המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
roy1000 כתב:Allan Turing כתב:מה עם הליגה שלנו? יש מישהו שיכול לעזור עם 20 דקות ליגה ו-עשר דקות יורוליג?
איפה יש לך 20 דקות ליגה? טיוס וסופו סוגרים את העמדה גם ביורוליג וגם בליגה. הבעיה היחידה זה אם אחד מהם נפצע כי אחרת ממש אין צורך בשחקן נוסף (אלא אם כן מדובר בשחקן טוב מטיוס).
roy1000 כתב:מקובי כתב:אי פעם? בהתחשב בזה שהשיטה הזאת רק בשנה השנייה אתה צודק.
פלאניניץ' הגיע בשנה שעברה לפני תחילת הטופ 16...
אני חושב שאפשר להביא שחקן שיתן מימד אחר שאין כרגע במכבי. בלתי אפשרי זה קצת מוגזם לא? בשנה שעברה אולימפיאקוס הביאה את שראמדיני (בתחילת הטופ 16) שעזר להם לקחת את הגביע, לפני שבועיים ירושלים הביאה את ברייסי רייט ולא ראיתי אותך נותן את אותם התחזיות לגביו.
נחכה ונראה.
יש הבדל עצום בין לפני הטופ 16 לבין בסיבוב השני של הטופ 16, וזה ממש לא קשור לשיטה.
ירושלים הביאו את רייט לפני כמה שבועות (במונחים של מכבי לפני הטופ 16), כנ,ל אוליפיאקוס עם שארמדיני. לא ברור ההבדל בין להביא שחקן בתחילת ינואר לבין להביא שחקן בסוף פברואר?
cannon כתב:פיק מזכיר את למונט המילטון מויטוריה כמועמד. אמור לעזוב את הספרדים וכנראה יוכל לשחק בקבוצה אחרת החל מהסיבוב השני של הטופ 16. הוא הוזכר כמועמד גם בתחילת העונה. יכול להתאים. יש לו מסה וגם יד מבחוץ. גם מתחת לסל הוא יודע לקלוע. לא רע על פניו.
cannon כתב:פיק מזכיר את למונט המילטון מויטוריה כמועמד. אמור לעזוב את הספרדים וכנראה יוכל לשחק בקבוצה אחרת החל מהסיבוב השני של הטופ 16. הוא הוזכר כמועמד גם בתחילת העונה. יכול להתאים. יש לו מסה וגם יד מבחוץ. גם מתחת לסל הוא יודע לקלוע. לא רע על פניו.
er79 כתב:למה שהשחקן הכי טוב בקבוצה ספרדית איכותית ועם מסורת מקומית וביורוליג, יעזוב אותה באמצע העונה? נשמע לי הזוי. פיק עוד פעם לא אכל קורנפלקס הבוקר? לשים את כל זה בצד, שחקן מעולה, שמכבי צריכה להתכוונן עליו בעונה הבאה (כי העונה אין סיכוי שהוא ישוחרר).
rc4991 כתב:cannon כתב:פיק מזכיר את למונט המילטון מויטוריה כמועמד. אמור לעזוב את הספרדים וכנראה יוכל לשחק בקבוצה אחרת החל מהסיבוב השני של הטופ 16. הוא הוזכר כמועמד גם בתחילת העונה. יכול להתאים. יש לו מסה וגם יד מבחוץ. גם מתחת לסל הוא יודע לקלוע. לא רע על פניו.
איפה הוא כתב את זה?? נשמע לי מוזר מאוד
הלוואי שהוא יבוא.הזכרתי אותו כשחקן שצריך להגיע בקיץ ואין ספק שהוא ביג מן איכותי
roy1000 כתב:rc4991 כתב:cannon כתב:פיק מזכיר את למונט המילטון מויטוריה כמועמד. אמור לעזוב את הספרדים וכנראה יוכל לשחק בקבוצה אחרת החל מהסיבוב השני של הטופ 16. הוא הוזכר כמועמד גם בתחילת העונה. יכול להתאים. יש לו מסה וגם יד מבחוץ. גם מתחת לסל הוא יודע לקלוע. לא רע על פניו.
כן. שחקן של מליון דולר לעונה יבוא לפה במאה אלף. אין ספק. באותה ההזדמנות אולי גם מילאנו תשחרר את לנגפורד למכבי תמורת 50 אלף.
rc4991 כתב:אולי כדאי בכלל להביא את טרוי מרפי?
http://www.sportando.net/m/eng/usa/d-le ... urday.html
rc4991 כתב:roy1000 כתב:rc4991 כתב:cannon כתב:פיק מזכיר את למונט המילטון מויטוריה כמועמד. אמור לעזוב את הספרדים וכנראה יוכל לשחק בקבוצה אחרת החל מהסיבוב השני של הטופ 16. הוא הוזכר כמועמד גם בתחילת העונה. יכול להתאים. יש לו מסה וגם יד מבחוץ. גם מתחת לסל הוא יודע לקלוע. לא רע על פניו.
כן. שחקן של מליון דולר לעונה יבוא לפה במאה אלף. אין ספק. באותה ההזדמנות אולי גם מילאנו תשחרר את לנגפורד למכבי תמורת 50 אלף.
אולי הם ישקיעו בשביל שחקן טוב כמוהו
זאת הזדמנות שחייבים לנצל,במיוחד לשנים הבאות
rc4991 כתב:אולי כדאי בכלל להביא את טרוי מרפי?
roy1000 כתב:rc4991 כתב:אולי כדאי בכלל להביא את טרוי מרפי?
הכתבה שהבאת מדברת על קווין מרפי...
מקאדו 3 כתב:שו ג'וליאן רייט עכשיו ?
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot] ו־26 אורחים