מכבי ת"א נגד הפועל ירושלים - ראשון, 21:00, ספורט5

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מכבי ת"א נגד הפועל ירושלים - ראשון, 21:00, ספורט5

הודעהעל ידי rc4991 » 20 נובמבר 2011, 21:10

itai7 כתב:יאללה מפסידים פעם בשנה, מותר

לא להפועל
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי kubachrick » 20 נובמבר 2011, 21:11

להפסיד לירושלים ב-30 הפרש ולחזור לנצח בצורה משכנעת באירופה זה כל מה שאני מבקש....
kubachrick

הודעהעל ידי refael » 20 נובמבר 2011, 21:11

מכבי"ראש בקיר"תל אביב
תמונה
refael

הודעהעל ידי יוסי22 » 20 נובמבר 2011, 21:12

הייתי מציע לכמה אנשים פה לשתות כוס מים - אתם פשוט יורים לעצמכם בראש רק כי עופר שלח הצליח להיכנס לכם לתוך הראש.

עוד משחק סתמי , חסר כל משמעות , בליגה חסרת משמעות שהלוואי שנעזוב אותה כמה שיותר מהר .

זה ממש לא שווה את ה-10 עמודים שיש פה , גם אני אשם בזה .

האמת שחשבתי שמכבי תתאזן בחצי השני אבל כנראה שהפציעות והעייפות הכריעו את הקבוצה וזה בסדר , מכבי תתארגן ותבוא ליום חמישי למשחק הבאמת חשוב השבוע .

כל השאר זה שטויות.
יוסי22

הודעהעל ידי roy1000 » 20 נובמבר 2011, 21:12

חנו'ש כתב:עכשיו ינפחו את הפועל עד לכדי מימדי הלייקרס.

נראה לי שמבחינת הפועל הם עשו את העונה, אפילו אם הדפוקים לא יגיעו אפילו לקרנבל של קופל, מבחינתם העונה הזו תהיה הצלחה.
רק חבל שלמשחק הזה יש את אותה מידת משמעות כמו למשחק של מכבי מול אלופי צה"ל.

את יודעת מה עצוב פה? שזה אפילו לא היה איזה משחק גדול של מגדל. זה לחלוטין חולשה בלתי מוסברת של מכבי שאנחנו רואים כבר לא מעט זמן. למעשה, פרט להתעלות מול ריאל ומשחק טוב בתורכיה מכבי לא משחקת טוב מתחילת העונה. לקלוע 64 נקודות מול הגנה חלשה כמו של ירושלים זה בדיחה.
roy1000

הודעהעל ידי מקאדו » 20 נובמבר 2011, 21:12

kubachrick כתב:להפסיד לירושלים ב-30 הפרש ולחזור לנצח בצורה משכנעת באירופה זה כל מה שאני מבקש....

אני מעדיף להפסיד באירופה ולא ליראות את הזונות חוגגים בהיכל , בעניי זו זוועה ...
מקאדו

הודעהעל ידי rc4991 » 20 נובמבר 2011, 21:13

יוסי22 כתב:הייתי מציע לכמה אנשים פה לשתות כוס מים - אתם פשוט יורים לעצמכם בראש רק כי עופר שלח הצליח להיכנס לכם לתוך הראש.

עוד משחק סתמי , חסר כל משמעות , בליגה חסרת משמעות שהלוואי שנעזוב אותה כמה שיותר מהר .

האמת שחשבתי שמכבי תתאזן בחצי השני אבל כנראה שהפציעות והעייפות הכריעו את הקבוצה וזה בסדר , מכבי תתארגן ותבוא ליום חמישי למשחק הבאמת חשוב השבוע .

כל השאר זה שטויות.

מה לעשות שאותי זה מעבן להפסיד(וגם יש דרך להפסיד)ובטח לירושליים
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי yarinsaky » 20 נובמבר 2011, 21:13

זה לא שטויות, מכבי משחקת נורא כבר 3 משחקים ברציפות, זה לא כאילו הדברים התחילו היום.

בלי פארמר טוב אנחנו באמת סתם קבוצה השנה.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי nati0nal » 20 נובמבר 2011, 21:14

kubachrick כתב:להפסיד לירושלים ב-30 הפרש ולחזור לנצח בצורה משכנעת באירופה זה כל מה שאני מבקש....

