על ידי אדם » 31 יולי 2015, 01:12
גם שלכאורה רוצים להשקיע זה לא טוב לנו.
ארצג ממה שיש ממה שהיה וממה שיהיה הוא הכי טוב שנמצא בשוק ושיכולונו למצוא איך שלא תסובבו את זה ואיך שלא תנמקו,ארצג שחקן מוכח באירופה ,בעל מספרים ויכולת טובה ,ושחקן יציב ומוכשר מאוד ,אני יודע שארצג לא השחקן הכי טוב בהגנה אבל ממה שאני זכור לי וממה שעקבתי אחריו הוא סביר ,אני חושב או משער שהשנה היו לכך סיבות שהיה אפאטי ואדיש ולא הראה רצון בהגנה ,הסיבות ברורות לכולם ,קבוצה לא תחרותית ,לא קיבל משכורות בנוסף היו דיבורים שאוטוטו הוא משתחרר ועובר לקבוצה אחרת ושהמצב ככה אתה אין לך מחויבות ואתה לא נשכב על הרצפה אין לך תדרייב הזה ,בנוסף אי אפשר להיתכחש לזה שבהתקפה הוא כח אש מדהים ורק שיחתום אצלנו ,כי אם לא הוא אנחנו עוד נצטער ממה שנקבל במקומו ,אין כאלה שחקנים ,אם יד טובה והוצאה מהירה ,ויחסית מגווון ,ו2.11 בנוסף.
מה אנחנו עוד רוצים ,הרי אם פבראני לא פצוע הוא שחקן חזק ושחקן הגנה טוב,וכך גם אמבאקווה שאמור לתת ריבאונד ומטריה אוירית.
אני מת על רנדל אבל לאן הגענו איתו?,תמיד היו לו בעיה אם 4 בעלי קליעה ו4 שמורידים לפוסט אפ וקצת מכדררים,הוא סבל מביליצה ,הוא סבל מארצג הוא סבל מארדן ומכל החבורה שם וגם ממקלין.
כל הקופצים על רנדלוף שמיררים עליו ומחמיאים לו,מה מצאתם בו?מה הוא נותן שאנחנו צריכים?,הוא גם לא משחק בקבוצה בטופ אם כל הכבוד לקובאן שכל שנה על הניר נראה שיש שם משו ובסוף גומרת כמו גלאטאסראי.
כל כך רוצים את רנדלוף כאילו הוא כן יעשה את ההבדל?הוא שובר שויון?הוא שווה את הסכומים שמקבל?.
דולמן שכל כך רצינו ,הוא כן שחקן הגנה?הוא ארצג לענים נקרא לזה ,עדין ,רך ,בעיקר משחק בחווץ,ומקבל יאמבה כסף ,אז הוא כן ה4 המושלם.
ארצג בסך הכל שחקן פצצה ,שיתן לנו ים אפשרויות וים גיוון בהתקפה ,תחשבו הוא ורוצסטי בהתקפה וסמית ,למי ילכו קודם בהגנה,זה התקפה מטורפת ,הקליעה של ארצג מוכחת .
הרי כולם אומרים לוזר,לאנגפורד לא החטיא זריקה מכרעת?אלן אנדרסון לא קרה לו?והם לא שחקנים טובים?שחקנים יותר טובים החטיאו זריקות מכריעות נגדנו ואיתנו ,ככה זה,זה לא קובע אם השחקן מתאים או לא.
גם תומפקינס מה עשה שמגיע לו ההמולה סביבו?לעומת ארצג שכל כך גרוע בעינכם.
יש מועמדים אחרים?
הרי עוד שחקן נגרי קפיצי שחי ותלוי באחרים נמאס לנו ,אנחנו רוצים שחקן שיודע להביא נקודות ושאפשר לסמוך עליו שיקלע ,ולא אחד שחי רק מאליהופים ומלאסוף זבלה ואז משחקים בהתקפה 3 נגד 5,והכל נראה בררה ותקוע .
כן רנדל היה התרופה לדאנטה סמית ,אבל רנדל תקע אותנו בהתקפה בהרבה משחקים ,ושמר טוב בעיקר על גארדים על הגבוהים הוא היה בעיתי.
חן מי השחקן שהית שמה עליו את הכסף הזה במקום ארצג??
גם לי לא ברור שאם למכבי יש קצת כסף ,למה היא לא מעלה את ההצעה על טילור זה לא הפרש בלתי ניתן לגישור.