מכבי ת"א - הכנות לעונת 15/16

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מכבי ת"א- הכנות לעונת 15/16 הת'רד הרשמי

הודעהעל ידי אדגר פו » 08 ספטמבר 2015, 16:20

גל גל כתב:לדעתי לא יבוא עוד סנטר פבאברני ישאר כרגע אבל מה אתם אומרים על שחקן בעמדה 4 מי נשאר פנוי? מי בשוק? מי נפל מהמחנות יש משהו מעניין?

בכל מקרה לא יגיע מישהוא עד שהקבוצה תרוץ בהכרב מלא, ככה לפחות נראה לי.
אם כבר יחכו אוקטובר לראות מי נחתך ואם ימצאו משהוא נורמלי אולי אולי יביאו, שום דבר לא בטוח במכבי.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי גל גל » 08 ספטמבר 2015, 16:21

חובה חובה חובה להביא עוד מישהו שיכול לשחק סנטר מה קורה אם פאברני או אמבקווה פצועים לשבועיים חודש? טפו טפו טפו עונת לאזמה פישר ישלי דה זה וו
מכבי 2025
קלארק בלאט בורג
ווקר,יוקו,דיבה
לאמב,בורנל,לביא
הורד,ליף,ריימן
בראון,באסי,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 08 ספטמבר 2015, 16:28

עדיין הייתי בודק מה עם בורוסיס.
אני רוצה 3 סנטרים, כשאת עמדה 4 מלבד רנדל יוכלו לאייש (בעיתות מצוקה) כמעט כל הסמול פורוורדים והסנטרים שלנו, ובנדר.
סנטר טוב נוסף והסגל שלנו הולך על התואר על הנייר.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי אדגר פו » 08 ספטמבר 2015, 16:36

החציל האצטקי כתב:עדיין הייתי בודק מה עם בורוסיס.
אני רוצה 3 סנטרים, כשאת עמדה 4 מלבד רנדל יוכלו לאייש (בעיתות מצוקה) כמעט כל הסמול פורוורדים והסנטרים שלנו, ובנדר.
סנטר טוב נוסף והסגל שלנו הולך על התואר על הנייר.

אני גם בדיעה שלך. עם 4 אחד בגיבויים שונים ומשונים הסתדרנו כמעט כל עונה.

אבל הייתה למכבי הזדמנות להביא סנטר לא רע שחתם בסוף בגלא, סך הכול חתם ב 650 אלף אם אני לא טועה. אולי זו הייתה טעות לא ללכת עליו. ( ברח לי השם שלו ).
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 08 ספטמבר 2015, 16:43

אדגר פו כתב:אני גם בדיעה שלך. עם 4 אחד בגיבויים שונים ומשונים הסתדרנו כמעט כל עונה.

אבל הייתה למכבי הזדמנות להביא סנטר לא רע שחתם בסוף בגלא, סך הכול חתם ב 650 אלף אם אני לא טועה. אולי זו הייתה טעות לא ללכת עליו. ( ברח לי השם שלו ).

אתה מדבר על דורסי. דורסי היה בונה לנו קו קדמי נגרי מאוד.
אני מדבר ספציפית על בורוסיס האמת, כי אני לא רואה סנטר דומה שיכול לתרום בהרבה אספקטים ברמה הזאת ולהביא גם את הנסיון העצום שלו.

שמעו, אפילו לירושלים יש 5 גבוהים ברמה גבוהה (לא פחות מוכחים משלנו- אף אחד מהם).
גם אם מכבי תחתים עוד סנטר- יהיו לנו 4. בנדר לא צריך להכנס למשוואה בכלל.

זו אכן הוצאה משמעותית, אבל לא יודע אם תהיה הזדמנות יותר טובה להביא חיזוק כזה שיכול לעשות את ההבדל בין טרבל לאפשרות לעוד אובדן אליפות בישראל.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי אדגר פו » 08 ספטמבר 2015, 16:56

טוב, דעתי שונה לגבי בורוסיס והאמת שאני לא חושב שמכבי בכלל תחשוב עליו, אבל מי יודע.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי my man » 08 ספטמבר 2015, 17:09

גם אני לא תפסתי מבורוסיס מעולם והוא די לא הצליח אף פעם להרים עצמו מעבר...בטח לא לקחת קבוצה קדימה..

