אשכול אירופה: חדשות, החתמות, תוצאות משחקים וכו'

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול אירופה: חדשות, החתמות, תוצאות משחקים וכו'

הודעהעל ידי שחף » 11 יוני 2012, 20:47

asafb96 כתב:
שחף כתב:
asafb96 כתב:
שחף כתב:הוכחות לרמת האינטיליגנציה של הוקינס:
בעונה החולפת שלו ביורוליג הוא זרק 4.2 שלשות במשחק וקלע ב-28%. למה שחקן שקולע באחוזים כאלה זורק כל כך הרבה, ועוד כזה שלא מבריק לאורך הקריירה שלו מהשלוש? רק אלוהים יודע.
באותה עונה ברומא שדיברתי עליה האיש הפליא עם 93!!! זריקות לשלוש ו-25% מחרידים. בחישוב פשוט 5.4 זריקות לשלוש!!! באותה עונה הוא גם קלע ב-41% לשתי נקודות, מה שמסתכם לאחוזי זווועה מהשדה. שחקן מטוטמטם, כבר אמרנו?

למה הוא זרק הרבה? כי הוא יודע לקלוע שלשות. באותה עונה במילאנו לא הלך לו פשוט, הוא גם שיחק רק את שלב הבתים בקבוצה די חלשה, והוא היה הכוכב. אבל זה לא אומר שהוא לא יודע לקלוע, פשוט לא הלך לו. שנה לפני כן בסיינה הוא זרק 2.3 שלשות וקלע ב38%. השנה הוא קלע ב37% גם בליגה הטורקית וגם ביורוצ'לנג'.
רוצה לראות דוגמא אחרת? נבארו השנה זרק 6.3 זריקות מחוץ לקשת, וקלע ב29%! זה אומר שהוא טיפש שהוא לא יודע לקלוע?
שחקן טיפש זה שחקן שמאבד הרבה, שלא מוסר כמעט אסיסטים, שקולע באחוזים נמוכים מהשדה לאורך הקריירה. הוקינס לא כזה.

כן, עונה שלמה הוא זורק 5 שלשות למשחק ולא הולך לו. במכללות הוא שיחרר 9.5 זריקות לשלוש וקלע ב-30%. פשוט נכס אמיתי.

נו באמת, אני יכול להביא לך אין-סוף דוגמאות לשחקנים שזרקו המון במהלך הקריירה, וקלעו באחוזים לא הכי גבוהים. אז? הוא לא טיפש. הוא מוסר די הרבה אסיסטים, קולע באחוזים טובים מהשדה לאורך הקריירה ולא מאבד הרבה

רק שלא מדובר פה בעונה אחת אלא בכמה עונות, ובמקרה או שלא במקרה יצא לי גם לראות את הוקינס גם מול מכבי באותה עונה וגם מול ירושלים עונה לפני כן וגם כמה פעמים אחר כך. הוא סקורר שלא פגש זריקה שהוא לא אוהב. מתאים בול לגאלטסריי והרבה פחות ליורוליג.
שחף

הודעהעל ידי LIAV10 » 11 יוני 2012, 20:51

לא גאלאטא, באשיקטאש..
והוא הצליח בסיינה, קבוצה שאכן שווה טופ 8
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי מקובי » 11 יוני 2012, 20:51

ריאל משחקת נהדר. עושה בי"ס לברצלונה שעל הנייר אמורה להיות טובה יותר (וככה זה ברוב הסדרה עד כה)
היום היה את המשחק שלנו מולם בהיכל (עם רודי ואיבאקה) ומדהים לראות אותם ולחשוב שניצחנו אותם ברמת כדורסל גבוהה כזאת.

