המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אדגר פו כתב:גם מכבי מצליחה להשאיר את הזרים המרכזיים שלה למרות קריאות השבר.
בסופו של דבר כמעט כל הקבוצות באירופה נפגעות, ( יש כמה יחידות סגולה שלא כל כך ) פחות או יותר, לכן סביר שבאופן יחסי אפשר לשמור פחות או יותר על אותה רמה.
למכבי יש תחרות בליגה כשהיא עסוקה ביורוליג והיא עייפה ופצועה .
אדגר פו כתב:אני חושב שהם קיצצו משמעותית בגזרה הישראלית ולכן יש להם את הכסף לזרים. גם פלדין היה יקר מאוד יחסית.
מכבי משקיעה יותר בישראלים לא זולים. רק כספי עולה כמו 3 זרים בירושלים ורווח התמרון , כתוצאה, קטן בתקציב הנוכחי.
אדגר פו כתב:אני חושב שהם קיצצו משמעותית בגזרה הישראלית ולכן יש להם את הכסף לזרים. גם פלדין היה יקר מאוד יחסית.
מכבי משקיעה יותר בישראלים לא זולים. רק כספי עולה כמו 3 זרים בירושלים ורווח התמרון , כתוצאה, קטן בתקציב הנוכחי.
שמואל1 כתב:הפועל ירושלים החתימה עוזר מאמן קרואטי - דניאל לוץ. בעל ניסיון של 20 שנה, בין היתר כמאמן ראשי של ציבונה זאגרב.
my man כתב:שמואל1 כתב:הפועל ירושלים החתימה עוזר מאמן קרואטי - דניאל לוץ. בעל ניסיון של 20 שנה, בין היתר כמאמן ראשי של ציבונה זאגרב.
לא מבין איך דבר כזה יכול לעבוד..
NY boy כתב:פטריק מילר החתמה נוראית. רכז שהוא נגר מדופלם שלא יכול לעשות סל מבחוץ ושיחק בעיקר בקבוצות תחתית כושלות לאורך כל הקריירה האירופית שלו (למרות שחלקם שיחקו ביורוקאפ). אתלט וחזק אבל בדיוק מסוג השחקנים שנכשלים לגמריי בארץ אם היה מגיע לירושלים או מכבי כמות ליכלוכים שהיו מקבלים מקבלי ההחלטות היו שוברות את כל השיאים של כריס ג'ונס מקבל.
היל מצד שני אחלה של שחקן והחתמה מאד מרשימה של ירושלים ובהחלט שחקן שבסיטואציה מסויימת אפשר היה לראות אותו במכבי כמחליף לעמדות 2-3. מזכיר לי מאד את ג'אמר גאלי רק עם קליעה טובה מאד מהשלוש. מצד שני לא מפתיע שהתפרסם שהוא חתום עם יציאה באוקטובר, מניח בסיום הפיינל אייט של ירושלים ככה שלמעשה הגיע לשם בניסיון להרשים ולקבל חוזה גדול יותר בחוץ אז אם יגיע לשחק בגלל בליגה פה עוד כנראה נצטרך לראות. אם יצליחו להשאיר אותו בהחלט החתמה יפה מאד שלהם ושדרגו את הסגל לעומת זה של שנה שעברה.
my man כתב:כשמנחיתים למאמן עוזר מאמן - מוצלח ככל שיהיה - לדעתי זה לא יעיל..
או שהוא עוזר שני?
my man כתב:שמואל1 כתב:הפועל ירושלים החתימה עוזר מאמן קרואטי - דניאל לוץ. בעל ניסיון של 20 שנה, בין היתר כמאמן ראשי של ציבונה זאגרב.
לא מבין איך דבר כזה יכול לעבוד..
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־30 אורחים