המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Angelstrong כתב:היקסון נראה כמו איזה קבב עסיסי
felix_r כתב:jol9 כתב:felix_r כתב:איזה טעויות מפגרות של אשקלון אחרי ששיחקו כל כך יפה. פשוט מדהים, טעיות של ליגת בתי ספר...
הם עשו טעויות סופר גסות והרבה. אם לא היו עושים אותם, אז הם היו מנצחים במעל עשר הפרש.
הטעויות התחילו כאשר אלפסי הכניס למשחק את שימחון, אז אפשר להגיד שזו גם טעות של מאמן.
יש לאשקלון איזה זר בשם סמית' (אם אינני טועה), שאמור להיות רכז כנראה, אבל הוא מכדרר בערך ברמה של ארז מרקוביץ'. מי הביא אותו? הזוי.שאר הזרים נחמדים מאוד.
roy1000 כתב:Angelstrong כתב:היקסון נראה כמו איזה קבב עסיסי
עכשיו אנחנו מבינים מה הוא עושה בהרצליה. הבחור העלה במשקל ברמות שהוא מתקשה להתרומם באוויר.
Euro_Basket כתב:לנדסברג כבר עם 30 נק' בתחילת הרבע הרביעי נגד הגליל.
rc4991 כתב:Euro_Basket כתב:לנדסברג כבר עם 30 נק' בתחילת הרבע הרביעי נגד הגליל.
בהחלט שחקו מעולה(בטח כישאלי),אני כמעט בטוח ששנה הבאה נראה אותו כאן
yarinsaky כתב:rc4991 כתב:Euro_Basket כתב:לנדסברג כבר עם 30 נק' בתחילת הרבע הרביעי נגד הגליל.
שיקחו את בורשטיין, אוחיון ושאייר ויתנו אותו. אבל רוזן לא פראייר.
Angelstrong כתב:חוץ מהיקסון כל בני השרון מנגרים
החציל האצטקי כתב:yarinsaky כתב:rc4991 כתב:Euro_Basket כתב:לנדסברג כבר עם 30 נק' בתחילת הרבע הרביעי נגד הגליל.
שיקחו את בורשטיין, אוחיון ושאייר ויתנו אותו. אבל רוזן לא פראייר.
רק שסילבן מסיים חוזה ושיזדיין הג'ינג'י
roy1000 כתב:Angelstrong כתב:חוץ מהיקסון כל בני השרון מנגרים
היקסון נראה כמו איזה נכה. הבחור הזה היה פורוורד סופר מהיר ומסיים ענק במגרש פתוח. הוא בקושי עכשיו והוא רץ בקצב של שאקיל אוניל. פשוט מדהים מה יכול לקרות לשחקן בקיץ אחד.
Angelstrong כתב:אין ספק בכלל שהוא העלה במשקל אבל בנתיים הוא משחק בסדר הבעיה זה בקבוצה שלו שלא יכולים לקלוע גם עם החיים שלהם היו תלויים בזה.
מה שכן הפתיע אותי זה שגם עם העלייה במשקל יכולת הניתור שלו הגיע לכך שנראלי כדיר קופץ יותר גבוה
itai7 כתב:חולון משחקת כאילו היא בתחרות ההטבעות
Angelstrong כתב:roy1000 כתב:Angelstrong כתב:חוץ מהיקסון כל בני השרון מנגרים
היקסון נראה כמו איזה נכה. הבחור הזה היה פורוורד סופר מהיר ומסיים ענק במגרש פתוח. הוא בקושי עכשיו והוא רץ בקצב של שאקיל אוניל. פשוט מדהים מה יכול לקרות לשחקן בקיץ אחד.
אין ספק בכלל שהוא העלה במשקל אבל בנתיים הוא משחק בסדר הבעיה זה בקבוצה שלו שלא יכולים לקלוע גם עם החיים שלהם היו תלויים בזה.
מה שכן הפתיע אותי זה שגם עם העלייה במשקל יכולת הניתור שלו הגיע לכך שנראלי כדיר קופץ יותר גבוה
Holiday_Armadillo כתב:Angelstrong כתב:roy1000 כתב:Angelstrong כתב:חוץ מהיקסון כל בני השרון מנגרים
אין ספק בכלל שהוא העלה במשקל אבל בנתיים הוא משחק בסדר הבעיה זה בקבוצה שלו שלא יכולים לקלוע גם עם החיים שלהם היו תלויים בזה.
דווקא בני השרון עד עכשיו הייתה קבוצה התקפית מעולה..כל משחק שלושת הזרים הראשיים שלה(דאן,קארטר,לואסון)סיימו עם 20+ נקודות..
ההגעה של היקסון תקעה משהו במשחק של בני השרון..
Angelstrong כתב:Holiday_Armadillo כתב:Angelstrong כתב:roy1000 כתב:Angelstrong כתב:חוץ מהיקסון כל בני השרון מנגרים
דווקא בני השרון עד עכשיו הייתה קבוצה התקפית מעולה..כל משחק שלושת הזרים הראשיים שלה(דאן,קארטר,לואסון)סיימו עם 20+ נקודות..
ההגעה של היקסון תקעה משהו במשחק של בני השרון..
דווקא זה לא תקע כלום הזרים של בני השרון קרטר ודאן בעיקר ניסו להפציץ והיקסון לא קיבל מספיק כדורים בפוסט,כל פעם שהוא קיבל הגיעה שמירה כפולה והוא הוציא לשחקן החופשי זה פשוט לא אשמתו שהקבוצה לא שיחקה טוב
felix_r כתב:itai7 כתב:חולון משחקת כאילו היא בתחרות ההטבעות
קופל קיבל את מה שהוא רצה: בני השרון עם 3 ישראלים בחמישיה, לא מכיר אף אחד מהם, וחבל שהכרתי היום. היו צריכים להמשיך לשחק בליגה הארצית. פשוט הרס את הליגה האידיוט הזה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־19 אורחים