מלפפונים - קרייג סמית' מועמד לעבור על פי וואלה

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים AGAIN?

הודעהעל ידי yzafrir » 23 ספטמבר 2012, 05:06

Holiday_Armadillo כתב:אני יודעת שהוא לא 5 אבל אני עדיין הייתי רוצה לראות פה את דיוגו(הכי טוב לפי דעתי מכל מי שהזכירו)

אני איתך בזה , מכל מה שנישאר הוא היחיד שפיזית יכול באמת לשחק כסנטר למרות הגובה שלו ולשים גוף מתחת לסל....

אבל כעיקרון בשלב כלכך מאוחר אי אפשר לפתור בעיה כלכ אקוטית בסגל , מה גם שמדובר בעמדה שמאוד קשה למצוא בא מציאות שבלב כזה ובכלל...
הדבר היחיד שאפשר לחלום עליו זה שכמו במקרה לאנגפורד אחת הקבוצות תחליט לשחרר שחקן בכיר שלה ונדע לנצל את ההזדמנות . הסיכוי שזה יקרה הוא אפסי .
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי עפר » 23 ספטמבר 2012, 08:57

כמו שזה נאה- אם מונסה עדיין פנוי ויכול לחזור לפעילות תוך חודש אז צריך ללכת עליו.
עפר

הודעהעל ידי Assaf M » 23 ספטמבר 2012, 08:58

עפר כתב:כמו שזה נאה- אם מונסה עדיין פנוי ויכול לחזור לפעילות תוך חודש אז צריך ללכת עליו.

אני מקווה שאתה לא מדבר ברצינות כי זה לא ריאלי.
Assaf M

הודעהעל ידי קודי » 23 ספטמבר 2012, 09:00

Assaf M כתב:
עפר כתב:כמו שזה נאה- אם מונסה עדיין פנוי ויכול לחזור לפעילות תוך חודש אז צריך ללכת עליו.

אני מקווה שאתה לא מדבר ברצינות כי זה לא ריאלי.

צחוק צחוק, אבל עם קצב העניינים הנוכחי (במכבי ראו את תוצאות האורתוסקופיה של פופס כבר לפני חודש והיה ברור להם שהוא לא ישחק כאן) אולי זה יהיה הפתרון הכי טוב. אם ממילא מחכים ולא מחתימים עכשיו גבוה אז אולי כדאי לחכות לפופס, מאחר שברור שגבוה טוב ממנו לא יגיע לכאן (וזה לא בהכרח בגלל שהוא כל כך טוב).
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

Re: אשכול אירופה: חדשות, החתמות, תוצאות משחקים וכו'

הודעהעל ידי asafb96 » 23 ספטמבר 2012, 09:22

קודי כתב:
מקאדו 3 כתב:
קודי כתב:קאנטו מנחת את סיינה 80-73 בסופר-קאפ האיטלקי. אלכס טיוס, ההוא שילדי הזהב לא רצו, מוסר ד"ש עם 18 נקודות.

אתה יודע מה הבעיה עם טיוס ? אם היה חותפ ומראה יכולת טובה היה לנו עוד פעם סנטר גמד ולא היו מביאים מישהו אחר ... בשביל מה ?

כי הוא ישראלי והוא יכול לתת 80 אחוז ממה שג'יימס נותן בחצי מחיר, מה שהיה משאיר כסף לסנטר נורמלי.

איך חצי מחיר? הם היו אמורים לעלות כמעט אותו דבר
asafb96

הודעהעל ידי קודי » 23 ספטמבר 2012, 09:25

asafb96 כתב:
קודי כתב:
מקאדו 3 כתב:
קודי כתב:קאנטו מנחת את סיינה 80-73 בסופר-קאפ האיטלקי. אלכס טיוס, ההוא שילדי הזהב לא רצו, מוסר ד"ש עם 18 נקודות.

אתה יודע מה הבעיה עם טיוס ? אם היה חותפ ומראה יכולת טובה היה לנו עוד פעם סנטר גמד ולא היו מביאים מישהו אחר ... בשביל מה ?

כי הוא ישראלי והוא יכול לתת 80 אחוז ממה שג'יימס נותן בחצי מחיר, מה שהיה משאיר כסף לסנטר נורמלי.

ממש ממש לא. שניהם משלמים מס מלא כמו ישראלים (טיוס בגלל שהוא כזה וג'יימס בגלל שהוא משחק בארץ ארבע שנים) והשכר נטו של ג'יימס הוא 400 אלף דולר ואילו טיוס מקבל בקאנטו 225 אלף לעונה (אני מניח שגם בקצת פחות הוא היה מסכים ללבוש צהוב).
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי jol9 » 23 ספטמבר 2012, 09:26

יוסי22 כתב:הנדריקס הוא לא סנטר מוביל והוא הוכיח את זה שנה שעברה, סופו יכול להיות הסנטר הטוב באירופה כשהוא לא פצוע והוא והוכיח את זה לפני שנתיים ומאריץ' לא שחקן כבר תקופה ארוכה מאוד.

