יורוליג מח׳ 8: מכבי תל אביב - קובאן, יום חמישי, ערוץ 10

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: יורוליג מח׳ 8: מכבי תל אביב - קובאן, יום חמישי, ערוץ 10

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 07 דצמבר 2013, 19:33

felix_r כתב:תשמע, גם אם הוא לא יתפתח לרכז וילך על שוטינג גארד ברמה טובה שיכול לעזור בריכוז, הוא כן יכול להתאים למכבי אם וכאשר מכבי תבחר ללכת על קונספט של רכז פותח ישראלי (אותו הקונספט שאני מנסה לדחוף פה בגלל החוקים בליגה)

אבל איפה הוא נכנס?
סמית' ואינגלס על חוזים לשנתיים. הוא יכול לבוא מהספסל אבל שם מיובשים היום שחקנים כמו היקמן ולנדסברג שגם להם לא חסר כשרון.
גם אני אוהב אותו ובעולם אחר, הוא באמת היה מתאים. אבל קשה לי לראות אותו מגיע.

אגב, אני חושב שבלאט התיישב עם רוטציה די ברורה בזמן האחרון. יוגב הוא הרכז (טייריס מחליף), אינגלס וסמית' בכנפיים (היקמן עולה בהרכבים מהירים), פניני ובלו ב4, סופו (עם ג'יימס או טיוס על הספסל) בפנים.
הרוטציה הזאת טובה וממקסמת את מה שאפשר להוציא מהסגל של מכבי. הרבה קלעים, סופו אחד חזק בפנים. אם היקמן וטייריס היו מתפקדים אולי זו הייתה קבוצה מרגשת.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי felix_r » 07 דצמבר 2013, 19:43

במקום היקמן
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי שחף » 07 דצמבר 2013, 19:43

הייתי מגדיר את זה "אם במקום היקמן ורייס היו שחקנים מתפקדים".
שחף

הודעהעל ידי yzafrir » 08 דצמבר 2013, 07:57

er79 כתב:
yzafrir כתב:
er79 כתב:
yzafrir כתב:
er79 כתב:שרף מסכם את הטור שלו בוואן במשפט פשוט וכל כך נכון: מכבי צריכה לבדוק את שוק הרכזים. ואני אומר ויפה שעה אחת קודם.

היחיד שעולה לי בראש הוא נולן סמית' שפורח ביורוקאפ.......

הספיקו לי סטארים מפוקפקים מהאדריאטית והיורוקאפ. אם זה בזבוז כסף על סמית' או כלום אז עדיף כבר כלום. מכבי צריכה להתכוונן על פליט אנ.בי.איי או רכז מהקבוצות שלא יעלו לטופ 16. כל השאר זה בזבוז כסף.

ואחרי שסיימת לזרוק סיסמאות באוויר אז אולי תיתן כבר שמות ? איזה רכז מקבוצה שלא תעלה אתה רוצה ?
כמו שאמרו לך , סמית' הוא פליט NBA שאתה יכול לקבל אותו במחיר זול עם קצת ניסיון אירופאי ובכושר שיא...
לגבי העמדה שלו , בתחילת הקריירה שלו במכללות הוא באמת שיחק כשוטינג גארד אבל כבר במכללה הוא עבר הסבה לרכז (כי עם הגובה שלו זה מה שהוא יכול לשחק ב NBA ) ומאז הוא רכז לכל דבר ועניין וגם עושה את זה טוב...

סמית' מבחינתי הוא פליט. נקודה. חלאס כבר עם השמות הקיקיוניים. יש לך פטיש לשחקנים מצ'דביטה? אתה לא זה שהצעת את דונטיי דרייפר פעם? עוד אחד ששיחק שם ונעלם כליל בריאל? רוצה שמות? יש לך כמה פליטי אנ.בי.איי כמו רודריג בובואה. יש עוד כמה. לגבי רכזים מהיורוליג, תן לי לראות באופן רשמי אילו קבוצות לא יעפילו ואני אגיד לך. לא צריך להיות איינשטיין כדי לדלות גם מהן רכזים יותר טובים מרייס. לעזאזל, גם בליגה שלנו אני מוצא לך רכזים יותר טובים מרייס.

סמית' הוא ממש לא שחקן קיקיוני , הוא שחקן שנבחר בדראפט ונחשב פוטנציאל גדול . השנה הוא מציג יכולת מדהימה ומראה שהוא גדול על היורוקאפ בכמה דרגות . זה שאתה לא מכיר אותו זה סיפור אחר....
רודריגו בובאווה ? תפסיק למחזר שמות של שחקנים שאחרים העלו פה , הוא לא שחקן שיסכים לבוא לפה בשקל וחצי ולכן הוא לא רלוונטי . מה גם שהוא הימור לא פחות מנולן סמית' .
דרייפר אכן לא מצליח בריאל , אבל הם עדיין בחרו להשאיר אותו לעונה שנייה עם כל הסגל הנוצץ שלהם . מצד שני גם ג'אקסון ופארגו (בנתיים) הם לא סיפורי הצלחה בצסקא ועדיין לא הייתי מתנגד לראות את שניהם במכבי . את דרייפר בכלל הזכרתי כמעומד להגיע במקום באמצע העונה לפני שנתיים ובסוף קיבלנו את מאלט . אני בטוח שדרייפר היה עוזר לנו הרבה יותר באותה עונה...
לגבי רכזים מקבוצות שכנראה לא יעפילו , לא צריך לחכות לסוף הסיבוב , כבר עכשיו אפשר לדעת פחות או יותר מי לא תעפיל....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי jol9 » 08 דצמבר 2013, 09:22

צפריר אבל מה יש לך מכל הקומבואים האלה?
אתה באמת נהנה לראות את הכדורסל הזה?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 08 דצמבר 2013, 09:28

חלאס עם השטויות, אתה משווה בין פארגו וגקסון לסמית? טוב שלא השווית בין יעקוסי לסופו. ואם דרייפר נהנה להיות נער פוסטר, שיבושם לו
er79

הודעהעל ידי toja27 » 08 דצמבר 2013, 11:12

דווקא להביא את דנטמון יכולה להיות אופציה לא רעה, הוא מוכשר הוא עושה הגנה ומשחק בפייס גבוה. הבעיה איתו שהוא פתאום יכול לאבד 2 כדורים ולהחטיא עוד שתיים בזמן קצר.
בכל אופן אני חושב שהוא יכול לתרום לקבוצה.
לא ראיתי את המשחקים האחרונים של בוגדנוביץ' אז קשה לי להגיד איך הוא היה בתור רכז אבל מה שכן יש לו פוטנציאל להפוך לאחד השחקנים הטובים באירופה. אבל עד לשם יש לו עוד דרך, ולצערי מכבי הוכיחו עד עכשיו(במיוחד תחת דיוויד בלאט) שהם לא יודעים לטפל בשחקנים מהסוג הזה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי roy1000 » 08 דצמבר 2013, 11:49

נולן סמיץ' שחקן מצויין. הוא מסוג ההימורים שיש להם פוטנציאל.
roy1000

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־21 אורחים