Euroleague Final Four 2012 - אולימפיאקוס זוכה בגביע!!

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: Euroleague Final Four 2012

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 12 מאי 2012, 09:54

LIAV10 כתב:
שחף כתב:אני הייתי מסתפק ב-7 מיליון או משהו כזה. 3 לג'ורדן פארמר, עוד 2 ללורבק ואנחנו מסודרים לעונה הבאה(יוצא 7 מיליון אחרי מיסים). אני פונה מכאן למיטש גולדהאר: תפסיק להוציא כסף על שחקני כדורגל ישראלים פתאטיים ותן כמה ג'ובות לכדורסל...

מישהו צריך לפנות אליו, ברצינות..

מישהו צריך לפנות לחלומות שלו ולרדת לקרקע.

חוץ מזה, אולימפיאקוס של העונה מוכיחה לנו יפה מאוד שניתן להסתדר גם עם תקציב קטן יחסית ובלי הרבה שמות גדולים, דבר שמכבי בעצמה הוכיחה לנו בעונה שעברה.
כל מי שחושב שאם מכבי תגדיל את התקציב היא תמצא עצמה עם ארון מלא תארים, עשוי להתאכזב. כבר ראינו לא מעט קבוצות עם תקציבים נפוחים ושמות גדולים שלא מגיעות לשום מקום וזאת אפילו תופעה שכיחה.
אני מציע שמקום שנתמקד במה שאין, נתמקד במה שיש וננסה להפיק ממנו את המיטב. זה כבר הצליח לנו כמה פעמים.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי שחף » 12 מאי 2012, 09:56

יש הבדל של עולם ומלואו בין להגיע לגמר ללזכות בגביע, גם אם לכאורה זה לא נראה רחוק אחד מהשני. חביב, אני מציע שתבדוק את רשימת הזוכות ביורוליג בשנים האחרונות. לא תמצא שם קבוצה עם תקציב של פחות מ-25 מיליון יורו. אתה צריך להיות בטופ של היורוליג מבחינת תקציב כדי לקחת תארים, וככה היה גם כשאנחנו זכינו, ב-2005 וב-2004. אני חושב שאולימפיאקוס תחטוף בגמר ואנחנו נראה את ההבדל הזה בצורה מהותית.
שחף

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 12 מאי 2012, 10:03

שחף כתב:יש הבדל של עולם ומלואו בין להגיע לגמר ללזכות בגביע, גם אם לכאורה זה לא נראה רחוק אחד מהשני. חביב, אני מציע שתבדוק את רשימת הזוכות ביורוליג בשנים האחרונות. לא תמצא שם קבוצה עם תקציב של פחות מ-25 מיליון יורו.

התקציב של פאו היה בערך 17 מליון יורו בעונה שעברה וזאת לאחר שהיא ויתרה (או נאלצה לוותר) על שחקנים כמו פקוביץ', ספאנוליס ושאראס והביאה במקום שחקנים זולים בהרבה. גם מכבי של שושלת פיני בכלל לא התקרבה ל20 מליון יורו.
חוץ מזה, יש גם קבוצות עם תקציבים של 25 מליוון שלא יהיו העונה אלופות אירופה וגם לא סגניות וכמו כן, צסקא עדיין לא זכתה ביורוליג.

בגדול, הדברים שאתה אומר על לורבק ופארמר זה פחות או יותר מה שאמור בזמנו על רברצ'ה ובודירוגה. בסוף מכבי מצאה שחקנים טובים מהם ובפחות כסף.רק בעונה שעברה מכבי מצאה שחקנים לא מוכרים שהיו טובים בהרבה מכל מיני שמות גדולים וגם את זה היא עשתה בכסף קטן. בהחלט ניתן לעשות זאת גם עכשיו.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי שחף » 12 מאי 2012, 10:10

תגדיר "טובים בהרבה". האם פארגו היה טוב מדיאמנטידיס? אולי מבחינת מספרים. בגמר ראינו מי בעל הבית האמיתי. אידסון היה טוב אבל צריך לזכור שלאורך רוב העונה הוא לא הרשים. מכבי מצאה שחקנים זולים וטובים שהיו מציאה אמיתית כמו פארקר והאפמן בתקופה שלפני היוטיוב, דראפט אקספרס וגוגל, שכל אחד יכול לחפש ילד בן 18 באינטרנט ולראות כמה הוא טוב. כשמכבי זכתה ביורוליג ב-2004 התקציבים היו קטנים בהרבה והתקציב שלה היה שני רק לצסק''א. אם בעונה הבאה התקציב שלנו יהיה שני רק לצסק''א אני אהיה מרוצה. לגבי פאנאתנייקוס בשנה שעברה, עם ה-2 מיליון יורו של דיאמנטידיס, ה-1.4 מיליון של באטיסט ושחקנים כמו ניקולאס(1.1 מיליון) ומאריץ'(700 אלף) הסגל שלהם אשתקד בוודאי לא היה זול.

