גמר גביע ווינר: מכבי נגד מגדל - חמישי, 20:45, ספורט5

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: גמר גביע ווינר: מכבי נגד מגדל - חמישי, 20:45, ספורט5

הודעהעל ידי jol9 » 11 אוקטובר 2013, 13:40

toja27 כתב:
jol9 כתב:
roy1000 כתב:
toja27 כתב:אני כבר הבעתי את דעתי על טייריס רייס ואמרתי שהוא יתקשה ביכולת שהוא הפגין עד עכשיו אבל נראה לי לא הוגן שהוא קיבל ממכם היום ביקורת כל כך קשה כשהוא בעצם כמעט ולא שיחק.
למרות שהוא ישתפר בעתיד כנראה שזה לא יספיק להיות רכז בקבוצת יורוליג ששואפת להישגים(סליחה אם אני קובע את עתידו מראש, מי יתן ואני טועה בנושא זה). לי חבל על השחקן, כי לפני שהוא חתם כאן הוא בטח שמע בטלפון מבלאט הבטחות ועל הציפיות של דיוויד ממנו ואז הוא מגיע לכאן ומשחק כמו שהוא שיחק לפני שחתימו אותו(אולי קצת פחות טוב) ופתאום מוצא את עצמו מסופסל. אני שואל של מי האחריות למה שקרה? האם רייס אשם שהוא מה שהוא? אם מכבי לא הייתה פונה אליו, אז הוא היה חותם בקבוצה אחרת, שאולי הייתה מתאימה לו יותר. אם אתם שואלים אותי האחריות לכל המצב היא של דיוויד בלאט. הוא הסמכות המקצועית העליונה, ממנו אתה מצפה שהוא יידע את מי הוא מביא כרכז הראשון שלו, מה היתרונות, מה החסרונות , איזה אישיות ועוד. בתור קבוצה שיש לה שאיפות להגיע לפיינל פור אבל אין לה את התקציב המתאים לכך, אתה מצפה שיכולת הסקאוטינג תהיה ברמה הגבוהה ביותר, ושהחתמות "הבינגו" יהיו הרבה יותר שכיחות מהחתמות שגויות.

כבר דיברנו על הנושא הזה - האחריות על טייריס רייס היא 100% עד דייויד בלאט. מההבאה שלו ועד הייבוש שלו. בלאט פשוט מחלק מתנות לדני פדרמן עם ההתנהגות המוזרה שלו.

הכל נכון, אבל פרט לכך, אם השחקן לא מספק את הסחורה, מה אתם מצפים מבלאט?
הרי כולנו ראינו שכשרייס עלה על הפרקט, מכבי התחילה לשחק רע. אז מה עוד נשאר לו לעשות?

הבעיה שאלה תסריטים מוכרים כבר, ולראות את רייס יוצא מהסיפור הזה באופן חיובי, זה דבר כמעט בלתי סביר.

אבל כתבתי למעלה מה הבעיה. הבעיה היא סקאוטינג, לטעמי בסיסי . זה אותו רייס שהיה בביירן מינכן, מה אי אפשר לראות מהמשחקים של שנה שעברה מה טייריס רייס מביא איתו?
להתחיל לספסל עוד במשחקי אימון את מי שמיועד להיות הרכז הפותח שלך, זאת בעיה.

אתה מתפרץ לדלת פתוחה. אני מסכים לחלוטין.
מה שכן, אחרי שהדבר נעשה, כבר אין הרבה מה לעשות, והבחירה של בלאט כרגע נראית נכונה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי אלמוג » 11 אוקטובר 2013, 13:48

אני חייב לציין שהטירונות עשתה ללאנסברג רק טוב.
תמונה
אלמוג

הודעהעל ידי EulGam05 » 11 אוקטובר 2013, 13:54

roy1000 כתב:
EulGam05 כתב:
roy1000 כתב:דרך אגב - לכל המצדדים בסגל רחב, שימו לב מתי מכבי שיחקה נורמלי - רק במחצית השניה כשדייויד צמצם את הרוטציה ל- 7 שחקנים. באמת שאין שום תועלת בסגל של 14 שחקנים בכירים. 8-9 שחקנים זה די והותר.

