ספורט 5: הנדריקס צפוי להאריך את חוזהו בשנתיים

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ספורט 5: הנדריקס צפוי להאריך את חוזהו בשנתיים

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 20 מרץ 2012, 21:57

asafb96 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
asafb96 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:בעונה שעברה לא היה לאף אחד טענות להנדריקס עד גמר היורוליג שפגשנו את פאו ואמרו שהוא ''רך מדי'',''מפחד ממעמדים גדולים'' וכו' וכו'..אני לא מדברת על התקשורת אלא ביקורות מתוך הקבוצה..
כנראה שפאו לא עושה טוב להנדריקס..אבל זה לא מוריד מזה שאני אוהבת אותו מאוד בתור שחקן וחושבת שהוא צריך להיות פה בשנה הבאה(ולא,לא טענתי שכסנטר ראשון)

כולם רוצים את הנדריקס כסנטר מחליף, אבל מה לעשות, שזה לא יקרה? תהיו ריאליים. נראה לכם שמכבי הולכת להחזיק סנטר מחליף בכמעט מיליון דולר? וזה יהיה עוד בלי לוותר על שחקן כמו לאנגפורד, סופו, או מאצ'בן? או להביא רכז זר זול ובינוני?

איזשהו מאמן אמר פעם שזה לא משנה מי פותח את המשחק אלא מי מסיים..אין לי בעיה שיהיו פה שני סנטרים שישחקו כמות זהה פחות או יותר של דקות(5 לפה או 5 לשם)..אני חושבת שהנדריקס צריך להיות פה עם עוד סנטר קשוח ושיתחלקו ביניהם בדקות שווה בשווה(בערך ובהתאם למהלך המשחק)

אבל אם משלמים לריץ' סכומים כאלה, הכסף שישאר לסנטר ה"קשוח", זה סנטר שככל הנראה יהיה שחקן הגנתי/הימור, ומכבי תישאר בלי שחקן ציר.
אני ממש לא מבין איזה סיבה יש לרצות את הנדריקס פה שנה הבאה כסנטר ראשון. עם כל הכבוד, זה לא שאחנו הולכים להביא איזה סאשה קאון לספסל. אני ממש לא רוצה עוד עונה עם סנטרים דחלילים שזורקים מחצי מרחק. יש לנו משהו טוב ביד, סנטר עם פוסט אפ מהטובים באירופה, וצריך לשמור על זה. הנדריקס הראה שהוא לא בנוי להיות סנטר מוביל ברמות האלה, מה לעשות. כל ההשוואות פה בפורום לבאטיסט הם מגוחכות. ריץ' לצערנו לא מתאים להיות סנטר מוביל, נקודה. ומי שמאמין שיהיה אפשר להשאיר אותו, ולהביא עוד סנטר טוב לספסל, הולך להתאכזב

אם לסופו השנה שילמו סכום יפה ולהנדריקס שילמו סכום יפה אז אין סיבה שלא יוכלו להביא סנטר בסביבות 750K ואפשר להביא בזה סנטר טוב..
אם זה היה 350K הייתי אומרת לך לעזוב..ללכת לישון שנה ולהתעורר בשביל שייחסך ממך..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי אלמוג » 20 מרץ 2012, 21:58

יופי, ביזניס זה ביזניס, והגיע הזמן להקפיא את כל הדיבורים לחוזה לעונה הבאה עד תום הסידרה מול פאו.
תמונה
אלמוג

הודעהעל ידי yarinsaky » 20 מרץ 2012, 21:59

אלמוג כתב:יופי, ביזניס זה ביזניס, והגיע הזמן להקפיא את כל הדיבורים לחוזה לעונה הבאה עד תום הסידרה מול פאו.

