07 ינואר 2016, 02:47
jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:פיני ממשיך לזרוק את החצים לניקולה, אבל מי שקורא בין השורות (והאמת גם לא ממש בינהן) רואה ביקורת חריפה על דני פדרמן.
זה ברור לחלוטין שמי שאשם בכשלונות המקצועיים זה דני פדרמן. אני שמח שהוא זז הצידה. מקווה שכבר בעונה הבאה
נראה את הפירות של זה.
אם הוא כביכול זז הצידה, היית אמור לראות פירות העונה, כי הוא "התפטר" לפני תחילת ההכנות לעונה הנוכחית.
בכל מקרה, דני הוא סימפטום. אבאל'ה ושמעון לא מנהלים את העסק יותר טוב. היה אפשר להבין את זה מעצם המינויים של דני, אבי וניקולה, אבל אם זה לא מספיק, אז אנחנו רואים את זה בחודשים האחרונים. בניית הסגל, ההתמהמהות עם גודס, הפארסה עם הנחש במשחק הכי חשוב העונה, המינוי ההזוי של טבק, ההשארה של אונוואקו, סאגת פארמר וכו'.
כולם אפסים. אין לך למה לצפות.
מצד שני דייויד ושמעון מנהלים את המועדון הזה כבר המון שנים, ורוב הזמן זה עבד מצויין.
07 ינואר 2016, 08:19
07 ינואר 2016, 09:44
07 ינואר 2016, 11:50
ankram כתב:http://www.one.co.il/Article/15-16/2,620,1219,0/263456.html" target="_blank
תיראו מי יצא מהחור , איך הוא לא מתבייש לכתוב פרשנות על מכבי?
מה השלב הבא? ניקולה בטור פרשנות בוואלה ודני פדרמן אצל אופירע?
גועל נפש.
07 ינואר 2016, 12:24
jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:פיני ממשיך לזרוק את החצים לניקולה, אבל מי שקורא בין השורות (והאמת גם לא ממש בינהן) רואה ביקורת חריפה על דני פדרמן.
זה ברור לחלוטין שמי שאשם בכשלונות המקצועיים זה דני פדרמן. אני שמח שהוא זז הצידה. מקווה שכבר בעונה הבאה
נראה את הפירות של זה.
אם הוא כביכול זז הצידה, היית אמור לראות פירות העונה, כי הוא "התפטר" לפני תחילת ההכנות לעונה הנוכחית.
בכל מקרה, דני הוא סימפטום. אבאל'ה ושמעון לא מנהלים את העסק יותר טוב. היה אפשר להבין את זה מעצם המינויים של דני, אבי וניקולה, אבל אם זה לא מספיק, אז אנחנו רואים את זה בחודשים האחרונים. בניית הסגל, ההתמהמהות עם גודס, הפארסה עם הנחש במשחק הכי חשוב העונה, המינוי ההזוי של טבק, ההשארה של אונוואקו, סאגת פארמר וכו'.
מצד שני דייויד ושמעון מנהלים את המועדון הזה כבר המון שנים, ורוב הזמן זה עבד מצויין.
תראה, אני באמת חושב שדני עשה נזק עצום למערכת. הוא כמובן לא עשה נזק במכוון, אלא פשוט עשה טעויות על גבי טעויות,
ומילא את כל המערכת בסוסים טרויאנים, נהלים מיותרים, חלוקת אחריות וכירסום פושע במעמד המאמן.
מהדברים האלה ייקח זמן להבריא, כי להרוס משהו, זה הרבה יותר קל מאשר לתקן אותו.
אני חושב שאת הקבוצה האחרונה גם בנה דני, וההודעה על זה שהוא הועף מתפקידו, נתפרה בשביל לשמור על כבודו.
לדעתי הוא הועף מתפקידו בערך אחרי שהתחילו לצוץ בעיות קרדינליות בבניית הסגל.
למה גודס לא הועף קודם, למה הביאו את אוננקו ולא העיפו אותו, למה ההנהלה משאירה שחקנים רקובים וחסרי מעוף בסגל,
ולא עושה שינוי וזעזוע - זה כבר כנראה לא קשור לדני, אלא למי שמנהל את העניינים היום בפועל, אבל כנראה שהמהלכים
האלה לא בוצעו משיקולים תקציביים.
נראה מה יהיה בעונה הבאה.