אכן. אגב, שמת לב שהיה פה איזה גולש שטען אתמול שהמשחק הטוב של מכבי במחצית השניה אתמול היה בגלל שמגדל קרסה כי אין לה שחקנים?

למגדל היו אתמול 5 שחקנים בכירים, אז ברור שהם קרסו.
בלאט שיחק מחצית שלמה עם 7 שחקנים. אז למה בדיוק צריך להחזיק עוד 7 שחקנים בכירים על הספסל (או באזרחי) אם הם לא עולים על המגרש במשחקים צמודים?

לא יודע אם שמת לב אבל עצם העובדה שמכבי בכלל הגיעה אתמול למצב שהיא יכולה לשחק עם 7 שחקנים איכותיים במשך מחצית אחת היא בגלל הסגל הארוך שיש לה. סופו, בלו ופניני לא שיחקו, בנוסף אחד הזרים לא מספק את הסחורה (רייס) ומכבי בכל זאת הצליחה להגיע למצב שיש לה רוטציה של 7 שחקנים איכותיים במחצית.

תיזכר לרגע בסגל שאתה הצעת באשכול בו התנהל הדיון על אורך הסגל: שני גארדים בכירים, אוחיון, סמית', ג'יימס, סופו, פניני, לאנדסברג, בלו. בסגל הזה, אם בלו, פניני וסופו היו חסרים אז היית נאלץ לשחק 2 משחקים ביומיים עם רוטציה של 6 שחקנים (ואם המשחקים הם בליגה אז בגלל החוק הרוסי הילדים היו פתאום צריכים לקבל דקות משמעותיות). זה עוד בהנחה שכל הזרים הם בינגואים, אם אחד הזרים מתגלה פתאום כביאה השניה של קיינר-מדלי אז בכלל היינו בבעיה.
EulGam05

הודעהעל ידי MTA2311 » 11 אוקטובר 2013, 13:57

EulGam05 כתב:
roy1000 כתב:
EulGam05 כתב:
roy1000 כתב:דרך אגב - לכל המצדדים בסגל רחב, שימו לב מתי מכבי שיחקה נורמלי - רק במחצית השניה כשדייויד צמצם את הרוטציה ל- 7 שחקנים. באמת שאין שום תועלת בסגל של 14 שחקנים בכירים. 8-9 שחקנים זה די והותר.

אכן. אגב, שמת לב שהיה פה איזה גולש שטען אתמול שהמשחק הטוב של מכבי במחצית השניה אתמול היה בגלל שמגדל קרסה כי אין לה שחקנים?

בלאט שיחק מחצית שלמה עם 7 שחקנים. אז למה בדיוק צריך להחזיק עוד 7 שחקנים בכירים על הספסל (או באזרחי) אם הם לא עולים על המגרש במשחקים צמודים?

לא יודע אם שמת לב אבל עצם העובדה שמכבי בכלל הגיעה אתמול למצב שהיא יכולה לשחק עם 7 שחקנים איכותיים במשך מחצית אחת היא בגלל הסגל הארוך שיש לה. סופו, בלו ופניני לא שיחקו, בנוסף אחד הזרים לא מספק את הסחורה (רייס) ומכבי בכל זאת הצליחה להגיע למצב שיש לה רוטציה של 7 שחקנים איכותיים במחצית.

תיזכר לרגע בסגל שאתה הצעת באשכול בו התנהל הדיון על אורך הסגל: שני גארדים בכירים, אוחיון, סמית', ג'יימס, סופו, פניני, לאנדסברג, בלו. בסגל הזה, אם בלו, פניני וסופו היו חסרים אז היית נאלץ לשחק 2 משחקים ביומיים עם רוטציה של 6 שחקנים (ואם המשחקים הם בליגה אז בגלל החוק הרוסי הילדים היו פתאום צריכים לקבל דקות משמעותיות). זה עוד בהנחה שכל הזרים הם בינגואים, אם אחד הזרים מתגלה פתאום כביאה השניה של קיינר-מדלי אז בכלל היינו בבעיה.

