המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
refael כתב:מכבי ת"א תממש את האופציה, דווין סמית יישאר לעונה נוספת
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 16372.html
מה הולך פה כל אתר מפיץ שמועות וידיעות כאילו אנחנו בשיא של עונת המלפפונים ! אלוהים אדירים!
יוסי22 כתב:אני מבין שזה נחמד היום לרדת על השחקן אבל הדבר הכי יציב במכבי של השנה זו ההגנה של סמית , אז היתה לו נפילה במשחק אחד או שנים ... ברוב המכריע של המשחקים הוא הציג תרומה מכרעת בצד ההגנתי כשהוא מופקד בקביעות על השחקן הבכיר של היריבה בקו האחורי ועושה עבודה מספקת בהחלט ברוב המשחקים.
יוסי22 כתב:אני מבין שזה נחמד היום לרדת על השחקן אבל הדבר הכי יציב במכבי של השנה זו ההגנה של סמית , אז היתה לו נפילה במשחק אחד או שנים ... ברוב המכריע של המשחקים הוא הציג תרומה מכרעת בצד ההגנתי כשהוא מופקד בקביעות על השחקן הבכיר של היריבה בקו האחורי ועושה עבודה מספקת בהחלט ברוב המשחקים.
Mta_atic כתב:די צפוי. מאלט לא ימשיך במכבי בעונה הבאה.
http://www.one.co.il/Article/195687.html
bublil כתב:יאללה מלפפונים!!!!!!!!!! ובהמשך לידיעות שסופו לא ימשיך ומחפשים לו מחליפים (אני מקווה ברבים) מי המועמדים חוץ משרמדיני
~Box & 1~ כתב:אני חושב שבפורום כמעט כולם פה אחד חושבים שסך המינוס של סמית' עולה על סך הפלוס במכבי.
אני מוצא את עצמי כמעט בכל משחק חשוב מתוסכל בראש ובראשונה ממנו,
כי זו לא חכמה לזרוק שלשת מומנטום אחת ל-8 משחקים ולצרוח כמו מטורף כאילו הוא זכה ביורוליג,
צריכים SF שלא נצטרך להמציא תירוצים של "וואי הוא שומר מצויין" בשביל להצדיק השארות שלו.
אני צריך להגיד תודה שהוא יודע לשמור? הוא אחלה שומר אבל לא משהו שלא נראה במכבי,
הבעיה היא שמרוב שהוא גרוע בהתקפה (רוב הזמן) נאלצנו לעודד את עצמנו שהוא שומר מצויין כדי למצוא נקודות חיוביות בשחקן.
אבל עכשיו כשתגמר העונה וצריכים לחשוב אם להחליף או לא, חשבתי שזה די ברור שכן.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־45 אורחים