המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
רנדי וייט כתב:אם לא בולדווין בוא הרשום סוף סוף את קליבלנד שמישהו ישמור לפחות
רנדי וייט כתב:אם לא בולדווין בוא הרשום סוף סוף את קליבלנד שמישהו ישמור לפחות
רנדי וייט כתב:מרסר כתב:כול הכבוד לקטש שלא רשם את קליבלנד מתחילת הסדרה, עכשיו משחק 3 דפיקות לב עד הסוף.
עשה את זה בשביל שבולדווין ישחק במשחק 3?
סומבץ כתב:מה שאני רואה ושומע זה איך המשטרה התאכזרה לאוהדי הפועל לפני המשחק, איך חבורת שוטרים היכתה אוהד הפועל בסוף המשחק, ואיך הקהל של מכבי ירק על תומר גינת.
איזה חמודים וטהורים החבר'ה מהפועל. לא עשו כלום מעולם...
בשידור אפילו יותר כעסו על המשטרה שעיכבה את המשחק ברבע שעה ולא על אוהדי הפועל שגרמו לעיכוב של חצי שעה נוספת. שמעתי בסיכום את שלף אומר על זה "חבל" וממשיך הלאה.
בכלל כל השידור, החל מהטרום משחק ועד הסוף נשמע כאילו מלווים את הפועל לאיזה פיינל פור או משהו. ערימת ליקוקים בלתי נגמרת.
felix_r כתב:לא יודע אם שווה לרשום את בולדווין גם אם הוא בריא לחלוטין. בולדווין שיחק לאחרונה לפני חודש וחצי, ובטוח שלא נמצא בכושר משחק סביר.
Avi1508 כתב:ובנוסף מתברר שהיה אירוע של השופטים עם בונזי קולסון ובשל כך רוצים להטיל עליו קנס כספי והדיון יהיה ביום חמישי
אם אני בונזי אני אומר שילכו לעזאזל ולא דורך בליגת הפח הזו למשך כל החיים
Avi1508 כתב:כצפוי האיגוד מנסה ליצור סימטריה ולהעמיד לדין גם את מכבי וגם את הפועל
את מכבי רוצים להעמיד לדין על קריאות סלים טועמה מחבל ועל היריקה על תומר גינת ועל השלכת חפצים (האם יש תיעוד של היריקה על תומר גינת או שמאמינים לשחקן שטוען כך?)
מן הצד השני למרות שיש להפועל עונש על תנאי של הורדת 3 נקודות מחליט התובע על דעת עצמו לא להפעיל אותו למרות האלימות והאבוקות אתמול וביום חמישי
ובנוסף מתברר שהיה אירוע של השופטים עם בונזי קולסון ובשל כך רוצים להטיל עליו קנס כספי והדיון יהיה ביום חמישי
Avi1508 כתב:כצפוי האיגוד מנסה ליצור סימטריה ולהעמיד לדין גם את מכבי וגם את הפועל
את מכבי רוצים להעמיד לדין על קריאות סלים טועמה מחבל ועל היריקה על תומר גינת ועל השלכת חפצים (האם יש תיעוד של היריקה על תומר גינת או שמאמינים לשחקן שטוען כך?)
מן הצד השני למרות שיש להפועל עונש על תנאי של הורדת 3 נקודות מחליט התובע על דעת עצמו לא להפעיל אותו למרות האלימות והאבוקות אתמול וביום חמישי
ובנוסף מתברר שהיה אירוע של השופטים עם בונזי קולסון ובשל כך רוצים להטיל עליו קנס כספי והדיון יהיה ביום חמישי
שמואל1 כתב:felix_r כתב:לא יודע אם שווה לרשום את בולדווין גם אם הוא בריא לחלוטין. בולדווין שיחק לאחרונה לפני חודש וחצי, ובטוח שלא נמצא בכושר משחק סביר.
ובנוסף הראש שלו כבר בפנר. גם אם הוא כשיר הוא לא ייתן את ה 100% שלו כי למה לו לסכן את חוזה העתק שהוא צפוי לקבל בפנר מיד בסיום העונה?
אני במקום מכבי רושם את קליבלנד. ההגנה שלו נחוצה, אין למכבי סטופר הגנתי שיכול להתמודד באחד על אחד עם אניס ומנפורד. קליבלנד יכול.
לא הבנתי, אם מענישים קבוצה על התנהגות של אוהדים אחדים שלה בקהל, למה לא העמידו את הפועל על הקריאות של "רגב איפה אבא" ותנועות התליה המתועבות שראינו מצד האוהדים שלהם כמעט בכל דרבי? למה לא מענישים על הקריאות המגעילות לשמעון מזרחי או על העובדה שהם כמעט תקפו אותו אחרי שניגש למזכירות במשחק האחרון ורק בזכות התערבות האבטחה לא קרה כלום? ולמה לא העמידו את ירושלים לדין על זריקת החפצים על הספסל של מכבי?Avi1508 כתב:כצפוי האיגוד מנסה ליצור סימטריה ולהעמיד לדין גם את מכבי וגם את הפועל
sweety כתב:לא הבנתי, אם מענישים קבוצה על התנהגות של אוהדים אחדים שלה בקהל, למה לא העמידו את הפועל על הקריאות של "רגב איפה אבא" ותנועות התליה המתועבות שראינו מצד האוהדים שלהם כמעט בכל דרבי? למה לא מענישים על הקריאות המגעילות לשמעון מזרחי או על העובדה שהם כמעט תקפו אותו אחרי שניגש למזכירות במשחק האחרון ורק בזכות התערבות האבטחה לא קרה כלום? ולמה לא העמידו את ירושלים לדין על זריקת החפצים על הספסל של מכבי?Avi1508 כתב:כצפוי האיגוד מנסה ליצור סימטריה ולהעמיד לדין גם את מכבי וגם את הפועל
Sent from my SM-G991B using Tapatalk
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google Adsense [Bot] ו־22 אורחים