ובלאט יכול לחשוב מה שבא לו רק שהוא נושא באחריות לכל מה שקשור בקו הקידמי כשהיו לו את סופו ומאצ'באן ביד והוא בחר לשחק משחקים , לא פדרמן האב ולא פדרמן הבן.

זה נכון.
אני כבר לא יודע אם השחרור של מצ'באן זה כזה מחדל. מה שכן, הייתי רוצה לראות את ליאור מקבל הרבה יותר קרדיט, שכן הוא השחקן הכי טוב בקבוצה כרגע.

בכל אופן, עם הנדריקס ושרמאדיני, הקו הקדמי שלנו היה נראה הרבה יותר טוב ממה שהוא היום. באמת מפתיע כל הנושא הזה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 23 ספטמבר 2012, 09:28

קודי כתב:
asafb96 כתב:
קודי כתב:
מקאדו 3 כתב:

ממש ממש לא. שניהם משלמים מס מלא כמו ישראלים (טיוס בגלל שהוא כזה וג'יימס בגלל שהוא משחק בארץ ארבע שנים) והשכר נטו של ג'יימס הוא 400 אלף דולר ואילו טיוס מקבל בקאנטו 225 אלף לעונה (אני מניח שגם בקצת פחות הוא היה מסכים ללבוש צהוב).

קודם כל, אני ממש לא בטוח שג'יימס מקבל 400 אלף דולר, לדעתי קצת פחות. וגם טיוס חתום לפי מה שאני זוכר על חוזה של 250 אלף. אל תשכח שקאנטו גם שילמה פיצוי קטן לאשדוד, כי טיוס היה תחת חוזה. ככה שחצי מג'יימס הוא בטוח לא עולה
asafb96

הודעהעל ידי קודי » 23 ספטמבר 2012, 09:29

jol9 כתב:
יוסי22 כתב:הנדריקס הוא לא סנטר מוביל והוא הוכיח את זה שנה שעברה, סופו יכול להיות הסנטר הטוב באירופה כשהוא לא פצוע והוא והוכיח את זה לפני שנתיים ומאריץ' לא שחקן כבר תקופה ארוכה מאוד.

ובלאט יכול לחשוב מה שבא לו רק שהוא נושא באחריות לכל מה שקשור בקו הקידמי כשהיו לו את סופו ומאצ'באן ביד והוא בחר לשחק משחקים , לא פדרמן האב ולא פדרמן הבן.

זה נכון.
אני כבר לא יודע אם השחרור של מצ'באן זה כזה מחדל. מה שכן, הייתי רוצה לראות את ליאור מקבל הרבה יותר קרדיט, שכן הוא השחקן הכי טוב בקבוצה כרגע.

בכל אופן, עם הנדריקס ושרמאדיני, הקו הקדמי שלנו היה נראה הרבה יותר טוב ממה שהוא היום. באמת מפתיע כל הנושא הזה.

וקו קדמי של הנדריקס ושרמדיני היה יכול להיות לנו בקלות - ויתור על ג'יימס (והיו קבוצות שהיו מוכנות לקחת את כל החוזה שלו כמו וארזה) והכסף שיועד לפופס היו מספיקים להנדריקס ולטיוס ועוד היה נשאר עודף.
קודי

הודעהעל ידי rc4991 » 23 ספטמבר 2012, 09:31

קודי כתב:
er79 כתב:מה שבטוח, תחרות על סנטרים מצד ריאל כבר לא יהיה לנו, החתימה את מיודענו רפאל הטשהיימר

וגם מועמדים נורמליים כבר לא ממש נשארו, כשהטשהיימר חתם שם ווויט חתם בסין.

וויט חתם בסין???
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי cannon » 23 ספטמבר 2012, 09:33

ראדוליצה הושאל למאריופול. גם הוא (אם היה מועמד בכלל השנה) לא רלוונטי.
cannon

הודעהעל ידי rc4991 » 23 ספטמבר 2012, 09:35

yzafrir כתב:
Holiday_Armadillo כתב:אני יודעת שהוא לא 5 אבל אני עדיין הייתי רוצה לראות פה את דיוגו(הכי טוב לפי דעתי מכל מי שהזכירו)

אני איתך בזה , מכל מה שנישאר הוא היחיד שפיזית יכול באמת לשחק כסנטר למרות הגובה שלו ולשים גוף מתחת לסל....

