גמר הפלייאוף משחק 2: הפועל ת"א נגד מכבי ת"א, מוצ"ש, 21:15

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: גמר הפלייאוף משחק 2: הפועל ת"א נגד מכבי ת"א, מוצ"ש, 21

הודעהעל ידי רנדי וייט » 16 יוני 2024, 00:03

אם לא בולדווין בוא הרשום סוף סוף את קליבלנד שמישהו ישמור לפחות
רנדי וייט

הודעהעל ידי מרסר » 16 יוני 2024, 00:05

רנדי וייט כתב:אם לא בולדווין בוא הרשום סוף סוף את קליבלנד שמישהו ישמור לפחות

תומאסון סיים את חלקו זה בטוח זה או וויד או קליבלנד לדעתי קליבלנד, וויד לא כשיר במאה אחוז גם אם ירשם.
מרסר

הודעהעל ידי sweety » 16 יוני 2024, 00:06

לא להוריד ממכבי את האחריות על איך שנראתה היום אבל מה שראינו היום זה קלאסי הפועל. משחקים הכי מלוכלך שיש ואז גאים בהצלחה שלהם. מספיק רק לראות את הפרצופים המרוצים של הבעלים אחרי שהקהל הנהדר שלהם פוצץ את המשחק שתי דקות לתחילת המשחק כאילו זה משהו להתגאות בו... אין לתאר. ומכבי לא יכולה לנצח משחק כשסורקין בכלל לא קיים בהגנה, לא לוקחת ריבאונד הגנה בכלל, ומאבדת כדורים כאילו אין מחר. ההרגשה הייתה שהשחקנים בכלל לא קולטים שהם משחקים על אליפות, כאילו אנחנו בשמינית גמר גביע השוקו או משהו כזה, חבל מאוד והכי חבל לי שנתנו להג**ל להרגיש שהם עדיפים עלינו מקצועית ומצליחים לשתק אותנו בעוד שההפסד שלנו היום היה לגמרי מנטלי. לא הצליחו להתעלות. חבל. בע"ה נחזיר את הכבוד ביום שני...

Sent from my SM-G991B using Tapatalk
מרגע של עצבות נצא גדולים וחזקים
סמל אישי של המשתמש
sweety

הודעהעל ידי שמואל1 » 16 יוני 2024, 00:09

רנדי וייט כתב:אם לא בולדווין בוא הרשום סוף סוף את קליבלנד שמישהו ישמור לפחות

אם וויד לא נרשם היום אז הוא עם הראש כבר לפנר.
לא הייתי רושם אותו כבר, גם אם הוא כשיר. עדיף את קליבלנד שלפחות יבוא לפרק בהגנה את אניס ומנפורד.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי יוסי22 » 16 יוני 2024, 00:20

רנדי וייט כתב:
מרסר כתב:כול הכבוד לקטש שלא רשם את קליבלנד מתחילת הסדרה, עכשיו משחק 3 דפיקות לב עד הסוף.

עשה את זה בשביל שבולדווין ישחק במשחק 3?

איך זה קשור ?

הגאון רשם את תומאסון במקום קליבלנד .
יוסי22

הודעהעל ידי סומבץ » 16 יוני 2024, 01:44

מה שאני רואה ושומע זה איך המשטרה התאכזרה לאוהדי הפועל לפני המשחק, איך חבורת שוטרים היכתה אוהד הפועל בסוף המשחק, ואיך הקהל של מכבי ירק על תומר גינת.
איזה חמודים וטהורים החבר'ה מהפועל. לא עשו כלום מעולם...
בשידור אפילו יותר כעסו על המשטרה שעיכבה את המשחק ברבע שעה ולא על אוהדי הפועל שגרמו לעיכוב של חצי שעה נוספת. שמעתי בסיכום את שלף אומר על זה "חבל" וממשיך הלאה.
בכלל כל השידור, החל מהטרום משחק ועד הסוף נשמע כאילו מלווים את הפועל לאיזה פיינל פור או משהו. ערימת ליקוקים בלתי נגמרת.
סומבץ

