הלם: דיוויד בלאט פוטר מקליבלנד קאבלירס

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הלם: דיוויד בלאט פוטר מקליבלנד קאבלירס

הודעהעל ידי yanay21 » 23 ינואר 2016, 19:19

עדיף לו לקחת קבוצת NBA כושלת, מאשר קבוצת יורוליג כושלת.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי rc4991 » 23 ינואר 2016, 19:25

לדעתי יש לו סיכוי טוב להגיע לנטס
גם ככה פרוחורוב מת עליו
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 23 ינואר 2016, 19:26

"אני לא יכול להגיד שאעשה את הדברים שונה ממה שבלאט עשה, אלא יותר טוב", שלח לו את העקיצה הראשונה למי שעבד יחד איתו עד לפני כמה שעות, "אחרי ההפסד לגולדן סטייט השחקנים איבדו את הבטחון. היה קשה בחדר ההלבשה".

לו סיפר שקיבל 716 הודעות אחרי המינוי: "אפשר להגיד שמדובר ביום טוב עבורי ויום רע עבור בלאט". מבחינה מקצועית, הוא מתכוון להשתמש ברוטציה של 10 שחקנים ולהחזיר לעניינים את מו וויליאמס, שלא שיחק במשחקים האחרונים. על לאב אמר: "הוא צריך להקריב יותר בשביל הקבוצה. אנסה להתשמש בו יותר בצבע".

טיירון לו: "אעשה את הדברים יותר טוב מבלאט. איבדנו את האמון"
עוזרו של הישראלי, שהחליף אותו בתפקיד מאמן הקאבס, ירה ללא היסוס לקראת משחקו הראשון מול שיקגו. לברון הוסיף: "לא הכל קשור לניצחונות והפסדים. מה שגריפין אמר במסע"ת היה מדויק"

http://sports.walla.co.il/item/2928059
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 23 ינואר 2016, 19:26

http://nba.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 04457.html

בני שרמוטה. חתרנים דוחים. אמן קרי ייתן לכם בתחת. שלברון לא יזכה לראות יותר אליפות ושלו יפוטר לפני שיספיק להוציא את הלשון שלו מהתחת של לברון.
er79

הודעהעל ידי rc4991 » 23 ינואר 2016, 19:26

אחדשיודע כתב:חבל על הזמן רוני, הוא לא יחזור לכאן בקרוב.

אני מסכים, רק מעניין אותי לראות איזה לחוץ עצום יהיה פה על ההנהלה
כשחושבים על זה, אולי זה לפחות ילחיץ אותם להביא לפה מאמן ברמה כי אם כולם ירצו את בלאט והם יביאו איזה אדלשטיין/באוורמן יהיה פה פיצוץ
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 23 ינואר 2016, 19:27

מי זה הצנון המכוער הזה.
אפס.
אמן יפסיד את כל המשחקים עד האולסטאר.
יאללה ראפטורס!
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Asf » 23 ינואר 2016, 19:35

גועל נפש, לא מאמין שהחתרן הזה יאמן באול-סטאר, בזיון.

בבת אחת קליבלנד הפכה לקבוצה השנואה עליי בהיסטוריה (בכל ענפי הספורט).
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Asf

הודעהעל ידי my man » 23 ינואר 2016, 19:37

טיירון לו זה הבנאדם הכי מאוס בעולם היום- את לברון כבר הכרתי והכרנו כולנו...
אבל האפס הזה לא רואה בעיניים...
"אעשה את הדברים טוב יותר" "יום שמח עבורי"
איזה איש דוחה!

אפילו שרון אברהמי שידע שהוא בא לעכברושים במטרה שמתישהו יחליף את קטש(זה היה ברור כשמש) לא נשמע ככה...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי שמואל1 » 23 ינואר 2016, 19:46

"גיליתי על הפיטורים כמו כל שחקן אחר בקבוצה הזו, אתמול בשעה שלוש וחצי בצהריים", אמר לברון. "הופתעתי. תפסו אותי לא מוכן. אני חושב שדייויד גריפין צדק בדברים שהוא אמר. אפשר לאהוב או לשנוא את זה, אבל אנחנו חייבים לכבד את זה".
על הדיווחים לפיהם היה לו חלק בהחלטה על פיטוריו של בלאט אמר ג'יימס: "אני לא יכול להיות מוטרד מכל מה שאנשים חושבים. הפסקתי לעשות את זה לפני הרבה זמן בקריירה שלי
. הדבר היחיד שאני יכול לדאוג לגביו הוא איך לגרום לשחקנים להיות מוכנים יותר ולשחק כדורסל טוב יותר".
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 23 ינואר 2016, 19:49