כולנו רוצים אבל לא כשיש לך כול כך הרבה נגרים בקבוצה . דיוויד תן לראות את שאייר משחק בליגה :worship בשביל מה לייבש את הבנאדם בטוח שהוא לא יהיה יותר גרוע מבורשטין אוחיון או לאנגפורד תן לילד לשחק :insist
nati0nal

הודעהעל ידי מכביסט24 » 20 נובמבר 2011, 21:14

היכולת של מכבי היא פשוט ביזיון. מצטער אין לי מילה אחרת לתאר את מה שראיתי..
הטעות הראשונה של בלאט הייתה עוד לפני שמכבי הגיעה להיכל כשהחליט להשאיר את פאפאס בחוץ ולתת לאוחיון המחליף להסריח לבדו את הפרקט.
תוסיפו לכך את האי-יכולת של סמית' שלא תרם בכלום, את ההחטאות האימפוטנטיות מהשלוש ואת העייפות המצטברת ותקבלו הפסד מוצדק לירושלים. אי אפשר לשקר 40 דקות...
אגב, לא רוצה שזה ישמע כמו תירוץ, אבל איך שראיתי שיערי רייניש הולך להיות השופט המרכזי במשחק ישר קפצו לי התמונות מגמר הגביע הביזיוני ההוא בהיכל. ואכן, רבע אחרון עם תצוגת שיפוט דוחה להפליא לטובת האדומים. אבל שוב, זה לא תירוץ. זה אומנם מרגיז אבל היכולת של מכבי בשלושת המשחקים האחרונים הרבה יותר מדאיגה אותי מהשיפוט..

יום חמישי מילאנו, אם השחקנים לא יעשו השבוע סוויץ' של 180 מעלות ביכולת ההתקפית שלהם וקודם כל בראש, אני לא אתפלא אם שוב נראה ביזיון.
גם בלאט חייב להתעורר..
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 20 נובמבר 2011, 21:14

Runner30 כתב:לא צריך להקבע על משחק הספציפי הזה, זה תפקידו של התקשורת.
צריך להסיק מסקנות ולהשתפר.
ניצחון בכל משחק בכל מחיר זה לא בריא למערכת, לא משנה כמה ארוך הפרצוף של מזרחי ולא משנה כמה יצחק פדרמן עם פרצוף "מה אני קשור לזה".
נכון שזה מעצבן אבל צריך להתרגל להפסדים בעונה כזאת.

מה שמעצבן במשחק הזה הוא המגמה..המגמה שמכבי קבוצה נכה בכל מה שקשור להתקפה..כל משחק להתחיל את הרבע הרביעי על 50 נקודות? מה אנחנו בעונה של אפי? אין כלים?
אפשר לקבל הפסד...לאו דווקא אפשר לקבל את איך שמגיע ההפסד..פשוט כואב לראות את מכבי במשחקים האחרונים..גם אם הם מסתיימים בניצחון..
מבחינתי מכבי מפסידה כל משחק ולא קבוצה אחרת מנצחת..ואם אנחנו מצליחים להפסיד את המשחק ב-14 הפרש ולהראות כל כך רע..אז מישהו צריך לנעול את השחקנים באולם עד שהם ייזכרו שהם שחקני כדורסל ולא זורקי אבנים..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי מקאדו » 20 נובמבר 2011, 21:15

יוסי22 כתב:הייתי מציע לכמה אנשים פה לשתות כוס מים - אתם פשוט יורים לעצמכם בראש רק כי עופר שלח הצליח להיכנס לכם לתוך הראש.

כל השאר זה שטויות.

על איזה פלאנטה אתה חי ? להפסיד בביית למגדל זה חסר משמעות . איפה היית בעשרים שנה האחרונות ואיזה כדורסל ראית?
מקאדו

הודעהעל ידי עלמה צהובה » 20 נובמבר 2011, 21:15

חנו'ש כתב:עכשיו ינפחו את הפועל עד לכדי מימדי הלייקרס.

נראה לי שמבחינת הפועל הם עשו את העונה, אפילו אם הדפוקים לא יגיעו אפילו לקרנבל של קופל, מבחינתם העונה הזו תהיה הצלחה.
רק חבל שלמשחק הזה יש את אותה מידת משמעות כמו למשחק של מכבי מול אלופי צה"ל.