הודעהעל ידי Shay_uzan » 16 יוני 2024, 11:05

סומבץ כתב:מה שאני רואה ושומע זה איך המשטרה התאכזרה לאוהדי הפועל לפני המשחק, איך חבורת שוטרים היכתה אוהד הפועל בסוף המשחק, ואיך הקהל של מכבי ירק על תומר גינת.
איזה חמודים וטהורים החבר'ה מהפועל. לא עשו כלום מעולם...
בשידור אפילו יותר כעסו על המשטרה שעיכבה את המשחק ברבע שעה ולא על אוהדי הפועל שגרמו לעיכוב של חצי שעה נוספת. שמעתי בסיכום את שלף אומר על זה "חבל" וממשיך הלאה.
בכלל כל השידור, החל מהטרום משחק ועד הסוף נשמע כאילו מלווים את הפועל לאיזה פיינל פור או משהו. ערימת ליקוקים בלתי נגמרת.

מה הפועל? לא עשו כלום, רק איימו שאם לא נותנים להם את התואר הם יעשו לינץ בעוד אוהד ואולי בכמה שחקנים ושופטים.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי felix_r » 16 יוני 2024, 11:18

לא יודע אם שווה לרשום את בולדווין גם אם הוא בריא לחלוטין. בולדווין שיחק לאחרונה לפני חודש וחצי, ובטוח שלא נמצא בכושר משחק סביר.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי שמואל1 » 16 יוני 2024, 12:08

felix_r כתב:לא יודע אם שווה לרשום את בולדווין גם אם הוא בריא לחלוטין. בולדווין שיחק לאחרונה לפני חודש וחצי, ובטוח שלא נמצא בכושר משחק סביר.

ובנוסף הראש שלו כבר בפנר. גם אם הוא כשיר הוא לא ייתן את ה 100% שלו כי למה לו לסכן את חוזה העתק שהוא צפוי לקבל בפנר מיד בסיום העונה?
אני במקום מכבי רושם את קליבלנד. ההגנה שלו נחוצה, אין למכבי סטופר הגנתי שיכול להתמודד באחד על אחד עם אניס ומנפורד. קליבלנד יכול.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי Avi1508 » 16 יוני 2024, 15:17

כצפוי האיגוד מנסה ליצור סימטריה ולהעמיד לדין גם את מכבי וגם את הפועל
את מכבי רוצים להעמיד לדין על קריאות סלים טועמה מחבל ועל היריקה על תומר גינת ועל השלכת חפצים (האם יש תיעוד של היריקה על תומר גינת או שמאמינים לשחקן שטוען כך?)
מן הצד השני למרות שיש להפועל עונש על תנאי של הורדת 3 נקודות מחליט התובע על דעת עצמו לא להפעיל אותו למרות האלימות והאבוקות אתמול וביום חמישי

ובנוסף מתברר שהיה אירוע של השופטים עם בונזי קולסון ובשל כך רוצים להטיל עליו קנס כספי והדיון יהיה ביום חמישי
אם אני בונזי אני אומר שילכו לעזאזל ולא דורך בליגת הפח הזו למשך כל החיים
Avi1508

הודעהעל ידי עידן » 16 יוני 2024, 15:24

Avi1508 כתב:ובנוסף מתברר שהיה אירוע של השופטים עם בונזי קולסון ובשל כך רוצים להטיל עליו קנס כספי והדיון יהיה ביום חמישי

עם איך שהדברים נראים כרגע, גם ככה יש סיכוי לא מבוטל שהוא לא ישחק יותר בליגה הזו אחרי תום העונה הנוכחית.
עידן

הודעהעל ידי מרסר » 16 יוני 2024, 15:24

Avi1508 כתב:כצפוי האיגוד מנסה ליצור סימטריה ולהעמיד לדין גם את מכבי וגם את הפועל
את מכבי רוצים להעמיד לדין על קריאות סלים טועמה מחבל ועל היריקה על תומר גינת ועל השלכת חפצים (האם יש תיעוד של היריקה על תומר גינת או שמאמינים לשחקן שטוען כך?)
מן הצד השני למרות שיש להפועל עונש על תנאי של הורדת 3 נקודות מחליט התובע על דעת עצמו לא להפעיל אותו למרות האלימות והאבוקות אתמול וביום חמישי

