18 פברואר 2013, 09:07
ankram כתב:קודי כתב:לא דיברתי על החתמה עכשיו ל-7 משחקים שהיא מיותרת לחלוטין אלא על החתמה לפני חודשיים, כשעוד היה על מה לשחק. הרי פדרמן בעצמו אמר שהקבוצה לא מספיק טובה ועדיין מה שהוא עשה היה להחליש אותה. העובדה שמכבי היתה זקוקה לגארד רציני היתה ידועה לכל בר דעת מתחילת העונה ולא ממש מעניין אותי, או אף אחד מהאוהדים, שהיה מגיע שחקן שלא היה יכול לשחק בליגה. במשחק אחד בתחילת יוני יסתדרו גם בלעדיו. אם פדרמן חושב שהליגה בארץ מעניינת את הקהל אז שיבדוק שוב כמה אוהדים הגיעו אתמול (בלי שהיו צריכים לשלם שקל) למשחק מול השניה בטבלה וכמה אוהדים הגיעו למשחקי הגביע לפני שבועיים.
עוד שחקן לרוטציה? לא מספיק 3-4 שחקנים שלא יודעים את מיקומם בקבוצה , פעם משחקים פעם בכלל לא?
לא היתה שום סיבה להחליף את שרמנדיני , את פלאניניץ' אני בכלל לא בטוח שהיה צריך לבוא אבל זה היה צריך להיות ע"ח של תומאס או מדלי.
גארד רציני לא היה בשוק , ולהביא לדוגמא את פרקינס , היה פוגע בהיקמן , הגארד היחיד שיכול לעבור שחקן יורוליג בכדרור , או בלוגאן , קלעי השלשות העיקרי בקבוצה , ובסגנון המשחק האינדיבדואלי של מכבי , פרקינס היה רק מוסיף לשכונה.
18 פברואר 2013, 09:18
קודי כתב:ankram כתב:קודי כתב:לא דיברתי על החתמה עכשיו ל-7 משחקים שהיא מיותרת לחלוטין אלא על החתמה לפני חודשיים, כשעוד היה על מה לשחק. הרי פדרמן בעצמו אמר שהקבוצה לא מספיק טובה ועדיין מה שהוא עשה היה להחליש אותה. העובדה שמכבי היתה זקוקה לגארד רציני היתה ידועה לכל בר דעת מתחילת העונה ולא ממש מעניין אותי, או אף אחד מהאוהדים, שהיה מגיע שחקן שלא היה יכול לשחק בליגה. במשחק אחד בתחילת יוני יסתדרו גם בלעדיו. אם פדרמן חושב שהליגה בארץ מעניינת את הקהל אז שיבדוק שוב כמה אוהדים הגיעו אתמול (בלי שהיו צריכים לשלם שקל) למשחק מול השניה בטבלה וכמה אוהדים הגיעו למשחקי הגביע לפני שבועיים.
עוד שחקן לרוטציה? לא מספיק 3-4 שחקנים שלא יודעים את מיקומם בקבוצה , פעם משחקים פעם בכלל לא?
לא היתה שום סיבה להחליף את שרמנדיני , את פלאניניץ' אני בכלל לא בטוח שהיה צריך לבוא אבל זה היה צריך להיות ע"ח של תומאס או מדלי.
גארד רציני לא היה בשוק , ולהביא לדוגמא את פרקינס , היה פוגע בהיקמן , הגארד היחיד שיכול לעבור שחקן יורוליג בכדרור , או בלוגאן , קלעי השלשות העיקרי בקבוצה , ובסגנון המשחק האינדיבדואלי של מכבי , פרקינס היה רק מוסיף לשכונה.
שוב עם המטרה של "לא היה בשוק אף גארד רציני" (כאילו שאם היה אחד כזה בשוק מכבי היתה מחתימה אותו). היה צריך להטיס מכאן את לוגאן (מלכתחילה מדובר בהחתמה הזויה) ולהחתים במקומו גארד רציני. אבל אין לכולנו ספק שהכסף שנחסך יעזור בשנה הבאה...
18 פברואר 2013, 09:22
ankram כתב:קודי כתב:ankram כתב:קודי כתב:לא דיברתי על החתמה עכשיו ל-7 משחקים שהיא מיותרת לחלוטין אלא על החתמה לפני חודשיים, כשעוד היה על מה לשחק. הרי פדרמן בעצמו אמר שהקבוצה לא מספיק טובה ועדיין מה שהוא עשה היה להחליש אותה. העובדה שמכבי היתה זקוקה לגארד רציני היתה ידועה לכל בר דעת מתחילת העונה ולא ממש מעניין אותי, או אף אחד מהאוהדים, שהיה מגיע שחקן שלא היה יכול לשחק בליגה. במשחק אחד בתחילת יוני יסתדרו גם בלעדיו. אם פדרמן חושב שהליגה בארץ מעניינת את הקהל אז שיבדוק שוב כמה אוהדים הגיעו אתמול (בלי שהיו צריכים לשלם שקל) למשחק מול השניה בטבלה וכמה אוהדים הגיעו למשחקי הגביע לפני שבועיים.
