itai7 כתב:יאללה מפסידים פעם בשנה, מותר
לא להפועל
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
itai7 כתב:יאללה מפסידים פעם בשנה, מותר
חנו'ש כתב:עכשיו ינפחו את הפועל עד לכדי מימדי הלייקרס.
נראה לי שמבחינת הפועל הם עשו את העונה, אפילו אם הדפוקים לא יגיעו אפילו לקרנבל של קופל, מבחינתם העונה הזו תהיה הצלחה.
רק חבל שלמשחק הזה יש את אותה מידת משמעות כמו למשחק של מכבי מול אלופי צה"ל.
kubachrick כתב:להפסיד לירושלים ב-30 הפרש ולחזור לנצח בצורה משכנעת באירופה זה כל מה שאני מבקש....
יוסי22 כתב:הייתי מציע לכמה אנשים פה לשתות כוס מים - אתם פשוט יורים לעצמכם בראש רק כי עופר שלח הצליח להיכנס לכם לתוך הראש.
עוד משחק סתמי , חסר כל משמעות , בליגה חסרת משמעות שהלוואי שנעזוב אותה כמה שיותר מהר .
זה ממש לא שווה את ה-10 עמודים שיש פה , גם אני אשם בזה .
האמת שחשבתי שמכבי תתאזן בחצי השני אבל כנראה שהפציעות והעייפות הכריעו את הקבוצה וזה בסדר , מכבי תתארגן ותבוא ליום חמישי למשחק הבאמת חשוב השבוע .
כל השאר זה שטויות.
kubachrick כתב:להפסיד לירושלים ב-30 הפרש ולחזור לנצח בצורה משכנעת באירופה זה כל מה שאני מבקש....
Runner30 כתב:לא צריך להקבע על משחק הספציפי הזה, זה תפקידו של התקשורת.
צריך להסיק מסקנות ולהשתפר.
ניצחון בכל משחק בכל מחיר זה לא בריא למערכת, לא משנה כמה ארוך הפרצוף של מזרחי ולא משנה כמה יצחק פדרמן עם פרצוף "מה אני קשור לזה".
נכון שזה מעצבן אבל צריך להתרגל להפסדים בעונה כזאת.
יוסי22 כתב:הייתי מציע לכמה אנשים פה לשתות כוס מים - אתם פשוט יורים לעצמכם בראש רק כי עופר שלח הצליח להיכנס לכם לתוך הראש.
עוד משחק סתמי , חסר כל משמעות , בליגה חסרת משמעות שהלוואי שנעזוב אותה כמה שיותר מהר .
האמת שחשבתי שמכבי תתאזן בחצי השני אבל כנראה שהפציעות והעייפות הכריעו את הקבוצה וזה בסדר , מכבי תתארגן ותבוא ליום חמישי למשחק הבאמת חשוב השבוע .
כל השאר זה שטויות.
חנו'ש כתב:עכשיו ינפחו את הפועל עד לכדי מימדי הלייקרס.
נראה לי שמבחינת הפועל הם עשו את העונה, אפילו אם הדפוקים לא יגיעו אפילו לקרנבל של קופל, מבחינתם העונה הזו תהיה הצלחה.
רק חבל שלמשחק הזה יש את אותה מידת משמעות כמו למשחק של מכבי מול אלופי צה"ל.
כל השאר זה שטויות.
מקאדו כתב:kubachrick כתב:להפסיד לירושלים ב-30 הפרש ולחזור לנצח בצורה משכנעת באירופה זה כל מה שאני מבקש....
אני מעדיף להפסיד באירופה ולא ליראות את הזונות חוגגים בהיכל , בעניי זו זוועה ...
rc4991 כתב:יוסי22 כתב:הייתי מציע לכמה אנשים פה לשתות כוס מים - אתם פשוט יורים לעצמכם בראש רק כי עופר שלח הצליח להיכנס לכם לתוך הראש.
כל השאר זה שטויות.
מה לעשות שאותי זה מעבן להפסיד(וגם יש דרך להפסיד)ובטח לירושליים
מקאדו כתב:kubachrick כתב:להפסיד לירושלים ב-30 הפרש ולחזור לנצח בצורה משכנעת באירופה זה כל מה שאני מבקש....
אני מעדיף להפסיד באירופה ולא ליראות את הזונות חוגגים בהיכל , בעניי זו זוועה ...
יוסי22 כתב:יש לי עצה בשבילך , תתנתק לחלוטין מאתרי הספורט לשעות הקרובות וזה יעבור לך מהר מאוד.
בסך הכול זה משחק חסר חשיבות לחלוטין שבא 24 שעות אחרי משחק אחר של מכבי עם שחקנים פצועים וחולים שנמתחו יותר מידי , מכבי צריכה את הכמה ימים מנוחה כדי לחזור לעצמה וזה בסדר.
רק התקשורת עושה עסק מכלום וזה נכנס לאנשים לראש לצערי.
rc4991 כתב:אני יותר ויותר רוצה לראות את פרקינס במכבי כבר העונה בתקווה שיכניס הגנה ואנרגיות לקבוצה המשעממת והאנמית הזאת
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־12 אורחים