פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: אשכול אירופה: חדשות, החתמות, תוצאות משחקים וכו'

16 יולי 2012, 22:01

LIAV10 כתב:
felix_r כתב:
LIAV10 כתב:אני לא מבין את הדיבורים על ההגנה של פופס, לי זכור הגנה לא רעה בנוסף ליכולת החסימה..
"העיפו אותו מצסק"א" הם עפו מהיורוליג, למה הם היו צריכים אותו?
אז הביאו את קרסטיץ', מובן למה הוא עדיף..

פופס שיחק בצסקא כאשר הם היו בפיינל פור, לא בעונה שהם עפו מוקדם.
ההגנה הקבוצתית שלו רעה, לא אחד על אחד. הוא לא יודע לאן הוא אמור לנוע בתוך ההגנה הקבוצתית.

אם הוא לא יודע לאיפה לזוז בהגנה קבוצתית המאמן דפוק..

מה המאמן אשם אם השחקן לא קורא מהלכי התקפה של היריבה, ולא יודע להגיב?

דרך אגב גם דורון פרקינס היה סובל מבעיה דומה (מסתבך בהגנה קבוצתית). תמיד כאשר היה עולה מהספסל, הוא היה מסתובב איזו דקה וחצי כמו סהרורי בהגנה, הינו מקבלים שלשה מהשחקן שלו, ואחרי זמן מסוים פרקינס היה מתאפס על עצמו.

17 יולי 2012, 04:18

felix_r כתב:
LIAV10 כתב:
felix_r כתב:
LIAV10 כתב:אני לא מבין את הדיבורים על ההגנה של פופס, לי זכור הגנה לא רעה בנוסף ליכולת החסימה..
"העיפו אותו מצסק"א" הם עפו מהיורוליג, למה הם היו צריכים אותו?
אז הביאו את קרסטיץ', מובן למה הוא עדיף..

פופס שיחק בצסקא כאשר הם היו בפיינל פור, לא בעונה שהם עפו מוקדם.
ההגנה הקבוצתית שלו רעה, לא אחד על אחד. הוא לא יודע לאן הוא אמור לנוע בתוך ההגנה הקבוצתית.

אם הוא לא יודע לאיפה לזוז בהגנה קבוצתית המאמן דפוק..

מה המאמן אשם אם השחקן לא קורא מהלכי התקפה של היריבה, ולא יודע להגיב?

דרך אגב גם דורון פרקינס היה סובל מבעיה דומה (מסתבך בהגנה קבוצתית). תמיד כאשר היה עולה מהספסל, הוא היה מסתובב איזו דקה וחצי כמו סהרורי בהגנה, הינו מקבלים שלשה מהשחקן שלו, ואחרי זמן מסוים פרקינס היה מתאפס על עצמו.

לקחת משחק ספציפי נגד סיינה או פרטיזן שהוא איבד כדור איך שהוא ניכנס וקלעו עליו סל , והפכת את זה לכלל...זה ממש לא נכון , הוא בולדוג הגנתי מהרגע שניכנס ועושה הגנה אישית וקבוצתית מהשנייה הראשונה שלו על הפארקט (או לפחות עשה ...)

פופס הגיע לצסק"א בשלב הטופ 16 לצסק"א ולא ממש קיבל הזדמנות . רק במשחק האחרון בשלב הזה הוא קיבל דקות משמעותיות והתמורה שלו בהתאם . בסדרה נגד קאחא הוא היה מצויין במשחק הראשון ואז שוב לא קיבל דקות משמעותיות....
קשה להשתלב בשלב כזה של העונה ובטח ובטח בקבוצה כמו צסק"א . זו לא דוגמא טובה לאיכות ההגנה שלו .
בכל מקרה אני לא חושב שהוא מתאים לנו לעמדה 5 בכל מקרה....

17 יולי 2012, 07:12

yzafrir,

לגבי פרקינס אתה טועה. זה קרה בהרבה מאוד משחקים, באופן קבוע, רק שזה לא תמיד עלה לנו ביוקר, אז אתה זוכר רק את המקרה הקשה.

לגבי פופס... אתה קצת שוכח, שאני עורך באתר http://basketball.ru/. אני יודע בדיוק מתי הוא שיחק בצסקא, מה הוא עשה שם, ומה היו התגובות של מומחי כדורסל מקומיים לגביו, ומה חשבו האוהדים... אז חבל שאתה מנסה ללמד אותי מה קרה איתו בצסקא.

17 יולי 2012, 08:07

הדוויח בספרד אומר שאלכס מאריץ' יגיע לברצלונה אם וואסקז אכן הולך למלאגה שהציעה לו חוזה לשנתיים.

17 יולי 2012, 08:23

על פי התקשורת הטורקית, האנרגיות שהשקיעו בפנר לנסות להחתים את מקאלב או ביינום מוסטות עכשיו לכיוונו של ג׳רמי פארגו. פרמאר נופה רשמית מאטלנטה, מתחיל לארוז את המזוודות לטורקיה.

17 יולי 2012, 08:28

אולי בסוף מקאלב יישאר ללא קבוצה מלבד סיינה שתהיה מוכנה לרדת הרבה בדרישות שלה, כמו גם השחקן??
ואולי אני חיה באשליות?? :bigsmile2

17 יולי 2012, 08:33

yarinsaky כתב:הדוויח בספרד אומר שאלכס מאריץ' יגיע לברצלונה אם וואסקז אכן הולך למלאגה שהציעה לו חוזה לשנתיים.