שוב עם המטרה של "לא היה בשוק אף גארד רציני" (כאילו שאם היה אחד כזה בשוק מכבי היתה מחתימה אותו). היה צריך להטיס מכאן את לוגאן (מלכתחילה מדובר בהחתמה הזויה) ולהחתים במקומו גארד רציני. אבל אין לכולנו ספק שהכסף שנחסך יעזור בשנה הבאה...
תן לי שם של גארד רציני אחד שהיית מחתים במכבי לפני חודשיים , אתה עוד תקוע בגיל שלוש עם לגו שאתה מרכיב , מפרק ומרכיב מחדש.
גם אני וגם אתה לא שיערנו שמכבי תראה רע כל כך , בשלבים האלו של העונה , אין ספק שיש פה קריסה מערכתית , אבל כבר שבעתי מכל מני "יודעי דבר" , שיודעים בדיוק מה צריך לקבוצה אבל לא מסוגלים
לפרוט זאת על השולחן , איזה גארד היית מביא? איזה סנטר?
18 פברואר 2013, 09:36
ירון ארבל, הוא אחד הסקאוטים של ניו אורלינס ומומחה לשוק האירופי המכיר היטב את פלאניניץ' ואף הזמין אותו למחנה של ההורנטס בקיץ האחרון: "מדובר בשחקן מרשים פיזית. הוא גדול, חזק, אגרסיבי, זה לא מישהו שיש לו איזה פוסט אפ שלא ראינו קודם, או שהוא איזה אתלט מטורף. מה שיוצא דופן אצלו זה האגרסיביות שלו, אי אפשר להתעלם ממנו כשהוא שם. אחד הדברים שאי אפשר ללמד זו קשיחות. או שיש לך את זה או שלא. למשל שרמדיני, שון ג'יימס פחות כאלה. סופו למשל, הוא כזה".
"אנחנו הבאנו אותו לליגת הקיץ. דיברנו על זה וחשבנו על זה, ואמרנו מה אם הוא פוצע את אנת'וני דייויס באחד האימונים. אני לא בטוח איך שון ג'יימס יחזיק איתו באימונים. הוא לא עושה דברים ממקום רע חס וחלילה אבל הוא פשוט הולך מכות מתחת לסל. זה לא מלוכלך, זה חלק מהמשחק אבל הוא קשוח בטירוף ואת זה הוא יביא למכבי. הוא לא יהיה וירטואוז, אבל הוא יוסיף מימד שחסר לקבוצה. המבחן שלו יהיה, מה הוא יתן מעבר לקשיחות ולמרפקים שלו, כי למשל הוא שיחק בנוקיה במסגרת האדריאטית בשנה שעברה מול מכבי, אבל אף אחד כמעט ולא זוכר אותו. הוא לא הרשים, ולכן ברור שיש לו עוד דרך לעבור".
פלאניניץ', נמצא ברשימות של מכבי כבר למעלה משנה. הסקואטים אבי אבן ויאיר שבח ראו אותו במחנה הקיץ בטרוויזו, וגם בכמה משחקים במהלך העונה בליגה האדריאטית. אבן: "מעבר לאגרסיביות, הוא משחק עם המון תשוקה למשחק. הוא אקטיבי התקפית, נע לשטחים, מתבסס מאוד על הכוח שלו. מצד אחד מאוד פיזי ומאסיבי ומצד שני טכני בלואו פוסט. הוא אוהב צבע, אוהב לשחק קרוב לטבעת. לא תראה אותו זורק יותר מידי מחצי מרחק".
18 פברואר 2013, 10:27
18 פברואר 2013, 10:32
18 פברואר 2013, 11:34
18 פברואר 2013, 11:54
18 פברואר 2013, 13:46
18 פברואר 2013, 15:11
jol9 כתב:אנקראם, דוגמא קצת בנאלית הוא פארגו, שנחתך מהקבוצה שלו. מכבי יכלה לקפוץ על המציאה ולפתות אותו לחזור לכאן.
זה נכון שבאמצע העונה זה הרבה יותר קשה, אבל תחשוב שאילולא אוחיון היה נשאר, מכבי היתה פותחת עונה עם היקמן, לוגאן ורוט
כגארדים המובילים.
