A.Parker כתב:felix_r כתב:A.Parker כתב:בדיוק באתי לכתוב שקלאסי שיקחו את יאניס
הייתה גם שמועה שבאסקוניה רוצה לפטר את פניארויה. בבאסקוניה אוהבים את דושקו איבנוביץ', מתאים להם שהוא חופשי עכשיו
תלוי. זה התור שלו או של פראסוביץ'?

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
A.Parker כתב:felix_r כתב:A.Parker כתב:בדיוק באתי לכתוב שקלאסי שיקחו את יאניס
הייתה גם שמועה שבאסקוניה רוצה לפטר את פניארויה. בבאסקוניה אוהבים את דושקו איבנוביץ', מתאים להם שהוא חופשי עכשיו
מרסר כתב:רשמית: יאניס ספרופולוס מונה למאמנה החדש של הכוכב האדום.
Avi1508 כתב:מרסר כתב:רשמית: יאניס ספרופולוס מונה למאמנה החדש של הכוכב האדום.
מגיע להיכל ב 21/12 בעוד חודשיים
felix_r כתב:A.Parker כתב:felix_r כתב:A.Parker כתב:בדיוק באתי לכתוב שקלאסי שיקחו את יאניס
Avi1508 כתב:felix_r כתב:A.Parker כתב:felix_r כתב:A.Parker כתב:בדיוק באתי לכתוב שקלאסי שיקחו את יאניס
זוריץ' כותב בטוויטר שדושקו איבנוביץ' בדרך להחליף את פנארויה בבאסקוניה
אז כנראה זה התור שלו
Avi1508 כתב:יש דרבי בבלגרד היום המשחק ראשון של יאניס כמאמן אחרי כמעט שנתיים בחוץ מאז שהוא עזב את מכבי
התנין 2 כתב:מילא לתת להם קבוצה במפעל, אבל למה לקיים שם את הפיינל פור ועוד כמה שנים ברציפות?? בכוח רוצים לקבל פיינל פור ריק?
התנין 2 כתב:עם כל הכסף שבעולם, עדיין אני מעדיף לראות פיינל פור צבעוני ומעניין ולא שומם (מה שיקרה בדובאי שאינה מחזיקה במסורת כדורסל והיא גם יעד רחוק מדי עבור האוהדים באירופה). מרגיש לי שלוקחים את הליגה הזאת והורסים אותה סופית.
התנין 2 כתב:עם כל הכסף שבעולם, עדיין אני מעדיף לראות פיינל פור צבעוני ומעניין ולא שומם (מה שיקרה בדובאי שאינה מחזיקה במסורת כדורסל והיא גם יעד רחוק מדי עבור האוהדים באירופה). מרגיש לי שלוקחים את הליגה הזאת והורסים אותה סופית.
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Shay_uzan, מרסר ו־22 אורחים