כמה פעמים כבר שני שחקני חמישייה+שחקן רוטציה לא יהיו כשירים?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 11 אוקטובר 2013, 14:00

EulGam05 כתב:
roy1000 כתב:
EulGam05 כתב:

בכללי, אין שום בעיה שהילדים האלה יישחקו בליגה המקומית שלנו.

מעבר לכך, צריך פשוט להבין שלקראת סוף העונה, כשהקבוצות האחרות מתחברות ורואות לנגד עיניהן אפשרות לזכות באליפות, אז סגלים עמוקים ככל שיהיו, אין להם יתרון
מכריע על היריבות.
מנגד, נוכחות של שחקני על כמו ארויו, לאנגפורד ופארגו בסגל, נותנת למכבי את היתרון האיכותי אותו היא צריכה בשביל להבטיח את האליפות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jay » 11 אוקטובר 2013, 14:15

jol9 כתב:
jay כתב:
LIAV10 כתב:היקמן זה השחקן הכי מסכן בתולדות מכבי, הבנאדם היה הכי יציב עונה שעברה, דפק עונת רוקי של 13 נקודות (במכבי זה לא דבר מובן מאליו, מזה שנים שאין שחקן שקולע 17 נק׳ למשחק), נתן טופ 16 טוב ועדיין הוא שנוא הפורום ומקבל ירידות כי הוא עושה טעויות בדברים שהוא פחות טוב בהם (כי אין מישהו אחר שיעשה).
שלא נדבר על בדיחות האיי קיו שעפות פה מי ישמע הוא עושה פיק אנד רולים עם לורבק וחרייאפה.
שיש לידך שחקנים כל כך בינוניים מן הסתם תקח על עצמך יותר ומן הסתם יהיו יותר טעויות.

מסכים עם כל מילה, התעייפתי כבר מלהסביר את זה.

עכשיו כמעט כולם בעליהום על רייס. אני מבין את האכזבה, אבל הבנאדם כבר שנים מראה יציבות ומגלה יכולת טובה, כולל ממש עכשיו באליפות אירופה, אבל אחרי שני משחקי גביע פאקינג ווינר שהוא שיחק כמה דקות, כבר נקבע שהוא לא יודע לקלוע, למסור, לחדור.

יש משהו מעודד בזה שהבחור שיחק בשני משחקים יחד 10 דקות? ואלה היו שני משחקי אימון. מה אתה חושב שיהיה במשחקים הרשמיים?

כמו שכתבתי, אשמח לשמוע דוגמא לשחקן שהתחיל ככה וסיים טוב.

מעודד? ממש לא, אין שום דבר כזה.

אתה מכיר את הדוגמאות, למה צריך להאכיל אותך בכפית? פארגו, ביינום, לאנגפורד... לאנדסברג... הנדריקס, ג'יימס ועוד ועוד... איבדו כדורים, נחסמו, זרקו לבנים, לא שמרו טוב, נראו חושך מוחלט. ולתקופות ארוכות, לא ל-10 דקות בגביע ווינר! אפילו פארקר (גם אם לא היה חושך מוחלט, הוא לא היה טוב ורצו לחתוך אותו). ולכל חובבי הדמגוגיה, אני לא משווה בין רייס לפארקר בשום אופן מלבד האופן הזה.

שחקן שמגיע למכבי ומשחק מחורבן בתקופה הראשונה זה לא מחזה נדיר. ובעיניי, אנשים שראו דבר או שניים על המגרשים ובכלל בחיים, שמתבטאים ככה, פשוט איבדו פרופורציות. היקמן נתן פה משחקים סולידיים מההתחלה ועדיין יש מיעוט שקוטלים אותו בצורה מבישה ולא פרופורציונלית, והשאר פשוט השתתקו להם. אז תרשה לי לא להתרגש מנבואות הזעם.

כמובן שיש דוגמאות הפוכות, כמו קאמינגס וקיינר-מדלי שהגיעו בקו עלייה, התחילו הרע, המשיכו רע וסיימו רע.