פדרמן גם טען שלא צריך להוסיף עוד גבוה בנוסף לג'יימס ולשרמדיני (בדיעבד הגבוה שהוסיפו היה עלוב ביותר, אבל זה לא קשור לעניין, זה רק מראה
עד כמה האיש מנותק).
18 פברואר 2013, 16:03
ankram כתב:jol9 כתב:אנקראם, דוגמא קצת בנאלית הוא פארגו, שנחתך מהקבוצה שלו. מכבי יכלה לקפוץ על המציאה ולפתות אותו לחזור לכאן.
זה נכון שבאמצע העונה זה הרבה יותר קשה, אבל תחשוב שאילולא אוחיון היה נשאר, מכבי היתה פותחת עונה עם היקמן, לוגאן ורוט
כגארדים המובילים.
פדרמן גם טען שלא צריך להוסיף עוד גבוה בנוסף לג'יימס ולשרמדיני (בדיעבד הגבוה שהוסיפו היה עלוב ביותר, אבל זה לא קשור לעניין, זה רק מראה
עד כמה האיש מנותק).
א. אני לא בטוח שלא נעשתה פנייה , בכל מקרה אני לא יודע אם פארגו כלל מוכן לחזור לכאן אחרי הסאגה שהייתה בענינו , אם הוא היה חוזר לאירופה , מכבי לא יכלו להתמודד מול העשירות ביבשת.
ב. אין ספק שנעשתה שגיאה חמורה בבניית הסגל, אין ספק בכלל.
ג. לא שאני מחובבי פדרמן , אבל להביא עוד גבוה , בקבוצה שלא יודעת להפעיל גבוהים , שהגבוהים הם חלק מרכזי בהגנת החילופים הנוראית שיש במכבי , זה לזרוק כסף לפח. פדרמן כמדומני , התבטא לגבי מחליף לשרמדיני , והוא אמר בצניות שאם הוא היה אומר לבלאט שהם החתימו את שרמנדיני אזי הוא היה משחק , כבר היום ברור לכל שההחלפה של שרמנדיני היא טעות מטומטמת שהנחיתה לפה שחקן שאפילו לא עולה על דלאס קומג'יס (יבדל לחיים ארוכים , אם אני לא טועה הוא בן שבעים כבר).
אל תשכח שאחרי ההחלפה של שרמנדיני עדיין היו למכבי 5 שחקנים על עמדות 4-5 (אליהו , מיידלי , ג'יימס , תומאס ושרמנדיני\פלאניניץ') , 6 שחקנים גבוהים היו עוזרים לקבוצה? מסופקתני.
19 פברואר 2013, 10:48
19 פברואר 2013, 12:19
19 פברואר 2013, 12:20
קודי כתב:ואגב, שיפסיקו לספר לנו שהיה אמור בכלל להגיע לעמדה 5 סנטר אדיר כמו פופס (שהוא לא ממש סנטר) ואיתו הכל היה נראה אחרת, כי במקור גם אוחיון לא היה אמור להיות פה ורוט היה אמור להיות הרכז היחיד של הקבוצה הזו. תוסיפו את פופס בשיאו לקבוצה הזו ותורידו את אוחיון ותקבלו קבוצה עוד פחות טובה מזו שיש היום, עד כמה שקשה לדמיין כזה דבר.
19 פברואר 2013, 12:27
Assaf M כתב:קודי כתב:ואגב, שיפסיקו לספר לנו שהיה אמור בכלל להגיע לעמדה 5 סנטר אדיר כמו פופס (שהוא לא ממש סנטר) ואיתו הכל היה נראה אחרת, כי במקור גם אוחיון לא היה אמור להיות פה ורוט היה אמור להיות הרכז היחיד של הקבוצה הזו. תוסיפו את פופס בשיאו לקבוצה הזו ותורידו את אוחיון ותקבלו קבוצה עוד פחות טובה מזו שיש היום, עד כמה שקשה לדמיין כזה דבר.
יובל לוקח שנה הבאה את ג'קסון+אוחיון+היקמן? עם חיוך אבל!
19 פברואר 2013, 12:34
19 פברואר 2013, 12:41
Assaf M כתב:אני אומר לך בוודאות שג'קסון לא ישאר בצסק"א בעונה הבאה, למרות שהוא חתם על חוזה של 2+1. לא מרוצים ממנו שם ומסינה לא אוהב את סגנון המשחק שלו.
19 פברואר 2013, 12:54
19 פברואר 2013, 13:00
Assaf M כתב:אני הייתי הולך בכל הכוח על אארון ג'קסון מצסק"א. הוא בוודאות לא ישאר שם בעונה הבאה למרות שהוא חתום שם.
19 פברואר 2013, 13:03
חנו'ש כתב:אני לוקחת קו אחורי של ג'קסון-לאנגפורד-אוחיון, עם הרבה מאוד חיוך....