מלפפונים / סגל 2012

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים / סגל 2012

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 15 אפריל 2011, 13:25

יוסי22 כתב:
yzafrir כתב:אין לי ספק שסילבאן יגיע למכבי בשלב כל שהוא ( אלא אם שנה הבאה הוא ילך ל NBA ׂ)....אני לא אתפלא אם כבר שנה הבאה יחתימו אותו על חוזה ארוך טווח ואולי ישאילו אותו לעונה או שתיים אבל אני בהחלט רואה אותו במכבי בעתיד....סך הכל מדובר פה בפוטנציאל להיות הישראלי הכי טוב היום בטח שבליגה...

בהנחה שמכבי תצליח לשמור על כל סגל הגארדים , הלפרין ( במקום שארפ) עוד גארד זר ועוד גבוהה (במקום הנדריקס או מצ'באן...) צריכים להיות מספיקים לעוד עונה מיוחדת...במידה ופרקינס לא חוזר כלכך מהר ( אמצע או לקראת סוף העונה...) צריך עוד שחקן קומבו גארד במקומו ואז במקום הגארד הזר השני אפשר להביא את סילבאן...
בכל מקרה אם חוקי הליגה ישתנו ל4 זרים אז מכבי חייבת לעזוב ולבנות סגל של 7 זרים ( שמונה עם פרקינס הפצוע ) ו 5 ישראלים....

למה שמכבי תשחרר את הנדריקס/מאצ'בן כשהרכב הגבוהים הזה סחב את מכבי לפיינל פור יותר מכל דבר אחר .

השילוב של סופו , אליהו , בלו , הנדריקס ומאצ'בן הוא אחד הטובים באירופה ואין שום סיבה בעולם שמכבי תיגע בו.

אם יש מקום לשפר זה בקו האחורי , אומנם פארגו עלה על כל הציפיות ופרקינס גם הוא הפך לקבוצתי יותר ( אם כי אצלו יש חסר מסוים בכל מה שקשור לכישרון נטו) אבל איידסון קצת פרווה וטל לא ממש תורם (למרות שהייתי משאיר אותו בשביל הניסיון במעמדי הכרעה ) ובכלל חסר שם עומק .

מצ'באן סחב את מכבי לפיינל-פור? :eek
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 15 אפריל 2011, 13:29

yzafrir כתב:
חביב אורנג'ד כתב:
yzafrir כתב:אין לי ספק שסילבאן יגיע למכבי בשלב כל שהוא ( אלא אם שנה הבאה הוא ילך ל NBA ׂ)....אני לא אתפלא אם כבר שנה הבאה יחתימו אותו על חוזה ארוך טווח ואולי ישאילו אותו לעונה או שתיים אבל אני בהחלט רואה אותו במכבי בעתיד....סך הכל מדובר פה בפוטנציאל להיות הישראלי הכי טוב היום בטח שבליגה...

בהנחה שמכבי תצליח לשמור על כל סגל הגארדים , הלפרין ( במקום שארפ) עוד גארד זר ועוד גבוהה (במקום הנדריקס או מצ'באן...) צריכים להיות מספיקים לעוד עונה מיוחדת...במידה ופרקינס לא חוזר כלכך מהר ( אמצע או לקראת סוף העונה...) צריך עוד שחקן קומבו גארד במקומו ואז במקום הגארד הזר השני אפשר להביא את סילבאן...
בכל מקרה אם חוקי הליגה ישתנו ל4 זרים אז מכבי חייבת לעזוב ולבנות סגל של 7 זרים ( שמונה עם פרקינס הפצוע ) ו 5 ישראלים....