אבל כעיקרון בשלב כלכך מאוחר אי אפשר לפתור בעיה כלכ אקוטית בסגל , מה גם שמדובר בעמדה שמאוד קשה למצוא בא מציאות שבלב כזה ובכלל...
הדבר היחיד שאפשר לחלום עליו זה שכמו במקרה לאנגפורד אחת הקבוצות תחליט לשחרר שחקן בכיר שלה ונדע לנצל את ההזדמנות . הסיכוי שזה יקרה הוא אפסי .

גם אני מעדיף אותו
יש לו גם מוטת ידיים מפלצתית בנוסף לפיזיות
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 23 ספטמבר 2012, 09:36

cannon כתב:ראדוליצה הושאל למאריופול. גם הוא (אם היה מועמד בכלל השנה) לא רלוונטי.

יש לך מידע פנימי בשבילנו?
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 23 ספטמבר 2012, 09:40

אסף - אלה המספרים שפורסמו ביותר ממקום אחד, אבל נניח שאני טועה והוא עולה 60 אחוז מג'יימס - אז מה? עדיין היית יכול להיות היום בקלות עם הנדריקס, שרמדיני וטיוס (בתור סנטר שלישי הוא מספיק) והיה נשאר לך עוד עודף ולא היית צריך לחפש מציאות בסוף ספטמבר כששוק השחקנים מת לגמרי.
קודי

הודעהעל ידי קודי » 23 ספטמבר 2012, 09:46

אולי באמת דיוגו הזה יוכל לתת משהו. הוא לא שומר גדול אבל לפחות גוף גדול שעושה פוסט אפ טוב בהתקפה.
קודי

הודעהעל ידי שמשון הגיבור » 23 ספטמבר 2012, 10:28

קודי כתב:אולי באמת דיוגו הזה יוכל לתת משהו. הוא לא שומר גדול אבל לפחות גוף גדול שעושה פוסט אפ טוב בהתקפה.

האם הוא הוזכר בכלל כמלפפון העונה?
שמשון הגיבור

הודעהעל ידי yzafrir » 23 ספטמבר 2012, 10:55

שמשון הגיבור כתב:
קודי כתב:אולי באמת דיוגו הזה יוכל לתת משהו. הוא לא שומר גדול אבל לפחות גוף גדול שעושה פוסט אפ טוב בהתקפה.

עדיין לא.... :D
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי rc4991 » 23 ספטמבר 2012, 10:58

שמשון הגיבור כתב:

מישהו אמין מתפוז טוען שכן ושהוא אפילו נפגש עם בלאט במוקדמות לאולימפיאדה
אני חושב גם שמתחילת הקיץ היו כמה שאמרו שיש גבוה מסין שמועמד לקבוצה ואם אני לא טועה דיוגו שיחק שם בעונה האחרונה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 23 ספטמבר 2012, 11:16

קודי כתב:אסף - אלה המספרים שפורסמו ביותר ממקום אחד, אבל נניח שאני טועה והוא עולה 60 אחוז מג'יימס - אז מה? עדיין היית יכול להיות היום בקלות עם הנדריקס, שרמדיני וטיוס (בתור סנטר שלישי הוא מספיק) והיה נשאר לך עוד עודף ולא היית צריך לחפש מציאות בסוף ספטמבר כששוק השחקנים מת לגמרי.

1.אני לא אוהב שלוקחים שחקן שמכבי התעניינה בו אבל לא החתימה ואחרי שהוא מצליח(וגם זה בערבון בינתיים)מאשימים אותה
באותה מידה הוא גם יכול להיכשל ואז זה סתם ביזבוז כסף

2.אני בכל מקרה לא רציתי את הנדריקס כי הוא לא סנטר(מכבי לא ידעה אז שהיא לא תשאר בסוף בלי סנטר)
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי מילוס » 23 ספטמבר 2012, 12:19

הנדריקס בחור טוב, נשמה גדולה, המון מלחמה.. אבל מבחינתי הוא אובר רייטד ושחקן מוגבל, בטח לא ברמה של לתת לו מיליון פלוס.. נראה לי שהחשיבה מראש היתה דפוקה.. במקום ללכת על 3 שחקני פנים ברמה טובה+ שיכולים להשלים ולחפות אחד על השני, למשל שרמדיני, סופו ואיזה דיוגו, לקחו פה הימור עצום.. ג'יימס לא לרמות האלה, לשרמנדיני יקח זמן, ועם האחרון הולכים אל הלא נודע.. אוי בחירת ההחלטות.. יאללה לחפש איזה נייתן ג'וואי.. זה הרע במיעוטו..
מילוס

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Jack55 ו־14 אורחים