אני לא אומר שרייס בהכרח שייך לקבוצה הראשונה, אני כן אומר שזה מגוחך לחשוב שרייס הצליח להיות פקטור חיובי מאוד בליטא, גרמניה ובנבחרת מונטנגרו, אבל אם כשל ב-10 דקות בגביע ווינר, סימן שהוא אפס מאופס שאין לו ולו תכונה אחת חיובית. אגב, ראיתי אותו דקות ארוכות באליפות אירופה, מול שחקנים טובים מאלה שפגש בגביע ווינר, והוא חדר בקלות, סיים טוב, מסר טוב, קלע מאמצע מרחק וגם משלוש.
סמל אישי של המשתמש
jay

הודעהעל ידי roy1000 » 11 אוקטובר 2013, 14:17

EulGam05 כתב:לא יודע אם שמת לב אבל עצם העובדה שמכבי בכלל הגיעה אתמול למצב שהיא יכולה לשחק עם 7 שחקנים איכותיים במשך מחצית אחת היא בגלל הסגל הארוך שיש לה. סופו, בלו ופניני לא שיחקו, בנוסף אחד הזרים לא מספק את הסחורה (רייס) ומכבי בכל זאת הצליחה להגיע למצב שיש לה רוטציה של 7 שחקנים איכותיים במחצית.

כל הרעיון בסגל צר זה שלא יהיו רייסים ומדליים. פניני היה יכול לשחק וגם בלו. ביחידי שבאמת לא כשיר (לזמן קצר) זה סופו. חוץ מזה, כמו שיוני אמר, אין ביעה לשחק עם הילדים בליגה.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 11 אוקטובר 2013, 14:25

jay כתב:
jol9 כתב:
jay כתב:
LIAV10 כתב:היקמן זה השחקן הכי מסכן בתולדות מכבי, הבנאדם היה הכי יציב עונה שעברה, דפק עונת רוקי של 13 נקודות (במכבי זה לא דבר מובן מאליו, מזה שנים שאין שחקן שקולע 17 נק׳ למשחק), נתן טופ 16 טוב ועדיין הוא שנוא הפורום ומקבל ירידות כי הוא עושה טעויות בדברים שהוא פחות טוב בהם (כי אין מישהו אחר שיעשה).
שלא נדבר על בדיחות האיי קיו שעפות פה מי ישמע הוא עושה פיק אנד רולים עם לורבק וחרייאפה.
שיש לידך שחקנים כל כך בינוניים מן הסתם תקח על עצמך יותר ומן הסתם יהיו יותר טעויות.

מסכים עם כל מילה, התעייפתי כבר מלהסביר את זה.

עכשיו כמעט כולם בעליהום על רייס. אני מבין את האכזבה, אבל הבנאדם כבר שנים מראה יציבות ומגלה יכולת טובה, כולל ממש עכשיו באליפות אירופה, אבל אחרי שני משחקי גביע פאקינג ווינר שהוא שיחק כמה דקות, כבר נקבע שהוא לא יודע לקלוע, למסור, לחדור.

יש משהו מעודד בזה שהבחור שיחק בשני משחקים יחד 10 דקות? ואלה היו שני משחקי אימון. מה אתה חושב שיהיה במשחקים הרשמיים?

כמו שכתבתי, אשמח לשמוע דוגמא לשחקן שהתחיל ככה וסיים טוב.

מעודד? ממש לא, אין שום דבר כזה.

אתה מכיר את הדוגמאות, למה צריך להאכיל אותך בכפית? פארגו, ביינום, לאנגפורד... לאנדסברג... הנדריקס, ג'יימס ועוד ועוד... איבדו כדורים, נחסמו, זרקו לבנים, לא שמרו טוב, נראו חושך מוחלט. ולתקופות ארוכות, לא ל-10 דקות בגביע ווינר! אפילו פארקר (גם אם לא היה חושך מוחלט, הוא לא היה טוב ורצו לחתוך אותו). ולכל חובבי הדמגוגיה, אני לא משווה בין רייס לפארקר בשום אופן מלבד האופן הזה.

