toja27 כתב:אני לא יודע לגמרי אם זה חייב לבוא אחד על חשבון השני. כלומר אין סיבה אמיתית שלא יוכלו להחתים גם את השחקן הנכון לחמישיה. הדבר שכן יכול להפריע הוא שאם בזבזו את התקציב שאין להם (ואת זה רק הם יכולים לדעת ואנחנו יכולים אולי להסיק מהתנהלות של הקיץ) על שחקן מחליף ואז אין להם כסף לשחקן חמישיה. בתאוריה זה לא צריך להפריע שהחתימו שחקן ספסל לפני חמישיה. בפרקטיקה יכול מאוד להיות שכן.
לא, בכל מקרה זה בעייתי תקציבית. גם אם אנחנו יודעים וגם אם אנחנו לא יודעים כמה כסף נשאר.
הרי כבר דווח על פערים כספיים עם מקריי - אף אחד לא יודע אם יצליחו לסגור איתו (/כל שחקן איכותי אחר) ועל כמה. החתמה של שחקן אחר כלשהו משפרת את המצב? לא, היא רק מרוקנת עוד קצת את הקופה הדלה גם כך. ונגיד שיצליחו להחתים את מקריי וייענו לדרישות שלו. כמה יישאר בשביל הגבוה המיוחל? לא בטוח שמספיק. במקום להשקיע במחליף (סכום כלשהו) ולהחתים במה שנשאר את שחקני החמישייה, אני חושב שעדיף לסגור עם השחקנים המרכזיים ולהשקיע את השאריות בשחקן המחליף (אם בכלל ישארו שאריות). סדר עדיפויות, שבעיניי קריטי לקבוצה עם תקציב נמוך.
toja27 כתב:לגבי קיין, פחות מכיר אותו. יכול מאוד להיות שהוא ספיציפית לא האיש הנכון להיות בקבוצה. אבל כשאני מסתכל על הסטטיסטיקה, על מבנה הגוף שלו אני מתרשם שמדובר בבחור מאוד פיזי בעמדת הגארדים( 5 פלוס ריבאונדים וכמעט 2 חטיפות למשחק בליגה הישראלית זה יפה מאוד) ובעיקרון זה סוג של שחקן שלדעתי כן היה נחוץ בגארדים.
יכול להתאים מקצועית? כן.
היה נכון להחתים קודם שחקן איכותי לחמישייה לפני שמחתימים אותו (מקצועית ותקציבית)? כן.
היה אפשר למצוא שחקן לא פחות מתאים ממנו עם עבר פחות בעייתי (גם באוקטובר)? כן.