חוק המתאזרחים וטיילור רוצ'סטי

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: חוק המתאזרחים וטיילור רוצ'סטי

הודעהעל ידי מקובי » 12 אוקטובר 2015, 16:38

החציל האצטקי כתב:זה כבר מתחיל להראות כל כך מסריח.
החוק הוא חוק שמאפשר גם לטיילור רוצ׳סטי להרשם כישראלי ולהנות מזה שיש לו את האפשרות.
אולי הוא יגיע למכבי, יתאהב בקבוצה ובמדינה ויישאר בזכות האזרחות הזאת לכמה שנים ויחליט להשתקע פה בעתיד?

מי אתם שתשפטו בכלל מי ישראלי יותר? לדעתי אפשר כבר להגיע פה לתביעת דיבה.

יש לי בת דודה שאמא שלה נוצריה ואבא שלה יהודי והיא בהחלט חוגגת גם את כריסמס ואני מאמין שגם יצא לה לא פעם לבקר בכנסיות ואולי אף להצטלם מחוץ להן אם הן יפות!
האם זה שולל את היותה ישראלית לכל דבר ועניין? לחלוטין לא, וזאת פשוט בושה וחרפה שהגיע הזמן שתרד מסדר היום, ויפה שעה אחת קודם.

כאילו חסרים ישראלים ויהודים משני הצדדים שהצטלמו ליד כנסיות ברחבי העולם...
מקובי

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 12 אוקטובר 2015, 16:42

הנקודה היא שלאף אחד לא אכפת לעמת אותם (את כל הטוענים נגד רוצ׳סטי) עם העניין הזה. אני חושב שעיתונאי ראוי היה מנגח ביקורת כזאת במקום וטוען לגזענות, אבל הם כידוע נהנים לרקוד על הדם (של מכבי).
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי Asf » 12 אוקטובר 2015, 16:51

לא יעזור כלום, אם היה מדובר במתאזרח של קבוצה אחרת לא היינו שומעים על זה, ברגע שמדובר במכבי כולם יוצאים מהחורים שלהם.
אני מאמין שגם אם רוצ'סטי היה מעלה לפייסבוק אלבום בשם "עם העורלה שלי באומן" הם היו ממשיכים לנגח ולבקר את האזרוח שלו ואם לא, היו כבר מוצאים עניין אחר שקשור למכבי ומוצאים בו פסול.

דבר שמעצבן אותי כל פעם מחדש זה שהם לא מפסיקים לתת טיעונים פשוט מפגרים על כך שהאזרוח שלו היה ממש מהיר ואילו במקרים אחרים (לדעתי הזכירו ספציפית את פישר, צ'ורצ'יץ' וקורי קאר) זה לקח שנים. הם באמת לא מודעים לכך שיש הבדל של שמיים וארץ בין קבלת אזרחות מחוק השבות למקרים האלה? פשוט דמגוגיה בשנקל...
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Asf

הודעהעל ידי אחדשיודע » 12 אוקטובר 2015, 17:09

Holiday_Armadillo כתב:אז עכשיו לא צריך להראות רק את העורלה אלא גם את סירטון הבר מצווה
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 98185.html

אני מכירה כל כך הרבה אנשים שגדלתי איתם שלא עשו בר מצווה, כנראה שהם לא יהודים, אני אודיע להם

:D
רמי כהן הוא בדיחה, בור ועם הארץ. בכל פעם שפצה את פיו הוא רק הוכיח את טיפשותו ושינאתו. הוא משרת את מכבי באמירות הללו.

בניגוד ליריבתו העירונית, כהן טוען שהתהליך המדובר לא יהיה בהפועל: "לא ישחקו אצלנו מתאזרחים. היה פה אחד כזה וזהו. היו לנו מספיק הזדמנויות לכך וסרבנו".

וכעת הוא גם חשף את גזענותו. עלוב נפש.
אחדשיודע

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 12 אוקטובר 2015, 17:12

אחדשיודע כתב:
Holiday_Armadillo כתב:אז עכשיו לא צריך להראות רק את העורלה אלא גם את סירטון הבר מצווה
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 98185.html

אני מכירה כל כך הרבה אנשים שגדלתי איתם שלא עשו בר מצווה, כנראה שהם לא יהודים, אני אודיע להם

:D
רמי כהן הוא בדיחה, בור ועם הארץ. בכל פעם שפצה את פיו הוא רק הוכיח את טיפשותו ושינאתו. הוא משרת את מכבי באמירות הללו.

בניגוד ליריבתו העירונית, כהן טוען שהתהליך המדובר לא יהיה בהפועל: "לא ישחקו אצלנו מתאזרחים. היה פה אחד כזה וזהו. היו לנו מספיק הזדמנויות לכך וסרבנו".

וכעת הוא גם חשף את גזענותו. עלוב נפש.