שחקן שמגיע למכבי ומשחק מחורבן בתקופה הראשונה זה לא מחזה נדיר. ובעיניי, אנשים שראו דבר או שניים על המגרשים ובכלל בחיים, שמתבטאים ככה, פשוט איבדו פרופורציות. היקמן נתן פה משחקים סולידיים מההתחלה ועדיין יש מיעוט שקוטלים אותו בצורה מבישה ולא פרופורציונלית, והשאר פשוט השתתקו להם. אז תרשה לי לא להתרגש מנבואות הזעם.

כמובן שיש דוגמאות הפוכות, כמו קאמינגס וקיינר-מדלי שהגיעו בקו עלייה, התחילו הרע, המשיכו רע וסיימו רע.

אני לא אומר שרייס בהכרח שייך לקבוצה הראשונה, אני כן אומר שזה מגוחך לחשוב שרייס הצליח להיות פקטור חיובי מאוד בליטא, גרמניה ובנבחרת מונטנגרו, אבל אם כשל ב-10 דקות בגביע ווינר, סימן שהוא אפס מאופס שאין לו ולו תכונה אחת חיובית. אגב, ראיתי אותו דקות ארוכות באליפות אירופה, מול שחקנים טובים מאלה שפגש בגביע ווינר, והוא חדר בקלות, סיים טוב, מסר טוב, קלע מאמצע מרחק וגם משלוש.

אז דווקא נראה שמהדוגמאות שאתה נותן, אתה לא ממש מחובר למציאות.
לי ההתחלה של רייס מזכירה כוכבי על מהעבר כמו ביופורד, רודני ווייט ופיליקס.
פארגו היה בסדר גמור גם בהתחלה, פשוט לא תותח כמו שהוא נהיה בהמשך. הוא נתן משחק של משהו כמו 17 נק' מול צסקא בהכנה והיה טוב יחסית רוב הזמן.
ביינום נתן משחק פתיחה ביורוליג של 30 נקודות או משהו כזה, והיה טוב גם בהכנה.
לאנגפורד הגיע פצוע והגיע אחרי שהעונה התחילה.
לאנדסברג, הנדריקס וג'יימס לא הגיעו כאן על תקן כוכבים שמשחקים 30 דקות ופותחים בחמישייה, ולכן גם הם לא דוגמאות טובות, ומהדוגמא של פארקר אני אתעלם באלגנטיות.

אני חושב ששחקן שנראה ככה על ההתחלה, זה דבר בעייתי. אני בכלל גם לא אומר שהוא אפס או משהו בסגנון. פשוט לא מתאים.
אני גם לא חושב (מההיכרות הקצרה) שמדובר בבחור עם אופי ברזל שיכול פתאום לעשות את המהפך. לא יודע, אבל אני לא אופטימי לגביו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 11 אוקטובר 2013, 14:36

jay כתב:מעודד? ממש לא, אין שום דבר כזה.

מי שקובר את רייס אחרי "10 דקות בגביע ווינר" (משפט שמתעלם מהיכולת האפסית בשאר משחקי ההכנה) הוא לא אחר מאשר דייויד בלאט בכבודו ובעצמו.
roy1000

הודעהעל ידי קודי » 11 אוקטובר 2013, 15:17

אני חושב שמכבי צריכה לחכות עם ההשאלה של נעימי. לחכות כמה שבועות כדי לראות אם רייס הופך לשחקן כדורסל (מה שלא יקרה אבל מכבי הרי לא תחליף אותו). אם זה לא יקרה (וזה לא יקרה) אז לטעמי עדיף להשאיר את נעימי כרכז מחליף לאוחיון ולשלוח את רייס הביתה גם בלי מחליף. אם באורח פלא רייס פתאום יתחיל לככב אז תמיד תהיה איזו גליל או הרצליה שתשמח לקלוט את נעימי. הבעיה היא שלפחות כרגע נעימי שחקן ורכז טוב יותר מרייס ואין שום סיבה לשחרר דווקא אותו.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי LIAV10 » 11 אוקטובר 2013, 15:19

רייס לא מספיק גרוע בשביל שיגידו עליו שהוא פחות טוב מנעימי.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי roy1000 » 11 אוקטובר 2013, 15:22

