MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:מבחינת התחושה אתם מאוד צודקים.
יש כאן סוג של הכנת קרקע כנגד בלאט כי כולם כבר מבינים שיהיה כאן כשלון מקצועי לא קטן כנראה.
המחליף אבל לא יהיה לדעתי שמיר או גודס ובוודאי לא אפי. זה יהיה (לשמחתו של פליקס) מאמן זר, שאחרי שייכשל כאן טוטאלית, יוחלף במאמן ישראלי
כשהאופציות היחידות הן (לצערו של פליקס) פיני ובלאט.
לגבי פניני - זה כבר סוג של קונצנזוס, שרק התגבר אחרי תקרית הקללות. ביכולת הזאת, אין לו מקום במכבי, בטח לא בשכרו הנוכחי.
לגבי אוחיון ואליהו - פשוט אין ברירה. גם מי שלא אוהב אותם וחושב שהם אוברפייד, חייב להבין שפשוט אין ברירה אחרת. אם זה לא אליהו ואוחיון, אז מי בדיוק
יאייש את הסגל? 8 זרים וארבעה שחקני נוער? ומה עם החוק הרוסי?
צריכים להיות פשוט מציאותיים, ולהבין שאין היום שחקנים ברמה של ג'מצ'י והנפלד (למרות שלדעתי ליאור כן יכול להיות באיזור הזה), ומשחקים עם מי שיש.
זה שאני חושב שלא צריך לשלם להם כל כך הרבה לא אומר שאני רוצה לראות אותם מחוץ לקבוצה. אף אחד מהם לא כוכב גדול, ובהחלט אפשר להציע להם חוזה קטן יותר. ליאור בוודאות יסכים, גם כי אני לא חושב שמישהו יציע לו מיליונים היום, וגם כי הוא עצלן ונוח לו מאוד בפוזיציה הנוכחית במכבי. ויוגב בהחלט מוזמן לעזוב לרוסיה, לקפוא על הספסל, ולחזור אחרי שנה.
כן, אבל מכבי כבר די מסונדלת עם החוזים האלה. ליאור חתום לעוד שנה או שנתיים לפחות, ואוחיון אחרי כל הסאגה שהיתה בקיץ יקבל את ה400 שלו בלי למצמץ.
אין דבר העומד בפני הרצון. ההנהלה בהחלט יכולה לבוא לליאור ולהגיד:" אנחנו רוצים אותך במכבי, אתה רוצה להישאר במכבי, אבל המצב הוא לא מה שהיה לפני 3 שנים. לא מבחינת היכולות שלך, ולא מבחינת היכולות שלנו". אין לי ספק בכלל שאפשר להגיע לפשרה. ואם זה לא ייצא לפועל, אפשר לחכות עוד שנה עד סוף החוזה שלו. אני בטוח שאף קבוצה לא אורבת לו עם צ'ק פתוח.
כרגע, למרות הרצון הטוב, יוגב בכלל שחקן של קובאן שנה הבאה. הסאגה הזאת עוד רחוקה מלהסתיים.
לא נשמע לי סביר. מכבי גם לא עשתה את זה בעבר, אפילו לא עם גרין.
ליאור הוא שחקן שנמצא בשיא המקצועי שלו, וטריק כזה לא יעבוד עליו.
חוץ מזה, כמו שאנחנו מצפים שהשחקנים יקיימו חוזים, גם הקבוצה צריכה לדעת לעשות את זה (והיא באמת יודעת לעשות את זה).
לגבי אוחיון, אני לא יודע מה הסטטוס שלו. העניינים שם לא ברורים.
מה שבטוח הוא שכרגע מכבי תשמח להשאיר אותו אצלה, אבל כנראה לא בכל סכום, ויחד עם זאת, לא בטוח שקובאן תמהר לשלם לו מליונים אחרי מה שאנחנו
רואים ממנו בחצי העונה הראשונה.