30 מרץ 2021, 13:09
הוא גם קצת מוגבל הגנתית (ולא מתאים ל-4 לדעתי, רק במצבים של סגירת חורים). אבל הוא משלים את ז'יז'יץ' טוב ועם שני שחקנים מאותגרים הגנתית בעמדה 5, ליאניס לא תהייה ברירה לעשות התאמות ויביאו שחקנים מתאימים בעמדה 4.felix_r כתב:Rampel כתב:מקווה שזו רק תכנית מגירה למקרה שדווין בוקר לא יגיע.Jack55 כתב:הגישו הצעה לניבו בסהכ 700 אלף לשנתיים
אהבתי מאוד
Sent from my SM-N985F using Tapatalk
אתה כל כך מחזיק מבוקר?
30 מרץ 2021, 13:16
אראל, זה לא משחק פלייסטיישן. יש פה שני שחקנים שמחזיקים בחוזים (לא אופציות) של מעל למיליון דולר בעונה הבאה - ווילבקין וז'יז'יץ'.Jack55 כתב:לדעתי יאניס לא יסכים שזיזיץ ישאר, יאניס לא פראייר.
כמו שאמרתי יכול מאוד להיות שמתכננים להחתים גם את בוקר וגם את ניבו ולשחק עם בוקר לא מעט ב4.
30 מרץ 2021, 15:19
31 מרץ 2021, 13:09
31 מרץ 2021, 13:19
A.Parker כתב:אני חושב שכדאי להציע לכספי חוזה לעונה נוספת (לאחר מימוש אופציית היציאה בקיץ) בסכום נמוך של 300-350 אלף דולר, וכשברור מראש שצריכים להגיע שני שחקנים נוספים לעמדה 4. קצת ריסקי (אם כי בסכום כזה זה פחות נורא), אבל תמורת שכר מעט גבוה יותר מבלייזר/כהן וכו' מדובר בשחקן איכותי שיכול לתרום הרבה ביורוליג. בנוסף, המשחק אתמול הוכיח כמה חשוב שיהיה לך בקבוצה שחקן כמו זיזיץ' שהוא עוגן ושחקן מטרה בצבע. הוא צריך להישאר כאן, בתקווה שיאניס ישכיל לשחק עליו נכון ויצמצם את הגנת החילופים כשהוא על המגרש. פולונארה צריך להיות מועמד חזק כדי להשלים אותו מעמדה 4, אם כי אני בספק כמה הוא יהיה ריאלי לאור היכולת בתקופה האחרונה. החתמה של קינן אוואנס היא די נו-בריינר מבחינתי, וגם לורנזו בראון צריך להיות חזק ברשימה כרכז גבוה ומנהל משחק טוב שמשלים את ווילבקין.
משהו בסגנון...
בראון, אוואנס
ווילבקין, ג'ונדי, סווינגמן זול כסותם חורים
פורוורד, זוסמן, כהן
פולונארה, ליף, כספי
זיזיץ', סנטר מחליף
31 מרץ 2021, 13:51
גל גל כתב:A.Parker כתב:אני חושב שכדאי להציע לכספי חוזה לעונה נוספת (לאחר מימוש אופציית היציאה בקיץ) בסכום נמוך של 300-350 אלף דולר, וכשברור מראש שצריכים להגיע שני שחקנים נוספים לעמדה 4. קצת ריסקי (אם כי בסכום כזה זה פחות נורא), אבל תמורת שכר מעט גבוה יותר מבלייזר/כהן וכו' מדובר בשחקן איכותי שיכול לתרום הרבה ביורוליג. בנוסף, המשחק אתמול הוכיח כמה חשוב שיהיה לך בקבוצה שחקן כמו זיזיץ' שהוא עוגן ושחקן מטרה בצבע. הוא צריך להישאר כאן, בתקווה שיאניס ישכיל לשחק עליו נכון ויצמצם את הגנת החילופים כשהוא על המגרש. פולונארה צריך להיות מועמד חזק כדי להשלים אותו מעמדה 4, אם כי אני בספק כמה הוא יהיה ריאלי לאור היכולת בתקופה האחרונה. החתמה של קינן אוואנס היא די נו-בריינר מבחינתי, וגם לורנזו בראון צריך להיות חזק ברשימה כרכז גבוה ומנהל משחק טוב שמשלים את ווילבקין.
משהו בסגנון...