בדיוק.
אחרי הסדרה הזאת יהיו כמה שחקנים שינחנו קצת לקרקע.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי asafb96 » 20 מרץ 2012, 21:59

Holiday_Armadillo כתב:
asafb96 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
asafb96 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:בעונה שעברה לא היה לאף אחד טענות להנדריקס עד גמר היורוליג שפגשנו את פאו ואמרו שהוא ''רך מדי'',''מפחד ממעמדים גדולים'' וכו' וכו'..אני לא מדברת על התקשורת אלא ביקורות מתוך הקבוצה..
כנראה שפאו לא עושה טוב להנדריקס..אבל זה לא מוריד מזה שאני אוהבת אותו מאוד בתור שחקן וחושבת שהוא צריך להיות פה בשנה הבאה(ולא,לא טענתי שכסנטר ראשון)

כולם רוצים את הנדריקס כסנטר מחליף, אבל מה לעשות, שזה לא יקרה? תהיו ריאליים. נראה לכם שמכבי הולכת להחזיק סנטר מחליף בכמעט מיליון דולר? וזה יהיה עוד בלי לוותר על שחקן כמו לאנגפורד, סופו, או מאצ'בן? או להביא רכז זר זול ובינוני?

איזשהו מאמן אמר פעם שזה לא משנה מי פותח את המשחק אלא מי מסיים..אין לי בעיה שיהיו פה שני סנטרים שישחקו כמות זהה פחות או יותר של דקות(5 לפה או 5 לשם)..אני חושבת שהנדריקס צריך להיות פה עם עוד סנטר קשוח ושיתחלקו ביניהם בדקות שווה בשווה(בערך ובהתאם למהלך המשחק)

אבל אם משלמים לריץ' סכומים כאלה, הכסף שישאר לסנטר ה"קשוח", זה סנטר שככל הנראה יהיה שחקן הגנתי/הימור, ומכבי תישאר בלי שחקן ציר.
אני ממש לא מבין איזה סיבה יש לרצות את הנדריקס פה שנה הבאה כסנטר ראשון. עם כל הכבוד, זה לא שאחנו הולכים להביא איזה סאשה קאון לספסל. אני ממש לא רוצה עוד עונה עם סנטרים דחלילים שזורקים מחצי מרחק. יש לנו משהו טוב ביד, סנטר עם פוסט אפ מהטובים באירופה, וצריך לשמור על זה. הנדריקס הראה שהוא לא בנוי להיות סנטר מוביל ברמות האלה, מה לעשות. כל ההשוואות פה בפורום לבאטיסט הם מגוחכות. ריץ' לצערנו לא מתאים להיות סנטר מוביל, נקודה. ומי שמאמין שיהיה אפשר להשאיר אותו, ולהביא עוד סנטר טוב לספסל, הולך להתאכזב

אם לסופו השנה שילמו סכום יפה ולהנדריקס שילמו סכום יפה אז אין סיבה שלא יוכלו להביא סנטר בסביבות 750K ואפשר להביא בזה סנטר טוב..
אם זה היה 350K הייתי אומרת לך לעזוב..ללכת לישון שנה ולהתעורר בשביל שייחסך ממך..

לשניהם שילמו סכום נמוך יותר ממה שאמורים לשלם. הנדריקס יקבל שדרוג, ואם את רוצה לצד הנדריקס ב900 אלף, סנטר ב750 אלף, תהיה בטוחה שאת לא הולכת לראות פה את מאצ'בן, או לאנגפורד, או שתקבלי רכז בינוני וזול.
asafb96

הודעהעל ידי קודי » 20 מרץ 2012, 22:00

אלמוג כתב:יופי, ביזניס זה ביזניס, והגיע הזמן להקפיא את כל הדיבורים לחוזה לעונה הבאה עד תום הסידרה מול פאו.

זה לא עוד הרבה זמן - יש עוד שבוע עד סוף הסדרה...
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי rc4991 » 20 מרץ 2012, 22:03

עזוב אסף כנראה שלא נצליח לשכנע אותם כמה מטומטם זה לתת חוזה כל כך גדול להנדריקס(עם כל האהבה שלי אליו)
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 20 מרץ 2012, 22:04

לשניהם שילמו סכום נמוך יותר ממה שאמורים לשלם. הנדריקס יקבל שדרוג, ואם את רוצה לצד הנדריקס ב900 אלף, סנטר ב750 אלף, תהיה בטוחה שאת לא הולכת לראות פה את מאצ'בן, או לאנגפורד, או שתקבלי רכז בינוני וזול.