קודי כתב:אני חושב שמכבי צריכה לחכות עם ההשאלה של נעימי. לחכות כמה שבועות כדי לראות אם רייס הופך לשחקן כדורסל (מה שלא יקרה אבל מכבי הרי לא תחליף אותו). אם זה לא יקרה (וזה לא יקרה) אז לטעמי עדיף להשאיר את נעימי כרכז מחליף לאוחיון ולשלוח את רייס הביתה גם בלי מחליף. אם באורח פלא רייס פתאום יתחיל לככב אז תמיד תהיה איזו גליל או הרצליה שתשמח לקלוט את נעימי. הבעיה היא שלפחות כרגע נעימי שחקן ורכז טוב יותר מרייס ואין שום סיבה לשחרר דווקא אותו.

אין למעימי מה לחפש ביורוליג ולו מפני שהוא לא יכול לשמור על קונוס ואין מי שיחפה מאחורה.
roy1000

הודעהעל ידי EulGam05 » 11 אוקטובר 2013, 15:31

MTA2311 כתב:כמה פעמים כבר שני שחקני חמישייה+שחקן רוטציה לא יהיו כשירים?

אני אוהד שיקאגו בולס, אני מניח שאתה יכול להסיק לבד את התשובה שלי.
EulGam05

הודעהעל ידי קודי » 11 אוקטובר 2013, 15:32

ועדיין, נכון להיום, רייס מזיק בכל שניה שהוא על הפרקט ונעימי טוב ממנו. נעימי רחוק מלהיות כוכב גדול אבל כמה שהוא רחוק רייס רחוק עוד יותר.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי MTA2311 » 11 אוקטובר 2013, 15:40

EulGam05 כתב:

ובתור אוהד מכבי?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי roy1000 » 11 אוקטובר 2013, 15:50

קודי כתב:ועדיין, נכון להיום, רייס מזיק בכל שניה שהוא על הפרקט ונעימי טוב ממנו. נעימי רחוק מלהיות כוכב גדול אבל כמה שהוא רחוק רייס רחוק עוד יותר.

אז משחקים עם אוחיון והיקמן כמו בשנה שעברה. בלאט לא ייתן לנעימי לראות מגרש כי הוא לא עונה על הדרישות ההגנתיות שלו. אין צורך בנעימי. באמת שאין.
roy1000

הודעהעל ידי EulGam05 » 11 אוקטובר 2013, 16:05

MTA2311 כתב:
EulGam05 כתב:

ובתור אוהד מכבי?

בתור אוהד מכבי רק בשלוש הימים האחרונים ראיתי 3 שחקני רוטציה שלא משחקים. מעבר לכך, ג'יימס סובב את הקרסול כבר במשחק ההכנה השני והחמיץ את רוב ההכנה, גם על היקמן בלאט אמר אחרי חצי הגמר שיש לו איזשהי פציעה שמנעה ממנו להשתתף ברוב ההכנה. גם סופו הוא לא בדיוק השחקן הכי עמיד בהיסטוריה של הכדורסל. אם כל אחד מהשחקנים האלה היה נאלץ לשחק 30+ דקות לערב כל 3-4 ימים אז כנראה שגם הסבירות לפציעות הייתה גדולה יותר, בדיוק כמו שקורה בשיקאגו.
EulGam05

הודעהעל ידי roy1000 » 11 אוקטובר 2013, 16:11

EulGam05 כתב:בתור אוהד מכבי רק בשלוש הימים האחרונים ראיתי 3 שחקני רוטציה שלא משחקים. מעבר לכך, ג'יימס סובב את הקרסול כבר במשחק ההכנה השני והחמיץ את רוב ההכנה, גם על היקמן בלאט אמר אחרי חצי הגמר שיש לו איזשהי פציעה שמנעה ממנו להשתתף ברוב ההכנה. גם סופו הוא לא בדיוק השחקן הכי עמיד בהיסטוריה של הכדורסל. אם כל אחד מהשחקנים האלה היה נאלץ לשחק 30+ דקות לערב כל 3-4 ימים אז כנראה שגם הסבירות לפציעות הייתה גדולה יותר, בדיוק כמו שקורה בשיקאגו.