איזה אפס מזדיין לו
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Asf » 23 ינואר 2016, 19:51

שמואל1 כתב:
"גיליתי על הפיטורים כמו כל שחקן אחר בקבוצה הזו, אתמול בשעה שלוש וחצי בצהריים", אמר לברון. "הופתעתי. תפסו אותי לא מוכן. אני חושב שדייויד גריפין צדק בדברים שהוא אמר. אפשר לאהוב או לשנוא את זה, אבל אנחנו חייבים לכבד את זה".
על הדיווחים לפיהם היה לו חלק בהחלטה על פיטוריו של בלאט אמר ג'יימס: "אני לא יכול להיות מוטרד מכל מה שאנשים חושבים. הפסקתי לעשות את זה לפני הרבה זמן בקריירה שלי
. הדבר היחיד שאני יכול לדאוג לגביו הוא איך לגרום לשחקנים להיות מוכנים יותר ולשחק כדורסל טוב יותר".

מאחל לו שה"טבעת" הבאה שהוא יקבל תהיה פי-הטבעת שלו עצמו לאחר שהספרס/ווריירס יפתחו לו את התחת בגמר. (גם הדחה מוקדמת תתקבל בברכה).
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Asf

הודעהעל ידי yanay21 » 23 ינואר 2016, 19:55

חוץ מעיתונאי החצר של לברון, אף אחד לא באמת מאמין שלברון אשכרה גילה שמחליפים לו את המאמן באותו זמן כמו כל פשוטי העם.

והיציאה של לו ממש דוחה. לקח אליפות בלייקרס כשחקן שולי, וחוץ מזה לא עשה כלום בחיים. אין לי בעיה שיבוא עם בטחון, הוא קיבל אחלה ג'וב בסה"כ, אבל תבוא צנוע. זה רק מראה שהוא חתר תחת בלאט כל הזמן הזה.

אני אמנם אוהד הספרס, אבל לקליבלנד יהיה יותר קשה מול גולדן סטייט, אז מבחינתי שיקחו אליפות שנייה ברציפות. אם אחרי כל הקטע הזה קליבלנד לוקחת אליפות, לברון לא יסתום את הפה בחיים.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי מכביסט24 » 23 ינואר 2016, 20:09

שמואל1 כתב:
"אני לא יכול להגיד שאעשה את הדברים שונה ממה שבלאט עשה, אלא יותר טוב", שלח לו את העקיצה הראשונה למי שעבד יחד איתו עד לפני כמה שעות, "אחרי ההפסד לגולדן סטייט השחקנים איבדו את הבטחון. היה קשה בחדר ההלבשה".

לו סיפר שקיבל 716 הודעות אחרי המינוי: "אפשר להגיד שמדובר ביום טוב עבורי ויום רע עבור בלאט". מבחינה מקצועית, הוא מתכוון להשתמש ברוטציה של 10 שחקנים ולהחזיר לעניינים את מו וויליאמס, שלא שיחק במשחקים האחרונים. על לאב אמר: "הוא צריך להקריב יותר בשביל הקבוצה. אנסה להתשמש בו יותר בצבע".

טיירון לו: "אעשה את הדברים יותר טוב מבלאט. איבדנו את האמון"
עוזרו של הישראלי, שהחליף אותו בתפקיד מאמן הקאבס, ירה ללא היסוס לקראת משחקו הראשון מול שיקגו. לברון הוסיף: "לא הכל קשור לניצחונות והפסדים. מה שגריפין אמר במסע"ת היה מדויק"

http://sports.walla.co.il/item/2928059

איזה בנאדם דוחה טיירון לו. בא לי להקיא מההתנהלות שלו..
קליבלנד הפכה במחי יד לאחת הקבוצות השנואות עליי. מאחל להם רק רע..
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי MaccabiTA » 23 ינואר 2016, 20:39

yanay21 כתב:חוץ מעיתונאי החצר של לברון, אף אחד לא באמת מאמין שלברון אשכרה גילה שמחליפים לו את המאמן באותו זמן כמו כל פשוטי העם.

והיציאה של לו ממש דוחה. לקח אליפות בלייקרס כשחקן שולי, וחוץ מזה לא עשה כלום בחיים. אין לי בעיה שיבוא עם בטחון, הוא קיבל אחלה ג'וב בסה"כ, אבל תבוא צנוע. זה רק מראה שהוא חתר תחת בלאט כל הזמן הזה.