אבל אני לא יודעת למה קבעת את זה :neutral
אם אתה אומר ששילמו את זה השנה(בין אם זה מעט מדי או לא)והיו מוכנים לשלם לפארגו 900K אז זה אומר שיש..אם יהיה יהיה אבל אם לא אז לא..אני תמיד מתרגשת לפני עונה לא משנה את מי הביאו ובכמה..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 20 מרץ 2012, 22:04

asafb96 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
asafb96 כתב:

אני ממש לא מבין איזה סיבה יש לרצות את הנדריקס פה שנה הבאה כסנטר ראשון. עם כל הכבוד, זה לא שאחנו הולכים להביא איזה סאשה קאון לספסל. אני ממש לא רוצה עוד עונה עם סנטרים דחלילים שזורקים מחצי מרחק. יש לנו משהו טוב ביד, סנטר עם פוסט אפ מהטובים באירופה, וצריך לשמור על זה. הנדריקס הראה שהוא לא בנוי להיות סנטר מוביל ברמות האלה, מה לעשות. כל ההשוואות פה בפורום לבאטיסט הם מגוחכות. ריץ' לצערנו לא מתאים להיות סנטר מוביל, נקודה. ומי שמאמין שיהיה אפשר להשאיר אותו, ולהביא עוד סנטר טוב, גבוה, פיזי, ומוכח לספסל, הולך להתאכזב

אתה ראית היום את אותו הסנטר עם פוסט אפ מהטובים באירופה? כי אני לא שמתי לב. אולי זיפזפתי באותו הרגע.
כן ראיתי שחקן שמשאיר יותר מדי חורים בהגנה, ומאבד יותר מדי כדורים בהתקפה.

אני לא סתם אומר שהמשחק היום עלול להיות נקודת מפנה.
מצד אחד, זה אולי יעזור להוריד את המחירים של כל הנ"ל, מצד שני, צריך באמת לשקול ולחשוב האם אפשר עם השחקנים האלה להגיע רחוק ביורוליג.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 20 מרץ 2012, 22:05

rc4991 כתב:עזוב אסף כנראה שלא נצליח לשכנע אותם כמה מטומטם זה לתת חוזה כל כך גדול להנדריקס(עם כל האהבה שלי אליו)

האם זה יותר מטומטם מלתת את אותו החוזה לסופו? אני לא בטוח.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי אלמוג » 20 מרץ 2012, 22:12

jol9 כתב:
rc4991 כתב:עזוב אסף כנראה שלא נצליח לשכנע אותם כמה מטומטם זה לתת חוזה כל כך גדול להנדריקס(עם כל האהבה שלי אליו)

אחרי שבתחילת עונה צעקנו על הקו הקדמי הטוב באירופה, קיבלנו היום סטירה לפנים.
אני בעד להחזיר את מאצ'אבן, ולהשאיר את סופו בסכום נורמאלי. ואם לא נצליח להשאיר אותו בסכום הגיוני,
זה לא אומר שצריך ללכת בכל הכח על הנדריקס. גם רענון בקו הקדמי זו לא מילה גסה.
תמונה
אלמוג

הודעהעל ידי yarinsaky » 20 מרץ 2012, 22:14

הקו הקדמי הטוב באירופה ? ממתי בדיוק ?

יש לי חדשות לכולם. סופו ואליהו בעיקרם שחקנים מחליפים. הם בטח היו כאלו בקבוצה גדולה באמת כמו ברצלונה, פאו או צסק"א.

