המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Frid כתב:מה הגובה שלו ?
orelzor כתב:לא חושב שהוא קציצה, פשוט צריך להיכנס לכושר.
איך אני אוהב את פאפאס, ניסה למצוא את זלמנסון בכל מחיר חחח.
EulGam05 כתב:חמוד הזלמנסון הזה, מזכיר במבנה הגוף שלו את מאצ'באן. צריך להתחזק במכון כושר ולעבוד על עשיית בוקס-אאוט כי הוא די מזעזע בזה. אבל סה"כ, להבדיל מכל מיני בוכמנים למיניהם הוא לפחות נראה קשור לענף, בטח בהתחשב בגיל שלו, אולי יצא ממנו משהו בסופו של דבר.
Frid כתב:מה הגובה שלו ?
felix_r כתב:מה את רוצה ממנו? הוא לא רגיל לשחק נגד שחקנים גדולים בנוער. הוא בטח השחקן הכי גדול והכי גבוה שם. כשיתחיל לשחק בבוגרים, הוא יתרגל לשמור על שחקנים בגודל שלו.
Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:מה את רוצה ממנו? הוא לא רגיל לשחק נגד שחקנים גדולים בנוער. הוא בטח השחקן הכי גדול והכי גבוה שם. כשיתחיל לשחק בבוגרים, הוא יתרגל לשמור על שחקנים בגודל שלו.
סבבה..לא קטלתירק אמרתי שהוא צריך לעבוד על זה..זה דבר מבורך כששחקן מנסה להשתפר ולהתפתח..
felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:מה את רוצה ממנו? הוא לא רגיל לשחק נגד שחקנים גדולים בנוער. הוא בטח השחקן הכי גדול והכי גבוה שם. כשיתחיל לשחק בבוגרים, הוא יתרגל לשמור על שחקנים בגודל שלו.
סבבה..לא קטלתירק אמרתי שהוא צריך לעבוד על זה..זה דבר מבורך כששחקן מנסה להשתפר ולהתפתח..
סליחה אם נשמעתי אגרסיבי. לא היתה לי כוונה כזאת
asafb96 כתב:orelzor כתב:לא חושב שהוא קציצה, פשוט צריך להיכנס לכושר.
איך אני אוהב את פאפאס, ניסה למצוא את זלמנסון בכל מחיר חחח.
שמע, מה זה להכנס לכושר, הילד מתאמן במחלקת הנוער, אימונים סדירים... זה לא שחקן שישב חצי שנה בבית ודפק ג'חנונים
הוא בהחלט צריך לעבוד בחדר כושר. לא להרזות, אבל להעלות מסת שריר, ולשפר קצת את הקלילות והזריזות, כמה שאפשר, כי כל ריצה מהגנה להתקפה הוא נראה לי סובל
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־35 אורחים