המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
יוסי22 כתב:מכבי עברה לא טוב את שני משחקי הבית ..
במקום לעשות שתי נצחונות ולעשות הפרש מול היוונים ובכך לסגור את סיפור ההצלבה מכבי עם 1-1 ובלי ההפרש .
גודס מסביר עכשיו את המהלך שלו , לא מבין אותו הרבה פעמים .
איך אפשר לומר שההפרש לא חשוב ? ההפרש מאוד מאוד חשוב .
אני מקווה שלא נצטער על ההפרש הזה בסיום השלב , יש למכבי משחקים בברצלונה ומדריד ומספיק לפאו ניצחון אחד יותר ממכבי כדי לעבור אותה .
מצד שני מכבי בלי שני שחקנים מאוד משמעותיים בצד ההתקפי כמו סופו ולאנדסברג וצריך לדעת לקחת משחקים במצבים כאלו .
שבוע הבא משחק לא קל אבל הכוכב תהיה עם 1-7 שלילי אחרי הערב הזה והם כבר מחוץ למאבק העליה להצלבה , זה אמור להקל על מכבי .
jol9 כתב:יוסי22 כתב:מכבי עברה לא טוב את שני משחקי הבית ..
במקום לעשות שתי נצחונות ולעשות הפרש מול היוונים ובכך לסגור את סיפור ההצלבה מכבי עם 1-1 ובלי ההפרש .
גודס מסביר עכשיו את המהלך שלו , לא מבין אותו הרבה פעמים .
איך אפשר לומר שההפרש לא חשוב ? ההפרש מאוד מאוד חשוב .
אני מקווה שלא נצטער על ההפרש הזה בסיום השלב , יש למכבי משחקים בברצלונה ומדריד ומספיק לפאו ניצחון אחד יותר ממכבי כדי לעבור אותה .
מצד שני מכבי בלי שני שחקנים מאוד משמעותיים בצד ההתקפי כמו סופו ולאנדסברג וצריך לדעת לקחת משחקים במצבים כאלו .
שבוע הבא משחק לא קל אבל הכוכב תהיה עם 1-7 שלילי אחרי הערב הזה והם כבר מחוץ למאבק העליה להצלבה , זה אמור להקל על מכבי .
אני חושב שמכבי לא היתה צריכה לעשות עבירה, כי זה היה יכול לגרור את המשחק להערכה ולהפסד בסופו של דבר.
my man כתב:אדלשטיין- מדהים!
יוסי22 כתב:מכביסט30 כתב:אתם ראיתם את האיבוד המפגר הזה?
די כבר היינס נחנקנו!!!!!
לא היה לזה שום משמעות , לא צריך לחפש בכוח .
יוסי22 כתב:אבל אין שום משמעות לשאלה האם ניצחת ב-3 או ב-5 ו-0.3 שניות זה כמו שאמרתי חסר משמעות .
יש כן משמעות לשאלה האם ניצחת ב-7 או לא .
ושוב אני לא אוהב את האופי הפחדני של גודס ולא מהיום , הוא היה צריך ללכת על ההפרש(כי זה יכול להיות קריטי האם האם נלך לסדרה נגד צסקא או טורקית כזו או אחרת ) גם במחיר סיכון מאוד רחוק של הניצחון .
יוסי22 כתב:אבל אין שום משמעות לשאלה האם ניצחת ב-3 או ב-5 ו-0.3 שניות זה כמו שאמרתי חסר משמעות .
ושוב אני לא אוהב את האופי הפחדני של גודס ולא מהיום , הוא היה צריך ללכת על ההפרש(כי זה יכול להיות קריטי האם האם נלך לסדרה נגד צסקא או טורקית כזו או אחרת ) גם במחיר סיכון מאוד רחוק של הניצחון .
my man כתב:יוסי22 כתב:אבל אין שום משמעות לשאלה האם ניצחת ב-3 או ב-5 ו-0.3 שניות זה כמו שאמרתי חסר משמעות .
הגישה ה"פחדנית" של גודס היום נבעה מחוסר של סופו ולאנדסברג רנדל עם 5 עבירות סמית' לי תיפקד ופארגו היה עם 4 עבירות...הארכה ואנחנו מפסידים..
יוסי22 כתב:אבל למה שנפסיד עם עבירה כשיש כדור ביד עם 3-4-5 הפרש שתלוי בקליעות העונשין , לא הרבה שחקנים שמים 2-2 בהיכל במצב קריטי .
my man כתב:ליאב, איך היה? נהנית?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־35 אורחים