אני לגמרי מבינה אותם
מועדון שעושה סמלים נאצים על בסיס קבוע ברור שידגול בטוהר הגזע
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 12 אוקטובר 2015, 17:20

אני חושב שאפילו חנין זועבי לא עושה שימוש כל כך תכוף במילה "גזענות" כמו שעושים בת'רד הזה. עדיין לא הבנתי לאיזה גזע מקופח בדיוק שייך טיילור רוצ'סטי?
roy1000

הודעהעל ידי אדגר פו » 12 אוקטובר 2015, 17:36

בורות וטמטום כמו של האדום הזה לא שמעתי הרבה זמן.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי my man » 12 אוקטובר 2015, 17:38

מה אני אגיד לכם הוא צודק!

:ass
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי ankram » 12 אוקטובר 2015, 17:38

אני מבקש בכל לשון של בקשה להפסיק לצטט את האיש העלוב הזה , לו היה מדובר בצ'ארלס כהן , שחקן בינוני מהדוייז'ן 2 במכללות ארה"ב ,אזי כל האקוניסים,והרמי כהנים והאריה מליניאקים הדפוקים האלו לא היו
פוצים הגה , כל אשמתו של טיילור היא ,שהוא מלך הסלים של היורוליג ואחלה שחקן , זה מה שמפריע לנבלות , לא שום דבר אחר.
אני אמצא את סרטון הבר מצווה של טיילור ברגע שמישהו ימצא את סרטון הבר מצווה של ג'ונתן דלזל.....

הבעיה היא שיש רוב מוחלט של אוהדי הפועל בתקשורת הישראלית (מוזר שיש כל כך הרבה כתבי תקשורת שמזוהים עם קבוצות שההשגים הספורטיבים שלהם מסתכמים בצרחות "שואה" , אבל מילא)
והם מזיי*** את המוח כל היום על הנושא הזה. בשביל לתמוך בשנאה שלהם נגד מכבי הם יתמכו בחוקים מפלים ומגוכחים שגורמים לפגרים כמו מתן נאור לקבל במשך כמה שנים, סכומי כסף על 0 תרומה ספורטיבית , הם יעדיפו
אליפות בהטלת מטבע ולא בסדרות לא בשביל משהו (הרי באירופה הם לא משחקים) , אלא רק בשביל הסיכוי שמכבי לא תזכה באליפות.

הקיצר , להביא את הדיעה שלהם לפה , זה כמו להביא דיעה של חנין זועבי , לא מעניין,לא רלוונטי ובעיקר עטוף בשקרים.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי Asf » 12 אוקטובר 2015, 17:38

roy1000 כתב:אני חושב שאפילו חנין זועבי לא עושה שימוש כל כך תכוף במילה "גזענות" כמו שעושים בת'רד הזה. עדיין לא הבנתי לאיזה גזע מקופח בדיוק שייך טיילור רוצ'סטי?

מכביסטוס ארקטוס.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Asf

הודעהעל ידי אחדשיודע » 12 אוקטובר 2015, 17:46

roy1000 כתב:אני חושב שאפילו חנין זועבי לא עושה שימוש כל כך תכוף במילה "גזענות" כמו שעושים בת'רד הזה. עדיין לא הבנתי לאיזה גזע מקופח בדיוק שייך טיילור רוצ'סטי?

כל הכבוד לך על ההשוואה לחנין זועבי. מראה עלייך הרבה.

אין שום הבדל בין אמירה של יו"ר הפועל ת"א שאומרת שלא יחתים אזרחים "מסוג מסויים" לבין אמירה של מישהו מתוך בית"ר ירושלים שאומר שלא ישחקו אצלו ערבים. אפלייה, גזענות - אפשר לקרוא לזה כך או כך, גם אם זה לא מוצא חן בעיניי רוי היפה נפש.
אחדשיודע

הודעהעל ידי roy1000 » 12 אוקטובר 2015, 18:42

אחדשיודע כתב:כל הכבוד לך על ההשוואה לחנין זועבי. מראה עלייך הרבה.

אין שום הבדל בין אמירה של יו"ר הפועל ת"א שאומרת שלא יחתים אזרחים "מסוג מסויים" לבין אמירה של מישהו מתוך בית"ר ירושלים שאומר שלא ישחקו אצלו ערבים. אפלייה, גזענות - אפשר לקרוא לזה כך או כך, גם אם זה לא מוצא חן בעיניי רוי היפה נפש.

זכית בהשוואה ביושר. הדמגוגיה והשימוש ההזוי במילה "גזענות" שניים רק לזועבי.