שון ג'יימס לא לרמה והנדריקס באמת נחמד, אבל זהו.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי asafb96 » 20 מרץ 2012, 22:17

jol9 כתב:
asafb96 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
asafb96 כתב:

אני ממש לא מבין איזה סיבה יש לרצות את הנדריקס פה שנה הבאה כסנטר ראשון. עם כל הכבוד, זה לא שאחנו הולכים להביא איזה סאשה קאון לספסל. אני ממש לא רוצה עוד עונה עם סנטרים דחלילים שזורקים מחצי מרחק. יש לנו משהו טוב ביד, סנטר עם פוסט אפ מהטובים באירופה, וצריך לשמור על זה. הנדריקס הראה שהוא לא בנוי להיות סנטר מוביל ברמות האלה, מה לעשות. כל ההשוואות פה בפורום לבאטיסט הם מגוחכות. ריץ' לצערנו לא מתאים להיות סנטר מוביל, נקודה. ומי שמאמין שיהיה אפשר להשאיר אותו, ולהביא עוד סנטר טוב, גבוה, פיזי, ומוכח לספסל, הולך להתאכזב

אתה ראית היום את אותו הסנטר עם פוסט אפ מהטובים באירופה? כי אני לא שמתי לב. אולי זיפזפתי באותו הרגע.
כן ראיתי שחקן שמשאיר יותר מדי חורים בהגנה, ומאבד יותר מדי כדורים בהתקפה.

אני לא סתם אומר שהמשחק היום עלול להיות נקודת מפנה.
מצד אחד, זה אולי יעזור להוריד את המחירים של כל הנ"ל, מצד שני, צריך באמת לשקול ולחשוב האם אפשר עם השחקנים האלה להגיע רחוק ביורוליג.

כן. בהחלט ראיתי. שפאו עשו דאבל טים, הוא מסר מצוין בפתיחה. שהיה לו אחד עם אחד, הוא לקח, וגם קלע מעל מגדלים כמו וויקאס ומאריץ'. היה לו משחק טוב? לא. הוא בתקופה לא טובה? נכון. אבל איפה הוא ואיפה הנדריקס...
אגב, הנדריקס עשה היום חורים לא פחות מסופו! עקבתי היום אחרי זה באדיקות, והנדריקס פשוט פתח תהום בצבע. הוא כל הזמן יוצא לאיזורים בחוץ, באיזור קשת ה3 וחצי מרחק, אפילו אם אין חילוף, ומשאיר צבע חשוף.
צריך לחשוב אם אפשר להגיע איתו רחוק ביורוליג? למה צריך לחשוב? מה כבר שחכת את השנה שעברה? כל הדיבורים פה של כולם חילחלו גם אליך? הרי רק שנה שעברה השחקן הזה היה אולי הבורג הכי מרכזי בקבוצה שהגיע לגמר.
ליוסי-עדיין אתה טוען שיש לנו את הקוו הקדמי הטוב באירופה, או שגם פה יש לך איזה תירוץ מוכן מראש?
למכבי יש קוו קדמי מצוין. אבל רחוק מלהיות הטוב באירופה
asafb96

הודעהעל ידי asafb96 » 20 מרץ 2012, 22:18

Holiday_Armadillo כתב:

אבל אני לא יודעת למה קבעת את זה :neutral
אם אתה אומר ששילמו את זה השנה(בין אם זה מעט מדי או לא)והיו מוכנים לשלם לפארגו 900K אז זה אומר שיש..אם יהיה יהיה אבל אם לא אז לא..אני תמיד מתרגשת לפני עונה לא משנה את מי הביאו ובכמה..

מה זה איך קבעתי את זה? לא צריך לקבוע, זאת עובדה. אם את בוחרת להאמין שאפשר להשאיר את הנדריקס, סנטר באיזור ה750 אלף, לאגנפורד, מאצ'בן, ולהביא עוד רכז טוב? אשרייך. אבל שוב, אני אומר מראש, תהיה מוכנה למצב שזה לא יקרה, ואת תתאכזבי, כי סביר להניח שזה מה שיקרה. משהו חייב לבוא על חשבון השני, כי מה לעשות, אין לנו כסף לכל זה
asafb96