ובנוסף מתברר שהיה אירוע של השופטים עם בונזי קולסון ובשל כך רוצים להטיל עליו קנס כספי והדיון יהיה ביום חמישי

עדיין לא הבנתי למה לא נותנים את הצלחת להפועל בלי לשחק בכלל, הליגה הזאת הזויה ברמה גבוהה אתמול חצי שעה לא שיחקו כדורסל בגלל אבוקות שחנקו את כול מי שהיה באולם ומכבי יוצאת פה עם כתב אישום על קללות ויריקה שרק גינת הרגיש ?
מרסר

הודעהעל ידי omerk » 16 יוני 2024, 17:00

Avi1508 כתב:כצפוי האיגוד מנסה ליצור סימטריה ולהעמיד לדין גם את מכבי וגם את הפועל

אין מעריץ של קולסון כמוני, אבל אם מה שפורסם עליו נכון, אז זה באמת חמור ולא לעניין (ניסה לפרוץ לחדר הלבשה של השופטים אחרי המשחק וקילל אותם).
לא משנה כמה אתה כועס, צריך לשמור רגע על פאסון. עוד הייתי יכול להבין תוך כדי משחק, אבל לא אחרי.
omerk

הודעהעל ידי felix_r » 16 יוני 2024, 17:24

שמואל1 כתב:
felix_r כתב:לא יודע אם שווה לרשום את בולדווין גם אם הוא בריא לחלוטין. בולדווין שיחק לאחרונה לפני חודש וחצי, ובטוח שלא נמצא בכושר משחק סביר.

ובנוסף הראש שלו כבר בפנר. גם אם הוא כשיר הוא לא ייתן את ה 100% שלו כי למה לו לסכן את חוזה העתק שהוא צפוי לקבל בפנר מיד בסיום העונה?
אני במקום מכבי רושם את קליבלנד. ההגנה שלו נחוצה, אין למכבי סטופר הגנתי שיכול להתמודד באחד על אחד עם אניס ומנפורד. קליבלנד יכול.

הוא לא בפנר. תפסיק להפיץ את השקרים האלה של בלוגר טורקי, שמפיצים הכתבים האדומים באתר וואלה כדי לפגוע במכבי. בולדוווין בפנר בדיוק כמו בראון בריאל. לשניהם יש חוזה מובטח ללא סעיפי יציאה. אולי בסוף יעזבו, אבל בתנאי שמכבי תקבל המון כסף.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי sweety » 17 יוני 2024, 16:25

לא הבנתי, אם מענישים קבוצה על התנהגות של אוהדים אחדים שלה בקהל, למה לא העמידו את הפועל על הקריאות של "רגב איפה אבא" ותנועות התליה המתועבות שראינו מצד האוהדים שלהם כמעט בכל דרבי? למה לא מענישים על הקריאות המגעילות לשמעון מזרחי או על העובדה שהם כמעט תקפו אותו אחרי שניגש למזכירות במשחק האחרון ורק בזכות התערבות האבטחה לא קרה כלום? ולמה לא העמידו את ירושלים לדין על זריקת החפצים על הספסל של מכבי?

מרגע של עצבות נצא גדולים וחזקים
סמל אישי של המשתמש
sweety

הודעהעל ידי Shay_uzan » 17 יוני 2024, 17:19

sweety כתב:

לא הבנתי, אם מענישים קבוצה על התנהגות של אוהדים אחדים שלה בקהל, למה לא העמידו את הפועל על הקריאות של "רגב איפה אבא" ותנועות התליה המתועבות שראינו מצד האוהדים שלהם כמעט בכל דרבי? למה לא מענישים על הקריאות המגעילות לשמעון מזרחי או על העובדה שהם כמעט תקפו אותו אחרי שניגש למזכירות במשחק האחרון ורק בזכות התערבות האבטחה לא קרה כלום? ולמה לא העמידו את ירושלים לדין על זריקת החפצים על הספסל של מכבי?

כי להפועל מותר הכל
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google Adsense [Bot] ו־22 אורחים