אין מה לדבר על עוד סנטר כשיש לך 2 כרגע ולא ראית אותם באף משחק...
יהיו משחקי הכנה ויהיה גביע ווינר :heart

ונהיה קצת יותר חכמים(קצת כי רק להזכירכם שקיינר מדלי היה המצטיין של ההכנה בזמנו..) רבאק הפוסט טראומה של היינס עוד יושב חזק(לא שאפשר להאשים את האוהדים המסכנים שסבלו את הדבר הזה עונה מלאה..).

בכל מקרה צריך עוד שחקן שמשחק 4 וזה בלי קשר כלל לפבראני...
חסר סטרץ' 4(פליקס חכה עם ה-"תפסיקו להביא סיסמאות"- כוונתי ל4 עם קליעה מחצי מרחק ומעלה שייפתח את הצבע ושישלים את רנדל)...
והיה ופבראני לא מראה גרף שיפור(ולא, מראה נכונות להשתפר זה לא גרף שיפור) צריך מחליף אבל שוב זה בלי קשר ל4 הנוסף שצריך...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 08 ספטמבר 2015, 17:16

my man כתב:בכל מקרה צריך עוד שחקן שמשחק 4 וזה בלי קשר כלל לפבראני...
חסר סטרץ' 4(פליקס חכה עם ה-"תפסיקו להביא סיסמאות"- כוונתי ל4 עם קליעה מחצי מרחק ומעלה שייפתח את הצבע ושישלים את רנדל)...
והיה ופבראני לא מראה גרף שיפור(ולא, מראה נכונות להשתפר זה לא גרף שיפור) צריך מחליף אבל שוב זה בלי קשר ל4 הנוסף שצריך...

זה לא בהכרח נכון: חסר לך גבוה התקפי יעיל ומגוון.
שיעשה נקודות בחוץ וגם בפנים (כי אין לך גם שחקן פוסט-אפ בסגל).

יש לך את רנדל שאתה יודע שתקבל ממנו אתלטיות, סיום לא רע באזור הטבעת, חדירה לא רעה, תנועה בלי כדור ומתפרצות.
בסט-גיים אתה מאוד תקוע, ולהביא שחקן כמו בורוסיס יכול לעזור לנו מאוד בקטע הזה. בעמדה 4 יש לנו פתרונות מלבד רנדל- אם זה דווין, פניני, בנדר, אמבקווה (שאם יש עומק וקליעה בעמדה 5, אין בעיה שיתופקד גם בעמדה הזאת).
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי my man » 08 ספטמבר 2015, 17:25

החציל האצטקי כתב:
my man כתב:בכל מקרה צריך עוד שחקן שמשחק 4 וזה בלי קשר כלל לפבראני...

זה לא בהכרח נכון: חסר לך גבוה התקפי יעיל ומגוון.
שיעשה נקודות בחוץ וגם בפנים (כי אין לך גם שחקן פוסט-אפ בסגל).

יש לך את רנדל שאתה יודע שתקבל ממנו אתלטיות, סיום לא רע באזור הטבעת, חדירה לא רעה, תנועה בלי כדור ומתפרצות.
בסט-גיים אתה מאוד תקוע, ולהביא שחקן כמו בורוסיס יכול לעזור לנו מאוד בקטע הזה. בעמדה 4 יש לנו פתרונות מלבד רנדל- אם זה דווין, פניני, בנדר, אמבקווה (שאם יש עומק וקליעה בעמדה 5, אין בעיה שיתופקד גם בעמדה הזאת).

כמה דברים...אמבקווה נראה לי תואם טיוס ואני לא יודע כמה זה יצליח לשים אותו ב4...
נכון, סמית פניני ובנדר יכולים לתת דקות ב4 אבל למה לא לבנות ישר כמו שצריך למה עקום...כל שנה אנחנו נופלים בזה וכל שנה אנחנו אוכלים את הבעאסות שזה מביא עלינו- מי אמר ריבאונד???!!!