אנחנו לא נראה גביע בקרוב אם מכבי לא תגדיל את התקציב, בעיני זה חד משמעי לחלוטין. אתה לא יכול להיאבק בקרסטיץ' וקירילנקו עם ריצ'ארד הנדריקס וליאור אליהו. פשוט לא.
שחף

הודעהעל ידי LIAV10 » 12 מאי 2012, 10:13

מישהו פה יכול להעריך לי את הרשימת טופ 10 של קבוצות לפי תקציב?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 12 מאי 2012, 10:30

שחף כתב:תגדיר "טובים בהרבה". האם פארגו היה טוב מדיאמנטידיס?.

פארגו אולי לא היה יותר טוב מדיאמטידיס, אבל הרבה יותר טוב משחקנים מוכחים ומנוסים אחרים אשר הזילו עליהם ריר בקיץ האחרון.

שחף כתב:
אנחנו לא נראה גביע בקרוב אם מכבי לא תגדיל את התקציב, בעיני זה חד משמעי לחלוטין. אתה לא יכול להיאבק בקרסטיץ' וקירילנקו עם ריצ'ארד הנדריקס וליאור אליהו. פשוט לא.

אנחנו לא נראה גביע, אם לא נהיה מציאותיים.
התקציב של מכבי לא יתפח העונה או בכל עונה אחרת, ב7 מליון דולר או אפילו ב3.
מכבי צריכה לראות איך היא ממקסמת את התקציב הקיים. כל עוד זה לא קורה (והעונה זה בפירוש לא קרה), אין מה לדבר על הגדלת תקציב.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי idan_parker » 12 מאי 2012, 10:38

הפיינל פור עונה הבאה בלונדון!
http://www.euroleague.net/final-four/is ... 97437/7005
idan_parker

הודעהעל ידי jay » 12 מאי 2012, 10:57

עכשיו רק לשכנע את גולדהאר שיתרום איזה 5 מיליון דולר לתקציב השחקנים ונוסעים עונה הבאה ללונדון!
סמל אישי של המשתמש
jay

הודעהעל ידי שמואל1 » 12 מאי 2012, 11:38

idan_parker כתב:הפיינל פור עונה הבאה בלונדון!
http://www.euroleague.net/final-four/is ... 97437/7005

יפה, יש שם אחלה אולם.

אגב, מהפיינל פור הבא, מכבי יכולה להתמודד על האירוח.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 12 מאי 2012, 11:41

האולם הכי טוב באירופה, לא?
לדעתי קוראים לו Q2 (נראה לי אותם ספונסרים של ארסנל, או שהיו בעבר שלהם)

לשמואל, לפי מה שאני יודע צריך מינימום 15,000 מקומות כדי לארח את הפיינל פור..
אבל בכלל יהיה מגניב אם יצא לנו לערך באותה שנה..בדיוק עשור אחרי הפיינל פור הקודם בת"א ובדיוק 20 שנה לפני ה"קודם-קודם"..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי where is the love? » 12 מאי 2012, 11:53

למרות כל הפיתויים אני לא הייתי רוצה שיבוא מישהו כמו גולדאהר לקבוצה, זה יוצר ציפיות ענק ובדרך כלל יש כישלון.
ואני ממשיך לטעון שלמכבי כן יש כסף כדי לבנות קבוצה חזקה מאוד.
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי rc4991 » 12 מאי 2012, 18:03

אני שמח שצאסק"א ניצחה גם כי מגיע לה וגם כי אני עדיין עצבני על חוסר הצדק בסדרה מול פאו'
לא האמנתי שאול' תעבור את ברצלונה(מה זה המדים הדוחים האלה?)ובכלל נראה לי הזוי שהיא בפיינל פור
אני מאמין שצסק"א תנצח די בקלות את אול' אבל אחרי המשחק שלהם מול ברצלונה הכל יכול להיות
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Mta_atic » 12 מאי 2012, 18:07

אסף, כל הכבוד על הפגיעה.