אגב, תמיד אהבתי את סרחיו רודריגז, אבל אני יודע שאין סיכוי שהוא ינחת פה במקרה.
מקובי

הודעהעל ידי rc4991 » 11 יוני 2012, 20:52

ריאל משחקת נהדר גם בהגנה ובמיוחד בהתקפה
אם היא היתה משחקת ככה ביורוליג היא בטוח היתה עולה לפיינל פור ואולי גם לוקחת אותו
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 11 יוני 2012, 20:54

אני לא חושב שהוא הצליח בסיינה. העונה שלו בקבוצה הייתה היחידה שהיא פיספסה את הטופ 8 ב-4 השנים האחרונות. בסיינה הוא נראה לא רע בכלל, אבל הוא תיפקד על תקן רול פלייר בקבוצה ההיא
שחף

הודעהעל ידי LIAV10 » 11 יוני 2012, 20:56

שחף כתב:אני לא חושב שהוא הצליח בסיינה. העונה שלו בקבוצה הייתה היחידה שהיא פיספסה את הטופ 8 ב-4 השנים האחרונות.

בבית הכי חזק שהיה..
באמת היה טופ 16 מטורף בבית הזה עם רבע אחרון של 43 נקודות נגדם בנוקיה..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי asafb96 » 11 יוני 2012, 21:08

רק שלא מדובר פה בעונה אחת אלא בכמה עונות, ובמקרה או שלא במקרה יצא לי גם לראות את הוקינס גם מול מכבי באותה עונה וגם מול ירושלים עונה לפני כן וגם כמה פעמים אחר כך. הוא סקורר שלא פגש זריקה שהוא לא אוהב. מתאים בול לגאלטסריי והרבה פחות ליורוליג.

איזה כמה עונות? כמעט לאורך כל הקריירה שלו הוא קולע באחוזים טובים מהשדה. כמו שאמרתי, לא חסרות דוגמאות לשחקנים שלא קלעו באחוזים גבוהים מאוד ל3. אבל הוא סקורר, ועושה את זה מצוין. וממש לא טיפש. יש ים שחקנים שקולעים באחוזים לא מי יודע מה ל3 (ושוב, שנה לפני כן בסיינה הוא קלע 38% מחוץ לקשת, וגם השנה הוא קולע באחוזים טובים מאוד). ראיתי את מכבי באותה עונה עם רומא, העונה הראשונה שלו ביורוליג אני חושב. הוא בהחלט נראה אז לא טוב. קלע באחוזים לא טובים ולא ממש הבריק. אבל כמו לא מעט אמריקאים אחרים, הוא "התבגר" באירופה, ובהחלט התשפר לאורך הקריירה.
הוא ממש לא "מתאים" לבשקיטש (קבוצה מעולה שלקחה את אליפות טורקיה), אלא מתאים ליורוליג וגם הראה את זה במדי סיינה. אבל שם הוא מקבל מעמד בכיר וים של כסף, מה רע לו?
asafb96

הודעהעל ידי asafb96 » 11 יוני 2012, 21:20

ריאל מתעללים בבארסה. קבוצה טובה מאוד נבנית שם. עם חיזוק של רודי שנה הבאה, הם יכולים להיות קבוצה מעולה תאיים על התואר
asafb96

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 11 יוני 2012, 21:24

איזה שחקן קארול היה יכול להיות במכבי..פשוט לבכות על הפספוס
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 11 יוני 2012, 21:26

Holiday_Armadillo כתב:איזה שחקן קארול היה יכול להיות במכבי..פשוט לבכות על הפספוס

במילא בתקופה הזאת הוא כבר לא היה במכבי, אלא היה מקבל חוזה מריאל..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי rc4991 » 11 יוני 2012, 21:28

משחק אדיר של ריאל,פשוט תענוג
אני כל כך שמח שהיא משפילה ככה את בארסה,אני ממש שונא אותם כי הם הרכיבו קבוצה מפוצצת בכישרון ולמרות זאת הם משחקים בסגנון דוחה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 12 יוני 2012, 03:57

According to Marca, Ettore Messina leaves Lakers for CSKA Moscow while Zeljko Obradovic leaves PAO for Anadolu Efes.
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 12 יוני 2012, 04:28

הוקינס לדעתי אחד השחקנים הכי אנדרייטדים באירופה . הוא לא זוכה להכרה שמגיע לו והוא שחקן מאוד יעיל ולא טיפש בכלל...