הודעהעל ידי jol9 » 20 מרץ 2012, 22:31

asafb96 כתב:כן. בהחלט ראיתי. שפאו עשו דאבל טים, הוא מסר מצוין בפתיחה. שהיה לו אחד עם אחד, הוא לקח, וגם קלע מעל מגדלים כמו וויקאס ומאריץ'. היה לו משחק טוב? לא. הוא בתקופה לא טובה? נכון. אבל איפה הוא ואיפה הנדריקס...
אגב, הנדריקס עשה היום חורים לא פחות מסופו! עקבתי היום אחרי זה באדיקות, והנדריקס פשוט פתח תהום בצבע. הוא כל הזמן יוצא לאיזורים בחוץ, באיזור קשת ה3 וחצי מרחק, אפילו אם אין חילוף, ומשאיר צבע חשוף.
צריך לחשוב אם אפשר להגיע איתו רחוק ביורוליג? למה צריך לחשוב? מה כבר שחכת את השנה שעברה? כל הדיבורים פה של כולם חילחלו גם אליך? הרי רק שנה שעברה השחקן הזה היה אולי הבורג הכי מרכזי בקבוצה שהגיע לגמר.
ליוסי-עדיין אתה טוען שיש לנו את הקוו הקדמי הטוב באירופה, או שגם פה יש לך איזה תירוץ מוכן מראש?

הוא מסר פעם אחת בפתיחה. כאילו, באמת. סופו היה רע מאוד ובמקום לעזור לקבוצה לחזור למשחק במינוס 10, הוא עזר לפאו לפתוח הפרש של 20 בתוך דקה, עם 3 איבודים רצופים, שהסתיימו בלייאפים
בצד השני.
דאבל אפ חכם, מוציא אותו לחלוטין מהכיוון, וזה שהוא מקבל את זה פעם אחר פעם, לא אומר שאי אפשר להתמודד איתו אחד על אחד. הסופו של היום, הוא חיקוי חיוור מאוד
של הסופו של העונה שעברה, או אפילו של תחילת העונה הזאת.
השחקן של היום שמשחק במכבי, הוא בערך ברמה של ג'אווי שהזכרת שמו, מקצרת כמה שנים טובות מחייהם של חלק מהאוהדים.

הנדריקס היה רע היום, אבל יש לו את הפריבילגיה הזאת כשחקן מחליף. לסופו אין את אותה, ולכן הביקורת עליו היא קשה יותר.

ובשנה שעברה? נכון, אבל שוב, זה היה סופו אחר. אני בכלל לא אופטימי שאפשר יהיה לקבל שוב סופו כזה. בנוסף אל תשכח את התאומים, את אידסון ואת ההגרלה הנוחה שסידרה
לנו קבוצות נחותות יחסית בדרך אל הגמר. בטח לא כאלה כמו פאו או בארסה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 20 מרץ 2012, 22:32

jol9 כתב:

אני גם בכלל לא בטוח שצריך להשאיר את סופו אבל זה לא נכון לשפוט אותו בגלל הפציעה שלו וההשתתפות בשלוש מסגרות
בכל מקרה אני הייתי מנסה להוריד אותו במחיר ולהחתים אותו רק אם אתה יודע כמעט בוודאות שהוא חוזר לעצמו אחרי הניתוח

אפשר גם לזרוק את שניהם ולהחתים עמדה טובה מאוד(ולפי דעתי אולי אף יותר)שכוללת את מאריץ' והטשמאייר/דיוויס
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 20 מרץ 2012, 22:41

rc4991 כתב:
jol9 כתב:

אני גם בכלל לא בטוח שצריך להשאיר את סופו אבל זה לא נכון לשפוט אותו בגלל הפציעה שלו וההשתתפות בשלוש מסגרות
בכל מקרה אני הייתי מנסה להוריד אותו במחיר ולהחתים אותו רק אם אתה יודע כמעט בוודאות שהוא חוזר לעצמו אחרי הניתוח

אפשר גם לזרוק את שניהם ולהחתים עמדה טובה מאוד(ולפי דעתי אולי אף יותר)שכוללת את מאריץ' והטשמאייר/דיוויס

איך תדע בוודאות שהוא יחזור מהניתוח למה שהוא היה בשיא שלו?
עובדתית, היו לו שתי עונות טובות בקריירה, בהפרש של חמש שנים. זה קצת מקשה לשמור על אופטימיות לגביו בהקשר לעונה הבאה.