לא נראה לי שינפחו למיימדי לייקרס, אבל יחפרו ויחפרו.
לדעתי מה שניצח כאן זה כוח הרצון והמנטליות. יש בפועל מספיק כאלה שרואים בניצחון על מכבי אתגר ענק, ועוד בהיכל.
מצד שני, מכבי אולי קצת עייפה, קצת זחוחה במחשבה שהקהל ידחוף ולא יכול להיות שינוצחו בנוקיה, וגם אין מספיק ישראלים
בכל הרכב נתון, שרעבים לנצח את הפועל. היחיד שהתאמץ היה יוגב.

אני לא חושבת שיש למשחק הזה אותה משמעות כמו מול אלופי צה"ל ומנטלית בוודאי שלא.

צריך לקחת נשימה עמוקה וארוכה ולא להתרגז יותר מדי.

זה לא נעים אבל זה לא נורא וזה רק ספורט.

שיהיה שבוע טוב לכולם :rose
ככה יוצאים מהקבר בסטייל !
סמל אישי של המשתמש
עלמה צהובה

הודעהעל ידי itai7 » 20 נובמבר 2011, 21:15

כל השאר זה שטויות.
itai7

הודעהעל ידי kubachrick » 20 נובמבר 2011, 21:16

מקאדו כתב:

זהו הפסדנו,עכשיו לחזור לנצח באירופה,לחזור לקלוע שלשות,לחזור לקלוע יותר מ-70 נקודות למשחק.
kubachrick

הודעהעל ידי יוסי22 » 20 נובמבר 2011, 21:17

rc4991 כתב:

כל השאר זה שטויות.

מה לעשות שאותי זה מעבן להפסיד(וגם יש דרך להפסיד)ובטח לירושליים

יש לי עצה בשבילך , תתנתק לחלוטין מאתרי הספורט לשעות הקרובות וזה יעבור לך מהר מאוד.

בסך הכול זה משחק חסר חשיבות לחלוטין שבא 24 שעות אחרי משחק אחר של מכבי עם שחקנים פצועים וחולים שנמתחו יותר מידי , מכבי צריכה את הכמה ימים מנוחה כדי לחזור לעצמה וזה בסדר.

רק התקשורת עושה עסק מכלום וזה נכנס לאנשים לראש לצערי.
יוסי22

הודעהעל ידי חנו'ש » 20 נובמבר 2011, 21:17

מקאדו כתב:

האמת שאם כמה שאני שונאת להפסיד לחארות האלו (ועוד בהיכל), אני מעדיפה להפסיד להם מאשר באירופה מהסיבה הפשוטה שלמשחקים באירופה יש אשכרה משמעות וחשיבות להמשך הדרך, למשחקים בליגה לעומת זאת - ממש אין!!

למרות שהייתי מעדיפה להפסיד את שאר משחקי הליגה (ועוד כמה באדריאטית) ורק להביס את הזבלים!!
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי roy1000 » 20 נובמבר 2011, 21:18

יוסי22 כתב:יש לי עצה בשבילך , תתנתק לחלוטין מאתרי הספורט לשעות הקרובות וזה יעבור לך מהר מאוד.

בסך הכול זה משחק חסר חשיבות לחלוטין שבא 24 שעות אחרי משחק אחר של מכבי עם שחקנים פצועים וחולים שנמתחו יותר מידי , מכבי צריכה את הכמה ימים מנוחה כדי לחזור לעצמה וזה בסדר.

רק התקשורת עושה עסק מכלום וזה נכנס לאנשים לראש לצערי.

יש לי שאלה כזו - כמה ימים צריכים דווין סמית' בשביל "לחזור לעצמו". ומה עם לנגפורד? מתי הוא יחזור לעצמו?
roy1000

הודעהעל ידי rc4991 » 20 נובמבר 2011, 21:18

אני יותר ויותר רוצה לראות את פרקינס במכבי כבר העונה בתקווה שיכניס הגנה ואנרגיות לקבוצה המשעממת והאנמית הזאת
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Runner30 » 20 נובמבר 2011, 21:21

rc4991 כתב:אני יותר ויותר רוצה לראות את פרקינס במכבי כבר העונה בתקווה שיכניס הגנה ואנרגיות לקבוצה המשעממת והאנמית הזאת

תביא את פרקינס כספי ומצ'באן, ותפצל את מכבי לשתי קבוצות, מכבי א' ומכבי ב' מילואים.
Runner30

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־12 אורחים