המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:שתי שאלות שקשורות אחת בשנייה
1)יש אפשרות לעשות את הפורום הזה סגור רק למשתמשים? (מבחינת קריאה אני מתכוונת)
2)אם יש אפשרות כזאת, אלה שכותבים פה יהיו מעוניינים שהוא יהיה סגור? שיישאר ככה? או שלא אכפת לכם?
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שתי שאלות שקשורות אחת בשנייה
2)אם יש אפשרות כזאת, אלה שכותבים פה יהיו מעוניינים שהוא יהיה סגור? שיישאר ככה? או שלא אכפת לכם?
מאיפה זה בא?
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שתי שאלות שקשורות אחת בשנייה
מאיפה זה בא?
מהתביעה הזאת של בניון לאיזה אוהד שאמר עליו דברים
זה לא שאני מפחדת שמישהו יחליט לתבוע את הפורום אבל אם הגענו ליום שאנשים עם מליונים תובעים אוהדים ''רגילים'' רק כי לא מוצא חן בעיניהם שנכתב עליהם משהו..אולי עדיף שהפורומים יהיו פרטיים
Holiday_Armadillo כתב:שתי שאלות שקשורות אחת בשנייה
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שתי שאלות שקשורות אחת בשנייה
דבר ראשון מדובר בפורום אנונימי ברובו, אז אני מניח שזה יהיה יותר קשה לאתר את המשמיץ...
דבר שני, אנחנו צריכים להקפיד לא לרדת לרמה מסויימת שתהיה מתחת לקו של דיבורי אוהדים רגילים והשמצות פוגעניות.
כולנו קצת יורדים על כל מיני אנשים, אבל כל עוד זה נעשה באופן ראוי (וד"א, היו כאן קצת חריגות לאחרונה) אז לא נראה לי שיש מה לדאוג.
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שתי שאלות שקשורות אחת בשנייה
דבר ראשון מדובר בפורום אנונימי ברובו, אז אני מניח שזה יהיה יותר קשה לאתר את המשמיץ...
דבר שני, אנחנו צריכים להקפיד לא לרדת לרמה מסויימת שתהיה מתחת לקו של דיבורי אוהדים רגילים והשמצות פוגעניות.
כולנו קצת יורדים על כל מיני אנשים, אבל כל עוד זה נעשה באופן ראוי (וד"א, היו כאן קצת חריגות לאחרונה) אז לא נראה לי שיש מה לדאוג.
אם תקרא את מה שהאוהד ההוא כתב על בניון, זה לא כזה שונה ממה שאנחנו כותבים פה על אנשים מסויימים במערכת ולא הייתי מחשיבה את זה כמשהו שעבר את הגבול
הוא רמז שבניון מציע לשחר שחקנים בגלל שלו ולדודו אוואט יש סוכנות שחקנים
על זה תביעה של 140 אלף שקל?
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שתי שאלות שקשורות אחת בשנייה
אם תקרא את מה שהאוהד ההוא כתב על בניון, זה לא כזה שונה ממה שאנחנו כותבים פה על אנשים מסויימים במערכת ולא הייתי מחשיבה את זה כמשהו שעבר את הגבול
הוא רמז שבניון מציע לשחר שחקנים בגלל שלו ולדודו אוואט יש סוכנות שחקנים
על זה תביעה של 140 אלף שקל?
אדגר פו כתב:jol9 כתב:האמת... סיכוי לא רע בכלל שהוא מגיע לכאן
שטויות ,הוא וארינזה ביחד על המשקל זה בקושי יוקוזונה אחד .( הזכרת את שנות ה 90 , לא ? ).
rc4991 כתב:אדגר פו כתב:jol9 כתב:האמת... סיכוי לא רע בכלל שהוא מגיע לכאן
שטויות ,הוא וארינזה ביחד על המשקל זה בקושי יוקוזונה אחד .( הזכרת את שנות ה 90 , לא ? ).
וואו יוקוזונה, כמה הייתי משחק איתו ב-WWE כשהייתי קטן
איזו נוסטלגיה, הלוואי והייתי מוצא שוב את המשחק הזה
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:אדגר פו כתב:jol9 כתב:האמת... סיכוי לא רע בכלל שהוא מגיע לכאן
אני מניחה שאתה מתכוון למשחק המקורי שנקרא wwe raw
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:אדגר פו כתב:jol9 כתב:האמת... סיכוי לא רע בכלל שהוא מגיע לכאן
אני מניחה שאתה מתכוון למשחק המקורי שנקרא wwe raw
הכוונה לזה?
https://www.youtube.com/watch?v=miMbBE-iJOo
זה די דומה אבל כנראה ששיחקתי בכזה של כמה שנים אחרי הראשון כי הוא נראה יותר די ויזאולית
זכור לי שהיו גם בין הלוחמים ליצן, מישהו עם עטלפים אם אני לא טועה, ומישהו עם כפפות לבנות
כן זה
זה הגלגול השני של המשחק אבל, הגירסא הראשונה הייתה wwf raw
rc4991 כתב:כן זה
זה הגלגול השני של המשחק אבל, הגירסא הראשונה הייתה wwf raw
יש מצב שזה זה
אני ובני דודים שלי קראנו לזה WWF4 אבל כשגדתי ושמעתי אנשים שקוראים לזה WWE חשבתי שזה סתם שם שאנחנו המצאנו
אני חייב לבדוק עכשיו אם זה באמת זה
rc4991 כתב:זה לא זה
יצאו לזה כמה משחקים? (זאת אומרת כל שנה/כמה שנים?) כי זה נראה עוד יותר גרוע מהראשון
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:זה לא זה
יצאו לזה כמה משחקים? (זאת אומרת כל שנה/כמה שנים?) כי זה נראה עוד יותר גרוע מהראשון
יצאו לזה המון משחקים
wwf 95?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, Google [Bot], Neo, מרסר, שמואל1 ו־13 אורחים