בראון, אוואנס
פורוורד, זוסמן, כהן
פולונארה, ליף, כספי
זיזיץ', סנטר מחליף
אני חושב שחסר עוד גבוה שיכול לשחק בעמדה 5
במקרה של פציעה אכלת אותה
בלי קשר
פלונארה נותן עונה טובה וישאר בבסקוניה לדעתי
גם בראון
31 מרץ 2021, 13:55
A.Parker כתב:גל גל כתב:A.Parker כתב:אני חושב שכדאי להציע לכספי חוזה לעונה נוספת (לאחר מימוש אופציית היציאה בקיץ) בסכום נמוך של 300-350 אלף דולר, וכשברור מראש שצריכים להגיע שני שחקנים נוספים לעמדה 4. קצת ריסקי (אם כי בסכום כזה זה פחות נורא), אבל תמורת שכר מעט גבוה יותר מבלייזר/כהן וכו' מדובר בשחקן איכותי שיכול לתרום הרבה ביורוליג. בנוסף, המשחק אתמול הוכיח כמה חשוב שיהיה לך בקבוצה שחקן כמו זיזיץ' שהוא עוגן ושחקן מטרה בצבע. הוא צריך להישאר כאן, בתקווה שיאניס ישכיל לשחק עליו נכון ויצמצם את הגנת החילופים כשהוא על המגרש. פולונארה צריך להיות מועמד חזק כדי להשלים אותו מעמדה 4, אם כי אני בספק כמה הוא יהיה ריאלי לאור היכולת בתקופה האחרונה. החתמה של קינן אוואנס היא די נו-בריינר מבחינתי, וגם לורנזו בראון צריך להיות חזק ברשימה כרכז גבוה ומנהל משחק טוב שמשלים את ווילבקין.
משהו בסגנון...
בראון, אוואנס
פורוורד, זוסמן, כהן
פולונארה, ליף, כספי
זיזיץ', סנטר מחליף
במקרה של פציעה אכלת אותה
בלי קשר
גם בראון
לא הייתי מחתים עוד שחקן שישחק בחמש. במידת הצורך ליף יכול לשחק שם.
יכול להיות באמת שפולונארה ובראון לא יהיו ריאליים. אני דווקא חושב שאם כבר הראשון יעזוב את באסקוניה לקבוצה בכירה יותר.
31 מרץ 2021, 14:33
גל גל כתב:A.Parker כתב:גל גל כתב:A.Parker כתב:אני חושב שכדאי להציע לכספי חוזה לעונה נוספת (לאחר מימוש אופציית היציאה בקיץ) בסכום נמוך של 300-350 אלף דולר, וכשברור מראש שצריכים להגיע שני שחקנים נוספים לעמדה 4. קצת ריסקי (אם כי בסכום כזה זה פחות נורא), אבל תמורת שכר מעט גבוה יותר מבלייזר/כהן וכו' מדובר בשחקן איכותי שיכול לתרום הרבה ביורוליג. בנוסף, המשחק אתמול הוכיח כמה חשוב שיהיה לך בקבוצה שחקן כמו זיזיץ' שהוא עוגן ושחקן מטרה בצבע. הוא צריך להישאר כאן, בתקווה שיאניס ישכיל לשחק עליו נכון ויצמצם את הגנת החילופים כשהוא על המגרש. פולונארה צריך להיות מועמד חזק כדי להשלים אותו מעמדה 4, אם כי אני בספק כמה הוא יהיה ריאלי לאור היכולת בתקופה האחרונה. החתמה של קינן אוואנס היא די נו-בריינר מבחינתי, וגם לורנזו בראון צריך להיות חזק ברשימה כרכז גבוה ומנהל משחק טוב שמשלים את ווילבקין.
משהו בסגנון...
בראון, אוואנס
פורוורד, זוסמן, כהן
פולונארה, ליף, כספי
זיזיץ', סנטר מחליף
במקרה של פציעה אכלת אותה
בלי קשר
גם בראון
לא הייתי מחתים עוד שחקן שישחק בחמש. במידת הצורך ליף יכול לשחק שם.
יכול להיות באמת שפולונארה ובראון לא יהיו ריאליים. אני דווקא חושב שאם כבר הראשון יעזוב את באסקוניה לקבוצה בכירה יותר.
לא יודע כמה ליף יכול לשחק ב5
יכול להיות שמכבי בונים על דווין בוקר וליף בעמדה 4
+ עוד שחקן בעמדה 3 שיכול לשחק 4 כמו קלואירו
31 מרץ 2021, 14:47
31 מרץ 2021, 14:56
31 מרץ 2021, 15:03
Rampel כתב:ראיתי עכשיו שצ'ארלס פירסם בסקאוטינג שג'ריאן גרנט נותן אחלה של כמה חודשים בפרומית'אס היוונית. זה השחקן שהייתי רוצה לעמדה 1 בעונה הבאה.
אני בעיקר מקווה שמכבי תמצא דרך לא דרך להשתחרר מהחוזה של קלויארו. הבעיה היא שאין אפילו סעיף יציאה מהחוזה הזה. מצב די אומלל איתו.