בלי קשר להבאתו של לנדסברג, אני לא רואה שום סיבה להשאיר את בורשטיין כאן בעונה הבאה, גם אם הוא יתן הצגה בפיינל-פור (והלוואי שזה יקרה).
כרגע, בורשטיין הוא על תקן אויר; שחקן שכמעט ולא תורם בכלל ולעיתים אפילו מזיק.
נראה שאם מכבי היתה מביאה כל גארד ישראלי במקומו של בורשטיין, הדבר לא היה משנה דבר ולא היה פוגע כלל בהשגיה של מכבי.
בהנחה שבעונה הבאה בורשטיין יתפוס את תפקיד הגארד הרביעי, מכבי סתם תירה לעצמה ברגליים. שוב מכבי תשלם סכום לא מבוטל לשחקן שבקושי תורם (וכגארד רביעי, צפוי לתרום עוד פחות) וסתם מחמם את הספסל.
במקום בורשטיין אפשר להביא כל גארד ישראלי אחר או להביא שחקן צעיר במטרה לקדמו.
לאנדסברג בהחלט יכול להיות מועמד ראוי להחליפו.

אני מסכים איתך לחלוטין אבל אני לא רואה דרך איך מכבי נפתרת מהחוזה שלו (שהוא לעוד שנתיים ) , כי אף קבוצה לא תסכים להשאיל אותו ממכבי בסכומים האלו...

אני לא חושב שהבעיה היא בחוזה.
בד"כ, מכבי שמה סעיף יציאה בחוזים של שחקנים ישראלים (תמורת פיצוי) וככה בדיוק מכבי שחררה את לימונד (שגם לו היה חוזה לעוד שנתיים) בקיץ האחרון.
הבעיה בשחרורו של בורשטיין היא הגב שהוא מקבל מההנהלה.
שלף יהיה מוכן לשכב על הגדר בשביל בורשטיין ופדרמן חושש מההשלכות של זריקת שחקן ישראלי "מוכח" ומנוסה מהסגל.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי בנימין נעמן » 15 אפריל 2011, 13:47

אבי כתב:
בנימין נעמן כתב:מתי אנשים יצאו מהסרט?!
מכבי לא תעבור לאדריאטית (או תעזוב את הליגה הישראלית בשביל כל חלופה אחרת) בעיצמו של מהלך שיפור תדמית ישראלית!

אין ספק שאין דבר יותר חשוב משיפור התדמית הישראלית. גם אם נפסיד כל משחק ביורוליג בגלל שנשחק עם 4 זרים ושאר הקבוצות עם 7 לפחות, זה לא משנה, העיקר שנשפר את התדמית הישראלית. גם אם האולם יהיה חצי ריק במשחקי יורוליג ואף אחד לא ירצה לקנות זכויות שידור של קבוצה שאין לה סיכוי לעבור את שלב הבתים אז זה לא נורא, העיקר לשפר את התדמית הישראלית.
אולי נביא גם את ארז מרקוביץ' ועמית תמיר, זה יעשה פלאים לשיפור התדמית הישראלית.

אני לא אמרתי שזה טוב.
בסה"כ אמרתי שמכבי עם ההנהלה (המאד ממלכתית) כיום לא תעשה את זה.
סמל אישי של המשתמש
בנימין נעמן

הודעהעל ידי refael » 15 אפריל 2011, 13:52

גאמוט גורדון מצסקא יכול להתאים שנה הבאה ? קומבו גארד אתלטי יש לו יד משלוש הוא גם שומר טוב מאוד , השאלה אם צסקא הולכת לבנייה חדשה ומשחררת את רוב השחקנים
תמונה
refael

הודעהעל ידי itai7 » 15 אפריל 2011, 14:23

השתגעת?, אתה רוצה עוד אנדרסון בקבוצה?
itai7

הודעהעל ידי amsus » 15 אפריל 2011, 15:07

צריך לנסות להשאיר את את פארגו ופרקינס עם צירוף של גארד ישראלי במקום שארפ עם קליעה כמו הלפרין או שייר
ולמצוא מחליף לאידסון כי בוא נודע בזה הוא לא נעשה צעיר לנצח וגם מפחד לקחת אחריות ולהשקיע בסנטר חוסם סטייל שון ג'ימס
ולחשוב אולי להביא את ג'יק כהן שיכנס מתחילת העונה וינסה להשתפר ולהיות ישראלי גבוה ברמות הגבוהות
amsus

