר, לעוד איזה 3-4 שנים, יכולים להשאיר גם אותו פה.
לא זול, אבל לא בגדר הלא מציאותי. בטח עם הולכים על איזה הימורים כמו פולן הזה שהתלהבו ממנו כולם, ולאנדסברג
מכבי תתקשה להשאיר את סופו במיליון , מכבי תצטרך להכניס פה את היד עמוק לכיס.
בנוגע ללאנגפורד בהחלט כדאי לחשוב על המשך החוזה אבל רק אחרי מספר משחקים בטופ 16 כשנראה איך הוא משתלב במשחק הקבוצתי במשחקים החשובים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: גל גל ו־27 אורחים