01 מרץ 2012, 16:22
asafb96 כתב:MTA2311 כתב:טוב נו.. i rest my case.. אתה מציג טיעונים, אני מפריך אותם, אתה עונה בדיוק עם אותם טיעונים התחלתיים. תמשיך לשכנע את עצמך ששחקנים שאתה אוהב, לא מקבלים צ'אנס, אז הם לא יכולים להוכיח שהם מייקל ג'ורדן. אין בעיה שישאילו אותו. אבל לפרטיזן. שלא ישאילו אותו לגליל ואז תגיד שהוא הוכיח שהוא שחקן ענק.
אתה לא מבין אותי. אין ספק שהסיפור שלו אכזבה. הוא בא כהבטחה, אבל היום הוא שחקן ספסל. יכול מאוד להיות שהוא לא השחקן שציפינו, לפחות לא באירופה, אבל ממש אי אפשר להתעלם מחוסר הצ'אנסים שהוא קיבל. יכול להיות שיש לזה סיבה, אבל אי אפשר בחיים לומר מה שאמרת. זה ממש ממש לא שאני "משכנע את עצמי שהם לא מקבלים צ'אנס", כי זה עובדה. זה לא משהו שאתה יכול להתווכח עליו. זה ששאייר לא קיבל צ'אנס, זאת עובדה. זה שפאפאס לא קיבל צ'אנס עד שבלאט החליט לתת לו לשחק, והוא הציל לנו את החיים, זאת עובדה. זה שג'יימס (שבניגוד ל2 האחרים, אני לא אוהב, אבל לפחות אני אובייקטיבי בשיפוט שלי) לא מקבל צ'אנסים, זאת עובדה. זה שמאלט בשבועות האחרונים לא מקבל מספיק צא'נסים, ונדרש לשחק כמעט רק כרכז, עמדה שהייתה זרה לו כל הקריירה, זאת עובדה.
הוא ממש לא אחד הגרועים שהיו פה, כי זה לא שחקן כמו סמית' שקיבל צ'אנסים ונכשל. הוא עדיין שחקן מוכשר, וכמו שמאצ'בן היה מוכשר, ולא קיבל צ'אנס, אף אחד לא קבר אותו, אותו דבר לגביו. אני די בטוח שאין לו את הכישרון של מאצ'בן, והוא לא יתפתח להיות שחקן בלבל הזה. אבל לטעמי הוא יכול להיות שחקן משלים סבבה לגמרי באירופה. אני ממש לא רואה במה הוא נופל משחקנים משלימים כמו פניני או בלו. יש לו קליעה מצוינת, הוא שחקן מאוד חכם, ווינר, בחור טוב, בלי אגו, שמשקיע הרבה. כרגע אין לו בטחון, וזה די ברור. אני הייתי שמח אם היו משאילים אותו לאיזה קבוצה קטנה בליגה הספרדית, ונראה אותו מקבל הזדמנות שם, מול קבוצות ברמה. שוב, אם הוא יהיה טוב ויממש את הפוטנציאל? אחלה. אפשר להחזיר. אם לא, אין שום בעיה להיפרד ממנו יפה
01 מרץ 2012, 16:37
MTA2311 כתב:asafb96 כתב:MTA2311 כתב:טוב נו.. i rest my case.. אתה מציג טיעונים, אני מפריך אותם, אתה עונה בדיוק עם אותם טיעונים התחלתיים. תמשיך לשכנע את עצמך ששחקנים שאתה אוהב, לא מקבלים צ'אנס, אז הם לא יכולים להוכיח שהם מייקל ג'ורדן. אין בעיה שישאילו אותו. אבל לפרטיזן. שלא ישאילו אותו לגליל ואז תגיד שהוא הוכיח שהוא שחקן ענק.
אתה לא מבין אותי. אין ספק שהסיפור שלו אכזבה. הוא בא כהבטחה, אבל היום הוא שחקן ספסל. יכול מאוד להיות שהוא לא השחקן שציפינו, לפחות לא באירופה, אבל ממש אי אפשר להתעלם מחוסר הצ'אנסים שהוא קיבל. יכול להיות שיש לזה סיבה, אבל אי אפשר בחיים לומר מה שאמרת. זה ממש ממש לא שאני "משכנע את עצמי שהם לא מקבלים צ'אנס", כי זה עובדה. זה לא משהו שאתה יכול להתווכח עליו. זה ששאייר לא קיבל צ'אנס, זאת עובדה. זה שפאפאס לא קיבל צ'אנס עד שבלאט החליט לתת לו לשחק, והוא הציל לנו את החיים, זאת עובדה. זה שג'יימס (שבניגוד ל2 האחרים, אני לא אוהב, אבל לפחות אני אובייקטיבי בשיפוט שלי) לא מקבל צ'אנסים, זאת עובדה. זה שמאלט בשבועות האחרונים לא מקבל מספיק צא'נסים, ונדרש לשחק כמעט רק כרכז, עמדה שהייתה זרה לו כל הקריירה, זאת עובדה.