הודעהעל ידי Mta_atic » 15 אפריל 2011, 15:15

amsus כתב:צריך לנסות להשאיר את את פארגו ופרקינס עם צירוף של גארד ישראלי במקום שארפ עם קליעה כמו הלפרין או שייר
ולמצוא מחליף לאידסון כי בוא נודע בזה הוא לא נעשה צעיר לנצח וגם מפחד לקחת אחריות ולהשקיע בסנטר חוסם סטייל שון ג'ימס
ולחשוב אולי להביא את ג'יק כהן שיכנס מתחילת העונה וינסה להשתפר ולהיות ישראלי גבוה ברמות הגבוהות

מה ז"א שינסה להשתפר?
מכבי לא מביאה שחקנים כדי שישתפרו אלא גם כדי שיתנו תפוקה עכשווית.
יש לנו כבר "משתפר" אחד שזה מצ'באן, אבל לא בונים קבוצה על שחקנים כאלה.

לגבי דרק שארפ - מפאת כבודו אני מציע שאף אחד לא ימליץ מתי עליו לתלות את הנעליים,
כי אני חושב שהוא הרוויח ביושר את הזכות לבחור מתי הוא פורש ממכבי מרצונו.
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי amsus » 15 אפריל 2011, 15:32

מזתאומרת שינסה להשתפר שיעלה תרמה שלו לתת לו לשחק ברמות הגבוהות כדי שיוכל לתת תפוקה ולגבי דרק שארפ מתי חשבתה שהוא יפרוש שניהיה בכסא גלגלים ועדין הוא כנראה יפרוש השנה ואם אתה כבר מצטט אותי נקניקי ואתה רושם שאף אחד לא ימליץ לו לפרוש המלצתי לו לפרוש לא פשוט אמרתי שנראה לי שהוא יפרוש אז סתום וזהו
amsus

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 15 אפריל 2011, 16:04

Mta_atic כתב:
amsus כתב:צריך לנסות להשאיר את את פארגו ופרקינס עם צירוף של גארד ישראלי במקום שארפ עם קליעה כמו הלפרין או שייר

מה ז"א שינסה להשתפר?

כי אני חושב שהוא הרוויח ביושר את הזכות לבחור מתי הוא פורש ממכבי מרצונו
.

בכלל לא בטוח.
גם מסמלים כמו ג'מצ'י וברקוביץ' מכבי לא הססה להפרד כאשר היה צריך.
גם ככה דריק מתופקד בפועל כסוג של מנהל מקצועי ולא נראה שתהיה לו בעיה גדולה לפרוש ממשחק.
זה די ברור שהוא ישאר במכבי לאחר הפרישה.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי Euro_Basket » 15 אפריל 2011, 19:07

Mta_atic כתב:לגבי דרק שארפ - מפאת כבודו אני מציע שאף אחד לא ימליץ מתי עליו לתלות את הנעליים,
כי אני חושב שהוא הרוויח ביושר את הזכות לבחור מתי הוא פורש ממכבי מרצונו.

לא נראה שישכחו לו את נס ז'לגיריס בקרוב. מאותה סיבה גם שלף קיבל תפקיד במועדון.
סמל אישי של המשתמש
Euro_Basket

הודעהעל ידי felix_r » 15 אפריל 2011, 21:11

חביב אורנג'ד כתב:
Mta_atic כתב:

מה ז"א שינסה להשתפר?

כי אני חושב שהוא הרוויח ביושר את הזכות לבחור מתי הוא פורש ממכבי מרצונו
.

בכלל לא בטוח.
גם מסמלים כמו ג'מצ'י וברקוביץ' מכבי לא הססה להפרד כאשר היה צריך.
גם ככה דריק מתופקד בפועל כסוג של מנהל מקצועי ולא נראה שתהיה לו בעיה גדולה לפרוש ממשחק.
זה די ברור שהוא ישאר במכבי לאחר הפרישה.