לגבי מאריץ' - הוא באמת שחקן טוב, אבל לדעתי זה לא הסנטר שיסחוב את מכבי אל עבר הפיינל פור, לא כל שכן, אל התואר.
אני ממש לא מתנגד לראות את הקו הקדמי שיש היום ממשיך, אבל אני בהחלט מוריד את הציפיות בקשר אליו, וההגדרות האלה כקו הקדמי הכי טוב באירופה,
נראות מגוכחות, ביחס למה שראינו מול פאו ומול בארסה העונה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 20 מרץ 2012, 22:43

jol9 כתב:
asafb96 כתב:כן. בהחלט ראיתי. שפאו עשו דאבל טים, הוא מסר מצוין בפתיחה. שהיה לו אחד עם אחד, הוא לקח, וגם קלע מעל מגדלים כמו וויקאס ומאריץ'. היה לו משחק טוב? לא. הוא בתקופה לא טובה? נכון. אבל איפה הוא ואיפה הנדריקס...

הוא מסר פעם אחת בפתיחה. כאילו, באמת. סופו היה רע מאוד ובמקום לעזור לקבוצה לחזור למשחק במינוס 10, הוא עזר לפאו לפתוח הפרש של 20 בתוך דקה, עם 3 איבודים רצופים, שהסתיימו בלייאפים
בצד השני.
דאבל אפ חכם, מוציא אותו לחלוטין מהכיוון, וזה שהוא מקבל את זה פעם אחר פעם, לא אומר שאי אפשר להתמודד איתו אחד על אחד. הסופו של היום, הוא חיקוי חיוור מאוד
השחקן של היום שמשחק במכבי, הוא בערך ברמה של ג'אווי שהזכרת שמו, מקצרת כמה שנים טובות מחייהם של חלק מהאוהדים.

הנדריקס היה רע היום, אבל יש לו את הפריבילגיה הזאת כשחקן מחליף. לסופו אין את אותה, ולכן הביקורת עליו היא קשה יותר.

ובשנה שעברה? נכון, אבל שוב, זה היה סופו אחר. אני בכלל לא אופטימי שאפשר יהיה לקבל שוב סופו כזה. בנוסף אל תשכח את התאומים, את אידסון ואת ההגרלה הנוחה שסידרה

הוא מסר פעמיים יפה, ואז יצא. היו לו כמה איבודים, ובגלל זה אמרתי שלא היה לו משחק טוב, אבל בדרך מרגיזה, שוב פעם כל האש בפורום היא על סופו, שבפועל הנדריקס היה גרוע לא פחות.
להנדריקס יש את הפריביליגה הזאת? כי הוא שחקן מחליף? ממתי? הרי כל הדיבורים פה הם שהוא הפך להיות הסנטר המוביל של מכבי, והסנטר היותר טוב. אז אם הוא הסנטר המחליף, למה להשאיר את הסנטר המחליף במחיר שאפשר להשאיר את הסנטר המוביל? ועם הסנטר הזה אתה רוצה ללכת שנה הבאה כסנטר ראשון? (כן, אם הוא יקבל 900 אלף דולר, הוא יהיה הסנטר הראשון של מכבי!)
asafb96

הודעהעל ידי rc4991 » 20 מרץ 2012, 22:52

jol9 כתב:
rc4991 כתב:
jol9 כתב:

איך תדע בוודאות שהוא יחזור מהניתוח למה שהוא היה בשיא שלו?
עובדתית, היו לו שתי עונות טובות בקריירה, בהפרש של חמש שנים. זה קצת מקשה לשמור על אופטימיות לגביו בהקשר לעונה הבאה.