היום יש משחק ספרד-אוסטרליה, ככה שסביר להניח שמאריץ' היה מגיע לספרד בכל מקרה

17 יולי 2012, 08:34

חנו'ש כתב:אולי בסוף מקאלב יישאר ללא קבוצה מלבד סיינה שתהיה מוכנה לרדת הרבה בדרישות שלה, כמו גם השחקן??

א) יש מצב
ב) יש מצב ;)

17 יולי 2012, 08:48

חנו'ש כתב:אולי בסוף מקאלב יישאר ללא קבוצה מלבד סיינה שתהיה מוכנה לרדת הרבה בדרישות שלה, כמו גם השחקן??

סביר להניח שאת חיה באשליות. את הלפרין לא יכולנו לרכוש, אז את מקאלב? גם אם הוא יתפשר, זו עדיין תהיה פשרה שמכבי לא תעמוד בה

17 יולי 2012, 09:20

er79 כתב:על פי התקשורת הטורקית, האנרגיות שהשקיעו בפנר לנסות להחתים את מקאלב או ביינום מוסטות עכשיו לכיוונו של ג׳רמי פארגו. פרמאר נופה רשמית מאטלנטה, מתחיל לארוז את המזוודות לטורקיה.

הקבוצה הזו התגלתה כבדיחה, אם לגבי מקאלב, עוד היה אפשר להאמין, אולי גם ביינום, פארגו השנה לא יגיעה לשחק בטורקיה, פארגו רוצה למצות את מזלו בNBA.
בנתים במקום שחקנים כמו מקאלב, ואנדרסון, שהם כביכול רצו, הם החתימו כל מני גימיקים מפנא.

17 יולי 2012, 09:26

לא ייאומן מלאגה החתימו את פראן ואסקז לשנתיים ואנחנו לא מוצאים עדיין סנטר, ואסקז היה יכול להיות מעולה עבור מכבי.

17 יולי 2012, 09:28

הכי מדאיג שמעבר לפופס לא שמענו על סנטרים ראויים שמועמדים למכבי. יבש בגזרה.

17 יולי 2012, 09:29

yarinsaky כתב:הדוויח בספרד אומר שאלכס מאריץ' יגיע לברצלונה אם וואסקז אכן הולך למלאגה שהציעה לו חוזה לשנתיים.

וואסקז למלאגה ?????
אני לא מאמין שברצלונה יוותרו עליו בשביל קבוצת ליגה אחרת .
לדעתי הוא אחד הסנטרים הכי אנדרייטד באירופה . פשוט אחלה שחקן

17 יולי 2012, 09:33

yzafrir כתב:

וואסקז למלאגה ?????
אני לא מאמין שברצלונה יוותרו עליו בשביל קבוצת ליגה אחרת .
לדעתי הוא אחד הסנטרים הכי אנדרייטד באירופה . פשוט אחלה שחקן

יותר גרוע, עכשיו בארסה תלך על מאריץ'....

17 יולי 2012, 09:36

זה די טימטום מבחינת ברצלונה .
ווסקז שחקן טוב ממאריץ' לדעתי . מילא אם הוא היה הולך לNBA אז מאריץ' אופציה טובה להחליף אותו אבל סתם כך לוותר עליו למלאגה ??
אני כבר די הפסקתי להאמין שמאריץ' או כל סנטר\גארד בכיר יגיע לפה...

17 יולי 2012, 10:25

or163 כתב:לא ייאומן מלאגה החתימו את פראן ואסקז לשנתיים ואנחנו לא מוצאים עדיין סנטר, ואסקז היה יכול להיות מעולה עבור מכבי.

מה לא יאמן בזה? השחקן הכי יקר של מלאגה פרילנד חתם ב NBA, אז השתחרר להם הרבה כסף.
בניגוד לפדרמן , הם משתמשים בכסף הזה להחתמת מחליף טוב

17 יולי 2012, 10:31

סיינה שחררה את אזה

סיכום של כל העברות עד כה באירופה

http://secretrival.blogspot.co.il/2012/ ... l?spref=tw

17 יולי 2012, 10:43

yzafrir כתב:זה די טימטום מבחינת ברצלונה .
ווסקז שחקן טוב ממאריץ' לדעתי . מילא אם הוא היה הולך לNBA אז מאריץ' אופציה טובה להחליף אותו אבל סתם כך לוותר עליו למלאגה ??
אני כבר די הפסקתי להאמין שמאריץ' או כל סנטר\גארד בכיר יגיע לפה...

זה לא עניין של טמטום. ואסקז ביקש להשתחרר מאחר ששיחק מעט דקות וברצלונה הלכה לקראתו. ממילא מדובר על סנטר שלישי אז זה לא ממש קריטי. הדבר שמדהים הוא שברצלונה מחזיקה שלושה סנטרים שמכבי היתה מוכנה לקחת כל אחד מהם כסנטר הפותח שלה.

17 יולי 2012, 10:44

itai7 כתב:סיינה שחררה את אזה

סיכום של כל העברות עד כה באירופה

http://secretrival.blogspot.co.il/2012/ ... l?spref=tw

התכוונת שמילאנו שיחררה את אזה

17 יולי 2012, 10:45

-נוצ'יוני נשאר בקאחה
-וויוקאס קרוב לקאזאן,אם הוא לא נשאר בפאו אנחנו חייבים ללכת עליו בכל הכח
נושא נעול