ברקוביץ' וג'מצ'י עזבו, כי היו להם דרישות. לשארפ אף פעם לא היו דרישות ממכבי, גם כשהיה בשיא
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי yzafrir » 16 אפריל 2011, 08:00

דווקא מפאת כבודו הייתי מציע לדריק לפרוש , אני לא חושב שהוא מכבד את עצמו מבחינה מקצועית בזה שהוא שחקן לא לגיטימי בסגל . הוא כבר צריך להבין שאין בוא צורך כשחקן מן המניין ויש לו מקום בתפקיד מקצועי או מנהלתי במועדון....יכול להיות שאחת הסיבות שהוא לא פרש עדיין זה כי לא הוצע לו תפקיד אחר במועדון עדיין וברגע שיקבל הצעה כזאת יפרוש...

פרקינס בטוח ישאר במכבי רק לא בטוח ששנה הבאה הוא בכלל יהיה כשיר לחלוטין ולכן לא הייתי בונה עליו כשחקן מוביל שנה הבאה . מה שאומר שבהנחה שפארגו ישאר בסוף
מכבי צריכה עוד קמובו גארד במקום פרקינס ולדעתי עוד שני גארדים (אחד במקום שארפ ) הלפרין ועוד זר אחד...סך הכל 5 גארדים כשפרקינס יהיה הגארד ה-6 כשיחזור ( ולא נראה לי שזה יקרה בתחילת העונה ואפילו לא באמצע העונה...).
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי misha » 16 אפריל 2011, 12:28

ממלא לשחקן ה11 או ה12 אין כמעט השפעה ברוב הקבוצות. דריק מביא אתו דברים נוספים, מעבר לפן המקצועי, ולא סתם הוא עדיין בקבוצה. כמו שפנא לא מיהרה להיפטר מאלברטיס בזמנו.

חוץ מזה, צפריר, יש לך יותר מדי זרים בסגל שלך בחתימה. אני ממש לא רואה את מכבי מביאה 7 זרים בעונה הבאה וזה עוד בלי לספור את פרקינס, שכשיחזור באמצע העונה, אולי לא יהיה שחקן מרכזי, אבל יקבל דקות.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי יוסי22 » 16 אפריל 2011, 17:50

misha כתב:ממלא לשחקן ה11 או ה12 אין כמעט השפעה ברוב הקבוצות. דריק מביא אתו דברים נוספים, מעבר לפן המקצועי, ולא סתם הוא עדיין בקבוצה. כמו שפנא לא מיהרה להיפטר מאלברטיס בזמנו.

חוץ מזה, צפריר, יש לך יותר מדי זרים בסגל שלך בחתימה. אני ממש לא רואה את מכבי מביאה 7 זרים בעונה הבאה וזה עוד בלי לספור את פרקינס, שכשיחזור באמצע העונה, אולי לא יהיה שחקן מרכזי, אבל יקבל דקות.

:thumbup

לא הבנתי מה זה השחקן במקום שארפ? שארפ ממלא פונקציה של גורם מוטיבציוני בחדר ההלבשה , אין פה שום דבר מקצועי ולכן אין צורך להיפטר ממנו / להביא לו מחליף .

צריך להביא את הלפרין כי חסרה באמת קליעה בקו האחורי כרגע ומעבר לזה רק בהתאם להשארה של איידסון (או מחליף ) והחזרה של פרקינס ( או מחליף) , כשאני ממש לא בטוח שפרקינס לא יחזור לעצמו לגמריעד השלבים החשובים יותר של העונה הבאה ( טופ 16) .