פבראני הוא 5 ואמבקווה הוא 5
סמית ופניני הם 3.
רנדל הוא 4
גם אני וגם אתה וגם הנהלת מכבי ובטח שגודס יודעים את זה מה שאומר שבשביל לבנות סגל מאוזן צריך עוד שחקן עם רנדל...
אבל לא. מכבי פתרונות עקומים בע"מ תביא את בנדר השחיף והוא יסגור את העמדה..אה רגע יכול להיות שהוא לא יהיה טוב?! פניני וסמית יחפו...
די נמאס לי מהפתרונות ההזויים והקמצניים הללו..

תביאו שחקן אפילו לא יקר שישלים את סט התכונות שחסרות ותוכלו לשחק עם ההרכבים ולרוץ עד הסוף. אופייבו היה בול משלים את זה. אבל להוציא עוד כסף? חח הצחקת את ג'וניור..
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי גל גל » 08 ספטמבר 2015, 17:34

אמבקווה הוא הרבה יותר פיזי מטיוס וקולע יותר טוב מטיוס ישלו יד מעולה מחצי משחק ופשחק פוסט סביר פלוס הגניבה של העונה לדעתי אנחנו נאהב אות
חוץ מזה בנדר יכול לשמש כסטרץ 4 חייב 4 שיכול לשחק 5 מקלין היה באלי בול כאן חבל שלא החתמנו אותו, לענייננו הייתם רוצים את ארצג עדיין?
מכבי 2025
קלארק בלאט בורג
ווקר,יוקו,דיבה
לאמב,בורנל,לביא
הורד,ליף,ריימן
בראון,באסי,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 08 ספטמבר 2015, 17:35

שמע- יכול להיות שבנדר יתרום משהו. אתה רוצה לשלב אותו בעדינות וזה חלק מהדרך.
אם תשים עוד שחקן טוב על העמדה שלו הוא לא ייראה דקת משחק, אז אפשר לחיות עם הקומבינה של פניני/סמית׳+אמבקווה (שהקליעה שלו יותר טובה משל טיוס, ולפיכך, ובוודאי ליד גבוה שמסוגל לרווח מבחוץ, אמור להיות מסוגל לשחק דקות ב4).
עמדה 5 שלך ריסקית מדי ואין לך מישהו שיגבה את השניים האלה, גם אם שניהם מתגלים בפורמה. הסתבכת בעבירות- אכלת אותה. הסתבכת עם פציעה- אכלת אותה.

בורוסיס זה מישהו שיסגור לך את הפינות הכי טוב מכולם.
לכל הקבוצות הגדולות יש 3 סנטרים. מתבקש שגם למכבי יהיו.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי גל גל » 08 ספטמבר 2015, 17:37

אבל לדעתי בורוסיס ופאברני די דומים צריך להביא מישהו שונה בנדר זה פרוספקט אני הייתי מביא 4 שיכול לשחק 5 אני לא יודע מי כי אני כרגע לא מכיר את השוק אבל זה הכיוון הנכון לדעתי

לא יודע ישלי הרגשה לא טובה בנוגע לסגל השנה פציע בעיה בריבאונד אין הגנה כל כך אין הדבר היחיד שהשתפר זה העונשין והשלשות ואולי העומק בגארדים בגבוהים אני נורא מפחד כרגע
מכבי 2025
קלארק בלאט בורג
ווקר,יוקו,דיבה
לאמב,בורנל,לביא
הורד,ליף,ריימן
בראון,באסי,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי גל גל » 08 ספטמבר 2015, 20:58

מחר המשחק נגד אילת?
מכבי 2025
קלארק בלאט בורג
ווקר,יוקו,דיבה
לאמב,בורנל,לביא
הורד,ליף,ריימן
בראון,באסי,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 08 ספטמבר 2015, 21:07

גל גל כתב:מחר המשחק נגד אילת?

