המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
itai7 כתב:איזה סוס?
Holiday_Armadillo כתב:אכן
Holiday_Armadillo כתב:קיין והפרופסור שלו לכלכלה
Holiday_Armadillo כתב:קיין והפרופסור שלו לכלכלה
TAYO כתב:Holiday_Armadillo כתב:קיין והפרופסור שלו לכלכלה
אם קיין לא נוטה קלות הצידה, יש מצב שהפרש הגובה ביניהם לא עולה על 4 ס״מ...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Jack55 כתב:TAYO כתב:Holiday_Armadillo כתב:קיין והפרופסור שלו לכלכלה
אם קיין לא נוטה קלות הצידה, יש מצב שהפרש הגובה ביניהם לא עולה על 4 ס״מ...
אני הייתי שם היום
בלאק ממש לא 2.06, יותר 2.02-2.04 .
מקאדו 3 כתב:מצוין !!! בכדורסל הוורסטילי של היום הגובה כבר לא מהווה פקטור , כמה שיותר נמוך יותר טוב תראה את קייל היינס , הייתי מעדיף שבלאק יהיה 2.00 על עקבים אבל זה מה יש ועם זה נסתדר , הכדורסל היום שונה תראה את גולדן סטייט משחקת עם דריימונד גרין ב 5 וקורעת את האנ בי איי !!!
שועל כתב:מקאדו 3 כתב:מצוין !!! בכדורסל הוורסטילי של היום הגובה כבר לא מהווה פקטור , כמה שיותר נמוך יותר טוב תראה את קייל היינס , הייתי מעדיף שבלאק יהיה 2.00 על עקבים אבל זה מה יש ועם זה נסתדר , הכדורסל היום שונה תראה את גולדן סטייט משחקת עם דריימונד גרין ב 5 וקורעת את האנ בי איי !!!
כן, אבל אין לה 3 גרינים בקבוצה. בכלל לדעתי הוא שיחק מעט ב5 בעונה החולפת.
שמואל1 כתב:נהניתי לשמוע את טאריק בראיון לתקשורת בשדה התעופה. בחור עם ראש על הכתפיים, דיבר לעניין. אחלה אישיות.
מקאדו 3 כתב:שועל כתב:מקאדו 3 כתב:מצוין !!! בכדורסל הוורסטילי של היום הגובה כבר לא מהווה פקטור , כמה שיותר נמוך יותר טוב תראה את קייל היינס , הייתי מעדיף שבלאק יהיה 2.00 על עקבים אבל זה מה יש ועם זה נסתדר , הכדורסל היום שונה תראה את גולדן סטייט משחקת עם דריימונד גרין ב 5 וקורעת את האנ בי איי !!!
כן, אבל אין לה 3 גרינים בקבוצה. בכלל לדעתי הוא שיחק מעט ב5 בעונה החולפת.
אפשר להחזיר את יניב גרין !!!
שמואל1 כתב:נהניתי לשמוע את טאריק בראיון לתקשורת בשדה התעופה. בחור עם ראש על הכתפיים, דיבר לעניין. אחלה אישיות.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־26 אורחים