מישהו באמת חושב ששחקן ישראלי בינוני, שאין לו מקום בחמישייה של נבחרת ישראל שהביא את הפועל ירושלים לכלום אחד גדול יכול להוביל השנה את מכבי?
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
פארוק כתב:יוגב אוחיון בחמישייה של מכבי!!! תעירו אותי שהסיוט הזה יגמר!!!![]()
מישהו באמת חושב ששחקן ישראלי בינוני, שאין לו מקום בחמישייה של נבחרת ישראל שהביא את הפועל ירושלים לכלום אחד גדול יכול להוביל השנה את מכבי?
לא הבנתי יגיע עוד זר אבל כנראה קלע לא רכז ?קודי כתב:שמעון מזרחי אמר עכשיו ברדיו (103) שכל עוד פרמאר נמצא לא יגיע רכז נוסף. רמז שהם שוקלים לחזק את הקבוצה בקלע.
itai7 כתב:ממשיך לשחק בספרטק, קלע היום 26 נגד אנגומי היוונית
שחף כתב:רק אני חושב שיהיו פה כמה אנשים שיחכו בסבלנות מחר לעידכון בטוויטר של לאנגפורד משל היה מנכ''ל אפל מכריז על אייפון חדש?
Allan Turing כתב:לנגפורד זה טעות לדעתי. ממה שראיתי עד עכשיו, בלאט ממשיך להסתמך על לחץ של הקו האחורי.
בכלל לא בטוח שלנגפורד מתאים לזה.
אני אפילו לא כ"כ בטוח שצריך עוד שחקן. יש לנו הרבה גארדים, חלקם מוכשרים ומנוסים, אחרים עם פוטנציאל.
אם כבר, יש יותר מדי שחקנים לא פחות מדי.
אני לא רואה איך זה לא יוצר מרמור בהמשך.
הסגל שלנו איכותי וראוי. לא הכי טוב שיש היום, אבל טוב.
(הכי טוב הוא לדעתי של צסקא, אח"כ ריאל ואפס פילזן).
נקווה שאני טועה.
BIG sofo כתב:שחף כתב:רק אני חושב שיהיו פה כמה אנשים שיחכו בסבלנות מחר לעידכון בטוויטר של לאנגפורד משל היה מנכ''ל אפל מכריז על אייפון חדש?
כל הסימנים מראים שהוא בדרך למכבי. השאלה היא רק לכמה עונות ובאיזה סכום, למרות שאותנו ,האוהדים, זה פחות מעניין...
Holiday_Armadillo כתב:BIG sofo כתב:שחף כתב:רק אני חושב שיהיו פה כמה אנשים שיחכו בסבלנות מחר לעידכון בטוויטר של לאנגפורד משל היה מנכ''ל אפל מכריז על אייפון חדש?
כל הסימנים מראים שהוא בדרך למכבי. השאלה היא רק לכמה עונות ובאיזה סכום, למרות שאותנו ,האוהדים, זה פחות מעניין...
איזה סימנים בדיוק? אני לא ראיתי שום סימנים שמצביעים על מהלך כזה..להפך
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:BIG sofo כתב:שחף כתב:רק אני חושב שיהיו פה כמה אנשים שיחכו בסבלנות מחר לעידכון בטוויטר של לאנגפורד משל היה מנכ''ל אפל מכריז על אייפון חדש?
אולי אלה...![]()
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:BIG sofo כתב:שחף כתב:רק אני חושב שיהיו פה כמה אנשים שיחכו בסבלנות מחר לעידכון בטוויטר של לאנגפורד משל היה מנכ''ל אפל מכריז על אייפון חדש?
אולי אלה...![]()
בטח מישהו ייקח את זה ויראה שזה חזה את אסון התאומים ורצח רבין
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־20 אורחים