לגבי הקו הקידמי מאצ'בן לא סחב את מכבי לפיינל פור ( בין השאר בזכות ההברקה של בלאט במשחק הראשון כשהוא גמר אותו ואת סופו במהלך הזוי אחד) , אבל קו הגבוהים הזה כן ולכן אין שום סיבה בעולם שמכבי תיגע בו בייחוד כשמאצ'באן מתחיל להשתלב במשחקים האחרונים בצורה יוצאת מן הכלל .
יוסי22

הודעהעל ידי Mta_atic » 16 אפריל 2011, 17:52

yzafrir כתב:דווקא מפאת כבודו הייתי מציע לדריק לפרוש , אני לא חושב שהוא מכבד את עצמו מבחינה מקצועית בזה שהוא שחקן לא לגיטימי בסגל . הוא כבר צריך להבין שאין בוא צורך כשחקן מן המניין ויש לו מקום בתפקיד מקצועי או מנהלתי במועדון....יכול להיות שאחת הסיבות שהוא לא פרש עדיין זה כי לא הוצע לו תפקיד אחר במועדון עדיין וברגע שיקבל הצעה כזאת יפרוש...

פרקינס בטוח ישאר במכבי רק לא בטוח ששנה הבאה הוא בכלל יהיה כשיר לחלוטין ולכן לא הייתי בונה עליו כשחקן מוביל שנה הבאה . מה שאומר שבהנחה שפארגו ישאר בסוף
מכבי צריכה עוד קמובו גארד במקום פרקינס ולדעתי עוד שני גארדים (אחד במקום שארפ ) הלפרין ועוד זר אחד...סך הכל 5 גארדים כשפרקינס יהיה הגארד ה-6 כשיחזור ( ולא נראה לי שזה יקרה בתחילת העונה ואפילו לא באמצע העונה...).

אני יכול להסכים ולא להסכים עם מה שאתה אומר.
מה שכתבתי הוא שלנו כאוהדים אין מה לדרוש ממנו לפרוש.
אם מבחינתו הוא צריך לפרוש - זה שיקול שלו ואפשר להתווכח על זה.

וכמו שמישה כתב,
דרק שארפ מביא הרבה ערך מוסף גם אם הוא לא נמצא על הפרקט.
בד"כ בקבוצות כדורסל יש צוות מקצועי ויש שחקנים.
דרק שארפ הוא משהו באמצע - הוא משמש גם עוזר לצוות המקצועי וגם שחקן שמעורב ועוזר לחבר'ה.
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי חנו'ש » 16 אפריל 2011, 18:06

לא שאני מנסה להיות הפסיכולוגית שלו, אבל יש לי הרגשה שדריק מפחד מפרישה.
הרי כל החיים שלו הוא היה שחקן כדורסל, זה מה שהוא יודע לעשות הכי טוב וזה מה שהוא הכי אוהב לעשות.
זה לא דבר קל בשביל שחקן (בטח שלא שחקן נשמה כמו דריק) לתלות את הנעליים, ויכול להיות שדריק פוחד מהחיים שאחרי הכדורסל ולכן מנסה לדחות את זה כמה שיותר.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי yzafrir » 16 אפריל 2011, 18:25

את כל מה ששארפ עושה היום בחדר ההלבשה כשחקן הוא גם יכול לעשות כאיש צוות , בדיוק כמו שמוני פאנאן עשה בזמנו , שארפ צריך להיות האבא של השחקנים כמו מוני...
אני לא מסכים אם זה שלשחקן 11-12 אין תפקיד משמעותי , רק בליגה שלנו זה ככה בגלל הרמה הירודה אבל בספרד למשל יש משמעות מאוד גדולה לכל הספסל בטח לקבוצות שמשחקות בכמה מסגרות . אם מכבי תעזוב את הליגה ותעבור לשחק באדיראטית למשל , יהיו לה משחקים אינטנסיבים גם שם וכך יצטרכו סגל יותר ארוך....
לגבי 7 זרים ( אני לא מאמין שפרקינס יחזור לעצמו עונה הבאה...) , אני חושב שגם בליגה שלנו עדיף למכבי לבנות סגל של 7\5 , ככה כל פעם זר אחד יוכל לנוח בליגה ולא יסכן את עצמו בפציעות מיותרות .