מחרתיים.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי גל גל » 08 ספטמבר 2015, 21:17

לדעתי לא יהיה שידור
מכבי 2025
קלארק בלאט בורג
ווקר,יוקו,דיבה
לאמב,בורנל,לביא
הורד,ליף,ריימן
בראון,באסי,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי WendelA » 08 ספטמבר 2015, 21:53

החציל האצטקי כתב:שמע- יכול להיות שבנדר יתרום משהו. אתה רוצה לשלב אותו בעדינות וזה חלק מהדרך.
אם תשים עוד שחקן טוב על העמדה שלו הוא לא ייראה דקת משחק, אז אפשר לחיות עם הקומבינה של פניני/סמית׳+אמבקווה (שהקליעה שלו יותר טובה משל טיוס, ולפיכך, ובוודאי ליד גבוה שמסוגל לרווח מבחוץ, אמור להיות מסוגל לשחק דקות ב4).
עמדה 5 שלך ריסקית מדי ואין לך מישהו שיגבה את השניים האלה, גם אם שניהם מתגלים בפורמה. הסתבכת בעבירות- אכלת אותה. הסתבכת עם פציעה- אכלת אותה.

בורוסיס זה מישהו שיסגור לך את הפינות הכי טוב מכולם.
לכל הקבוצות הגדולות יש 3 סנטרים. מתבקש שגם למכבי יהיו.

אני מסכים לחלוטין. גם אם פבראני לא יתברר כפלופ אך אחד מאמבקווה\פבראני ייפצע חס וחלילה הלכה העונה. בורוסיס יכול להוסיף מימד
של קליעה, משחק גב לסל והגנה טובה על סנטרים כבדים. כל זאת על אף זה שהוא זה שגמר למרקוס פייזר את הקריירה בזמנו.
WendelA

הודעהעל ידי גל גל » 08 ספטמבר 2015, 21:55

לדעתי לא חייב סנטר דומיננטי כמו בורוסיס מספיק לנו איזה קפיץ הגנתי שיכול לתת דקות ב 4
מכבי 2025
קלארק בלאט בורג
ווקר,יוקו,דיבה
לאמב,בורנל,לביא
הורד,ליף,ריימן
בראון,באסי,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 08 ספטמבר 2015, 21:58

הרי כל הפורום הזה יודע שבסוף יביאו שחקן מהדי-ליג בנובמבר-דצמבר ואז הוא יראה משחק אחד טוב ו-15 משחקים גרועים ובסוף העונה יגידו ''יש לו פוטנציאל אבל הוא לא הצליח להיכנס לקצב של הקבוצה כי הגיע באמצע''
אם כולם יודעים את זה מראש אז שיביאו כבר שחקן ב-50K בתחילת העונה וזהו
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי WendelA » 08 ספטמבר 2015, 22:08

Holiday_Armadillo כתב:הרי כל הפורום הזה יודע שבסוף יביאו שחקן מהדי-ליג בנובמבר-דצמבר ואז הוא יראה משחק אחד טוב ו-15 משחקים גרועים ובסוף העונה יגידו ''יש לו פוטנציאל אבל הוא לא הצליח להיכנס לקצב של הקבוצה כי הגיע באמצע''
אם כולם יודעים את זה מראש אז שיביאו כבר שחקן ב-50K בתחילת העונה וזהו

בגדול את צודקת, זו ההתנהלות הרגילה, למה לשנות? -מה גם שהשנה קבלנו הפתעה אחת בדמות ההחתמה של פארמר וכנראה
שלא יהיו עוד הפתעות נוספות. באסה עם שובבני.
WendelA

הודעהעל ידי שמואל1 » 09 ספטמבר 2015, 00:18

כפי שרוני עדכן אותנו בת'רד "כדורסל ישראלי" , לא יתקיים משחק אימון בחמישי נגד אילת (למרות דבריו של גודס לפני מספר שבועות).
נאלץ להמתין לטורניר בצרפת.
כמו כן, אימון הפתיחה החגיגי יתקיים ב- 21.9 באולם "הדר יוסף".
כל המידע עודכן בפוסט הראשון של הת'רד.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508 ו־13 אורחים