האם מתאזרחים הם "גזע"? אתה באמת לא רואה הבדל? המניעים של כהן ברורים ולא קשורים בשום דבר לגזע שאליו שייך רוצ'סטי (אני עדיין לא מבין איזה גזע זה בדיוק). התחרותיות של הקבוצה שלו נפגעה בעקבות ההחתמה הזו. זה כל הסיפור.
roy1000

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 12 אוקטובר 2015, 18:50

roy1000 כתב:

האם מתאזרחים הם "גזע"? אתה באמת לא רואה הבדל? המניעים של כהן ברורים ולא קשורים בשום דבר לגזע שאליו שייך רוצ'סטי (אני עדיין לא מבין איזה גזע זה בדיוק). התחרותיות של הקבוצה שלו נפגעה בעקבות ההחתמה הזו. זה כל הסיפור.

הדפקט מערבב פה מנהגים דתיים, ושופט ישראליות של אדם עפ״י אם עלה לתורה או לא. זה לא גזעני אני מבין.
הכסיל הזה וכל חבריו צריכים מתישהו לחטוף איזו פצצה בדמות תביעה לפנים על ההשמצות האלה כדי שיסתמו את הפה.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי roy1000 » 12 אוקטובר 2015, 19:15

החציל האצטקי כתב:הדפקט מערבב פה מנהגים דתיים, ושופט ישראליות של אדם עפ״י אם עלה לתורה או לא. זה לא גזעני אני מבין.
הכסיל הזה וכל חבריו צריכים מתישהו לחטוף איזו פצצה בדמות תביעה לפנים על ההשמצות האלה כדי שיסתמו את הפה.

בפעם האחרונה שבדקתי, ישראליות כן נשפטת לפי השתייכות ללאום היהודי, ובכל מקרה אין פה שום קשר לגזענות. זה סיפור של כדורסל, וכל נסיון לקחת את זה לאיזה כיוון פוליטי הוא מצחיק.
roy1000

הודעהעל ידי אחדשיודע » 12 אוקטובר 2015, 19:31

roy1000 כתב:

אם בימים כאלו אתה מסוגל להשוות מישהו לחנין זועבי כי הוא "דמגוג" לדעתך, אז אתה אדם עלוב וקטן.

רמי כהן גזען מארץ הגזענים. אם לא בא לך להסכים עם הקביעה הזאת מאיזושהי סיבה, אתה מוזמן לדסקס על זה עם עצמך.
אחדשיודע

הודעהעל ידי roy1000 » 12 אוקטובר 2015, 19:36

אחדשיודע כתב:אם בימים כאלו אתה מסוגל להשוות מישהו לחנין זועבי כי הוא "דמגוג" לדעתך, אז אתה אדם עלוב וקטן.

רמי כהן גזען מארץ הגזענים. אם לא בא לך להסכים עם הקביעה הזאת מאיזושהי סיבה, אתה מוזמן לדסקס על זה עם עצמך.

זה מצחיק. אתה בא לטעון שאתה לא משהו ומראה בדיוק ההיפך.
roy1000

הודעהעל ידי אחדשיודע » 12 אוקטובר 2015, 19:46

תתפלא, בניגוד אליך, אני לא בא להראות שום דבר. אגב, מכיוון שמשעמם לך, גם היום אני אמליץ לך לחפש ערך במילון/אנציקלופדיה, הפעם "גזענות".
וכן, מבחינתי אפלייה של חלק מהאוכלוסיה בגלל המוצא שלהם והתאריך שבו קיבלו את האזרחות שלהם זו גזענות לשמה. תקרא לזה גזע "המתאזרחים" מצידי, גם לגזע ההארי לא היה שם פעם.
אחדשיודע

הודעהעל ידי roy1000 » 12 אוקטובר 2015, 20:01

מה המוצא האתני של רוצ'סטי שבגללו הוא מופלה לרעה?
תאריך קבלת אזרחות זה עדיין לא גזע, אבל מצד שני, אם ה"פלשתינים" זה עם, אז אולי אפשר באמת לחשוב על "גזע" שיכלול את כל מי שקיבל אזרחות בשנה האחרונה. איך אתה מציע לקרוא לגזע הזה?
roy1000

הודעהעל ידי אחדשיודע » 12 אוקטובר 2015, 20:08

אני משאיר לך את חלוקת הגזעים, נראה לי שזה יושב עליך טוב.

רוצ'סטי הוא זר שעשה עליה מתוקף חוק השבות, מתאזרח. מאותו "סוג" שיו"ר הפועל ת"א מתכוון להחרים ולהפלות לרעה. אחלה דוגמא לגזענות.
אחדשיודע

הודעהעל ידי חנו'ש » 12 אוקטובר 2015, 21:01

רוי, גזענות כאן, היא לעניין שבן אדם לא נולד בארץ ולא "צבר" מספיק.
כל פעם שיש אפליה נגד עולה חדש (והיו מספק כאלה במדינתנו), ניתן לקרוא לזה גזענות.
וזה בדיוק מה שיש כאן נגד ה"מתאזרחים" שבעיניי הם פשוט עולים חדשים.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: omerk ו־29 אורחים