הוא ממש לא אחד הגרועים שהיו פה, כי זה לא שחקן כמו סמית' שקיבל צ'אנסים ונכשל. הוא עדיין שחקן מוכשר, וכמו שמאצ'בן היה מוכשר, ולא קיבל צ'אנס, אף אחד לא קבר אותו, אותו דבר לגביו. אני די בטוח שאין לו את הכישרון של מאצ'בן, והוא לא יתפתח להיות שחקן בלבל הזה. אבל לטעמי הוא יכול להיות שחקן משלים סבבה לגמרי באירופה. אני ממש לא רואה במה הוא נופל משחקנים משלימים כמו פניני או בלו. יש לו קליעה מצוינת, הוא שחקן מאוד חכם, ווינר, בחור טוב, בלי אגו, שמשקיע הרבה. כרגע אין לו בטחון, וזה די ברור. אני הייתי שמח אם היו משאילים אותו לאיזה קבוצה קטנה בליגה הספרדית, ונראה אותו מקבל הזדמנות שם, מול קבוצות ברמה. שוב, אם הוא יהיה טוב ויממש את הפוטנציאל? אחלה. אפשר להחזיר. אם לא, אין שום בעיה להיפרד ממנו יפה
אני אסיים ואומר את מה שהתחלתי להגיד לפני 2 הודעות בערך. הסיטואציה של שאייר הייתה שונה משל שחקן ישראלי טיפוסי שמגיע למכבי. בגלל כל מני הברזות של שחקנים, והתנהלות לא נכונה בקיץ, שאייר הגיע למכבי בתור שחקן חמישייה, והוא גם היה כזה בלא מעט משחקי הכנה. אז אני לא חושב שהמילה צ'אנס נכונה במקרה הזה. הוא לא מקבל דקות, עקב אכזבה של המערכת ממנו. יוגב כן קיבל צ'אנס? בתחילת העונה הוא התחיל בתור גארד 4-5 ברוטציה, אבל הוא ניצל את מעט הדקות שלו והוכיח שמגיע לו יותר. שאייר לא עשה את זה.
אם אנחנו מסכימים על זה שקיימת ממנו אכזבה אז אפשר גם לסיים את הדיון מבחינתי.. אין ספק שהוא לא צריך להיות במכבי שנה הבאה, ואין לנו מה להפסיד איתו. נקווה שדקות משחק בליגה חזקה יעשו את העבודה בשבילו.
01 מרץ 2012, 16:48
asafb96 כתב:MTA2311 כתב:asafb96 כתב:MTA2311 כתב:טוב נו.. i rest my case.. אתה מציג טיעונים, אני מפריך אותם, אתה עונה בדיוק עם אותם טיעונים התחלתיים. תמשיך לשכנע את עצמך ששחקנים שאתה אוהב, לא מקבלים צ'אנס, אז הם לא יכולים להוכיח שהם מייקל ג'ורדן. אין בעיה שישאילו אותו. אבל לפרטיזן. שלא ישאילו אותו לגליל ואז תגיד שהוא הוכיח שהוא שחקן ענק.
אני אסיים ואומר את מה שהתחלתי להגיד לפני 2 הודעות בערך. הסיטואציה של שאייר הייתה שונה משל שחקן ישראלי טיפוסי שמגיע למכבי. בגלל כל מני הברזות של שחקנים, והתנהלות לא נכונה בקיץ, שאייר הגיע למכבי בתור שחקן חמישייה, והוא גם היה כזה בלא מעט משחקי הכנה. אז אני לא חושב שהמילה צ'אנס נכונה במקרה הזה. הוא לא מקבל דקות, עקב אכזבה של המערכת ממנו. יוגב כן קיבל צ'אנס? בתחילת העונה הוא התחיל בתור גארד 4-5 ברוטציה, אבל הוא ניצל את מעט הדקות שלו והוכיח שמגיע לו יותר. שאייר לא עשה את זה.
אם אנחנו מסכימים על זה שקיימת ממנו אכזבה אז אפשר גם לסיים את הדיון מבחינתי.. אין ספק שהוא לא צריך להיות במכבי שנה הבאה, ואין לנו מה להפסיד איתו. נקווה שדקות משחק בליגה חזקה יעשו את העבודה בשבילו.
