rc4991 כתב:ניצחון מרשים של ירושלים על קבוצה חזקה אבל אני ממש לא בטוח שהיא הכי טובה שלהם אי פעם
חיפה הושפלה ברמות קשות, ארבעים הפרש ולקלוע פחות מחמישים נקודות בבית?
מעולם לא היו להם 8 שחקנים ברמה הזו.
בשנים הטובות שלהם היו להם 5-6 שחקנים טובים.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:ניצחון מרשים של ירושלים על קבוצה חזקה אבל אני ממש לא בטוח שהיא הכי טובה שלהם אי פעם
roy1000 כתב:rc4991 כתב:ניצחון מרשים של ירושלים על קבוצה חזקה אבל אני ממש לא בטוח שהיא הכי טובה שלהם אי פעם
jol9 כתב:roy1000 כתב:rc4991 כתב:ניצחון מרשים של ירושלים על קבוצה חזקה אבל אני ממש לא בטוח שהיא הכי טובה שלהם אי פעם
בוא נראה מה יהיה במשחק הבא שלהם מול מכבי.
מכבי קצת התייצבה והפכה לאיכותית יותר, כך שאני צופה מבחן לא פשוט לירושלמים.
בלי קשר אתה צודק. הלפרין ואליהו זה מרשים יותר מליפשיץ וכדיר, ובדיוק בגלל זה י-ם היא קבוצה מסוכנת, שלא תיתן למכבי מתנות בזירה המקומית.
אני צופה ומאמין שיהיו שלושה משחקים משמעותיים מולם העונה - גמר גביע וגמר הליגה וכולם יהיו קשים וצמודים.
jol9 כתב:roy1000 כתב:rc4991 כתב:ניצחון מרשים של ירושלים על קבוצה חזקה אבל אני ממש לא בטוח שהיא הכי טובה שלהם אי פעם
בוא נראה מה יהיה במשחק הבא שלהם מול מכבי.
מכבי קצת התייצבה והפכה לאיכותית יותר, כך שאני צופה מבחן לא פשוט לירושלמים.
בלי קשר אתה צודק. הלפרין ואליהו זה מרשים יותר מליפשיץ וכדיר, ובדיוק בגלל זה י-ם היא קבוצה מסוכנת, שלא תיתן למכבי מתנות בזירה המקומית.
אני צופה ומאמין שיהיו שלושה משחקים משמעותיים מולם העונה - גמר גביע וגמר הליגה וכולם יהיו קשים וצמודים.
יוסי22 כתב:אתה אמיתי ?
מכבי כבר עם רגל בהצלבה עם עין ליתרון בייתיות והם לא ביתרון על קבוצת יולב נחמדה ?
בינתיים במשחק בין הקבוצות הם ניצחו בזכות השופט שנתן אסיסט להלפרין , מזכירות שלא תפקדה ,סופו שלא שיחק וכל זה אצלהם בבית .
לא הייתי בונה במקומם על ניצחון בהיכל אם מכבי מפוקסים ומכבי יגיעו מפוקסים עם כל הדיבורים סביבם .
ולמרות שהם לא בליגה של מכבי הם עדיין קבוצה טובה בהרבה ממה שהיה שם בשנים האחרונות בזכות שני שחקני מכבי בעבר הלפרין ואליהו שהם באמת שחקני יורוליג או טופ יולב קאפ משהו שלא היה שם בעבר .
ולגבי הייתרונות :
אוחיון זה רכז ישראלי שאין להם תשובה אליו מהצד השני .
סמית טוב בשתי רמות מכל מי שנמצא בעמדה שלו בצד השני .
סופו הוא שחקן שאם השופטים יתנו לו לשחק הוא יתרון על כל קבוצה באירופה , בטח על קו קידמי כמו של ירושלים .
ג'יימס בריא הוא אחד השחקנים המשמעותיים בליגה שלנו כבר שנים .
הבעיה של מכבי עם הישראלים שלא מבריקים השנה , בעיקר לאנדסברג וכהן אבל כשפניני וטיוס נכנסים לעניינים זה קצת מפחית מהבעיה .
MTA2311 כתב:מכבי באמת קבוצה הרבה יותר טובה.
אני לא יודע על מה אתם מדברים פה. הייתי מצפה שאחרי שפתיחה המעולה בטופ 16 אנשים פה קצת ירדו מהעץ עם האדרת ירושלים, אבל כנראה שזה לא מספיק.
מתי המשחק הבא מולם?
MTA2311 כתב:תוצאה?
toja27 כתב:לא יכול לראות את המשחק אבל בסטטיסטיקה אני רואה נתון מדהים: דאנקן + 14 ופארחובסקי -17 כמעט באותה כמות דקות של משחק. במדד ה +\ -
MTA2311 כתב:שחקן מת מנצח לירושלים את המשחק.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־24 אורחים