toja27 כתב:jol9 כתב:roy1000 כתב:toja27 כתב:אני כבר הבעתי את דעתי על טייריס רייס ואמרתי שהוא יתקשה ביכולת שהוא הפגין עד עכשיו אבל נראה לי לא הוגן שהוא קיבל ממכם היום ביקורת כל כך קשה כשהוא בעצם כמעט ולא שיחק.
למרות שהוא ישתפר בעתיד כנראה שזה לא יספיק להיות רכז בקבוצת יורוליג ששואפת להישגים(סליחה אם אני קובע את עתידו מראש, מי יתן ואני טועה בנושא זה). לי חבל על השחקן, כי לפני שהוא חתם כאן הוא בטח שמע בטלפון מבלאט הבטחות ועל הציפיות של דיוויד ממנו ואז הוא מגיע לכאן ומשחק כמו שהוא שיחק לפני שחתימו אותו(אולי קצת פחות טוב) ופתאום מוצא את עצמו מסופסל. אני שואל של מי האחריות למה שקרה? האם רייס אשם שהוא מה שהוא? אם מכבי לא הייתה פונה אליו, אז הוא היה חותם בקבוצה אחרת, שאולי הייתה מתאימה לו יותר. אם אתם שואלים אותי האחריות לכל המצב היא של דיוויד בלאט. הוא הסמכות המקצועית העליונה, ממנו אתה מצפה שהוא יידע את מי הוא מביא כרכז הראשון שלו, מה היתרונות, מה החסרונות , איזה אישיות ועוד. בתור קבוצה שיש לה שאיפות להגיע לפיינל פור אבל אין לה את התקציב המתאים לכך, אתה מצפה שיכולת הסקאוטינג תהיה ברמה הגבוהה ביותר, ושהחתמות "הבינגו" יהיו הרבה יותר שכיחות מהחתמות שגויות.
כבר דיברנו על הנושא הזה - האחריות על טייריס רייס היא 100% עד דייויד בלאט. מההבאה שלו ועד הייבוש שלו. בלאט פשוט מחלק מתנות לדני פדרמן עם ההתנהגות המוזרה שלו.
הכל נכון, אבל פרט לכך, אם השחקן לא מספק את הסחורה, מה אתם מצפים מבלאט?
הרי כולנו ראינו שכשרייס עלה על הפרקט, מכבי התחילה לשחק רע. אז מה עוד נשאר לו לעשות?
הבעיה שאלה תסריטים מוכרים כבר, ולראות את רייס יוצא מהסיפור הזה באופן חיובי, זה דבר כמעט בלתי סביר.
אבל כתבתי למעלה מה הבעיה. הבעיה היא סקאוטינג, לטעמי בסיסי . זה אותו רייס שהיה בביירן מינכן, מה אי אפשר לראות מהמשחקים של שנה שעברה מה טייריס רייס מביא איתו?
להתחיל לספסל עוד במשחקי אימון את מי שמיועד להיות הרכז הפותח שלך, זאת בעיה.
אתה מתפרץ לדלת פתוחה. אני מסכים לחלוטין.
מה שכן, אחרי שהדבר נעשה, כבר אין הרבה מה לעשות, והבחירה של בלאט כרגע נראית נכונה.