אני אמנם אוהד הספרס, אבל לקליבלנד יהיה יותר קשה מול גולדן סטייט, אז מבחינתי שיקחו אליפות שנייה ברציפות. אם אחרי כל הקטע הזה קליבלנד לוקחת אליפות, לברון לא יסתום את הפה בחיים.

לא רואה את הקבוצה הזאת לוקחת אליפות מול שום דבר שהמערב יזרוק מולה. בטח כשטיירון לו קודם מהעוזר של בלאט לעוזר של לברון, הקבוצה רק תלך אחורה לדעתי (וטוב שכך) אני צופה הידרדרות של ג'יי אר לסמים, שאמפרט יעשה גלאח, דלבדובה יפצע את לברון באימון מתוך תסכול וסשה קאון יהפוך לקמע של הקבוצה.

אגב אני דווקא מאחל ללברון עוד סדרה נגד קוואי, לא חושב שיש עונש יותר טוב מזה. התסכול שלו כשקוואי עומד מולו הוא פשוט תענוג
ינאי עדיין חי
סמל אישי של המשתמש
MaccabiTA

הודעהעל ידי jol9 » 23 ינואר 2016, 20:51

התנהלות דוחה של כל הנוגעים בדבר.

דבר אחד חיובי שייצא מזה עבור דייויד, הוא שהוא יוכל לשבת בנחת ולספור את המליונים שקליבלנד תשלם לו בזמן שהיא תתבזה
עם לו הדביל.

איך הולך עניין השכר בNBA? נניח שבלאט אמור לקבל 5 מליון בעונה הבאה, והוא חותם אצל פרוחורוב. איך זה אמור לעבוד?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 23 ינואר 2016, 20:53

jol9 כתב:התנהלות דוחה של כל הנוגעים בדבר.

דבר אחד חיובי שייצא מזה עבור דייויד, הוא שהוא יוכל לשבת בנחת ולספור את המליונים שקליבלנד תשלם לו בזמן שהיא תתבזה
עם לו הדביל.

איך הולך עניין השכר בNBA? נניח שבלאט אמור לקבל 5 מליון בעונה הבאה, והוא חותם אצל פרוחורוב. איך זה אמור לעבוד?

לדעתי הוא משלים את השכר.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי אחדשיודע » 24 ינואר 2016, 04:01

סטן ואן גנדי, מאמן דטרויט:

Stan Van Gundy on CLE firing David Blatt after 30-11 start: "That elevated all of the coach firings totally into the theater of the absurd."
SVG: "You can't even make a flimsy case that the guy wasn't meeting expectations...Obviously you have something else going on."
SVG: "Did he order the wrong type of food for post game meals? Did he not give David Griffin a nice enough Christmas present? I don't know."
SVG: "If David Blatt's getting fired how in the hell do the rest of us have jobs? Because our front offices aren't quite as crazy as theirs"
SVG: "The only thing more absurd would be...Walton did a good job, if we lose 2 in a row, we might have to dump [Kerr] & go back to Luke."
אחדשיודע

הודעהעל ידי roy1000 » 24 ינואר 2016, 04:34

jol9 כתב:התנהלות דוחה של כל הנוגעים בדבר.

עם לו הדביל.

זה עניין של הסדר מול הקבוצה. אין כללים. לבלאט יש עוד עונה אחת מובטחת (מעבר לעונה הזו). אם הוא יושב בחוץ אז הוא בטח מקבל את כל הכסף מהקאבס, אבל אם הוא כן מוצא עבודה, אז זה תלוי בהסדר מול הקאבס. אני חושב שבמצב העניינים הנוכחי, הקאבס ישלמו לו בשביל שישתוק ולא יעשה רעש. וויני דל נגרו בזמנו אימן בקליפרס וקיבל גם שכר מלא משיקגו.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 24 ינואר 2016, 05:01

דייוויד גריפין מקשקש שטויות על "חיבור בחדר ההלבשה". אני עדיין לא מבין מה הסיפור האמיתי ולמה עכשיו? ואן גאנדי טוען שהיו סוכנים שהתקשרו לגריפין ודרשו את הפיטורין של בלאט. מעניין מי יצא עם הסיפור האמיתי ומתי.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 24 ינואר 2016, 05:32

טיירון לו אמר שהוא ישתמש יותר בספסל. במחצית הראשונה - אפס נקודות לספסל של הקאבס. יפה.
roy1000

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], omerk ו־17 אורחים