אין ספק שהתוצאה המפתיעה הגיעה מגזרת אולימפיאקוס.
מקווה לגמר מהנה מחר.
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 12 מאי 2012, 18:07

rc4991 כתב:אני שמח שצאסק"א ניצחה גם כי מגיע לה וגם כי אני עדיין עצבני על חוסר הצדק בסדרה מול פאו'
לא האמנתי שאול' תעבור את ברצלונה(מה זה המדים הדוחים האלה?)ובכלל נראה לי הזוי שהיא בפיינל פור
אני מאמין שצסק"א תנצח די בקלות את אול' אבל אחרי המשחק שלהם מול ברצלונה הכל יכול להיות

אני שמחתי שבארסה ופאו הפסידו מהרבה סיבות אבל גם כי לשתי הקבוצות יש אוהדים מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד(18X)שחצנים
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 12 מאי 2012, 18:36

Mta_atic כתב:אסף, כל הכבוד על הפגיעה.

אין ספק שהתוצאה המפתיעה הגיעה מגזרת אולימפיאקוס.
מקווה לגמר מהנה מחר.

אמרתי לך ;)
אני מקווה מאוד שאולי' ינצחו בגמר
asafb96

הודעהעל ידי Lirca » 12 מאי 2012, 18:41

Holiday_Armadillo כתב:
rc4991 כתב:אני שמח שצאסק"א ניצחה גם כי מגיע לה וגם כי אני עדיין עצבני על חוסר הצדק בסדרה מול פאו'

אני שמחתי שבארסה ופאו הפסידו מהרבה סיבות אבל גם כי לשתי הקבוצות יש אוהדים מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד(18X)שחצנים

זה לא שהאוהדים שלנו הם צנועים במיוחד.
והכי גרוע שהם שחצנים גם בינם לבין עצמם (בעיקר מדובר על הסטייקים שחושבים שבגלל שהם יושבים למטה אז הם יותר טובים מכולם).
Lirca

הודעהעל ידי חנו'ש » 12 מאי 2012, 18:52

jay כתב:עכשיו רק לשכנע את גולדהאר שיתרום איזה 5 מיליון דולר לתקציב השחקנים ונוסעים עונה הבאה ללונדון!

כדאי לשכנע אותו קודם לתת איזה 5 מיליון לאוהדים כדי שיוכלו לנסוע לשם.
אתה יודע כמה דיל לפיינל פור בלונדון הולך להיות יקר?? :rolleyes
Holiday_Armadillo כתב:

עדיף את הבקושי 20 אוהדים של צסקא??
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 12 מאי 2012, 18:54

Lirca כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

זה לא שהאוהדים שלנו הם צנועים במיוחד.
והכי גרוע שהם שחצנים גם בינם לבין עצמם (בעיקר מדובר על הסטייקים שחושבים שבגלל שהם יושבים למטה אז הם יותר טובים מכולם).

יש הבדל בין לדעת את הכוח שלך לבין לדבר בצורה שוויצרית ומגעילה כלפי האוהדים של שאר הקבוצות

בתור אוהדי מכבי אנחנו יודעים את הכוח שלנו בליגה, אנחנו יודעים מה אנחנו שווים בליגה(גם מקצועית וגם כלכלית)ואנחנו מדברים בהתאם
מצד שני אנחנו לא מדברים כמו אוהדי ברצלונה ופאו שאם היית רואה איך הם מדברים היית מבין
יש להם דיבור מול אליטיסטי ושחצני ואני מדברת איתך על היורוליג לא על הליגות המקומיות שלהן

תושיב אוהד פאו מול אוהד בארסה ויווצר באותו מקום חור שחור מפיצוץ האגו של שניהם

עדיף את הבקושי 20 אוהדים של צסקא??

יאפ :thumbup
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 12 מאי 2012, 19:03

אני מעדיפה אוהדים חמים ונאמנים שיודעים לעשות אווירה כמו שצריך.
ואוהדי פאו הם מהטובים באירופה ביצירת אווירה נהדרת.

ועדיין צסקא ראויה יותר לקחת את הגביע בהסתמך על העונה כולה.
בארסה, למרות המאזן הנהדר שלה העונה ביורוליג, עצבנה אותי בסגנון המשחק שלה העונה.
כל כך חוסר ניצול של כישרון ענק שיש בקבוצה, כך שאני שמחה שהפסידו.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי jay » 13 מאי 2012, 06:12

חנו'ש כתב:
jay כתב:עכשיו רק לשכנע את גולדהאר שיתרום איזה 5 מיליון דולר לתקציב השחקנים ונוסעים עונה הבאה ללונדון!

כדאי לשכנע אותו קודם לתת איזה 5 מיליון לאוהדים כדי שיוכלו לנסוע לשם.
אתה יודע כמה דיל לפיינל פור בלונדון הולך להיות יקר?? :rolleyes

מאוד? :(
סמל אישי של המשתמש
jay

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], עידן, שמואל1 ו־14 אורחים