LIAV10 כתב:מה, בן כמה פורד? חשבתי 32+
מתברר שלא כי לברון רשם:Man sorry to hear about my 03 draft classmate TJ Ford! Get healthy and hopefully see u back on the court someday!
ברנדון רוי שפרש השנה בגיל 27 צעיר בשנה מפורד..
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:מה, בן כמה פורד? חשבתי 32+
מתברר שלא כי לברון רשם:Man sorry to hear about my 03 draft classmate TJ Ford! Get healthy and hopefully see u back on the court someday!
Holiday_Armadillo כתב:אם אני אורלנדו אני לוקחת את הטרייד של הנטס..
כל ה-NBA מבוסס על שמות גדולים, גם אם הקבוצה חרא העיקר שעשו טרייד עם כוכב ואז כולם יבואו לראות..כמו המקרה עם הניקס שזה היה ברור שהם נותנים יותר ממה שהם מקבלים אבל אנתוני הוא סופרסטאר אז זה מה שעניין אנשים..
אורלנדו יקבלו שחקן שלפי דעתי הולך להתפתח לשחקן קטלני בליגה(ברוקס)וסנטר נהדר וצעיר בדמותו של לופז..
Ido_Maccabi כתב:חרא טרייד לגולדן סטייט.
אני מתפלל לטרייד על נאש- המחויבות שלו לפיניקס כבר מוגזמת. שחקן ברמתו יפרוש בלי אליפות?
asafb96 כתב:Ido_Maccabi כתב:חרא טרייד לגולדן סטייט.
אני מתפלל לטרייד על נאש- המחויבות שלו לפיניקס כבר מוגזמת. שחקן ברמתו יפרוש בלי אליפות?
תפור כמו כפפה ללייקרס. החלק שחסר להם בפאזל זה רכז נורמלי, שיהיה בעיקר סדרן עבודה, ולא יבוא לגנוב את ההצגה.
האווארד שם סוף לשמועות והודיעה שהוא ישאר באורלנדו לפחות עד סוף העונה
Frid כתב:asafb96 כתב:Ido_Maccabi כתב:חרא טרייד לגולדן סטייט.
תפור כמו כפפה ללייקרס. החלק שחסר להם בפאזל זה רכז נורמלי, שיהיה בעיקר סדרן עבודה, ולא יבוא לגנוב את ההצגה.
האווארד שם סוף לשמועות והודיעה שהוא ישאר באורלנדו לפחות עד סוף העונה
לא בטוח שנאש כל כך מתאים שמה. הם צריכים רכז אתלטי שיוכל לתת הגנה על רכזים כמו ווסטרבוק ורוז. מה שבטוח, פישר אחד הרכזים הגרועים בליגה כיום.
Frid כתב:ברור שנאש יכול לתרום הרבה יותר מפישר ובלייק, רק אמרתי שחסר להם איזה סטופר הגנתי שיעלה מהספסל וייתן הגנה ואתלטיות כמו שאנון בראון בשנה שעברה.
Holiday_Armadillo כתב:אם להנהלת פיניקס באמת אכפת מנאש היא תשחרר אותו לקונטנדרית בשביל שלא יהפוך לסטוקטון..
רק שתבינו, לא רק שהטרייד היה נוראי לגולדן סטייט גם הבחירה בסיבוב הראשון של הדראפט הבא(מקומות 1-7)תלך ליוטה..גועל נפש של הנהלה..
asafb96 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אם להנהלת פיניקס באמת אכפת מנאש היא תשחרר אותו לקונטנדרית בשביל שלא יהפוך לסטוקטון..
רק שתבינו, לא רק שהטרייד היה נוראי לגולדן סטייט גם הבחירה בסיבוב הראשון של הדראפט הבא(מקומות 1-7)תלך ליוטה..גועל נפש של הנהלה..
בנתיים לא נראה שהוא יעבור בטרייד עד סוף מועד ההעברות. אבל בקיץ הוא יהיה פרי-אג'נט
על מה ולמה בחירת הדראפט הלכה ליוטה?
LIAV10 כתב:סוף סוף דאנטוני עף מהניקס!!!!
MTA2311 כתב:אין ספק שהוא נכשל, אבל מצד שני, עוד מאמן שמסתכסך עם כרמלו? אני מתחיל לזהות פה דפוס מסויים.
asafb96 כתב:LIAV10 כתב:סוף סוף דאנטוני עף מהניקס!!!!
נכשל בגדול. אין ספק. עם סגל כזה, ועוד סנסציה כמו לין, להוביל קבוצה למקום ה9 במזרח, עם מאזן שלילי, זה כישלון גדול. וודסון יחליף אותו...
לטעמי הם טעו בגדול עם הטרייד של מלו. בלעדיו הניקס נראו הכי טוב. עם פלטון וגאלינרי אין לי ספק שהניקס היו נראים הרבה יותר טוב. שלא לדבר על ההחלטה לוותר על בילאפס ולהחתים במקומו את דיוויס... התנהלות ממש לא טובה שלהם
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־13 אורחים