asafb96 כתב:Holiday_Armadillo כתב:asafb96 כתב:Holiday_Armadillo כתב:בעונה שעברה לא היה לאף אחד טענות להנדריקס עד גמר היורוליג שפגשנו את פאו ואמרו שהוא ''רך מדי'',''מפחד ממעמדים גדולים'' וכו' וכו'..אני לא מדברת על התקשורת אלא ביקורות מתוך הקבוצה..
כנראה שפאו לא עושה טוב להנדריקס..אבל זה לא מוריד מזה שאני אוהבת אותו מאוד בתור שחקן וחושבת שהוא צריך להיות פה בשנה הבאה(ולא,לא טענתי שכסנטר ראשון)
כולם רוצים את הנדריקס כסנטר מחליף, אבל מה לעשות, שזה לא יקרה? תהיו ריאליים. נראה לכם שמכבי הולכת להחזיק סנטר מחליף בכמעט מיליון דולר? וזה יהיה עוד בלי לוותר על שחקן כמו לאנגפורד, סופו, או מאצ'בן? או להביא רכז זר זול ובינוני?
איזשהו מאמן אמר פעם שזה לא משנה מי פותח את המשחק אלא מי מסיים..אין לי בעיה שיהיו פה שני סנטרים שישחקו כמות זהה פחות או יותר של דקות(5 לפה או 5 לשם)..אני חושבת שהנדריקס צריך להיות פה עם עוד סנטר קשוח ושיתחלקו ביניהם בדקות שווה בשווה(בערך ובהתאם למהלך המשחק)
אבל אם משלמים לריץ' סכומים כאלה, הכסף שישאר לסנטר ה"קשוח", זה סנטר שככל הנראה יהיה שחקן הגנתי/הימור, ומכבי תישאר בלי שחקן ציר.
אני ממש לא מבין איזה סיבה יש לרצות את הנדריקס פה שנה הבאה כסנטר ראשון. עם כל הכבוד, זה לא שאחנו הולכים להביא איזה סאשה קאון לספסל. אני ממש לא רוצה עוד עונה עם סנטרים דחלילים שזורקים מחצי מרחק. יש לנו משהו טוב ביד, סנטר עם פוסט אפ מהטובים באירופה, וצריך לשמור על זה. הנדריקס הראה שהוא לא בנוי להיות סנטר מוביל ברמות האלה, מה לעשות. כל ההשוואות פה בפורום לבאטיסט הם מגוחכות. ריץ' לצערנו לא מתאים להיות סנטר מוביל, נקודה. ומי שמאמין שיהיה אפשר להשאיר אותו, ולהביא עוד סנטר טוב לספסל, הולך להתאכזב
אם לסופו השנה שילמו סכום יפה ולהנדריקס שילמו סכום יפה אז אין סיבה שלא יוכלו להביא סנטר בסביבות 750K ואפשר להביא בזה סנטר טוב..
אם זה היה 350K הייתי אומרת לך לעזוב..ללכת לישון שנה ולהתעורר בשביל שייחסך ממך..