אגב , לגבי הגבוהים של מכבי , אני חושב שמכבי הגיע לאן שהגיע העונה למרות הגבוהים שלה (חוץ מסופו ) , אם מסתכלים לאורך עונה שלמה אז זו הייתה החולשה העיקרית של מכבי ולא הנדריקס ולא מצ'באן הראו יציבות לאורך כל העונה . גם מבחינה הגנתית זה די בלט והגבוהים של היריבה חגגו עלינו .
מה שכן עשה את העונה הזאת זו הגנת הלחץ של הגארדים והמשחק המהיר שמכבי שיחקה . גם הנקודות של סופו נבעו בעיקר מהיכולת של הגארדים להפעיל אותו .

חני , אני מסכים איתך לחלוטין ואני חושב שהפחד הזה הוא בעיקר כי ההנהלה לא באה אליו אף פעם ודיברה איתו מה קורה אחרי הפרישה ? מה הוא רוצה לעשות ? ולכן הוא מפחד שברגע שיפרוש הוא יתנתק לגמרי מהקבוצה כמו רבים וטובים לפניו...זה בהחלט מפחיד
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 16 אפריל 2011, 18:52

אני לא חושב שצריכים לייחס יותר מדי חשיבות לפרישתו של דריק. אני מאמין שבטוח ימצא פתרון ולבטח נראה אותו פה בעונה הבאה בצורה זו או אחרת.
אני חושב שההתעסקות בפרישה של דריק מסתירה בעיה אחרת במכבי והיא רוטציית הגארדים.
מכיוון שדריק כמעט ולא משחק, פרקינס פצוע ובורשטיין הוא על תקן אויר, למכבי בפועל יש רק שחקן אחד (פארגו) בסגל שתפקידו הטבעי הוא בעמדות גארד.
קבוצת יורוליג בכירה צריכה שיעמדו לרשותה לפחות ארבעה גארדים טובים בסגל ולכן, אני חושב שמכבי צריכה לעבות את קו האחורי בלי קשר לפרישתו של דריק.
עיבוי הקו האחורי יגרור ששחקנים כמו דריק ובורשטיין ישחקו אפילו פחות וכנראה, שהדבר הנכון לעשות הוא לשחרר את בורשטיין ולהביא במקומו מחליף. דריק יוכל להשאר על תקן גארד חמישי או אפילו שחקן 13 בסגל, גם ככה הבעיה היא לא בו.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי Allan Turing » 16 אפריל 2011, 19:37

אל תבינו אותי לא נכון, אני לא חושב שחסרים למכבי גבוהים לשנה הבאה.
עם זאת, אין לנו אף שחקן מעל 210, מה שבעיני חשוב מאד.
אני רואה עכשיו את גמר היורוקאפ, ויש שם שחקן נחמד מאד.
סנטר, 211 אתלטי, 100 אחוז מהקו, רץ את המגרש, חוטף.
מזכיר לי מאד את האפמן, ונראה לי שיתאים לסגנון המהיר של דיויד. ד"א, המדד שלו בחצי גמר: 13 במחצית.
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הודעהעל ידי בעל זבוב » 16 אפריל 2011, 20:01

Allan Turing כתב:אל תבינו אותי לא נכון, אני לא חושב שחסרים למכבי גבוהים לשנה הבאה.
עם זאת, אין לנו אף שחקן מעל 210, מה שבעיני חשוב מאד.
אני רואה עכשיו את גמר היורוקאפ, ויש שם שחקן נחמד מאד.
סנטר, 211 אתלטי, 100 אחוז מהקו, רץ את המגרש, חוטף.
מזכיר לי מאד את האפמן, ונראה לי שיתאים לסגנון המהיר של דיויד. ד"א, המדד שלו בחצי גמר: 13 במחצית.

התכוונת לפול דייויס? קראתי בקיץ לא זוכר איפה, שהוא היה מועמד למכבי
בעל זבוב

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot] ו־30 אורחים