לגבי הקלאסיקו , זה מדהים באיזה כושר ברצלונה הגיע לשלב הזה , אפשר היה לראות את זה עוד מהפיינלפור...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 12 יוני 2012, 04:42

Chuck Edison es un espía dl Mossad.Este no es el mismo q jugaba en Maccabi. Si se viste d mujer y canta "Afrodita" es Dana Internacional.D10

''צאק אידסון הוא סוכן מוסד. זה לא אותו שחקן שהיה במכבי. אם הוא יתלבש כמו בחורה וישיר ''אפרודיטה'' הוא יהיה דנה אינטרנשיונל.''

תמונה
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 12 יוני 2012, 09:04

Holiday_Armadillo כתב:
Chuck Edison es un espía dl Mossad.Este no es el mismo q jugaba en Maccabi. Si se viste d mujer y canta "Afrodita" es Dana Internacional.D10

''צאק אידסון הוא סוכן מוסד. זה לא אותו שחקן שהיה במכבי. אם הוא יתלבש כמו בחורה וישיר ''אפרודיטה'' הוא יהיה דנה אינטרנשיונל.''

תמונה

חחחח... :laugh2

לא כל שחקן טוב מתאים לכל קבוצה.
צאק הוא "המבוגר האחראי". הוא היה טוב מאוד לייד הצעירים האנרגטיים במכבי, אבל הוא מיותר לגמרי בבית האבות של בארסה. בבארסה כולם מבוגרים. דווקא את האנרגיה חסר להם
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי asafb96 » 12 יוני 2012, 09:08

הוא פשוט לא שחקן ששווה את מה שמשלמים לו (ואמרתי את זה לפני שהתחילה העונה בבארסה, וגם אחרי המשחקים הטובים שלו), ובגלל זה האכזבה הגדולה. הם הביאו אותו לדעתי על סמך 2 משחקי הפיינל 4 בלבד.
הוא פשוט לא אחד הSF הטובים באירופה, והיום מיקל עדיף עליו. לא אתפלא אם הם יחתכו אותו בקיץ
asafb96

הודעהעל ידי er79 » 12 יוני 2012, 09:14

אני לוקח אותו בחזרה בשמחה
er79

הודעהעל ידי yzafrir » 12 יוני 2012, 11:43

er79 כתב:אני לוקח אותו בחזרה בשמחה

הייתי מסכים איתך אם לא היה לנו את סמית' . זה לא שאני מעדיף את סמית' עליו פשוט סמית' זול יותר וראוי לעונה נוספת לאור היכולת שהציג בחלק האחרון של העונה .

האמת , במידה ומכבי לא תמצא רכז טוב , אולי הייתי לוקח אותו בתור רכז...זה יכול להיות מעניין אבל גם סיכון לא קטן...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי er79 » 12 יוני 2012, 11:50

אם לנגפורד עוזב אני מביא אותו גם בלי שום קשר לסמית'. אידסון יכול לחלק דקות מעמדה 1-4. אתה מקבל סקורר, מנהל משחק, אתלט, חוטף אדיר, ושמאלי. הוא די מזכיר את לנגפורד. לנגפורד אולי סלאשר טוב יותר, אבל אידסון מנהל משחק וחוטף אדיר. אני לא רואה בעיה לשים אותו לצד סמית', זה לא כמו שהיה עם אנדרסון, אין פה אגו. גם בעונה האחרונה שלו הוא תפקד לא פעם ולא פעמיים בעמדה 2.
er79

הודעהעל ידי yzafrir » 12 יוני 2012, 11:56

er79 כתב:אם לנגפורד עוזב אני מביא אותו גם בלי שום קשר לסמית'. אידסון יכול לחלק דקות מעמדה 1-4. אתה מקבל סקורר, מנהל משחק, אתלט, חוטף אדיר, ושמאלי. הוא די מזכיר את לנגפורד. לנגפורד אולי סלאשר טוב יותר, אבל אידסון מנהל משחק וחוטף אדיר. אני לא רואה בעיה לשים אותו לצד סמית', זה לא כמו שהיה עם אנדרסון, אין פה אגו. גם בעונה האחרונה שלו הוא תפקד לא פעם ולא פעמיים בעמדה 2.

זו גם אפשרות , אבל אז אתה חייב שאחד הרכזים שלך יהיה גם סקורר טוב . ג'אקסון הוא יותר מנהל משחק מסקורר , אולי דרייפר יכול להתאים במצב כזה...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot] ו־24 אורחים