לא נכון! עכשיו אתה כבר משנה עובודת, וזה ממש לא נכון
מהמשחק הראשון של טרום העונה, משחק ההכנה הראשון, יוגב היה בחמישיה. זה זכור לי בעיקר, כי לא הבנתי איך מכל סגל הגארדים, דווקא יוגב בחמישיה. הוא ממש ממש לא קיבל דקות בקדם עונה. אני זוכר את זה מצוין. מהשניה שיוגב בה הוא נהנה ממעמד הרבה יותר בכיר משאייר, שהיה שחקן ספסל. הוא קיבל דקות רק בגביע צ'אנס או ווינר, לא זוכר איך קוראים לזה, והיה מצוין. העמיד שם ממוצעים של דאבל פיגרס אם אני לא טועה, באחוזים טובים מה3. אי אפשר לומר שהוא קיבל צ'אנס ודקות. ממש לא. אולי יש לזה סיבות, כאלה ואחרות. אולי מקצועיות אולי לא. לא אני ולא אתה יודעים. מה שכן, כישרון יש לו. כך שצריך להשאיל אותו ולראות מה הוא שווה באירופה. יכול להיות שהוא יהיה אחלה שחקן, יכול ליהיות שהוא לא שווה כלום. אבל לא צריך לשנות עובדות ולכתוב סתם דברים בשביל להוכיח נקודה
01 מרץ 2012, 17:04
MTA2311 כתב:asafb96 כתב:MTA2311 כתב:asafb96 כתב:MTA2311 כתב:טוב נו.. i rest my case.. אתה מציג טיעונים, אני מפריך אותם, אתה עונה בדיוק עם אותם טיעונים התחלתיים. תמשיך לשכנע את עצמך ששחקנים שאתה אוהב, לא מקבלים צ'אנס, אז הם לא יכולים להוכיח שהם מייקל ג'ורדן. אין בעיה שישאילו אותו. אבל לפרטיזן. שלא ישאילו אותו לגליל ואז תגיד שהוא הוכיח שהוא שחקן ענק.
לא נכון! עכשיו אתה כבר משנה עובודת, וזה ממש לא נכון
מהמשחק הראשון של טרום העונה, משחק ההכנה הראשון, יוגב היה בחמישיה. זה זכור לי בעיקר, כי לא הבנתי איך מכל סגל הגארדים, דווקא יוגב בחמישיה. הוא ממש ממש לא קיבל דקות בקדם עונה. אני זוכר את זה מצוין. מהשניה שיוגב בה הוא נהנה ממעמד הרבה יותר בכיר משאייר, שהיה שחקן ספסל. הוא קיבל דקות רק בגביע צ'אנס או ווינר, לא זוכר איך קוראים לזה, והיה מצוין. העמיד שם ממוצעים של דאבל פיגרס אם אני לא טועה, באחוזים טובים מה3. אי אפשר לומר שהוא קיבל צ'אנס ודקות. ממש לא. אולי יש לזה סיבות, כאלה ואחרות. אולי מקצועיות אולי לא. לא אני ולא אתה יודעים. מה שכן, כישרון יש לו. כך שצריך להשאיל אותו ולראות מה הוא שווה באירופה. יכול להיות שהוא יהיה אחלה שחקן, יכול ליהיות שהוא לא שווה כלום. אבל לא צריך לשנות עובדות ולכתוב סתם דברים בשביל להוכיח נקודה
משנה עובדות? במשחק הכנה מול חיפה(לדעתי הראשון בקדם עונה)- פתח בחמישייה, מול שולה- קיבל משהו כמו 15-20 דקות וקלע 8 נקודות.
גם אם בפועל הוא לא היה בחמישייה( למרות שבראשון הוא כן היה), זה היה אמור להיות התפקיד שלו. לא יכול להיות שאתה חושב שבלאט הביא את יוגב בשביל להיות שחקן חמישייה, כשיושב לו על הספסל אלוף מכללות.
בשורה התחתונה, הגיעו השנה למכבי שני גארדים ישראלים, אחד אלוף מכללות עם הייפ גדול סביבו, ואוחיון. אני באופן אישי חשבתי ששאייר יהיה שחקן חמישייה, ובמשחק הראשון זה באמת קרה, מאז הדקות שלו התחילו לרדת בהדרגה. למה? מעניין באמת..
01 מרץ 2012, 17:26
01 מרץ 2012, 17:42
MTA2311 כתב:הוא הגיע לפה בתור שחקן חמישייה, לא יעזור לך כלום. ערכו לכבודו מסיבות עיתונאים וראיינו כל מה שזז בקרבתו. אתה שדיברת כל כך הרבה כל מה שהוא עשה במכללות, חושב שמישהו החתים אותו בתור רגב פנאן 2.0 ואת אוחיון בתור רכז ראשון? זה נקרא לשנות עובדות אם כבר.