צריך בעמדה 4 אתלטיות ואת ליף כישראלי. לליף יש את הפוטנציאל של בנדר, רק שהוא ישראלי ושווה להשקיע בו.
לגבי בוקר, אני מסכים עם פרקר, אולי יש לו קליעה, אבל אני לא חושב שהוא באמת יכול לשמור בעמדה 4. גם המחליף של ז'יז'יץ' צריך להיות אתלטי ובוקר הוא גם אתלטי ובכללי שחקן התקפה מגוון ומסוכן והייתי שמח לראות אותו מאייש את עמדה 5 עם ז'יז'יץ' לסירוגין.
31 מרץ 2021, 15:04
אתה רואה את בוקר משחק ביחד עם ז'יז'יץ' ושומר על מספרי 4?גל גל כתב:Rampel כתב:ראיתי עכשיו שצ'ארלס פירסם בסקאוטינג שג'ריאן גרנט נותן אחלה של כמה חודשים בפרומית'אס היוונית. זה השחקן שהייתי רוצה לעמדה 1 בעונה הבאה.
אני בעיקר מקווה שמכבי תמצא דרך לא דרך להשתחרר מהחוזה של קלויארו. הבעיה היא שאין אפילו סעיף יציאה מהחוזה הזה. מצב די אומלל איתו.
צריך בעמדה 4 אתלטיות ואת ליף כישראלי. לליף יש את הפוטנציאל של בנדר, רק שהוא ישראלי ושווה להשקיע בו.
לגבי בוקר, אני מסכים עם פרקר, אולי יש לו קליעה, אבל אני לא חושב שהוא באמת יכול לשמור בעמדה 4. גם המחליף של ז'יז'יץ' צריך להיות אתלטי ובוקר הוא גם אתלטי ובכללי שחקן התקפה מגוון ומסוכן והייתי שמח לראות אותו מאייש את עמדה 5 עם ז'יז'יץ' לסירוגין.
אין לי בעיה לראות את בוקר בעמדה 4 כל עוד מביאים שחקן בעמדה 3 שיכול לשחק גם 4 שהוא לא קלואירו והוא איום התקפי ואתלטי
כי אז אתה מכוסה טוב בעמדות 4-5 גם בכללי וגם במקרה של פציעות , זה מאוד ורסטילי ככה.
זיזיץ , ניבו ? , בוקר, ליף , זר 3-4 ואולי כספי ?
31 מרץ 2021, 15:10
Rampel כתב:אתה רואה את בוקר משחק ביחד עם ז'יז'יץ' ושומר על מספרי 4?גל גל כתב:Rampel כתב:ראיתי עכשיו שצ'ארלס פירסם בסקאוטינג שג'ריאן גרנט נותן אחלה של כמה חודשים בפרומית'אס היוונית. זה השחקן שהייתי רוצה לעמדה 1 בעונה הבאה.
אין לי בעיה לראות את בוקר בעמדה 4 כל עוד מביאים שחקן בעמדה 3 שיכול לשחק גם 4 שהוא לא קלואירו והוא איום התקפי ואתלטי
כי אז אתה מכוסה טוב בעמדות 4-5 גם בכללי וגם במקרה של פציעות , זה מאוד ורסטילי ככה.
זיזיץ , ניבו ? , בוקר, ליף , זר 3-4 ואולי כספי ?
גם אם כן, זה מחזיר אותי לבעיה המרכזית בבנייה של העונה הבאה והיא החוזה של קלויארו.
31 מרץ 2021, 15:44
31 מרץ 2021, 18:20
31 מרץ 2021, 19:02
31 מרץ 2021, 19:04
31 מרץ 2021, 19:05
לז'יז'יץ' יש חוזה לעונה נוספת על סך של יותר ממיליון דולר ואילו לבנדר אין חוזה. המגמה במכבי בתקופה האחרונה היא להשאיר את ז'יז'יץ' ולהביא מחליף לאותלו האנטר לעונה הבאה, כמו גם גבוה שלישי שיוכל לשחק גם בעמדה 4. לגבי בנדר, למרות התקופה הטובה שלו, גורמים במכבי הודו כי הם מתקשים לראות כיצד ימשיך לעונה נוספת.
גורמים במכבי סיפרו אמש כי ניבו, שעל מועמדותו פורסם בוואלה! ספורט אחרי ההפסד לאנאדולו אפס לפני שבועיים, הוא שם שעלה וכי נעשו בירורים לגביו, אך לא יותר מכך. במקביל במועדון ממשיכים לחזר אחר מספר שחקני פנים נוספים מהיורוליג ביניהם דווין בוקר מחימקי מוסקבה.
01 אפריל 2021, 03:28
01 אפריל 2021, 04:32