ankram כתב:חייבים לקצר את הרוטציה לאלתר ולו בשביל ללעשות קצת סדר בבלאגן.
אני הייתי משחרר את רייס כבר עכשיו , ומשאיר את נעימי.
את כהן משאיל לקבוצה אחרת (האופציה שלו זה להשאר על אזרחי עד תום העונה)
משחק עם סופו , שון , בלו ותיוס בעמדות 4-5 , הצייותים הם סופו וטיוס , שון ובלו (התאמת ריבאונד).
נעימי ואוחיון חולקים את עמדה 1 , אינגלס , סמית את 3 , היקמן , לנסברג את 2 , פניני לא רלוונטי.
הכי חשוב לעשות סדר בבלאגן ולשדר לשחקנים שזאת הפוזיציה שלהם וזה המעמד.
טיוס הוא שחקן מיותר. שחקנים כאלה בדר"כ לא מצליחים במכבי. זה עוד יותר ברור, כשרואים שאין מישהו שיכול למסור לו את הכדורים לדאנקים. פשוט אין.
לגבי רייס - אין ספק שהוא מיותר ולא מתאים. הבעיה היא שהנהלת מכבי לא תיפטר ממנו כ"כ מהר, ובטח שלא תביא לו מחליף הולם (אני מהמר על שחקן ברמה של יירטין במקרה הטוב).
לגבי נעימי חייבים לקבל החלטה. או שהוא חלק מהסגל, ואז הוא מתלבש וגם משחק, או שהדרכים נפרדות. שחקן כמו נעימי שיושב בחוץ, זה נזק עצום למועדון. עצום. לא כספי, אלא תדמיתי.
אני עדיין לא רואה כותרות שזועקות לגבי הסיפור הזה, אבל זה לא יקרה בעוד הרבה זמן.
בלו, כפי שאנחנו רואים היום, אמנם חזר לכושר משחק די מהר, אבל לא מדובר במושיע, ולא מדובר בשחקן שישנה את מאזן הכוחות. בקבוצה מחורבנת, בלו ייקבל יותר מדי דקות, ייקח יותר מדי
זריקות, ויעשה יותר מדי נזק בהגנה ובריבאונד.
אבל שני הסיפורים הכי גדולים במכבי, עם כל הכבוד לשחקנים, הם בלאט ודני פדרמן. בלאט פוגע באופן קשה במעמד שלו, ויכול להיות שהוא עצמו יתייאש ויעזוב (זאת לא בושה ד"א). מנגד, דני
פדרמן פשוט מחזיק את המועדון בביצים, מתוקף היותו הבן של, ולמרות שהוא חסר נסיון וכישורים לתפקידים אותם הוא ממלא במועדון. הבעיה היא שהוא חושב שהוא הרבה יותר חכם מכולם,
ורואה דברים שאף אחד לא ורואה, ושכולם מטומטמים, ולצערי הוא לא הולך לעזוב בקרוב.
כשזה יקרה, זה יהיה סוג של חג ורנסנס למועדון, שאחרי 7 שנים רעות, ייצא שוב לדרך חדשה.