המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
itai7 כתב:בוקס אנד 1 על יוגב?
felix_r כתב:מכביסט27 כתב:Maccabikid כתב:הבעיה היחידה היא שגם אם נעלה לפיינל פור אני לא רואה אותנו עוברים את החצי גמר..
למה לחפש בעיות בכל דבר? קודם שנעלה לפיינל פור, שזה יהיה הישג עצום בפני עצמו לקבוצה שנבנתה כאן השנה.
צסק"א? תאמין לי שגם הם מפחדים ממכבי. שתי הקבוצות הן מפאר הכדורסל האירופי, אם נעלה לא נבוא לשם כדי להיות תפאורה זה בטוח..
מכבי מוכיחה לי בסדרה הזאת שגם אם אתה אנדרדוג ואין לך ביתיות זה לא משנה כלום.
לדעתי, אם אנחנו עוברים את פאו, כבר אפשר יהיה לומר, שהעונת היורוליג של מכבי הצליחה בגדול, ולא בזבזנו שנה סתם. כל השאר זה בונוס.
where is the love? כתב:האמת ? אין מה לומר , אין מה שלא נאמר, קשה מרגש ושאר דברים.....
אתמול בדקות האחרונות הייתה לי מועקה בחזה, מעין כאב כזה שקורה לי מדי פעם, זה היה ממש מלחיץ והמשחק מחר הולך להיות מאוד קשה ומלחיץ.
אין יותר מדי מה לומר, ויש המון מחמאות לבלאט ולמכבי.
אני מאוד מתפלל ומקווה שבעזרת השם נצליח לנצח מחר את פנאתיינקוס!
שיהיה בהצלחה ואני מקווה שאני אצליח לנשום קצת וגם כולנו, יום טוב ובהצלחה!
Maccabikid כתב:הבעיה היחידה היא שגם אם נעלה לפיינל פור אני לא רואה אותנו עוברים את החצי גמר..
חנו'ש כתב:אתם חושבים שאם במצב היפוטתי בו אוברדוביץ היה מאמן את מכבי והיה שוטף את הספסל כהרגלו הוא גם היה ממשיך בשטיפה גם כשהיה מגיע לשמעון ופדרמן??![]()
אני פשוט יכולה לדמיין את זליקו צורח על שמעון.....
Allan Turing כתב:חנו'ש כתב:אתם חושבים שאם במצב היפוטתי בו אוברדוביץ היה מאמן את מכבי והיה שוטף את הספסל כהרגלו הוא גם היה ממשיך בשטיפה גם כשהיה מגיע לשמעון ופדרמן??![]()
עוד מישהו ראה איך שמעון צועק על גודס שיעשו כבר עבירות? גודס היה נראה די מבוהל...
Allan Turing כתב:חנו'ש כתב:אתם חושבים שאם במצב היפוטתי בו אוברדוביץ היה מאמן את מכבי והיה שוטף את הספסל כהרגלו הוא גם היה ממשיך בשטיפה גם כשהיה מגיע לשמעון ופדרמן??![]()
עוד מישהו ראה איך שמעון צועק על גודס שיעשו כבר עבירות? גודס היה נראה די מבוהל...
קודי כתב:אחרי שהיוונים דאגו שלמוניקה ישפוט במשחק הקודם, שמעון דאג שלמשחק מחר יגיע ידיד המחלקה יונגברנד הפיני...
Ido_Maccabi כתב:אני ממש לא יודע מה יהיה. מצד אחד- מכבי בכושר יותר טוב, מומנטום, המשחק בנוקיה, דיאמנטידיס ובאטיסט נראים כאילו הם עוד שניה נופלים מהרגליים.
מצד שני- אובראדוביץ' יפיק לקחים, פאו קבוצה מאוד טובה, מנוסה יותר, אני מפחד שיהיה ראי של המשחק השני- פאו יצאו מהשוק וגם השלשות יכנסו, ומעולם אובראדוביץ' לא הפסיד 3 משחקים ברצף לאותה יריבה.