די. אין קשר למה שקורה בשיקגו. שם שחקנים משחקים למעלה מ- 40 דקות למשחק כל יומיים, ומראש מדובר בשחקנים מועדים לפציעות. אין שום בעיה לשחקנים לשחק 30 דקות למשחק פעמיים בשבוע (בקושי). זה לא גורם לפציעות לשחקן בריא ואין שום הבדל בין 25 דקות ל- 30 דקות בעניין הזה. סופו משחק 15-20 דקות מקסימום ככה שאני לא מבין מה העניין.

לא צריך ללכת הרחוק - בשושלת הגדולה של פיני, כל החמישיה שיחקה 30 דקות פלוס למשחק ולא זכורות לי שום פציעות.
roy1000

הודעהעל ידי EulGam05 » 11 אוקטובר 2013, 16:25

roy1000 כתב:
EulGam05 כתב:בתור אוהד מכבי רק בשלוש הימים האחרונים ראיתי 3 שחקני רוטציה שלא משחקים. מעבר לכך, ג'יימס סובב את הקרסול כבר במשחק ההכנה השני והחמיץ את רוב ההכנה, גם על היקמן בלאט אמר אחרי חצי הגמר שיש לו איזשהי פציעה שמנעה ממנו להשתתף ברוב ההכנה. גם סופו הוא לא בדיוק השחקן הכי עמיד בהיסטוריה של הכדורסל. אם כל אחד מהשחקנים האלה היה נאלץ לשחק 30+ דקות לערב כל 3-4 ימים אז כנראה שגם הסבירות לפציעות הייתה גדולה יותר, בדיוק כמו שקורה בשיקאגו.

די. אין קשר למה שקורה בשיקגו. שם שחקנים משחקים למעלה מ- 40 דקות למשחק כל יומיים, ומראש מדובר בשחקנים מועדים לפציעות. אין שום בעיה לשחקנים לשחק 30 דקות למשחק פעמיים בשבוע (בקושי). זה לא גורם לפציעות לשחקן בריא ואין שום הבדל בין 25 דקות ל- 30 דקות בעניין הזה. סופו משחק 15-20 דקות מקסימום ככה שאני לא מבין מה העניין.

לא צריך ללכת הרחוק - בשושלת הגדולה של פיני, כל החמישיה שיחקה 30 דקות פלוס למשחק ולא זכורות לי שום פציעות.

באמת לא צריך ללכת רחוק, אתה זוכר את סדרת ההצלבה מול קאחה לאבורל לפני שלוש שנים? כשהספרדים היו עם יתרון ביתיות אבל סגל קצר, עייף ממשחקי הליגה וכשחלק מהשחקנים סוחבים פציעות קטנות (באראץ' נדמה לי סחב פציעה באותה סדרה) וקיבלו פה 20 הפרש בראש ממכבי בשני משחקים ועוד ללא פרקינס (למעט 8 דקות במשחק הראשון)?
EulGam05

הודעהעל ידי roy1000 » 11 אוקטובר 2013, 16:31

EulGam05 כתב:באמת לא צריך ללכת רחוק, אתה זוכר את סדרת ההצלבה מול קאחה לאבורל לפני שלוש שנים? כשהספרדים היו עם יתרון ביתיות אבל סגל קצר, עייף ממשחקי הליגה וכשחלק מהשחקנים סוחבים פציעות קטנות (באראץ' נדמה לי סחב פציעה באותה סדרה) וקיבלו פה 20 הפרש בראש ממכבי בשני משחקים ועוד ללא פרקינס (למעט 8 דקות במשחק הראשון)?

אני ממש לא זוכר בדיוק מה היה עם לאבורל באותה סדרה, אבל אני אחזור שוב - אין שום סיבה ששחקן לא ישחק 30 דקות פעמיים בשבוע. זה לא גורם לפציעות. מכבי שיחקה בצורה הזו במשך 40 שנה וזה היה בסדר גמור. ההמצאה הזו של סגל של 15 שחקנים בכירים היא המצאה של השנים האחרונות ואין לה שום הצדקה שאני רואה.
roy1000

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot], Jack55 ו־16 אורחים