המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:אנקראם מה נכנס בך היום עם הישראלים האלה? יש לך שחקן צבר אחד שיכול להיות שחקן יורוליג (כשהוא לא פצוע) והוא משחק
בNBA היום. אתה לא תתמודד גם בליגת האלופות עם ישראלים.
עברו הימים של ג'מצ'י והנפלד. הישראלים היום הם דרג שלישי-רביעי באירופה, אם לא פחות מזה.
ankram כתב:jol9 כתב:אנקראם מה נכנס בך היום עם הישראלים האלה? יש לך שחקן צבר אחד שיכול להיות שחקן יורוליג (כשהוא לא פצוע) והוא משחק
עברו הימים של ג'מצ'י והנפלד. הישראלים היום הם דרג שלישי-רביעי באירופה, אם לא פחות מזה.
אני דווקא חושב שזוסמן יכול לשחק יותר דקות בטח על החשבון של קיין וריי ביחד. אני מסכים שאין מספיק ישראלים ( לאו דווקא צברים) שיכולים לאייש עמדת יורוליג, אבל להחזיק זרים בינוניים כמו קיין או ריי ולאחרונה גם רול, מחרפנת אותי שהם לא בתכלס שווים יותר מדאוסן,סילבן אולי בתום העונה גם קולשוב. אז בקונסטלציה הרעה הזאת של הנהלת הקבוצה , אם האופציה היא בין 8 זרים בינוניים ל 5 תותחים, אני הולך עם התותחים, והשאר מתאזרחים וישראלים. ובלי כהן. לא סובל אותו.
Sent from my iPhone using Tapatalk
jol9 כתב:ankram כתב:jol9 כתב:אנקראם מה נכנס בך היום עם הישראלים האלה? יש לך שחקן צבר אחד שיכול להיות שחקן יורוליג (כשהוא לא פצוע) והוא משחק
אני דווקא חושב שזוסמן יכול לשחק יותר דקות בטח על החשבון של קיין וריי ביחד. אני מסכים שאין מספיק ישראלים ( לאו דווקא צברים) שיכולים לאייש עמדת יורוליג, אבל להחזיק זרים בינוניים כמו קיין או ריי ולאחרונה גם רול, מחרפנת אותי שהם לא בתכלס שווים יותר מדאוסן,סילבן אולי בתום העונה גם קולשוב. אז בקונסטלציה הרעה הזאת של הנהלת הקבוצה , אם האופציה היא בין 8 זרים בינוניים ל 5 תותחים, אני הולך עם התותחים, והשאר מתאזרחים וישראלים. ובלי כהן. לא סובל אותו.
אוקיי, אז עכשיו אתה אומר משהו אחר לגמרי. אתה אומר בוא נצמצם את תקציב הזרים על פחות שחקנים, ואת השאר נשלים בישראלים ומתאזרחים. זה משהו אחר לגמרי ואין לי שום בעיה עקרונית עם זה.
A.Parker כתב:אנשים פה נותנים פתרונות לבניה עקומה של ההנהלה בבניה עקומה אחרת (גם אם פחות עקומה)
צריך לבנות פשוט סגל מאוזן וטוב, זה לא עד כדי כך קשה
MTA2311 כתב:רק צביקה יציל את מכבי
TAYO כתב:MTA2311 כתב:רק צביקה יציל את מכבי
אולי כדאי להביא את לונג עד לסיום העונה?
ankram כתב:TAYO כתב:MTA2311 כתב:רק צביקה יציל את מכבי
אולי כדאי להביא את לונג עד לסיום העונה?
למה?
גל גל כתב:לומנג אחלה שחקן בעמדות 1-2
פיזי שיודע לשמור ולקלוע די טוב
עכשיו שאלה חשובה. בגלל שהוא רשום כבר לליגה הוא עדיין יתפוס מקום של זר אחרון ?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־27 אורחים