07 ינואר 2016, 12:41
07 ינואר 2016, 15:26
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:פיני ממשיך לזרוק את החצים לניקולה, אבל מי שקורא בין השורות (והאמת גם לא ממש בינהן) רואה ביקורת חריפה על דני פדרמן.
נראה את הפירות של זה.
גם עם חלב רוב הזמן אין בעיה והוא עובד מצויין, עד שפספסת את התאריך תפוגה ואתה מוצא את עצמך מתקשר לאישה ב-10:30 בבוקר שתבוא למשרד עם תחתונים ומכנסיים נקיים בשקית אטומה
החוכמה היא לדעת מתי הגיע הזמן לעבור למשהו חדש
07 ינואר 2016, 16:29
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:פיני ממשיך לזרוק את החצים לניקולה, אבל מי שקורא בין השורות (והאמת גם לא ממש בינהן) רואה ביקורת חריפה על דני פדרמן.
נראה את הפירות של זה.
גם עם חלב רוב הזמן אין בעיה והוא עובד מצויין, עד שפספסת את התאריך תפוגה ואתה מוצא את עצמך מתקשר לאישה ב-10:30 בבוקר שתבוא למשרד עם תחתונים ומכנסיים נקיים בשקית אטומה
החוכמה היא לדעת מתי הגיע הזמן לעבור למשהו חדש
תאריך תפוגה זה כ"כ overated
08 ינואר 2016, 01:19
ankram כתב:http://www.one.co.il/Article/15-16/2,620,1219,0/263456.html" target="_blank
תיראו מי יצא מהחור , איך הוא לא מתבייש לכתוב פרשנות על מכבי?
מה השלב הבא? ניקולה בטור פרשנות בוואלה ודני פדרמן אצל אופירע?
גועל נפש.
11 ינואר 2016, 15:14
11 ינואר 2016, 15:32
11 ינואר 2016, 15:36
11 ינואר 2016, 15:36
yanay21 כתב:זה לא הולך לשום מקום, הם פשוט זורקים לנו עצם, אבל לא משהו מעבר. הרי אם באמת היה להם כבוד לאוהדים, אם הם באמת היו יודעים להכיר בטעויות שלהם, האם היינו מקבלים קבוצות כל כך מביישות כמו בשנתיים האחרונות? מילא שנה אחת, סבבה, מפשלים. אבל שנתיים רצופות הן לא פשלה קטנה, זה זלזול מחריד.
11 ינואר 2016, 15:39
11 ינואר 2016, 15:49
ankram כתב:yanay21 כתב:זה לא הולך לשום מקום, הם פשוט זורקים לנו עצם, אבל לא משהו מעבר. הרי אם באמת היה להם כבוד לאוהדים, אם הם באמת היו יודעים להכיר בטעויות שלהם, האם היינו מקבלים קבוצות כל כך מביישות כמו בשנתיים האחרונות? מילא שנה אחת, סבבה, מפשלים. אבל שנתיים רצופות הן לא פשלה קטנה, זה זלזול מחריד.
לא שנתיים 4 שנים.
11 ינואר 2016, 15:55
my man כתב:בראיון עם גלדסטון דייויד פדרמן אשכרה אומר "עשינו טעויות" "אנחנו חייבים לאוהדים הרבה"
אני לא יודע לאן זה הולך מכאן ואם הם באמת יכולים לפצות אותנו איכשהוא אבל פעם ראשונה שאני שומע שמישו שם מודה שנעשו טעויות...
עם זאת הוא נשמע שטבק יישאר פה עונה הבאה...וכן הוא אומר שאבי אבן וניקולה הם ה"יועצים" לעניני הבאת שחקנים...![]()
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 03719.html
11 ינואר 2016, 15:55
11 ינואר 2016, 15:56
החציל האצטקי כתב:התייעצנו יותר עם אבי, או עם ניקולה או האחרים (הבן שלי).
זהו מרובע קבלת ההחלטות במכבי. דייויד, דני, אבי, ניקו.
גם ז׳אן מצטרף לחבורת המהנהנים.
11 ינואר 2016, 15:57
rc4991 כתב:יש מקום לאופטימיות מהראיון, זה נשמע שהם הולכים להשקיע יותר בקיץ
11 ינואר 2016, 16:01
החציל האצטקי כתב:rc4991 כתב:יש מקום לאופטימיות מהראיון, זה נשמע שהם הולכים להשקיע יותר בקיץ
say what?