המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
"אני לא יכול להגיד שאעשה את הדברים שונה ממה שבלאט עשה, אלא יותר טוב", שלח לו את העקיצה הראשונה למי שעבד יחד איתו עד לפני כמה שעות, "אחרי ההפסד לגולדן סטייט השחקנים איבדו את הבטחון. היה קשה בחדר ההלבשה".
לו סיפר שקיבל 716 הודעות אחרי המינוי: "אפשר להגיד שמדובר ביום טוב עבורי ויום רע עבור בלאט". מבחינה מקצועית, הוא מתכוון להשתמש ברוטציה של 10 שחקנים ולהחזיר לעניינים את מו וויליאמס, שלא שיחק במשחקים האחרונים. על לאב אמר: "הוא צריך להקריב יותר בשביל הקבוצה. אנסה להתשמש בו יותר בצבע".
אחדשיודע כתב:חבל על הזמן רוני, הוא לא יחזור לכאן בקרוב.
"גיליתי על הפיטורים כמו כל שחקן אחר בקבוצה הזו, אתמול בשעה שלוש וחצי בצהריים", אמר לברון. "הופתעתי. תפסו אותי לא מוכן. אני חושב שדייויד גריפין צדק בדברים שהוא אמר. אפשר לאהוב או לשנוא את זה, אבל אנחנו חייבים לכבד את זה".
על הדיווחים לפיהם היה לו חלק בהחלטה על פיטוריו של בלאט אמר ג'יימס: "אני לא יכול להיות מוטרד מכל מה שאנשים חושבים. הפסקתי לעשות את זה לפני הרבה זמן בקריירה שלי
. הדבר היחיד שאני יכול לדאוג לגביו הוא איך לגרום לשחקנים להיות מוכנים יותר ולשחק כדורסל טוב יותר".
שמואל1 כתב:"גיליתי על הפיטורים כמו כל שחקן אחר בקבוצה הזו, אתמול בשעה שלוש וחצי בצהריים", אמר לברון. "הופתעתי. תפסו אותי לא מוכן. אני חושב שדייויד גריפין צדק בדברים שהוא אמר. אפשר לאהוב או לשנוא את זה, אבל אנחנו חייבים לכבד את זה".
על הדיווחים לפיהם היה לו חלק בהחלטה על פיטוריו של בלאט אמר ג'יימס: "אני לא יכול להיות מוטרד מכל מה שאנשים חושבים. הפסקתי לעשות את זה לפני הרבה זמן בקריירה שלי
. הדבר היחיד שאני יכול לדאוג לגביו הוא איך לגרום לשחקנים להיות מוכנים יותר ולשחק כדורסל טוב יותר".
שמואל1 כתב:"אני לא יכול להגיד שאעשה את הדברים שונה ממה שבלאט עשה, אלא יותר טוב", שלח לו את העקיצה הראשונה למי שעבד יחד איתו עד לפני כמה שעות, "אחרי ההפסד לגולדן סטייט השחקנים איבדו את הבטחון. היה קשה בחדר ההלבשה".
לו סיפר שקיבל 716 הודעות אחרי המינוי: "אפשר להגיד שמדובר ביום טוב עבורי ויום רע עבור בלאט". מבחינה מקצועית, הוא מתכוון להשתמש ברוטציה של 10 שחקנים ולהחזיר לעניינים את מו וויליאמס, שלא שיחק במשחקים האחרונים. על לאב אמר: "הוא צריך להקריב יותר בשביל הקבוצה. אנסה להתשמש בו יותר בצבע".
טיירון לו: "אעשה את הדברים יותר טוב מבלאט. איבדנו את האמון"
עוזרו של הישראלי, שהחליף אותו בתפקיד מאמן הקאבס, ירה ללא היסוס לקראת משחקו הראשון מול שיקגו. לברון הוסיף: "לא הכל קשור לניצחונות והפסדים. מה שגריפין אמר במסע"ת היה מדויק"
http://sports.walla.co.il/item/2928059
yanay21 כתב:חוץ מעיתונאי החצר של לברון, אף אחד לא באמת מאמין שלברון אשכרה גילה שמחליפים לו את המאמן באותו זמן כמו כל פשוטי העם.
והיציאה של לו ממש דוחה. לקח אליפות בלייקרס כשחקן שולי, וחוץ מזה לא עשה כלום בחיים. אין לי בעיה שיבוא עם בטחון, הוא קיבל אחלה ג'וב בסה"כ, אבל תבוא צנוע. זה רק מראה שהוא חתר תחת בלאט כל הזמן הזה.
אני אמנם אוהד הספרס, אבל לקליבלנד יהיה יותר קשה מול גולדן סטייט, אז מבחינתי שיקחו אליפות שנייה ברציפות. אם אחרי כל הקטע הזה קליבלנד לוקחת אליפות, לברון לא יסתום את הפה בחיים.
jol9 כתב:התנהלות דוחה של כל הנוגעים בדבר.
דבר אחד חיובי שייצא מזה עבור דייויד, הוא שהוא יוכל לשבת בנחת ולספור את המליונים שקליבלנד תשלם לו בזמן שהיא תתבזה
עם לו הדביל.
איך הולך עניין השכר בNBA? נניח שבלאט אמור לקבל 5 מליון בעונה הבאה, והוא חותם אצל פרוחורוב. איך זה אמור לעבוד?
Stan Van Gundy on CLE firing David Blatt after 30-11 start: "That elevated all of the coach firings totally into the theater of the absurd."
SVG: "You can't even make a flimsy case that the guy wasn't meeting expectations...Obviously you have something else going on."
SVG: "Did he order the wrong type of food for post game meals? Did he not give David Griffin a nice enough Christmas present? I don't know."
SVG: "If David Blatt's getting fired how in the hell do the rest of us have jobs? Because our front offices aren't quite as crazy as theirs"
SVG: "The only thing more absurd would be...Walton did a good job, if we lose 2 in a row, we might have to dump [Kerr] & go back to Luke."
jol9 כתב:התנהלות דוחה של כל הנוגעים בדבר.
דבר אחד חיובי שייצא מזה עבור דייויד, הוא שהוא יוכל לשבת בנחת ולספור את המליונים שקליבלנד תשלם לו בזמן שהיא תתבזה
עם לו הדביל.
איך הולך עניין השכר בNBA? נניח שבלאט אמור לקבל 5 מליון בעונה הבאה, והוא חותם אצל פרוחורוב. איך זה אמור לעבוד?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], omerk ו־17 אורחים