המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:ד"א, מסכים שהסיכוי לא מאוד גבוה, אבל במידה והוא מתברר כשחקן טוב, מכבי בפיינל פור.
אדגר פו כתב:שמן הוא בטוח לא.
מה שלא יהיה איתו, נראה לי שזה שחקן שימשוך תשומת לב בכל מקרה. לא סטנדרטי.
מקאדו 3 כתב:נראה כמו איש חמאס ...
חנו'ש כתב:מקאדו 3 כתב:נראה כמו איש חמאס ...
אני הייתי יותר בכיוון של דעאשי משהו....
אגב, איך על כך מהר בנאדם מצליח לארוז את כל החיים שלו ולעלות על מטוס לשנה שלמה במדינה זרה וכל זה תוך שעות ספורות??
חנו'ש כתב:מקאדו 3 כתב:נראה כמו איש חמאס ...
אגב, איך על כך מהר בנאדם מצליח לארוז את כל החיים שלו ולעלות על מטוס לשנה שלמה במדינה זרה וכל זה תוך שעות ספורות??
"נהדר להגיע למכבי FOX תל אביב, זה מקום טוב להיות בו. יש פה מערכת טובה ושחקנים טובים, אז ההחלטה להגיע היתה קלה מאוד. זאת הזדמנות גדולה בשבילי, וזו תהיה הפעם הראשונה שלי ביורוליג.
התאמנתי עם מכבי בניו יורק, המאמנים רצו לבחון אותי, ואני יכולתי לראות בעצמי את הקבוצה בזמן אמיתי. אני רוצה לבוא ולהיות חלק ממכבי, להוסיף פיזיות וכוח, ואולי לשנות משהו על הפרקט.
אני יודע שמכבי היא קבוצה מנצחת, שיש לה אוהדים נהדרים ושזה מקום טוב להיות בו".
"אני מרגיש נהדר", אמר אונואקו עם הנחיתה. "ביררתי קצת על הקבוצה והבנתי שזה מקום נהדר להיות בו. ברגע שקיבלתי קריאה ממכבי לא היססתי.
הם רצו לראות אותי ולבחון אותי. הקבוצה נראית מצוין. אני רק רוצה להיות חלק מהקבוצה. אתן את הגוף שלי ואנסה לתרום בשני צדי המגרש. כולם יודעים מי זאת מכבי תל אביב.
שמעתי שהאוהדים נהדרים. אני מכיר את סילבן לנדסברג וטרבור אמבקווה משנים קודמות".
שמואל1 כתב:חנו'ש כתב:מקאדו 3 כתב:נראה כמו איש חמאס ...
מכבי פגשה אותו בארה"ב. הוא כבר ידע כמה ימים.
דרך אגב, בוידיאו הוא בהחלט נראה עם משקל עודף. לא בצורה קריטית, אבל כן.
MTA2311 כתב:עזוב חציל, אם הדי ליג היא לא מדד, הליגה השנייה בסין שקולה למשחק במתנס רהט. למרות השמות הכביכול מרשימים.
מניח שכבר בשבועיים הקרובים נוכל לראות לאיזה כיוון זה הולך.
זו לא הייתה הפציעה היחידה שממנה סבל הרכש החדש של הצהובים. הוא החמיץ עונה שלמה בקולג', וגם קליעות העונשין אינן החלק החזק במשחקו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־39 אורחים