כנראה שההסבר הקודם שלי על מצ'באן שהיה מפורט ומדוייק לא סיפק אותך, אז אני אחזור עליו. מצ'באן הגיע באמצע העונה בגיל צעיר כשעמדות 4-5 מלאות לחלוטין. שאייר לעומת זאת הגיע למכבי בסיטואציה כזאת, שהתחרות היחידה שלו, היא ילדון נגר מקריית שמונה, טל בורשטיין הגמור, ופאפא הזקן. נראה לך אותו דבר?
אי אפשר לצפות את זה? למה? איך שחקן אמור להוכיח למאמן שמגיעות לו דקות? הוא קודם כל צריך לקבל 20 דקות למשחק 10 משחקים ורק אז נראה אם הוא מספיק טוב? ראו אותו באימונים, כולנו ראינו אותו בדקות המעטות שהוא קיבל וכנראה שזה לא היה מספיק. וצר לי, יכול להיות שיש לך ידע מסויים בכדורסל, ויכול להיות שתחשוב שאני מתנשא, אבל אם אתה אומר שאי אפשר לצפות משחקן כדורסל שלא רואה מגרש, שיעלה וישרוף את הפרקט כשהוא עולה אפילו ל20 שניות, כנראה שלא שיחקת כדורסל יום בחייך. כדורסל זה משחק של אגו, וסוג של משחק שגורם לך לחיות בתחושה שאתה כל הזמן צריך להוכיח משהו למישהו( למאמן, לעצמך, לקהל וכו'). לשחקן שלא עושה את זה, לא מגיע לשחק כדורסל למחייתו.
01 מרץ 2012, 18:00
01 מרץ 2012, 18:03
01 מרץ 2012, 18:30
01 מרץ 2012, 18:51
02 מרץ 2012, 11:46
02 מרץ 2012, 17:19
refael כתב:ג'ון שאייר ביקש לעזוב את מכבי ת"א בסיום העונה
http://www.one.co.il/Article/196142.html
02 מרץ 2012, 17:23
jol9 כתב:refael כתב:ג'ון שאייר ביקש לעזוב את מכבי ת"א בסיום העונה
אני מקווה שמכבי לא תמהר עם לאנדסברג. אין טעם להעמיס בסגל עוד ועוד שחקנים משלימים, כשהבכירים עדיין לא חתומים.
כרגע אני לא רואה יתרון גדול של לאנדסברג ע"פ טל בורשטיין (עבור מכבי), ואם טל נשאר, אז כדאי לחכות עם ההחתמה של לאנדסברג.
זה נכון שבעתיים אם מכבי מתכוונת להחליף את סמית' בסמול מוכשר וטוב יותר.
את לאנדסברג הייתי משאיר לסוף ובמידה והסגל יהיה כבר עמוס, מוותר, או מחתים ומשאיל.
02 מרץ 2012, 17:33
שמואל1 כתב:jol9 כתב:refael כתב:ג'ון שאייר ביקש לעזוב את מכבי ת"א בסיום העונה
אני מקווה שמכבי לא תמהר עם לאנדסברג. אין טעם להעמיס בסגל עוד ועוד שחקנים משלימים, כשהבכירים עדיין לא חתומים.
כרגע אני לא רואה יתרון גדול של לאנדסברג ע"פ טל בורשטיין (עבור מכבי), ואם טל נשאר, אז כדאי לחכות עם ההחתמה של לאנדסברג.
את לאנדסברג הייתי משאיר לסוף ובמידה והסגל יהיה כבר עמוס, מוותר, או מחתים ומשאיל.
מה?![]()
לנדסברג שחקן של 21 נקודות למשחק. איפה הוא ואיפה בורשטיין.
02 מרץ 2012, 17:46
jol9 כתב:שמואל1 כתב:jol9 כתב:refael כתב:ג'ון שאייר ביקש לעזוב את מכבי ת"א בסיום העונה
מה?![]()
לנדסברג שחקן של 21 נקודות למשחק. איפה הוא ואיפה בורשטיין.
נקודות זה לא הכל בחיים. אני בכוונה ציינתי "עבור מכבי". התפקיד של לאנדסברג במכבי, לא יהיה לעשות נקודות כמו בחיפה. לי אישית יש חשש שלאנדסברג
יבהל קצת מהסיטואציה, ויאבד את הביטחון בגלל שבמכבי אין הרבה הזדמנויות. לפחות טל יודע מה הוא יכול לתת ומה לא, ואין סכנה שיהפוך להיות עוד איזה סימונס או ג'ייסון וויליאמס בסגל.
02 מרץ 2012, 17:50
02 מרץ 2012, 17:59
03 מרץ 2012, 22:07
04 מרץ 2012, 13:24
04 מרץ 2012, 13:32
felix_r כתב:לא יודע למה האנשים פה החליטו שהלפרין בטוח יגיע בקייץ.