לגבי מאריץ' - הוא באמת שחקן טוב, אבל לדעתי זה לא הסנטר שיסחוב את מכבי אל עבר הפיינל פור, לא כל שכן, אל התואר.
אני ממש לא מתנגד לראות את הקו הקדמי שיש היום ממשיך, אבל אני בהחלט מוריד את הציפיות בקשר אליו, וההגדרות האלה כקו הקדמי הכי טוב באירופה,
נראות מגוכחות, ביחס למה שראינו מול פאו ומול בארסה העונה.

היכולת של סופו העונה היא בגלל הפציעה וההשתתפות בשלוש מסגרות,יכול להיות שהוא ירד טיפה בחדות שלו ממש קצת
ובנוגע למאריץ'-אני בהחלט חושב שהוא מהסנטרים הטובים באירופה והוא בהחלט יכול לסחוב אותנו לפיינל פור,מה גם שהוא עשה את זה עם קבוצה פחות טובה משמכבי תבנה סביבו
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי NY boy » 20 מרץ 2012, 22:54

rc4991 כתב:אני גם בכלל לא בטוח שצריך להשאיר את סופו אבל זה לא נכון לשפוט אותו בגלל הפציעה שלו וההשתתפות בשלוש מסגרות

הגזמת קצת עם ההשתתפות של סופו ב3 מסגרות... סופו בקושי השתתש ב3 מסגרות השנה. עד שג'יימס לא נפצע סופו בכלל לא שיחק בליגה ובעצם שיחק ב2 מסגרות בלבד. אחרי הפציעה של ג'יימס הוא שיחק פה ושם בליגה, אבל מעט מאד ובטח זה לא מה שגרם לו להפצע. הוא נפצע הוא כי שחקן גדול מאד (תרתי משמע) שמועד לפציעות סה"כ, במיוחד כאלה כמו שיש לו עכשיו ואין הרבה מה לעשות בקשר לזה. שחקנים נפצעים, לצערנו השנה סופו נפצע, ושנה שעברה זה היה פרקינס שנפצע. אין מה לעשות.
NY boy

הודעהעל ידי jol9 » 20 מרץ 2012, 22:55

asafb96 כתב:
jol9 כתב:

בצד השני.

הוא מסר פעמיים יפה, ואז יצא. היו לו כמה איבודים, ובגלל זה אמרתי שלא היה לו משחק טוב, אבל בדרך מרגיזה, שוב פעם כל האש בפורום היא על סופו, שבפועל הנדריקס היה גרוע לא פחות.
להנדריקס יש את הפריביליגה הזאת? כי הוא שחקן מחליף? ממתי? הרי כל הדיבורים פה הם שהוא הפך להיות הסנטר המוביל של מכבי, והסנטר היותר טוב. אז אם הוא הסנטר המחליף, למה להשאיר את הסנטר המחליף במחיר שאפשר להשאיר את הסנטר המוביל? ועם הסנטר הזה אתה רוצה ללכת שנה הבאה כסנטר ראשון? (כן, אם הוא יקבל 900 אלף דולר, הוא יהיה הסנטר הראשון של מכבי!)

אסף אתה מיתמם. אין כאן אף אחד בפורום שחושב שריצ' צריך להיות סנטר ראשון במכבי, וגם לא היה שום דיון כזה.
הדיון שהיה הוא האם הוא שווה את הסכומים האלה. הסדרה הזאת תעזור לנו לענות על השאלה הזאת.

הנדריקס הפך להיות הסנטר המוביל של מכבי בלית ברירה, כי מי שאמור להיות כזה, החליט לקחת חופש, ולכן בהחלט יש לו פריבילגיה, שלסופו אין.

כשלמכבי היו סנטרים מובילים אמיתיים כמו ניקו והאפמן, אז היה אפשר להחזיק מחליף זול, והם באמת היו כאלה (קומג'יס, צ'ורה ודיון תומאס). אז תחשוב לבד איפה זה מעמיד את סופו
ביחס אליהם.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־14 אורחים